Česká Lípa – Vítkovice 7:8 (po pr.) | Ostrava – Královské Vinohrady 4:5 (po pr.) | Bohemians – Otrokovice 8:6 (kon.)
Hattrick Brno – Sparta 3:5 (kon.) | Pardubice – Chodov 2:8 (kon.) | Liberec – Black Angels 8:7 (po pr.)
Střešovice – Mladá Boleslav 2:10 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
8:6 (2:2, 2:2, 4:2)
PSG Panthers Otrokovice
Neděle 29.09.2019, 17:00Livesport Superliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:01:33)
     
    Hráči utkání:

    Fbš Bohemians – Viktor Kopecký
    Panthers Otrokovice – Lukáš Pešat
     
    Je konec! Bohemians ve třetí části rozhodli o svém vítězství, když vstřelili čtyři branky, zatímco jejich soupeř jen dvě. Tři body tedy berou do tabulky domácí, kteří předskočí svého soupeře v tabulce. Čtyři body si v utkání připsali hned dva hráči. Na domácí straně to byl Matyáš Krebner, jenž zapsal dva góly a dvě nahrávky. Na druhé straně to byl Lukáš Pešat, který zvládl dát čtyři góly ze šesti svého celku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    58:51 Lukáš PEŠAT - 8:6
     
    58:51
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Otrokovice využívají početní výhodu, ale na srovnání stavu už to dnes nevypadá. O využití početní výhody se postaral LUKÁŠ PEŠAT, jenž si připisuje už čtvrtou branku! Asistence: Matěj Kostka.
     
    57:42
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Jakub Buršík – 2 min., Hrubost).
     
    56:37
    Jakub Šárka táhl útok svého týmu. Následně posílal přihrávku před branku, ale Radovan Michaljovič sebral míček do bezpečí.
     
    56:03
    Hostující florbalisté se snaží dostat na útočnou polovinu, což se jim zatím moc nedaří. Obrana domácího týmu působí v této třetině velmi pevně.
     
    55:38
    Otrokovice by nejspíše rády odvolaly gólmana, ovšem to zatím nemohou. Bohemians totiž mají míček na svých holích.
     
    55:25
    Oddechový čas pro hosty.
    55:25 Jakub BURŠÍK - 8:5
     
    55:25
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A Bohemka se v této třetině opravdu utrhla a je dost možné, že bude z utkání brát tři body! Matyáš Krebner poslal pas na JAKUBA BURŠÍKA, který vstřelil osmou branku svého celku. Asistence: Matyáš Krebner.
    54:20 Filip FORMAN - 7:5
     
    54:20
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A také nejspíše rozhoduje dnešní zápas ve svůj prospěch! Vojtěch Zezulka našel ze středu hřiště na straně volného FILIPA FORMANA, který se po návratu z trestné zapojil do hry a který se trefil po zemi do brány! Asistence: Vojtěch Zezulka.
     
    54:15
    Bohemka hraje v pěti!
     
    53:41
    Bohemians vyhodili míček až za branku soupeře, čímž ušetřili několik dalších cenných vteřin. Otrokovice nejspíše přesilovou hru nevyužijí.
     
    53:10
    Nyní se však již hostující hráči dostali do vzorce na útočné polovině. Filip Hrabal vypálil z první, ale Tomáš Hyršl vytáhl dobrý zákrok, když se přesunul!
     
    52:43
    Otrokovice mají ideální šanci na srovnání stavu. Zatím se jim ale jejich početní výhoda nevyvíjí dle jejich představ.
     
    52:15
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Filip Forman – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    52:13
    Hráči v zelenobílém hrají opravdu dobře z hlediska taktického. Nyní mají možnost rozehry ze své obranné poloviny a mohou podržet míček na svých holích.
     
    51:02
    Pražané se stále drží na míčku a obléhají útočnou polovinu. Takhle to vypadá, že by si domácí florbalisté mohli připsat v dnešním utkání tři body.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Filip Hrabal – 2 min., Sekání).
     
