Novosibirsk – Kazaň 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Čerepovec – Riga 6:1 (kon.)
Jaroslavl – Jokerit 1:4 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Traktor Čeljabinsk
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pondělí 23.09.2019, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:13:12)
     
    Československá stopa v utkání

    V týmu Čeljabinsku působí Tomáš Hyka a Lukáš Sedlák, do dnešního utkání však nezasáhl ani jeden a československou stopu jsme tak dnes nezaznamenali.
     
    Dnešní utkání sledovalo 6 125 diváků.
     
    Střely na branku: 32 – 33
     
    Je konec, je dobojováno. Hosté ve třetí třetině strhli vedení na svou stranu, když se v padesáté minutě prosadil Alexandr Bryncev a domácí museli zase dohánět manko. Nakonec těsný náskok hráči Nižněkamsku udrželi až do konce a slaví tak na hřišti soupeře výhru. Domácí naopak sahali po bodu, ale nezískali ani jeden.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Domácí zatlačili hosty v jejich pásmu, ale Nižněkamsku se povedlo kotouč vyhodit pryč. Tři vteřiny před koncem třetí třetiny se po zakázaném uvolnění hostů vhazuje před Šaryčenkovem.
     
    59:27
    Oddechový čas si vybírá domácí lavička.
     
    59:00
    Branka Čeljabinsku už je prázdná a nyní už to hráči domácích zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:24
    Domácí stále hrají v pásmu soupeře, zatím ale v pěti. Znovu není brankář odvolán a hosté následně pak vyhazují puk daleko šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:38
    Domácí se drží v útočném pásmu, zatím se však trenér Čeljabinsku neodhodlal k odvolání brankáře. A to ani teď, protože puk je ve středním pásmu.
     
    56:43
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před branku Šaryčenkova.
     
    56:23
    A drží puk co nejdále od své branky. Domácí brankář musel po další střele do zákroku a znovu je hra zastavena. Tohle hostům vyhovuje.
     
    55:38
    Ildar Šiksatdarov zachytil puk ve středním pásmu, dojel ho a poté nahodil před branku domácích. Hosté se už příliš nikam neženou a začínají kontrolovat výsledek.
     
    55:19
    Radel Fazlejev vyslal štiplavou střelu z mezikruží, kterou Děmčenko pokryl a dostal kotouč pod kontrolu a přerušil hru.
     
    54:55
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    54:12
    Šaryčenkov drží svůj tým, nyní holí trefil kotouč a ten se dostal k obraně, která ho okamžitě vyhodila až před branku Děmčenka.
     
    53:43
    Domácí mají šanci srovnat v přesilové hře. Už se uhnízdili v pásmu hostů, kde kombinují. Zatím se ale hosté pozorně brání.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. An. Popov (Karpuchin, Kosov) – 15. White (Z. Mitchell, R. Murphy), 50. Bryncev (Fazlejev)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Fedotov) – S. Těreščenko, Virtanen, Karpuchin, Sergijenko, Kalinin (C), Žiljakov, Borodkin, Jasinskij – Těrtyšnyj, An. Popov, Kosov – Thomas (A), Malychin, Calof – Jerofejev, Karlin, Fatějev – Koňkov (A), Šarov, Šolochov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Šaryčenkov (Barulin) – Pajgin, R. Murphy (A), An. Sergejev (A), Rjasenskij, S. Zacharčuk (C), Aťušov, Bryncev – Porjadin, Z. Mitchell, White – Černikov, P. Kulikov, Chajrullin – Rychel, Fazlejev, Denis Kazionov – Grošev, Rybakov, Šiksatdarov – Šarifjanov.

    Rozhodčí: Romaško, Fraňo – Zacharov, Bitjukov

    Diváci: 6 125
    ocianews.com