Konyaspor – Kayserispor 2:1 (kon.) | Ankaragücü – Gençlerbirliği 2:1 (kon.) | Antalyaspor – Yeni Malatyaspor 3:0 (kon.)
Trabzonspor – Besiktas 4:1 (kon.)
konec
Trabzonspor AŞ
4:1 (2:0)
Besiktas Istanbul
Neděle 29.09.2019, 18:00 • Medical Park Stadium, Trabzon • Turecká Superliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:03:16)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 23:9.
     
    Je konec! Trabzonspor po skvělém výkonu poráží Besiktas Istanbul vysoko 4:1. Dlouhou dobu se hrál bojovný a vyrovnaný fotbal, ve kterém nikdo nikomu nedaroval ani metr. Po půlhodině hry se však Trabzonspor dostal do vedení, když si vlastní branku vstřelil Dorukhan Toköz! O deset minut později navíc udeřil krásnou střelou José Ernesto Sosa! Po změně stran navíc přidal třetí branku domácího celku Alexander Sörloth. Besiktas sice dokázal snížit deset minut před koncem Yalcinem, ale poslední slovo měl domácí Anthony Nwakaeme, který napsal gólovou tečku za dnešním soubojem.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Rozehrávka přímého kopu se kvůli ošetřování hodně protáhne.
     
    90+3
    Ještě jeden přímý kop pro Trabzonspor! Burak Yilmaz fauloval na hranici velkého vápna a nabídl domácím další šanci.
     
    90+2
    Domácí brankář si znovu došel pro nepřesný nákop do pokutového území. Tentokrát se neuchýlil k okamžité rozehrávce a raději podržel míč v rukavicích.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu Trabzonspor AŞ: ze hřiště odchází Alexander Sörloth, přichází Daniel Sturridge.
    89. Anthony NWAKAEME - 4:1
     
    89
    Trabzonspor právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Trabzonspor z rychlého protiútoku přidává ještě čtvrtou branku! Uğurcan Çakır rychlým výhozem rozjel akci domácího celku. ANTHONY NWAKAEME prošel až do velkého vápna a technickou střelou překonal Lorise Kariuse!
     
    88
    Burak Yılmaz se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče, nicméně jeho dělovka se od hrudníku obránce odrazila mimo tři tyče.
     
    87
    Také Filip Novák dostává žlutou karta za držení rozběhnutého soupeře.
     
    86
    Domácí fotbalisté opět uspěli v souboji na vlastní polovině a zbavili se dotírajících hráčů Besiktase. Trabzonspor si svůj náskok hlídá s přehledem.
     
    85
    Na druhé straně dostal přihrávku do volného prostoru Donis Avdijaj, který si míč přehodil na levačku, ale technickou střelou netrefil branku.
     
    84
    Georges-Kévin NKoudou prošel s míčem u nohy na polovinu domácího mužstva, jenže nikdo další z hráčů Besiktase jeho průnik nepodpořil.
     
    83
    Alexander Sörloth si na polovině hostujícího celku pomohl útočným faulem, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, jež odpískal faul.
     
    82
    Besiktas zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, odkud jej domácí obrana odvrátila na roh.
    80. Güven YALCIN - 3:1
     
    80
    Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Besiktas se rovněž dočkal branky! Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal na značce pokutového kopu GUVEN YALCIN a tvrdou střelou uklidil míč do sítě!
     
    79
    Střídání v týmu Trabzonspor AŞ: ze hřiště odchází Abdülkadir Parmak, přichází Donis Avdijaj.
     
    78
    Dogan Erdogan chtěl efektní patičkou vyslat do pokutového území Hosejního, jenže ten neměl moc prostoru a nedostal se do šance.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Madžíd Hosejní (Trabzonspor AŞ).
    Žlutou kartu dostává Gökhan Gönül (Besiktas Istanbul).
     
    76
    Na hřišti se začínají projevovat emoce! Na polovině hřiště se strhla mela mezi několika hráči na obou stranách. Uvidíme, jak to hlavní rozhodčí vyřeší.
     
    75
    Caner Erkin krásně odcentroval na malé vápno, jenže nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl. Obrana Trabzonsporu teď ale trošku zaspala.
     