    50:08
    Utkání tak nějak nadále pokračuje ve stejném duchu. Bohemians se drží na míčku a Otrokovice se k němu nemohou za žádnou cenu dostat.
     
    49:00
    Pražané nadále drží sví vedené, ale stále jen o jednu banku. Otrokovicím by stačila jedna povedená akce, ovšem ta se jim nedaří ani za mák vymyslet.
     
    48:08
    Lukáš Pešat skvěle zachytil dlouhou přihrávku a poslal míček na svého spoluhráče. Ten rovnou vypálil, ale jeho pokus byl sražen obranou mimo mantinely.
     
    47:08
    Bohemains pokračují v aktivním výkonu a rádi by odskočili na rozdíl dvou branek. To se zatím ale domácímu celku nedaří, stále je to jen o gól.
     
    46:12
    Každopádně mohlo být znovu srovnáno, jenže není! Martin Szweda měl před sebou jen prázdnou branku, jenže tu nedokázal trefit!
     
    46:08
    Na utkání si našlo cestu 115 diváků!
    45:24 Matyáš KREBNER - 6:5
     
    45:24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A o chvíli později si Pražané opravdu berou své vedení zpět! Marek Ďopan vyslal na zteč MATYÁŠE KREBNERA, který se střelou ze strany prosadil směrem na zadní tyč! Asistence: Marek Ďopan.
     
    44:39
    Nyní se dostaly na okamžik do útoku i Otrokovice. Ty však znovu zastavila nepřesná přihrávka, takže vzít si své vedení zpět mohou zase Bohemians.
     
    43:47
    Zatím se hraje velmi vyrovnaný florbal, který musí diváky na domácím hřišti rozhodně bavit. K radosti jim chybí jen vedení jejich celku.
     
    43:15
    Jan Dobisík mohl vrátit svému týmu vedení! Naběhl si do dobré střelecké pozice, ovšem jeho pokus nakonec vůbec nešel mezi tři tyče.
    41:27 Lukáš PEŠAT - 5:5
     
    41:27
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Jenže v domácí hale už je zase srovnáno, dnes se tedy ději věci. Haša poslal míček na LUKÁŠE PEŠATA, který kompletuje v tomto utkání hattrick! Asistence: Jakub Haša.
    40:42 Matyáš KREBNER - 5:4
     
    40:42
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A domácí se znovu dostávají do jednobrankového vedení! Radovan Michaljovič jen vyrazil střelu před sebe. Tam si míček našel MATYÁŠ KREBNER, jenž zavěsil přesně pod horní tyčku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Již jsou za námi dvě části dnešního utkání, ale vítězi nejsme o nic více blíž než na začátku, jelikož stav je stále vyrovnaný. V druhé třetině jsme viděli znovu čtyři branky, dvě na obou stranách. Uvidíme, jestli si týmy udrží tento průměr nebo se jeden z nich utrhne a vyhraje už v základní hrací době.

    Další část začne přibližně v 18:22.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Patrik Šebek zamezil nyní nejhorším! Vypíchl míček na poslední chvíli z hokejky. jinak by to bylo přečíslení dva na gólmana, což by nejspíše dopadlo špatně pro domácí. Takhle to znovu vypadá na remízu po třetině.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části!
     
    38:38
    Jakub Buršík se dostal ke střele, tento hráč je hodně aktivní. Naběhl si do dobré pozice, ovšem míček byla nakonec sražen jen mimo tři tyče.
     
    38:00
    Kryštof Krbec nakonec pálil takměř z poloviny hřiště. Jeho střela nebyla špatná a před gólmanem hostí byla kolona, přesto jsme se změny skóre nedočkali.
     
    37:41
    Otrokovice nyní přispěchaly se střelou, jenže ta gólové parametry neměla. Míček se nakonec dostal úplně mimo hřiště, takže jsou u něj znovu domácí.
     
    36:39
    Pražané jsou znovu nakopnutí po vstřelené brance. Otrokovice se musejí hlavně bránit, ale zatím jim to nedělá nějaké větší potíže.
     
