Novosibirsk – Kazaň 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Čerepovec – Riga 6:1 (kon.)
Jaroslavl – Jokerit 1:4 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Traktor Čeljabinsk
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pondělí 23.09.2019, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Hezké pondělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dalšími zápasy dnes pokračuje KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy Traktor Čeljabinsk a Neftěchimik Nižněkamsk.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Hokejisté dnes domácího Traktoru Čeljabinsk odehráli v nové sezóně deset utkání a na svém kontě mají jedenáct bodů. V tabulce Východní konference jsou na průběžném pátém místě. Pětkrát se radovali z vítězství a pětkrát odešli z ledu jako poražený tým. Úvod sezóny tedy Čeljabinsku zatím vychází celkem dobře. Traktor čeká po venkovním tripu domácí zápas a jeho hokejisté by rádi před svými diváky uspěli. V posledním odehraném utkání padli na ledě Nur-Sultanu 0:2 a tuto prohru se pokusí odčinit.

    Nejproduktivnější hráči

    Lukáš Sedlák – 6 bodů (5+1)
    Andrew Calof – 5 bodů (3+2)
    Ilja Karpuchin – 5 bodů (1+4)
     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    Hosté z Neftěchimiku Nižněkamsk mají na svém kontě o jeden zápas méně, než jejich dnešní soupeř, a sice devět a jsou ve stejné konferenci devátí. Dosud nasbírali sedm bodů za tři výhry a šest proher. Hráči Nižněkamsku mají před sebou čtvrtý zápas na venkovním tripu, na kterém zatím nezískali ani body. Naposledy padli 0:2 v Ufě. Dnes by rádi konečně bodovali, ale nic jednoduchého je rozhodně nečeká. Čeljabinští budou v tomto zápase favoritem. Uvidíme, zda roli naplní, nebo zda hosté svému soupeři seberou nějaké body.

    Nejproduktivnější hráči

    Pavel Porjadin – 6 bodů (5+1)
    Rafael Bikmullin – 5 bodů (4+1)
    Matt White – 5 bodů (0+5)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v loňské sezóně utkaly čtyřikrát a každý si připsal po dvou výhrách, vždy jednou doma a jednou venku. Uvidíme, kdo zvítězí v prvním vzájemném měření sil v nové sezóně.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (Traktor Čeljabinsk) 5 bodů – (0+5)
    Lukáš Sedlák (Traktor Čeljabinsk) – 6 bodů (5+1)
     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Fedotov) – S. Těreščenko, Virtanen, Karpuchin, Sergijenko, Kalinin (C), Žiljakov, Borodkin, Jasinskij – Tertyšnyj, An. Popov, Kosov – Thomas (A), Malychin, Calof – Jerofejev, Karlin, Fatějev – Koňkov (A), Šarov, Šolochov.

    Neftěchimik Nižněkamsk: Šaryčenkov (Barulin) – Pajgin, R. Murphy (A), An. Sergejev (A), Rjasenskij, S. Zacharčuk (C), Aťušov, Bryncev – Porjadin, Z. Mitchell, White – Černikov, P. Kulikov, Chajrullin – Rychel, Fazlejev, Denis Kazionov – Grošev, Rybakov, Šiksatdarov – Šarifjanov.

    Rozhodčí: Romaško, Fraňo – Zacharov, Bitjukov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Arénou v Čeljabinsku už zní hymna Ruské federace.
     
    Jedním ze dvou hlavních sudích dnešního utkání bude český rozhodčí Martin Fraňo. Společně s Tomášem Hykou a Lukášem Sedlákem tak bude další českou stopou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Hosté získali puk a hned se s ním natlačili do útočného pásma, ovšem Děmčenko nemusel zasahovat.
     
    01:35
    Na druhé straně vznikla skrumáž před Šaryčenkovem, ve které se právě hostující brankář zorientoval a dostal puk do své moci.
     
    01:44
    Zakázané uvolnění hostů stěhuje hru před Šaryčenkova a vhazovat se bude po jeho levé ruce. Domácí získali zadarmo útočnou třetinu.
     
    01:58
    Ve svém pásmu získali kotouč hosté a okamžitě se s ním dostali před branku domácích. Po souhře před Děmčenkem ale nezakončili přesně.
     
    02:41
    Zakázané uvolnění také u domácího celku a nyní se hra stěhuje před Vasilije Děmčenka.
     