    74
    Trabzonspor kombinuje na polovině hřiště a snaží se probít na polovinu soupeře. Domácím už ale stačí hrát s míčem na kopačkách.
     
    73
    Střídání v týmu Trabzonspor AŞ: ze hřiště odchází Kamil Çörekçi, přichází Dogan Erdogan.
     
    72
    Loris Karius se musel zapojit do rozehrávky Besiktase. Brankář hostujícího mužstva prvním dotekem přenesl těžiště hry na levou stranu.
     
    71
    João Pereira vhazoval na pravé straně hrací plochy. Fotbalista Trabzonsporu našel Hosejního, ale ten míč dlouho neudržel.
     
    70
    Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů si nyní stěžuje na křeče. Uvidíme, zda bude schopen utkání dohrát.
     
    69
    Besiktas opět kombinuje s míčem na polovině Trabzonsporu. Hosté však dvacet minut před koncem utkání ztrácejí tři branky.
     
    68
    Střídání v týmu Besiktas Istanbul: ze hřiště odchází Domagoj Vida, přichází Güven Yalcın.
    67. Alexander SÖRLOTH - 3:0
     
    67
    Trabzonspor právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Branka nakonec platí! Sudí si vše nechal ověřit kolegou u videa a Sorloth nakonec v ofsajdu nebyl! Do vápna přiletěl nádherný centr z levé strany a ALEXANDER SORLOTH placírkou z těsné blízkosti překonal brankáře!
     
    66
    Alexander Sörloth sice dopravil míč do sítě, ale jeho zásah neplatí kvůli ofsajdu!
     
    65
    Burak Yılmaz vymyslel průnikovou přihrávku do pokutového území, jenže Hüseyin Türkmen jeho úmysl přečetl a zakopl míč do bezpečí.
     
    64
    Trabzonspor se po delší době podíval na polovinu soupeře, ale dlouho se tam neohřál. Besiktas nakonec zvýšil aktivitu a tlačí se do útoku.
     
    63
    Domácí fanoušci se po změně stran starají o fantastický fotbalový zážitek. Zaplněný stadion Trabzonsporu tradičně doslova bouří.
     
    62
    Exekuce přímého kopu se ujal Oğuzhan Özyakup, který poslal centr na přední tyč, jenže Vida hlavičkoval do rukavic domácího brankáře Cakira.
     
    61
    Abdoulay Diaby si krásně navedl míč na hranici pokutového území, obhodil si obránce a byl faulován. Besiktas má k dispozici zajímavý přímý kop.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Trabzonspor si stále bez problémů drží své dvoubrankové vedení. Besiktas se navíc nemůže dostat do šancí.
     
    59
    Georges-Kévin NKoudou z otočky přihrál do pokutového území, jenže tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů. Besiktas se nyní nemůže dostat do tempa.
     
    58
    Z následného rohového kopu se domácí celek do zakončení nedostal. Prudký centr mířil na přední tyč, kde kralovala pozorná obrana.
     
    57
    Filip Novák podpořil útok Trabzonsporu náběhem do pokutového území, kam přiletěla prudká přihrávka. Oğuzhan Özyakup míč na poslední chvíli zakopl na roh.
     
    56
    Besiktas se usadil v blízkosti branky domácího celku. Nikdo v bílém dresu však nedokázal vyslat nebezpečný centr.
     
    55
    Filip Novák si splnil defenzivní úkoly na kraji domácí obrany. Český obránce předskočil soupeře a nekompromisně zakopl míč na tribunu.
     
    54
    Kamil Çörekçi prošel do pokutového území, zpětnou přihrávkou nabil Sosovi, který střelou bez přípravy vůbec netrefil branku hostujícího celku.
     
    53
    Georges-Kévin NKoudou čaroval na levé straně, nicméně jeho přihrávka mezi stopery Trabzonsporu nenašla adresáta. Pro míč si došel Uğurcan Çakır.
     
    52
    Domagoj Vida nakopl míč na polovinu soupeře, jenže vysokou pobídkou nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Obrana Trabzonsporu skvěle vykrývá prostor.
     
