K. Vary – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
0:5 (0:1, 0:0, 0:4)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 28.09.2019, 12:00 • Zimní stadion Eden • turnaj O Pohár DHL • 8. kolo
Partner:
     
    59:24
    Radek Šír (PCE) ještě dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    59:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí přidávají půl minuty před koncem ještě pátou branku. RADEK ŠÍR výborně obkroužil branku a zasunul puk za Pánka. Asistence: Michal Rouha a Michal Hrádek.
     
    59:09
    Obrovské šance Pardubic nakonec nekončí vstřelenou brankou! Chára s Hrádkem měli z chumlu před brankou asi největší šance, ale na Pánka a v jednom případě i hůl jednoho ze slávistických obránců nevyzráli.
     
    57:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Takhle si domácí začátek své přesilovky nepředstavovali. Po chybě v rozehrávce jim totiž do úniku ujel DOMINIK CHÁRA a střelou mezi Pánkovy betony zvyšuje náskok na čtyři branky. Bez asistence.
     
    56:47
    Následuje přesilová hra pro Slavii, dvě minuty za podrážení dostává Michal Hrádek (SLA).
     
    55:08
    Hrádkova střela od modré málem skončila za zády Pánka – těsně před brankou ji totiž tečoval slávistický obránce Fiala. Puk však nakonec za čáru nedojel.
     
    51:27
    Dvouminutový trest za hákování vyfasoval Jiří Bucek (PCE).
     
    49:15
    Dvojice Petrák, Vlček znovu v akci – první jmenovaný zkoušel překvapit Borovičku střelou z ostrého úhlu, načež Vlček dorážel odražený puk z bezprostřední blízkosti na Borovičku. Pardubický brankář však chytá výborně.
     
    47:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilová hra v řadě a Pardubice po dvojici slepených gólů, které od sebe dělí jen 39 sekund, vedou už o tři branky. Antoníček tentokrát přesným pasem našel nikým nehlídaného ONDŘEJE ROHLÍKA, který z pravého kruhu překonává Pánka. Asistence: Petr Antoníček a Radek Šír.
     
    46:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A Pardubice dvojnásobnou početní výhodu rychle využívají – Antoníčkovu střelu totiž Pánek vyrazil jen před připraveného MICHALA ROUHU, který dorážkou navyšuje náskok hostů. Asistence: Petr Antoníček a Ondřej Rohlík.
     
    46:42
    Dynamo dostává 61 sekund dlouhou přesilovou hru 5 na 3, dvě minuty za podrážení totiž dostává Maxim Havrda (SLA).
     
    46:23
    Výborná přesilovková kombinace Pardubic, na jejímž konci stál zakončující Kostka, ale z mezikruží vypálil tvrdě mimo.
     
    45:43
    Při jedné z pardubických šancí se navíc provinil David Kižlin (SLA), konkrétně sekáním.
     
    43:06
    A po delší době tu máme i vyloučení, dvě minuty za podrážení dostává Jan Oliva (PCE).
     
    40:20
    Vlček na druhé straně opět ukázal svoji rychlost, ujel do brejku z levého křídla a opět trefil jen připraveného Borovičku! Ten dalším skvělým zákrokem likviduje i dorážejícího Petráka!
     
    39:55
    Petrák se výborně prosadil na pravém křídle a vytvořil skvělou pozici pro Hradila, kterého skvělým zákrokem, i když mu střela letěla do protipohybu, vychytal Borovička.
     
    31:16
    Ani Dynamo nevyřešilo přečíslení 2 proti 1 ideálně – Šír se sice stahovačkou výborně zbavil slávistického obránce, ale při nahrávce mu sjel puk z hole.
     
    29:46
    Pardubice šly střídat právě v momentě, kdy jeden z útočníků přišel v útočné třetině o puk – toho využili slávisté a Petrák s Turkem se řítili ve dvou sami na Borovičku. Petrák však nečekal zpětnou přihrávku od Turka a akce tak neskončila ani úspěšnou střelou.
     
    27:21
    Technická nedokonalost se vyřešila a Pardubice se tak vracejí zpět k Michalu Borovičkovi. Vojtěch Nečas strávil na ledě ani ne tři minuty, ale při svém jediném vážnějším zákroku si počínal výborně.
     
    25:53
    Slávisté ihned odpovídají svojí dobrou šancí, kterou měl na starost Ribarovski, jenž se výborně vymotal z rohu a pálil do horních prostor Nečasovy branky. Ten musel při svém prvním zákroku hned čelit těžké situaci, ale zvládl ji.
     
    25:15
    Pardubice mohly svého nového brankáře přivítat gólem, to by ale z mezikruží zakončující Chára musel mířit o něco přesněji.
     
    24:55
    A brankáři Borovičkovi se při zákroku zřejmě nějak poškodila výstroj a proto odjel na střídačku si ji nechat spravit. Mezitím nastupuje do pardubické branky náhradník Vojtěch Nečas.
     
    24:55
    Vlček ted ovšem dostal vynikající nahrávku od spoluhráče, nabral rychlost a mezi dvěma pardubickými obránci najížděl sám na Borovičku! Ten jeho pokus kryje, stejně jako dorážku přijíždějícího Marečka.
     
    23:02
    Svižná akce Pardubických od Kostky na Rohlíka a zakončujícího Costy, jenž už ale bekhendem nedokázal usměrnit puk na Pánka.
     
    15:44
    A další šance sešívaných a v ní Štrombach, jemuž únik výborně připravil Labuzík. Ještě lépe si vedl Borovička, který si vyjel z brankoviště a slávistického útočníka vychytal.
     
    15:16
    Hovorka se prosadil na levém křídle a vracel puk před brankou, kde zakončoval Havrda těsně nad!
     
    13:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vynikající individuální akce ONDŘEJE ROHLÍKA, který se vyhnul dvěma slávistickým hráčům, najel si na střed a několikrát tečovanou střelou překonává Pánka. Asistence: Dominik Chára a Kale Costa.
     
    12:37
    Kižlin najížděl s Turkem ve dvou proti jedinému pardubickému obránci, ale bohužel pro sešívané nedokázal nasměrovat žabku přesně na hůl svého spoluhráče.
     
    10:18
    Obrovská šance sešívaných, kterou měl na holi Hasil, končí výborným zákrokem připraveného Borovičky. Pardubice teď trestuhodně zaváhaly při rozehrávce a odevzdaly puk přímo slávistickému útočníkovi na hůl.
     
    07:17
    Dvě současná vyloučení, na trestnou lavici si jdou kvůli hrubosti sednout Mikuláš Hovorka (SLA) a za nedovolené bránění Radek Šír (TAB).
     
    05:21
    Pánek se musel rychle přesouvat proti střele Hrádka, který si najel na odražený puk na pravý kruh a snažil se prostřelit slávistického brankáře na bližší tyči.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 14. Rohlík (Chára, Costa), 47. Rouha (Antoníček), 48. Rohlík (Antoníček, Šír), 58. Chára, 60. Šír (Rouha, Hrádek)


    HC Slavia Praha: Pánek (Náhončík) – Fiala, Hovorka, Němeček, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Vlček, Ribarovski, Turek, Míšek, Labuzík, Petrák, Stupka.
    HC Dynamo Pardubice: Borovička (25. Nečas) – Hrádek, Oliva, Kubíček, Leder, Blažej, Secký, Kaštánek – Rouha, Antoníček, Costa, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Šťastný.

    Rozhodčí: Jaroš – Hnát, Hynek
    bahis siteleri