    03:04
    Jaroslav Kosov nejprve držel puk v útočném pásmu, než ho ale stačil odehrát, sebrali ho hráči Nižněkamsku, kteří už míří na opačnou stranu, a to velmi rychle.
     
    03:40
    Z protiútoku nic nebylo, Nižněkamští nedostali puk za záda Děmčenka a na druhé straně pak z levé strany střílel Pavel Kulikov, avšak Šaryčenkov zakročil.
     
    04:10
    Po střele od modré čáry z hole Stěpana Zacharčuka zasahoval Děmčenko a před dotěrnými hráči hostů pak raději zastavil puk a přerušil hru.
     
    05:07
    Ildar Šiksatdarov prošel skrze obránce Čeljabinsku a z pravého kruhu vystřelil. Jeho pokus levým betonem pokryl Vasilij Děmčenko.
     
    05:49
    Ryan Murphy se dostal na levý kruh, tam ho ale clonil obránce Čeljabinsku, který ho nakonec nepustil do žádného zakončení. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    06:29
    Na řadě je první komerční přestávka.
     
    06:51
    Jesse Virtanen číhal na modré čáře, klepl si o přihrávku, té se ale nedočkal. Mezitím si sjel do mezikruží, kde našel odražený puk, ten ale poslal jen vedle nižněkamské branky.
     
    07:39
    Také hosté se hned ukázali před brankou soupeře, ale také jejich pokus nešel směrem mezi tři tyče.
     
    08:24
    Po ztrátě kotouče na straně hostů šel podél levého mantinelu do útočného pásma jeden z domácích, ale ten byl zastaven a odzbrojen pozornou obranou hostů.
     
    09:30
    Pavel Porjadin dostal nabito do prostoru mezi kruhy, následně pak vystřelil, proti ale byla lapačka Vasilije Děmčenka, jenž dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    10:06
    Matt White si sjel na pravý kruh a vyslal svižnou střelu, kterou orazítkoval tyč domácí branky!
     
    10:55
    Stěpan Zacharčuk se postaral o další střelu hostů a domácí brankář musel jít opět do akce. Zakročil lapačkou a znovu je hra přerušena. Pak se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    11:35
    Virtanen si připsal další pozorný zákrok v obraně a od zadního mantinelu pak zavážel puk do útočného pásma. Před Šaryčenkem však domácí hráči neuspěli.
     
    12:52
    Následuje další komerční přestávka.
     
    13:24
    Pavel Kulikov se zjevil mezi kruhy, kam doslova proskočil, jeho zakončení nebylo přesné a ani nemohlo. Zabránil mu totiž faulem domácí hráč a hosté si zahrají jako první přesilovou hru.
     
    13:24
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Bogdan Žiljakov – 2 min., hákování).
     
    13:48
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Jurij Sergijenko – 2 min., podrážení).
     
    13:48
    Komplikace pro Čeljabinsk. Další hráč putoval na trestnou lavici a hosté hrají přesilovku pět na tři.
     
    14:10
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovou hru bleskově využívají a jdou do vedení. V závaru před brankou po několika střelách zůstal puk u domácího brankoviště, kde ho doťukl za brankovou čáru MATT WHITE – 0:1. Asistence: Zack Mitchell a Ryan Murphy.
    14:10 Matt WHITE - 0:1
     
    15:14
    Hosté ještě hrají klasickou přesilovou hru, ale domácí jim sebrali puk a poslali ho až před branku Šaryčenkova.
     
    15:48
    Sergijenko je na ledové ploše a Čeljabinsk je v plném počtu.
     
    16:08
    Andrew Calof dostal přihrávku do těsné blízkosti branky Nižněkamsku, poté nadvakrát vystřelil na Šaryčenkova, ale ani jednou nebyl úspěšný.
     
    16:57
    Traktor zatlačil svého soupeře u jeho branky a chvíli zde kombinoval. Poté se napřáhl ke střele z vrcholu levého kruhu Sergej Těreščenko, ale rána mu nesedla a šance tak rozhodně neměla gólové parametry.
     
    17:54
    Domácí se snaží o vyrovnání, Šaryčenkov se musel co otáčet ve svém brankovišti, ale nakonec puk ukryl u sebe a přerušil hru.
     
    18:21
    Sergej Koňkov si marně klepal o přihrávku. Hosté jeho spoluhráči sebrali puk a zamířili s ním před branku Děmčenka, kde nebyli přesní.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Agilní domácí celek neustále hrozil před Šaryčenkovem, ten po další střele Andrewa Calofa udržel těsné vedení svého týmu a také nulu na svém kontě.
     