    51
    Anthony Nwakaeme se při další akci dokázal prosmýknout do pokutového území, ale obránce mu včasným skluzem ukopl míč ještě před zakončením.
     
    50
    Gökhan Gönül uspěl v souboji s Nwakaemem u pomezní čáry. Hostující fotbalista urostlého hráče Trabzonsporu předskočil a zakopl míč do autu.
     
    49
    José Ernesto Sosa si skvěle pokryl míč tělem a Atiba Hutchinson jej ostrým vražením poslal k zemi. Trabzonspor tak může uklidnit hru.
     
    48
    Domácí brankář teď dlouho otálel s odkopem od branky, což se vůbec nelíbilo fotbalistům Besiktase. Rozhodčí zatím nechává počínání domácího brankáře bez trestu.
     
    47
    Střídající Diaby se ihned zapojil do útočného akce Besiktase. Rychlonohý fotbalista odcentroval z levé strany, ale jeho pobídku odvrátil hned první zadák.
     
    46
    Střídání v týmu Besiktas Istanbul: ze hřiště odchází Tyler Boyd, přichází Abdoulay Diaby.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího Trabzonsporu. Dlouhou dobu se hrál bojovný a vyrovnaný fotbal, ve kterém nikdo nikomu nedaroval ani metr. Po půlhodině hry se však Trabzonspor dostal do vedení, když si vlastní branku vstřelil Dorukhan Toköz! O deset minut později navíc udeřil krásnou střelou José Ernesto Sosa! Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Hüseyin Türkmen byl pozdě v souboji na polovině hrací plochy a za svůj skluz vidí žlutou kartu.
     
    45+3
    Burak Yılmaz se natahoval po centru z levé strany. Největší hvězda Besiktase však v pádu neuklidila míč do sítě.
     
    45+2
    Alexander Sörloth rozkmital své nohy podél pomezní čáry. Rychlonohý útočník domácího celku však nenašel recept na svého strážce a přišel o míč.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    45
    John Obi Mikel fauloval ostrým skluzem a zaslouženě dostává žlutou kartu.
    43. José Ernesto Sosa - 2:0
     
    43
    Trabzonspor právě vstřelil branku!
    Domácí celek předchozí možnost vůbec nemusí mrzet! Trabzonspor se totiž dočkal druhé branky! JOSÉ ERNESTO SOSA dostal moře prostoru před šestnáctkou, odkud natáhl ke střele pravačkou a poslal míč pod břevno!
     
    42
    Trabzonspor teď neskutečně zahodil obrovskou šanci! Alexander Sörloth si navedl míč do pokutového území, ale jeho ránu levačkou Karius dokázal vyrazit! K dorážce se ještě dostal Anthony Nwakaeme, který německého brankáře překonal, ale jeho ránu pro změnu zastavila tyč!
     
    41
    Gökhan Gönül dostal přihrávku na pravou stranu a odcentroval do velkého vápna. Nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    40
    Besiktas zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej rybičkou odhlavičkoval stoper Hüseyin Türkmen.
     
    39
    Trabzonspor zahrával přímý kop na polovině soupeře. Prudký střílený centr odvrátil hlavou pozorný obránce Vida, který dnes hraje skvěle.
     
    38
    Uysal dojel na polovině hrací plochy Sorlotha a dostává žlutou kartu.
     
    37
    Besiktas kombinuje s míčem na kopačkách v zadních řadách. Ofenzivním fotbalistům celku z Istanbulu schází větší aktivita.
     
    36
    Boyd prošel po pravém křídle na hranici pokutového území, ale Filip Novák se mu obětavě položil pod nohy a vybojoval míč pro Trabzonspor.
     
    35
    Besiktas je po obdržení úvodní branky hodně zamražený. Hosté kombinují jen na vlastní polovině a nemohou se probít před branku Trabzonsporu.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Dorukhan Toköz (Besiktas Istanbul).
    32. Dorukhan TOKÖZ - 1:0
     
    32
    Trabzonspor právě vstřelil branku!
    Trabzonspor se dostává do vedení! Domácí celek udeřil ze standardní situace! José Ernesto Sosa odcentroval na malé vápno a DORUKHAN TOKOZ přizvedl míč za záda vlastního brankáře!
     
