Novosibirsk – Kazaň 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Čerepovec – Riga 6:1 (kon.)
Jaroslavl – Jokerit 1:4 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
SKA Petrohrad
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
CSKA Moskva
Pondělí 23.09.2019, 18:30 • Ledový palác, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým CSKA Moskva.
    Autorem vítězné branky je LINDEN VEY.
     
    61:25
    Hosté si hru v plném počtu užili jen několik sekund, Andrej Světlakov (MOS) se po vyhození kotouče mimo hrací plochu odebírá na trestnou lavici.
     
    59:04
    Tohle je pro CSKA závěr jak z hororu, Moskvané jdou do tří! Alexej Marčenko (MOS) po vyhození puku nad plexisklo dostává trest za zdržování hry.
     
    58:59
    Tohle může Sergeje Kalinina (MOS) vyjít pěkně draze. Hostující forvard u modré čáry podrazil Zubareva, za což dostává dvouminutový trest.
     
    52:54
    Hosté dostávají šanci s petrohradskými hráči srovnat krok. Na dvě minuty opouští ledovou plochu Arťom Zub (PET), jenž byl vykázán za držení.
     
    45:15
    Alexej Marčenko (MOS) krátce po buly ve vlastním pásmu podrazil protihráče, a na dvě minuty tak oslabuje svůj celek. SKA bude mít přesilovku.
     
    40:35
    Petrohrad se dostal do přečíslení, Karpov místo střely puk nabídl Děrgačevovi, který jej ale nezvládl zachytit na svou hokejku!
     
    39:03
    V závěru prostřední periody se opět vylučuje, tentokrát na trestnou pojede hráč Petrohradu. Je jím Alexej Byvalcev (PET), jenž byl vyloučen za vysokou hůl.
    35:07 Vladimir TKAČOV - 2:2
     
    35:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bude! Domácí hokejisté početní výhodu bleskově přetavují ve vyrovnávací trefu! Lehterä vyhrál vhazování a poslal kotouč VLADIMIRU TKAČOVOVI, jenž následně najel před branku a uklidil kotouč do hostující sítě. V šestatřicáté minutě tak začínáme zase od začátku – 2:2! Asistence: Jori Lehterä.
     
    34:56
    Anton Slepyšev (MOS) u mantinelu ostře zasáhl Kagarlického holí do obličeje, Petrohrad si vyzkouší další přesilovku. Bude tentokrát úspěšný?
     
    33:12
    Sudí rozpažil podruhé, hraje se dál!
     
    33:12
    Pozor, lavička CSKA si vybírá trenérskou výzvu! Uvidíme, jak zásah hostujícího celku posoudí muž u videa – bude trefa dodatečně uznána?
     
    33:12
    Moskvané se opět prosadili, sudí ale okamžitě rozpažil! Branky totiž bylo dosaženo bráněním petrohradskému brankáři.
     
    27:42
    Uvidíme další početní výhodu, tentokrát se jí ujme domácí výběr. Andrej Světlakov (MOS) dostává menší trest za sevření puku rukou.
    25:31 Maxim ŠALUNOV - 1:2
     
    25:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka, před chvilkou faulovaný MAXIM ŠALUNOV vrací hostujícímu výběru vedení! Z pravého kruhu vypálil Robinson a střela se od betonu domácího brankáře odrazila přímo na hůl moskevského útočníka, který se nemýlil! Asistence: Mat Robinson, Konstantin Okulov.
     
    24:08
    Dmitrij Kagarlickij (PET) při souboji u mantinelu praštil Šalunova zezadu do hlavy, za což dostává menší trest. Vyloučením za hrubost naservíroval CSKA přesilovku.
     
    14:10
    Tohle bylo trochu sporné. Andrej Světlakov (MOS) je vyloučen za podrážení, domácí kapitán ale zákrok trochu přehrál. SKA bude každopádně mít přesilovku.
    10:38 Vladimir TKAČOV - 1:1
     
    10:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Náskok hostům moc dlouho nevydržel, domácí se takřka okamžitě po konci vlastního oslabení prosazují! U modré čáry si kotouč na svou hůl nabral VLADIMIR TKAČOV, který následně vyjel na kruh a vymetl horní růžek moskevské svatyně! Asistence: Sergej Plotnikov, Arťom Zub.
     
    08:23
    Petrohrad za neúspěšnou trenérskou výzvu dostává menší trest, který odpyká Sergej Plotnikov (PET). Uvidíme další moskevský gól?
    08:23 Maxim ŠALUNOV - 0:1
     
    08:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je neuvěřitelné – Petrohrad měl po většinu dějství na ledě naprosto drtivou převahu, nakonec se ale jako první prosazují hosté! Domácí obrana naprosto selhala a pustila před své brankoviště MAXIMA ŠALUNOVA, který za Melničuka hravě dorazil vlastní střelu – 0:1! Asistence: Konstantin Okulov, Mat Robinson.
     
    05:28
    Děrgačov měl na hokejce první gól, z kruhu ale trefil jen horní tyč moskevské klece! Sorokin teď měl z pekla štěstí, velká škoda pro SKA!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 11. Tkačov (S. Plotnikov, Zub), 36. Tkačov (Lehterä) – 9. Šalunov (Okulov, M. Robinson), 26. Šalunov (M. Robinson, Okulov), rozh. náj. Vey

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nail Jakupov (PET)
    0:1   Linden Vey (MOS)
    2. série:
    0:1   Vladimir Tkačov (PET)
    0:1   Maxim Šalunov (MOS)
    3. série:
    0:1   Maxim Karpov (PET)
    0:1   Jiří Sekáč (MOS)
    4. série:
    0:1   Dmitrij Kagarlickij (PET)
    0:1   Anton Slepyšev (MOS)
    5. série:
    0:1   Jarno Koskiranta (PET)


    SKA Petrohrad: Melničuk (Nalimov) – Rundblad, Zubarev, Zub, Dyblenko, Rukavišnikov, Galeňuk, Zemčonok – Lehterä (A), S. Plotnikov (C), Tkačov – Kagarlickij, Byvalcev, Karpov – Koskiranta, Děrgačov, Jakupov – Podkolzin, Barabanov (A), Kuzmenko – Kemppainen.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Dahlbeck, M. Robinson (A), Marčenko, Kiselevič, A. Romanov, Nestěrov (C), Naumenkov – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Okulov, Šalunov, Sekáč – Slepyšev, Kalinin, Světlakov – P. Karnauchov, Al. Popov (A), Mamin.

    Rozhodčí: Gašilov, Gusev – Šalagin, Šišlo.

    Diváci: 12 150
    bahis siteleri