    35:49
    Patrik Kieler rozehrál akci svého celku. Bohemians se dostali na útočnou polovinu, ale nic nebezpečného se jim zde nepovedlo vymyslet.
    35:05 Jakub ŠÁRKA - 4:4
     
    35:05
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A už je zase srovnáno! Matyáš Krebner poslal přihrávku na JAKUBA ŠÁRKU, jehož rána z první bekhendem zapadla přesně k tyči! Dnes je to opravdu velké drama. Asistence: Matyáš Krebner.
     
    34:17
    Patrik Kieler se snažil zachytit skákavý pas u mantinelu. To se mu sice nepovedlo, ale byla tam teč hostujícího hráče, takže míček pro domácí.
     
    33:38
    Nyní se Bohemians drží na míčku a dostali se nakonec až ke střele. Byla to prudká střela bekhendem, jenže ta šla vysoko nad branku.
     
    32:56
    Pražané se nemohou po čtvrté inkasované brance vůbec chytit. Nyní jsou hosté lepším celkem a drží své jednobrankové vedení.
     
    32:17
    A Otrokovice nepolevují v aktivní hře. Nyní se však týmy nedohodly, od koho šel míček mimo mantinely, tak jsme viděly buly na útočné polovině hostí.
    31:29 Lukáš PEŠAT - 3:4
     
    31:29
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Jenže hostující tým si zase bere své ztracené vedení zpět! LUKÁŠ PEŠAT se opřel do míčku a ten se zastavil až v brance. Bohemians tedy musí znovu dotahovat.
     
    30:55
    Jakub Buršík nyní poslal prudkou přihrávku, spíše to byl takový centr. Matyáš Krebner se snažil míček zasáhnout, ale bylo to téměř nemožné.
     
    29:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A už máme zase srovnáno, dnes to tedy vypadá na solidní přestřelku v podání obou týmů! PATRIK KIELER se zasloužil o srovnání a v polovině utkání už jsme tedy viděli šest branek.
     
    29:03
    Otrokovice získaly míček na své obranné polovině, ale daleko se s ní nedostaly. Bohemians vyslali střelu od mantinelu, ovšem ta nebyla přesná.
     
    28:30
    V obraně domácího celku už vznikají okna! Díky tomu se Otrokovice dostaly do přečíslení, ale střela ze strany nebyla přesná.
     
    27:47
    Pražané se snaží ihned odpovědět na inkasovanou branku. Nyní Radovan Michaljovič musel vytáhnout pohotový zákrok svou pravačkou.
    27:22 Filip HRABAL - 2:3
     
    27:22
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Otrokovice se z ojedinělého útoku dostávají do vedení! Míček si na hranici brankoviště nejrychleji našel FILIP HRABAL, jenž poslal míček nad nohu gólmana Bohemians. Asistence: Denis Zimmer.
     
    26:08
    Otrokovice se na druhé straně pokoušely o útočnou akci. Ta nakonec ovšem nevedla ani ke střele, jelikož obrana domácího celku míček získala.
     
    25:36
    Bohemians byli opět v tlaku, ale znovu to nevyjádřili ani jednou brankou. Tohle by je na konci zápasu klidně mohlo mrzet, ale to je ještě daleko.
     
    24:04
    Tomáš Hyršl předvedl důležitý zákrok! Hráč Otrokovic se před ním zjevil, ovšem domácí brankář tuhle šanci ustál a zachránil svůj tým od inkasování.
     
    23:46
    Ty zakončily svou akci nepřesnou střelou. Na hřišti ovšem zůstává ležet domácí hráč, který špatně došlápl a je otázkou, zda bude pokračovat v utkání.
     
    23:29
    Bohemians mají ze začátku druhé periody celkem solidní tlak, ale brankou ho zatím nedokázali potvrdit. Na druhou stranu se teď řítí Otrokovice.
     
    22:59
    Tohle měla být branka v podání domácích, ale není! Přišla totiž parádní přihrávka skrze šíři hřiště. V brankovišti byl domácí hráč, ale nedokázal nasměrovat míček do sítě!
     
    22:15
    Jenže hosté se zatím na útočné polovině nemohou udržet delší dobu. Buď je zradí nepřesná přihrávka, nebo aktivní napadání soupeře.
     