    31
    Anthony Nwakaeme si na levé straně krásně zasekl míč kolem Yilmazem a hostující fotbalista mu podsekl nohu. Trabzonspor vytěžil přímý kop.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme obrovskou bitvu. Ani jeden z týmů si zatím nevypracoval vyloženou šanci.
     
    29
    Parmak získal míč v blízkosti vlastní šestnáctky a vydal se s ním na polovinu soupeře. Dotírající Tokoz jej musel faulovat.
     
    28
    Filip Novák u pomezní čáry předskočil jednoho z hráčů Besiktase a vybojoval míč pro domácí celek. Trabzonspor si může odpočinout.
     
    27
    Besiktas se usadil v blízkosti pokutového území a tlačí se do zakončení. Fotbalisté v bílém jsou nyní aktivnější a pohybem dělají domácí obraně velké problémy.
     
    26
    Do vápna následně přiletěl ještě jeden centr z levé strany, ale hlavní rozhodčí viděl nedovolený zákrok. Tlak Besiktase je přerušen.
     
    25
    Besiktas rozehrával přímý kop ze slibné pozice. Jeho rozehrávky se zhostil Burak Yılmaz, jehož rána skončila jen ve zdi.
     
    24
    Alexander Sörloth se natahoval po další prudké přihrávce do pokutového území. Domácímu útočníkovi nyní scházel ke zpracování jediný krok.
     
    23
    Stopeři Trabzonsporu kombinují na vlastní polovině a nepouští nikoho v bílém dresu k míči. Po svižném startu tempo utkání v posledních minutách opadlo.
     
    22
    Oğuzhan Özyakup si pokryl míč v blízkosti vlastní šestnáctky a John Obi Mikel jej nedovoleným zákrokem poslal na trávník.
     
    21
    Georges-Kévin NKoudou odcentroval z levé strany na malé vápno, kde se po míči natahoval Yilmaz, ale špičkou kopačky balón těsně netrefil.
     
    20
    Necip Uysal dotíral na rozehrávku domácích stoperů. Zadáci Trabzonsporu raději nakopli míč na polovinu soupeře.
     
    19
    Hüseyin Türkmen poslal přihrávku na pravou stranu, ale Sosa mu míč pohotově vrátil. Trabzonspor bude nadále pokračovat v kombinaci.
     
    18
    Cakir nakopl míč na osamoceného Sorlotha, který jej hlavou prodloužit za sebe, jenže tam kralovali obránci v bílých dresech Besiktase.
     
    17
    Domácí celek se snaží hrozit hlavně v křídelních prostorech. Za další prudkou přihrávkou sprintoval Anthony Nwakaeme, ale míč prosvištěl do autu.
     
    16
    Gökhan Gönül poslal dlouhý aut na hranici velkého vápna. Nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nezareagoval.
     
    15
    Alexander Sörloth si v souboji na polovině Besiktase krásně pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Trabzonspor bude pokračovat v kombinaci.
     
    14
    Loris Karius se za bučení fanoušků zapojil do rozehrávky Besiktase. Německý brankář to po svých excesech nemá jednoduché.
     
    13
    Parmak prošel do pokutového území, jenže se nechal vytlačit mimo ideální střeleckou pozici a centrem na malé vápno daroval míč obrana Besiktase.
     
    12
    Trabzonspor zahrával první rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej nekompromisně odhlavičkoval důrazný Vida.
     
    11
    Alexander Sörloth tentokrát kouzlil s míčem na levé straně, jenže jeho průniková přihrávka do pokutového území skončila na noze obránce.
     
    10
    Alexander Sörloth napadal rozehrávku Besiktase na jeho polovině. Domácí útočník dostal pod tlak Vidu, ale chorvatský stoper rozehrávku zvládl.
     
    9
    Také domácí brankář Cakir si sáhl na míč. Brankář Trabzonsporu však nemusel zasahovat. Pouze vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    8
    Abdülkadir Parmak číhal na další nadýchaný centr do pokutového území, nicméně Karius vystartoval ven z branky a ukryl vysoký centr do rukavic.
     
