Přerov – Vsetín 4:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:3 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Slavia 2:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Kladno 4:6 (kon.) | Třinec – Poruba 7:0 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Technika Brno 9:3 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 11:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:4 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:8 (kon.)
K. Vary – Plzeň 1:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
11:1 (6:1, 2:0, 3:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 26.09.2019, 17:45 • DRFG arena • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    55:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ani oslabení 3 na 4 nezabránilo domácím, aby ještě navýšili své vedení. Brejkem se zakončením mezi betony v početní nevýhodě přidává svou čtvrtou branku IVO SEDLÁČEK. Asistence: Patrik Fajmon, Jakub Brabenec.
     
    42:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Desátá branka Brna spatřilo světlo světa v momentě, kdy si NESIM HARMIM nabruslil k brankovišti a počkal na přesnou přihrávku od Adama Boltvana. Tu také dostal a bez přípravy poslal puk do zcela volné pravé části branky. Asistence: Adam Boltvan, Tomáš Vyroubal.
     
    40:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hned zkraje třetí třetiny je tu bleskové využití přesilové hry ze strany Brna. Vše mělo podobný průběh jako v minulém případě, kdy se hráči domácího celku usadili okolo brankoviště a MATĚJ PRČÍK poslal puk k levé tyčce. Asistence: Alex Sever, Ivo Sedláček
     
    33:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    ALEX SEVER skóroval nadvakrát. Nejprve totiž trefil pravý beton Ryšavého, od kterého se puk odrazil zpět před brankoviště. Zdálo se, že už na kotouč nedosáhne, jenže to se mu to i přes bránící hráče nakonec podařilo a na poslední chvíli dopravil puk nad beton. Asistence: Jakub Brabenec, Ivo Sedláček.
     
    31:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    To, co se domácím nepovedlo vymyslet při hře 5 na 5, se jim podařilo teď. Na konci kombinace stál IVO SEDLÁČEK, jenž prudkou ránou z první trefil skulinku mezi levou tyčkou a rukou hostujícího brankáře. Asistence: Patrik Fajmon, Viktor Běhůnek.
     
    19:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hra ve čtyřech hráčích více vyhovuje domácímu celku. Střelou z pravého kruhu se prosadil JAKUB BRABENEC. Asistence: Ivo Sedláček, Patrik Fajmon.
     
    19:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Šedivého betony nejprve nastřelil od modré čáry Patrik Fajmon a následně jej dvěma střelami napodobil Jakub Brabenec. Oba pokusy domácího útočníka skončily na bránících hráčích. Prosadil se však IVO SEDLÁČEK, a to pokusem do pravého horního rohu. Asistence: Jakub Brabenec, Patrik Fajmon.
     
    16:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí opět využívají přesilovku, nyní dokonce po pouhých sedmi sekundách. Právě tolik času stačilo k tomu, aby se puk dostal na hokejku ALEXE SEVERA, jenž se prudkou ranou trefil ke vzdálenější tyči. Asistence: Patrik Fajmon.
     
    16:00
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Čtyři minuty před koncem první třetiny snižují Draci náskok svého soupeře. Kapitán JIŘÍ FIBIGR nechal všechny za sebou, neodradila jej ani dvojice dotírajících obránců, a šikovným manévrem dostal kotouč mezi Bizoňovy betony. Asistence: Jiří Koutecký, Jan Kučera.
     
    14:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Vyloučení za špatné střídání Šumperka je záhy potrestáno. Domácí se semkli okolo brankoviště a JAKUB BRABENEC dostal puk kolem levé tyčky až za Šedivého záda. Asistence: Matěj Prčík, Ivo Sedláček.
     
    07:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Uběhla minuta a Kometa se raduje podruhé. IVO SEDLÁČEK si u pravé tyčky počkal na přihrávku a následně se neomylně trefil do prázdného prostoru za přemisťujícího se brankáře. Asistence: Jakub Brabenec, Patrik Fajmon.
     
    06:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další akce domácího celku už ale končí gólem v šumperské síti. EDUARD ŠALÉ se vydal do přečíslení s Adamem Horkým, na kruzích si vyměnili kotouč a prvně jmenovaný jej poslal do pravého horního rohu. Hostujícímu brankáři se podařilo kotouč zasáhnout ramenem, i tak mu ale přes ruku přepadl a končil za brankovou čarou. Asistence: Adam Horký.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 7. Šalé (Horký), 8. Sedláček (Brabenec, Fajmon), 15. Brabenec (Prčík, Sedláček), 17. Sever (Fajmon), 19. Sedláček (Brabenec, Fajmon), 20. Brabenec (Sedláček, Fajmon), 32. Sedláček (Fajmon, Běhůnek), 34. Sever (Brabenec, Sedláček), 41. Prčík (Sever, Sedláček), 43. Harmim (Boltvan, Vyroubal), 56. Sedláček (Fajmon, Brabenec) – 16. Fibigr (Koutecký, Kučera)


    HC Kometa Brno: Bizoň (Schnattinger) – Řehák, Fajmon, Běhůnek, Ulbricht, Zavřel, Němec, Prčík – Brabenec, Vyroubal, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan
    HK Mladí Draci Šumperk: Šedivý (20. Ryšavý) – Seidenglanz, Juřík, Minařík, Slabý, Kareš, Zavoral, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Haas
    bahis siteleri