Vsetín – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Zlín – Přerov 3:2 (kon.) | Technika Brno – Mountfield HK 1:7 (kon.)
Havlíčkův Brod – Pardubice 3:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Jihlava 7:1 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 4:3 (kon.)
PZ Kladno – Třemošná 1:2 (po pr.) | Třinec – Olomouc 5:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 6:3 (kon.)
Poruba – HK MD Šumperk 3:4 (kon.) | Kladno – Chomutov 8:1 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
3:4 (0:1, 0:1, 3:2)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 28.09.2019, 15:15 • RT TORAX ARENA • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    59:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí už jen kosmeticky upravují podobu utkání. KRZYSZTOF MACIAS stál sám před pravou tyčí a z první snížil stav utkání na 3:4. Asistence: David Lambert a Matěj Halata.
     
    58:43
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Zdá se, že je rozhodnuto! JIŘÍ FIBIGR dostal přesný pass od Jana Kučery a trefil se pod horní víko Drabčíkovy brány. Asistence: Jan Kučera.
     
    48:19
    Poruba právě vstřelila branku!
    Už je to zase jenom o gól! KRZYSZTOF MACIAS si našel volný puk a z mezikruží vrací svým spoluhráčům naději na bodový zisk!
     
    46:45
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hosté si berou dvoubrankový náskok zpět. MATĚJ TRÖGNER si obešel posledního porubského obránce a krásným blafákem překonal Drabčíka.. Asistence: Adam Panáček.
     
    43:20
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky!!! Martin Stibor poslal kotouč na DAVIDA LAMBERTA, který dokázal propálit Milana Ryšavého. Asistence: Martin Stibor a Jakub Koudelný.
     
    28:22
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hosté se dostávají do dvoubrankového
    náskoku! Štěpán Mann si našel volný puk za domácí brankou a hned ho poslal na MATĚJE BURDU, který z první dokázal překonat mezi betony Vincence Drabčíka. Asistence: Štěpán Mann a matěj Trögner.
     
    13:30
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk využívá přesilovku! Jan Kučera poslal křižnou přihrávku přes střed pásma a do poloprázdné branky se už nemýlil JIŘÍ FIBIGR. Asistence: Jan Kučera.
    Marken.cz

    Patrik Rošič

    Branky a nahrávky: 44. Lambert (Stibor, Koudelný), 49. Macias Krz., 60. Macias Krz. (Lambert, Halata) – 14. Fibigr (Kučera), 29. Burda (Mann, Trögner), 47. Trögner (Panáček), 59. Fibigr (Kučera)


    HC RT TORAX Poruba: Drabčík (Chylík) – Černý, Kríž, Macias Kac., Kosina, Borkovec, Gelnar – Hlaváč, Lambert, Koudelný, Ślusarczyk, Macias Krz., Hradil, Halata, Chovanec, Stibor, Stodůlka, Kovalčík, Hlavatý
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Šedivý) – Seidenglanz, Minařík, Slabý, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Haas

    Rozhodčí: Kašík – Vengřín, Janoško
    bahis siteleri