    7
    Anthony Nwakaeme si naskočil na povedený centr z pravé strany hrací plochy, jenže jeho hlavička nebyla pro Kariuse vůbec nebezpečná.
     
    6
    Corekci obdržel přihrávku do pokutového území, jenže místo zakončení ještě přihrával na zadní tyč, kde na poslední chvíli zasáhl obránce Vida.
     
    5
    Filip Novák dostal prostor na levé straně, potáhl míč na polovinu Besiktase, ale nákopem na hranici velkého vápna nenašel nikoho v modrém dresu.
     
    4
    Loris Karius se musel poprvé v utkání zapojit do hry. Brankář, který je známý občasnými zkraty, tentokrát rozehrávku zvládl.
     
    3
    Zadáci Besiktase kombinují s míčem na vlastní polovině a nechtějí jej půjčit fotbalistů Trabzonsporu. Úvodní minuty utkání patří hostům.
     
    2
    Hosté se krásnou akcí středem hrací plochy probili do poktového území. Boyd se hnal za průnikovou přihrávkou, ale míč už nestihl ve hře.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Besiktas se ihned vydal do útoku, ale domácí obrana si první vysoký nákop pohlídala.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Trabzonspor bude hrát v modrofialových dresech, zatímco Besiktas oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Trabzonspor AŞ: Çakır – João Pereira, Türkmen, Hosejní, Novák – Çörekçi, J. Sosa, Obi Mikel, Parmak, A. Nwakaeme – Sörloth.
    Náhradníci: Kardeşler – Erdogan, Avdijaj, Campi, Canbaz, Üzüm, Sturridge, Kilinc, Dursun.

    Besiktas Istanbul: Karius – Gönül, D. Vida, Uysal, Erkin – Hutchinson, Toköz – NKoudou, Özyakup, Boyd – B. Yılmaz.
    Náhradníci: Yuvakuran – Roco, Oktay, Rebocho, Cinar, Yalcın, Diaby, Lens, Nayir, Douglas.

    Rozhodčí: Palabiyik – Eyisoy, Satman (TUR).
     
    Dnes budeme sledovat souboj dvou týmů z poloviny ligové tabulky. Domácí Trabzonspor má na kontě šest bodů, zatímco Besiktas vybojoval jen o bod méně. Oba týmy s evropskými zkušenostmi tak prožívají spíše nepovedený úvod nového ročníku. Besiktas v posledním duelu remizoval 1:1 s Basaksehirem Istanbul, zatímco přemožitel pražské Sparty z předkola Evropské ligy prohrál 1:2 na půdě Sivassporu.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké ligy mezi Trabzonsporem a Besiktasem Istanbul. Výkop je stanoven na 18 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 32. Toköz (vla.), 43. J. Sosa (Parmak), 67. Sörloth (A. Nwakaeme), 89. A. Nwakaeme (Çakır) – 80. Yalcın (Erkin)

    Karty:   45. Obi Mikel (TRA), 45+3. Türkmen (TRA), 77. Hosejní (TRA), 87. Novák (TRA) – 34. Toköz (BES), 38. Uysal (BES), 77. Gönül (BES)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 23:9.
    Trabzonspor AŞ: Çakır – João Pereira, Türkmen, Hosejní, Novák – Çörekçi (73. Erdogan), J. Sosa, Obi Mikel, Parmak (79. Avdijaj), A. Nwakaeme – Sörloth (90. Sturridge).
    Náhradníci: Kardeşler – Erdogan, Avdijaj, Campi, Canbaz, Üzüm, Sturridge, Kilinc, Dursun.

    Besiktas Istanbul: Karius – Gönül, D. Vida (68. Yalcın), Uysal, Erkin – Hutchinson, Toköz – NKoudou, Özyakup, Boyd (46. Diaby) – B. Yılmaz.
    Náhradníci: Yuvakuran – Roco, Oktay, Rebocho, Cinar, Yalcın, Diaby, Lens, Nayir, Douglas.

    Rozhodčí: Palabiyik – Eyisoy, Satman (TUR)
    bahis siteleri