    19:58
    Také hosté to ještě zkusili před Děmčenkem, leč neúspěšně. Sice se ještě bude vhazovat před jeho brankou, hráči Nižněkamsku už patrně nestihnou zakončit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní se oba celky v její první části oťukávaly, poté už se dostaly do tempa a byly z toho šance. Do vedení pak šli hosté v patnácté minutě, kdy Matt White využil přesilovou hru, když puk ležící na brankovišti domácích sklepl za brankovou čáru. Domácí se snažili o vyrovnání, avšak zatím se k němu nedostali. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 16:50.
     
    Střely na branku: 10 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Zijat Pajgin dojel puk v obranném pásmu a v rohu kluziště pak poslal pas na modrou čáru, ale tato akce hostů nevyšla. Puk je ve středním pásmu a do akce jde Čeljabinsk.
     
    21:15
    Domácí chtěli vyhodit kotouč do střední třetiny, na modré čáře ho ale zachytil Andrej Sergejev, ale jeho svižná střela z dálky mezi tři tyče nezaplula.
     
    21:54
    Černikov si sjel na vrchol kruhů, vyslal střelu po zemi, avšak domácí obrana ho dostala pod kontrolu a míří na opačnou stranu.
     
    22:16
    Jegor Fatějev těsně u Šaryčenkova sklepl kotouč, jenž končí na jeho betonu. Hostující brankář tak znovu podržel hosty a jejich velmi těsný náskok.
     
    22:54
    Další možnost domácích, střelu od modré čáry tečoval u hostující klece Alexandr Šarov, ale marně dobýval Šaryčenkovo zařízení.
     
    23:24
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Jevgenij Rjasenskij – 2 min., podrážení).
     
    23:35
    Vůbec první přesilovou hru si zahrají domácí hráči, kteří se už usadili v útočném pásmu a půjdou za využitím této početní výhody.
     
    24:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Domácí také využívají přesilovou hru a začíná se znovu od začátku. ANDREJ POPOV si sjel těsně před Šaryčenkova a v pokleku vystřelil. Kotouč pak umístil k protější tyči jeho branky – 1:1. Asistence: Ilja Karpuchin a Jaroslav Kosov.
    24:17 Andrej POPOV - 1:1
     
    25:38
    Hosté si chtěli vrátit své vedení, ale střela Whitea zblízka se mezi tři tyče nedostala. Mezitím bleskově otočili hru na opačnou stranu domácí hráči a už kombinují před Šaryčenkovem.
     
    26:44
    Znovu hráči Nižněkamsku, kteří vyslali další pokus na domácí branku, puk srazila obrana Čeljabinsku do ochranné sítě.
     
    26:54
    Děmčenko holí sebral puk, který hosté nahodili před jeho branku a poté poslal své spoluhráče do další útočné akce.
     
    28:16
    Hybridní zakázané uvolnění, nepíská se. Hosté si puk dojeli a hned na to se dostali před domácí klec. Ale bylo to bez jediného střeleckého pokusu.
     
    28:40
    Následuje další komerční přestávka.
     
    29:32
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Kerby Rychel – 2 min., podrážení).
     
    29:54
    Další početní výhoda pro Čeljabinsk, který má šanci jít poprvé v utkání do vedení.
     
    30:15
    Nikita Těrtyšnij z levé strany vyslal střelu, škvírku u pravé tyče Šaryčenkova však nenašel.
     
    31:16
    Domácí dlouho svírali hosty v jejich pásmu, na Šaryčenkova šly další střely, ale znovu si hosté poradili. Po zisku puku ho pak vyhazují až před domácí klec.
     
    31:32
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    32:43
    Nyní musel proti střele hostů zakročit Vasilij Děmčenko, jenž ukryl letící puk do své lapačky a přerušil hru. Střela to byla z velké dálky, přesto ho donutila zastavit hru.
     
    32:58
    A další zákrok domácího brankáře. Ten se mezi třemi tyčemi zase zaskvěl a opět v krátkém sledu po sobě nechává hru zastavit.
     
    33:04
    Sergijenko projel za brankou Děmčenka a poté hned vyvezl kotouč směrem do útočného pásma. Tam poté vyslal střelu Karlin, avšak nebyl přesný.
     
    34:36
    Další menší tlak před brankou hostů. Domácí z toho ale nic nevytěžili a ztrácejí kotouč, se kterým do akce míří zase hosté z Nižněkamsku.
     