    21:51
    Radovan Michaljovič se raději pro míček nyní natáhl. Zamezil tak dalšímu tlaku domácího týmu a Otrokovice se také mohou podívat na útočnou polovinu.
     
    21:27
    Pěkná akce Pražanů! Kryštof Krbec dostal krásnou přihrávku na střed hřiště, ale jeho střela jen prolétla okolo tyčky.
     
    20:59
    Jakub Buršík se nyní snažil táhnout útoku svého celku. Vzal to okolo mantinelu, ovšem narazil na soupeře, který ho o míček velmi rychle obral.
     
    20:29
    Bohemians vstoupili do druhé třetiny o něco aktivněji. Jejich pokusy ovšem zatím narážejí na pozornou obranu hostujícího týmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první část dnešního utkání mezi Bohemians a Otrokovicemi, po které je stav vyrovnaný 2:2. Pražané se dvakrát dostali do vedení, ovšem Otrokovice pokaždé dokázaly vyrovnat. Zatím koukáme na zajímavé utkání, tak snad to bude pokračovat i nadále.

    Další třetina začne přibližně v 17:43.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:50 Lukáš PETŘÍK - 2:2
     
    19:50
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Ovšem deset vteřin před koncem se Otrokovice prosazují a znovu srovnávají stav dnešního zápasu. Filip Hrabal poslal míček na LUKÁŠE PETŘÍKA, jehož rána z první se zatřepotala v síťce. Asistence: Filip Hrabal.
     
    19:42
    To nevypadalo úplně špatně v podání hostujícího celku! Ten se dostal do rychlého protiútoku. Ten skončil dobrou střelou, ovšem Tomáš Hyršl zapsal dobrý zákrok a vyrazil balónek mim mantinely.
     
    19:12
    Bohemians v poslední minutě drží míček na svých hokejkách. Zatím jsou jen na své obranné polovině, kde nemají problém s jeho držením.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny!
     
    17:40
    Daniel Cabejšek si naběhl do velmi dobré pozice na střed hřiště! Už si rovnal hokejku na střelu, ovšem na poslední chvíli byl odstaven!
     
    17:02
    Jeden z hráčů Otrokovic nezasáhl míček na polovině, což mohla být pohroma pro hostující celek. Pražané ovšem nabídnutou šancí pohrdli.
     
    16:35
    Bohemians se snažili něco vymyslet v útoku, ale nepodařilo se jim to. Na druhé straně se o rychlou akci pokoušeli Panteři, ale také nebyli úspěšní.
     
    15:42
    Otrokovice se ale vedení svého soupeře nezalekly. Snaží se nadále hrát hodně aktivně, ale hodně je zastavují jejich nepřesné přihrávky.
     
    15:00
    Radovan Michaljovič musí být i nadále v pohotovosti. Mířila na něj další střela ze strany, ale hostující brankář si připsal úspěšný zákrok.
    14:29 Viktor KOPECKÝ - 2:1
     
    14:29
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Jenže to byla nádherná akce, po které Pražané využívají přesilovou hru a berou si vedení zpět! Patrik Šebek našel od mantinelu VIKTORA KOPECKÉHO, kterému stačilo nastavit hůl, od níž se balónek odrazil do odkryté části branky. Asistence: Patrik Šebek.
     
    14:15
    Panthers ale začali své oslabení velmi dobře. Vyhnali svého soupeře až za jeho bránu, kde ještě aktivně napadali. Ušetřili tak cenné vteřinky z nevýhody.
     
    14:01
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Petr Koláčný – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    13:33
    Bohemians hrají bez gólmana a čeká je první početní výhoda v utkání. Zatím však drží míček na svých hokejkách a snaží se něco vymyslet.
     
    13:00
    Patrik Šebek poslal přesnou přihrávku na svého spoluhráče, ovšem ten měl velké problémy se zpracováním. Nakonec o míček přišel.
     
    12:29
    Tam navíc získaly míček Otrokovice, které se hnaly do rychlého brejku. I je však zradila nepřesná přihrávka, takže gólman nemusel zasahovat.
     
