Chabarovsk – Vladivostok 1:2 (kon.) | Čerepovec – Minsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Nižněkamsk – Kunlun 3:4 (0:1 po s.n.)
Petrohrad – Ufa 4:1 (kon.) | Soči – Dynamo Moskva 3:4 (kon.) | Spartak Moskva – Jekatěrinburg 1:0 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 26.09.2019, 11:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:21 Shawn LALONDE - 1:2
     
    37:21
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se poprvé v tomto zápase do vedení, toto je studená sprcha pro domácí! SHAWN LALONDE dostal přihrávku na modrou a jeho rána z první zapadla přes ně bližší tyč nad beton Marka Lagnhamera. Asistence: Adam Almqvist a Denis Vicharev.
    22:36 Vasilij STRELCOV - 1:1
     
    22:36
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Wow, Admiral sice neměl nějaký tlak, jenže stačí jedna střela a je srovnáno! VASILIJ STRELCOV dostal přihrávku na vrcholek kruhu a parádní bombou z první se trefil přesně do horního růžku Langhamerovy branky! Asistence: Alexandr Konnov a Oleg Lomako.
    10:51 Ondřej VITÁSEK - 1:0
     
    10:51
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A Amur využívá svou početní výhodu a dostává se do vedení o jednu branku! ONDŘEJ VITÁSEKsi z pozice obránce sjel před brankou a bekhendem překonal gólmana soupeře! Asistence: Hynek Zohorna a Danil Fajzullin.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 11. Vitásek (H. Zohorna, Fajzullin) – 23. V. Strelcov (Konnov, Lomako), 38. Lalonde (Almqvist, Vicharev)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Korobov, Jordán, V. Vasiljev, Kondratěv, Turbin, Kamalov, Alexandrov, Vitásek – H. Zohorna, T. Zohorna, Fajzullin – A. Lazarev, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Ruděnkov, Kapiturov, Gorškov – Gizdatullin, Kacuba.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Miščenko, Kozlovskij, Ďakov, Bobrjašov, Ostrovskij – Vicharev, Ljungh, Bakoš – Lisin, J. Petrov, V. Butuzov – Mereskin, Glazačev, K. Voronin – V. Strelcov, Konnov, Lomako – Zajcev.

    Rozhodčí: Belov, Oskirko – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 4497
    bahis siteleri