    35:07
    Krásná akce domácích, Malychin zakončoval z první z pravého kruhu, ale proti němu pohotový zákrok vytasil Alexandr Šaryčenkov!
     
    35:40
    Čeljabinští znovu před hostující klecí vyslali několik pokusů, ale ani jeden neskončil za Šaryčenkovými zády.
     
    36:57
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Andrej Popov – 2 min., podrážení).
     
    37:08
    Jegor Fatějev se dostal do šance ve vlastním oslabení, ale střelou z mezikruží nechal jen vyniknout hostujícího brankáře.
     
    37:55
    Nyní už jsou před brankou domácích hosté a roztáhli svou přesilovkovou akci. White střílel z levé strany, ale proti němu vytáhl další zákrok brankář Děmčenko.
     
    38:31
    Domácím se nepovedlo vyhodit puk do bezpečí a nadále jsou pod menším hostujícím tlakem.
     
    38:57
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:35
    Chajrullin se prosmýkl domácímu obránci a z rohu si sjel na levou stranu, přízemní střelou však Děmčenka neohrozil. Stále jsou však hosté před jeho brankou.
     
    39:58
    Hosté ještě nahodili puk do útočného pásma, tam ho stihl zachytit Děmčenko, ale to už je z této části hry už vše. I prostřední dějství končí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhá třetina je minulostí. V pětadvacáté minutě se domácí v přesilové hře prosadili a srovnali s hosty nejen krok, ale i skóre. V přesilové hře Šaryčenkova prostřelil Andrej Popov a začínalo se znovu od začátku. Oba týmy si pak vypracovaly ještě nějaké šance, ale skóre se už do konce neměnilo. Čeká nás tak hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 17:39.
     
    Střely na branku: 20 – 24
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Domácí se dostali s pukem do útočného pásma, kde z levé strany střílel Andrew Calof, ovšem jeho pokus skončil jen u obrany Nižněkamsku.
     
    41:00
    No a na druhé straně měl dost slibnou příležitost Marat Chajrullin, jenž pálil z pravého kruhu a do zákroku musel jít Děmčenko, jenž hned v úvodu třetí periody podržel svůj tým!
     
    41:40
    Jegor Fatějev si klepl o přihrávku na pravém kruhu a poté vyslal dělovku na Šaryčenkov, ten sklapl své betony a tentokráte to byl on, kdo svůj tým podržel.
     
    42:33
    V obranném pásmu Nižněkamsku získal puk Jevgenij Rjasenskij a postupně ho dostal až před branku Čeljabinsku. Tam poté jeho spoluhráči nijak Děmčenka neohrozili.
     
    43:25
    Šaryčenkov musel být opět mezi třemi tyčemi pozorný a zasahoval po další domácí střele. A opět uspěl.
     
    44:02
    Calof šikovně našel volného Karlina v blízkosti levé tyče Šaryčenkova a okamžitě vystřelil. Vysokou střelu pak zastavil znovu hostující brankář, jenž se nyní zaskvěl pohotovým zákrokem!
     
    45:08
    Domácí jsou v úvodu třetí části hry o něco aktivnějším týmem a snaží se strhnout vedení na svou stranu. Hosté jsou však stále proti.
     
    45:36
    Grošev si připravil puk a vystřelil na domácí branku, také Děmčenko se zaskvěl a zastavil střelu mladičkého hostujícího hráče.
     
    46:13
    Dva na jednoho jeli domácí hráči, ale Andrew Calof to moc dobře nevymyslel. Svou chvíli prováhal, když měl na levé straně spoluhráče. Než se ale k přihrávce odhodlal, trefil jen dojíždějícího beka.
     
    47:22
    Šaryčenkov lapil další pokus domácích a po dalším zákroku zastavil hru. Vhazovat se bude před jeho brankou, ale to až po další komerční přestávce.
     
    47:40
    Nyní si musela dávat pozor domácí obrana, kde zastavila střelu jednoho z hostů. Poté dostala kotouč do středního pásma.
     
    48:16
    Na druhé straně nic před Šaryčenkovem nevymysleli hráči Čeljabinsku a ztratili puk. S ním pak na opačnou stranu míří zase hosté.
     
    49:20
    Střelu Šiksatdarova od modré čáry tečoval před brankou domácích Matt White, ale netrefil se.
     