    12:04
    Nyní měli Bohemians k dispozici další rozehrávku, a to z dobré pozice. Rychlé přihrávky je ovšem vyhnaly jen do rohu na útočné polovině.
     
    11:25
    Tomáš Hyršl nyní předvedl dobrý zákrok. Skočil nejrychleji po odraženém míčku a zamezil tak dorážce soupeře, která by nejspíše byla gólová.
     
    10:58
    Nyní tedy hrají s míčkem Otrokovice. ty se na dvě přihrávky dostaly na útočnou polovinu, ale branku soupeře zatím neohrozily.
     
    10:17
    Velká šance na straně Bohemians! Ti totiž předvedli velmi rychlou akci, na jejím konci byl Viktor Kopecký. Ten už byl ve velkém úhlu, přesto musel Radovan Michaljovič předvést zákrok ramenem.
     
    09:31
    Lukáš Petřík měl problém se zpracováním přihrávky, ovšem nakonec míček zkrotil. Přesto se jeho tým na balónku moc dlouho neudržel.
     
    09:15
    Nyní přidali i střelu. Ta však byla jen sražena mimo mantinely. Proto domácí vybojovali další možnost rozehry. Nejprve ovšem oba týmy vystřídají.
     
    08:45
    Zápas nám tedy de facto začíná od znovu. Stav máme vyrovnaný 1:1 a na míčku se drží Pražané. Zatím jsou však na své obranné polovině.
    07:49 Lukáš PEŠAT - 1:1
     
    07:49
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A je srovnáno, Otrokovice využily rychlý kontr! Denis Zimmer vyslal dopředu LUKÁŠE PEŠATA. Jeho první ránu sice Hyršl chytil, ovšem stejný hráč se dostal i k dorážce, kterou procpal do sítě pod tělem brankáře. Asistence: Denis Zimmer.
     
    07:19
    A nakonec jim ani nechybělo moc, aby získali míček. Respektive oni ho nakonec i získali, ovšem jejich pokus se nevešel mezi tři tyče.
     
    06:58
    Otrokovice mají po delší době míček ve své moci. Zatím si však nahrávají obránci mezi sebou, ovšem Pražané přispěchali s velmi aktivním napadáním.
     
    06:26
    Mikuláš Forman měl další zajímavou šanci na vstřelení branky! Vyslal jedovatou střelu ze středu hřiště, Radovan Michaljovič si připsal úspěšný zákrok.
     
    05:58
    A Bohemians jakoby nyní úplně ožili. Hned se hnali s další útočnou akcí, ale byli zastaveni. Vybojovali však alespoň rozehru z rohu útočné poloviny.
    05:19 Mikuláš FORMAN - 1:0
     
    05:19
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Jenže nyní už se domácí prosazují a vidíme první branku v utkání! MIKULÁŠ FORMAN byl dostatečně agresivní v brankovišti a bekhendovou střelou překonal gólmana hostů. Asistence: Filip Forman.
     
    05:00
    Nyní se o útok pokusili také domácí. Lukáš Kuncman se snažil natáhnout pro míček, ale o kousek na něj nedosáhl.
     
    04:26
    Zatím jsme neviděli ani jednu větší šanci na vstřelení branky. O něco více ze hry mají zatím hosté, kterým k tomu pomohla hra v přesilové hře.
     
    03:38
    Lukáš Pešat se rozhodl pro prudkou střelu z poloviny hřiště. Hyršl ale znovu nemusel zasahovat, jelikož tato rána se nevešla ani do hřiště, natož do brány.
     
    03:11
    Pražané hrají v pěti!
     
    02:40
    Nyní už konečně přišla střela! Ta byla z pravé strany, ovšem Tomáš Hyršl nakonec zasahovat nemusel. Skóre tak zůstává bezbrankové.
     
    02:20
    Nyní jsou však hosté znovu usazení na útočné polovině. Bohemians ale dobře a aktivně napadají, čímž dělají svým soupeřům značné problémy.
     
