Novosibirsk – Kazaň 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Čerepovec – Riga 6:1 (kon.)
Jaroslavl – Jokerit 1:4 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
Jokerit Helsinky
Pondělí 23.09.2019, 18:30 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:03 Alex GRANT - 1:4
     
    58:03
    Jokerit právě vstřelil branku!
    ALEX GRANT převzal v obranném pásmu přihrávku od spoluhráče a střelou přes celé pásmo trefil prázdnou bránu, je to jasné.
    Asistence: Henrik Haapala.
    39:27 Rušan RAFIKOV - 1:3
     
    39:27
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se přeci jen v samém závěru druhé třetiny prosazují. RUŠAN RAFIKOV celkem lehce projel až k Niemimu a bekhendem procedil puk pod jeho pravým betonem za brankovou čáru.
    Asistence: Stéphane Da Costa a Ty Rattie.
    17:52 Brian O'NEILL - 0:3
     
    17:52
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tohle je pro domácí hodně kruté. Hosté vyrazili do přečíslení, Ikonen přenechal puk na pravou stranu najetému BRIANU O'NEILLOVI, který zamířil přesně pod břevno, přesouvající se Lazušin na puk nedosáhl.
    Asistence: Henri Ikonen.
    10:31 Steve MOSES - 0:2
     
    10:31
    Jokerit právě vstřelil branku!
    STEVE MOSES před Lazušinem hezky tečoval Lehtonenovo nahození od modré a těsně před koncem přesilové hry posílá svůj tým do dvougólového vedení. Domácí brankář tady neměl žádnou šanci.
    Asistence: Mikko Lehtonen a Henrik Haapala.
    04:07 Henri IKONEN - 0:1
     
    04:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svoji aktivitu odměněni vedoucí brankou. Norman střílel na vzdálenější tyč, tu minul, ale puk se odrazil na levou stranu k Lepistövi, který ihned přihrál před bránu, kde stál volný HENRI IKONEN, který tečoval kotouč do odkryté části soupeřovy svatyně.
    Asistence: Sami Lepistö a John Norman.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 40. Rafikov (S. Da Costa, Rattie) – 5. H. Ikonen (Lepistö, Norman), 11. Moses (Lehtonen, Haapala), 18. O'Neill (H. Ikonen), 59. A. Grant (Haapala)


    Lokomotiv Jaroslavl: Lazušin (19. Konovalov) – Savčenko, Kronwall (C), Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Afanasjev, N. Averin – Rattie, Lander, Sannikov (A) – Alexejev, S. Da Costa, J. Averin – Denisenko, Ivanov, Kajumov – Kudrjavcev (A), Svitov, Iljenko – Kovalenko.
    Jokerit Helsinky: Niemi (Kalninš) – A. Grant, Lehtonen, Lepistö (A), Eronen, O. Lauridsen, Kivistö, E. Räsänen – Oksanen, Kontiola, Haapala – O'Neill, Norman, H. Ikonen – Moses, Regin (C), Joensuu – Anttila (A), Niemi, Pihlström – Hirvonen.

    Rozhodčí: M. Sidorenko, A. Ansons – I. Galimov, A. Ponamarenko
    bahis siteleri