    49:54
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale hosté prosazují a jdou podruhé v utkání do vedení. Fazlejev našel přihrávkou na levém kruhu volného ALEXANDRA BRYNCEVA, jenž se z první opřel do puku a ten poté prosvištěl za Děmčenkova záda – 1:2. Asistence: Radel Fazlejev.
    49:54 Alexandr BRYNCEV - 1:2
     
    51:19
    Domácí tak opět musejí dotahovat své jednobrankové manko a čas navíc začíná ubíhat velmi rychle. Hosté mají puk ve své moci a jdou do další akce.
     
    51:45
    Šarov objel obránce hostů, nechal puk Marselu Šolochovovi, ten z prostoru mezi kruhy pálil na hostující klec, ale tam zakročil znovu pozorný Alexandr Šaryčenkov.
     
    52:24
    Hosté jen nahodili puk do útočného pásma a odešli střídat kompletní pětici hráčů.
     
    52:55
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:55
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Pavel Porjadin – 2 min., podrážení).
     
    53:43
    Domácí mají šanci srovnat v přesilové hře. Už se uhnízdili v pásmu hostů, kde kombinují. Zatím se ale hosté pozorně brání.
     
    54:12
    Šaryčenkov drží svůj tým, nyní holí trefil kotouč a ten se dostal k obraně, která ho okamžitě vyhodila až před branku Děmčenka.
     
    54:55
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    55:19
    Radel Fazlejev vyslal štiplavou střelu z mezikruží, kterou Děmčenko pokryl a dostal kotouč pod kontrolu a přerušil hru.
     
    55:38
    Ildar Šiksatdarov zachytil puk ve středním pásmu, dojel ho a poté nahodil před branku domácích. Hosté se už příliš nikam neženou a začínají kontrolovat výsledek.
     
    56:23
    A drží puk co nejdále od své branky. Domácí brankář musel po další střele do zákroku a znovu je hra zastavena. Tohle hostům vyhovuje.
     
    56:43
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před branku Šaryčenkova.
     
    57:38
    Domácí se drží v útočném pásmu, zatím se však trenér Čeljabinsku neodhodlal k odvolání brankáře. A to ani teď, protože puk je ve středním pásmu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:24
    Domácí stále hrají v pásmu soupeře, zatím ale v pěti. Znovu není brankář odvolán a hosté následně pak vyhazují puk daleko šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    59:00
    Branka Čeljabinsku už je prázdná a nyní už to hráči domácích zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:27
    Oddechový čas si vybírá domácí lavička.
     
    59:57
    Domácí zatlačili hosty v jejich pásmu, ale Nižněkamsku se povedlo kotouč vyhodit pryč. Tři vteřiny před koncem třetí třetiny se po zakázaném uvolnění hostů vhazuje před Šaryčenkovem.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec, je dobojováno. Hosté ve třetí třetině strhli vedení na svou stranu, když se v padesáté minutě prosadil Alexandr Bryncev a domácí museli zase dohánět manko. Nakonec těsný náskok hráči Nižněkamsku udrželi až do konce a slaví tak na hřišti soupeře výhru. Domácí naopak sahali po bodu, ale nezískali ani jeden.
     
    Střely na branku: 32 – 33
     
    Dnešní utkání sledovalo 6 125 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    V týmu Čeljabinsku působí Tomáš Hyka a Lukáš Sedlák, do dnešního utkání však nezasáhl ani jeden a československou stopu jsme tak dnes nezaznamenali.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:13:12)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. An. Popov (Karpuchin, Kosov) – 15. White (Z. Mitchell, R. Murphy), 50. Bryncev (Fazlejev)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Fedotov) – S. Těreščenko, Virtanen, Karpuchin, Sergijenko, Kalinin (C), Žiljakov, Borodkin, Jasinskij – Těrtyšnyj, An. Popov, Kosov – Thomas (A), Malychin, Calof – Jerofejev, Karlin, Fatějev – Koňkov (A), Šarov, Šolochov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Šaryčenkov (Barulin) – Pajgin, R. Murphy (A), An. Sergejev (A), Rjasenskij, S. Zacharčuk (C), Aťušov, Bryncev – Porjadin, Z. Mitchell, White – Černikov, P. Kulikov, Chajrullin – Rychel, Fazlejev, Denis Kazionov – Grošev, Rybakov, Šiksatdarov – Šarifjanov.

    Rozhodčí: Romaško, Fraňo – Zacharov, Bitjukov

    Diváci: 6 125
    bahis siteleri