    01:49
    Už za sebou máme nějakou půl minutku, kdy hrály Otrokovice početní výhodu. Nic světoborného ovšem zatím nevymyslely.
     
    01:11
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Lukáš Kuncman – 2 min., Bránění ve hře).
     
    00:53
    Vojtěch Zezulka se snažil založit nějakou kombinaci. Narazil si míč se svým spoluhráčem, ovšem Otrokovice následně vystihly další pas.
     
    00:10
    A utkání už nám začalo! Domácí Bohemians nastupují v zelenobílé kombinaci, která je pro ně typická. Otrokovice nastupují dnes v modrém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FbŠ Bohemians: Zavřel (Kotouček) – Zezulka, Dobisík, Vojtíšek, Kuncman, Čihák, Cabejšek, Forman, Ďopan, Krbec – Pěnička, Šebek, Krebner – Forman, Kopecký, Buršík – Kieler, Růžek, Šárka.

    HU-FA Panthers Otrokovice: Michaljovič (Majrich) – Kostka, Zimmer, Mich. Nagy, Kvapil – Červenka, Ďuriška, Hrabal – Szweda, Koláčný, Gál – Kittel, Pešat, Kostolány – Haša, Volek, Petřík – Nehila.

    Rozhodčí: Jiří a Ondřej Filipčíkové.
     
    HU-FA Panthers Otrokovice

    Otrokovice jsou na tom po třech zápasech sezóny o něco lépe. Celkem v nich totiž získaly pět bodů a v současné době jim patří šesté místo. To se však může po tomto utkání velmi rychle změnit. Otrokovice hrají nejlépe oslabení ze všech týmů v nejvyšší české florbalové soutěži. Ubránily jich totiž 88,89% a jsou jasně nejlepší. Ale s hrou v přesilových hrách už to tak dobré není, těch využily totiž jen rovnou čtvrtinu. Panthers hráli v posledním utkání na svém hřišti, kam přijelo Brno. Panteři to zvládli a vyhráli v domácím zápase 6:5 po prodloužení.

    nejproduktivnější hráči:
    Lukáš Pešat – 5 bodů (2+3)
    Štěpán Kostolány – 4 body (2+2)
     
    FBŠ Bohemians

    Bohemians mají za sebou tři odehrané zápasy, ze kterých vyválčili tři body. Ty je prozatím posílají na sedmé místo tabulky. V zápasech s Pražany padá opravdu hodně branek. Oni sami jich vstřelili devatenáct, ale inkasovali jich rovnou dvacet. Domácím se hodně daří v početních výhodách,kterých využili téměř polovinu. Horší je to ale s oslabením, kterých Bohemians ubrání průměrně jednu třetinu. Poslední zápas odehráli na hřišti Mladé Boleslavi, kde padli 3:7.

    Nejproduktivnější hráči:
    Matyáš Kerbner – 6 bodů (4+2)
    Viktor Kopecký – 5 bodů (2+3)
    Jakub Šárka – 5 bodů (1+4)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 6. Forman (Forman), 15. Kopecký (Šebek), 30. Kieler (Šebek), 36. Šárka (Krebner), 41. Krebner (Buršík), 46. Krebner (Ďopan), 55. Forman (Zezulka), 56. Buršík (Krebner) – 8. Pešat (Zimmer), 20. Petřík (Hrabal), 28. Hrabal (Zimmer), 32. Pešat (Szweda), 42. Pešat (Haša), 59. Pešat (Kostka)


    FbŠ Bohemians: Hyršl (Kotouček) – Zezulka, Dobisík, Vojtíšek, Kuncman, Čihák, Cabejšek, Forman, Ďopan, Krbec – Pěnička, Šebek, Krebner – Forman, Kopecký, Buršík – Kieler, Růžek, Šárka.
    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Majrich) – Kostka, Zimmer, Mich. Nagy, Kvapil – Červenka, Ďuriška, Hrabal – Szweda, Koláčný, Gál – Kittel, Pešat, Kostolány – Haša, Volek, Petřík – Nehila.

    Rozhodčí: Jiří a Ondřej Filipčíkové

    Diváci: 115
    bahis siteleri