Pittsburgh – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | Dallas – Colorado 4:3 (po s.n.) | NY Islanders – NY Rangers 4:2 (kon.)
Tampa – Florida 0:1 (0:1 po s.n.) | Toronto – Detroit 5:0 (kon.) | Montreal – Ottawa 4:3 (po pr.)
Calgary – Edmonton 3:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:4 (kon.)
Eisbären – Chicago 1:3 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:5 (po pr.) | Columbus – St. Louis 0:0 (zruš.)
konec
Eisbären Berlín
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 29.09.2019, 19:40 • Mercedes Benz Arena • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (22:03:53)
     
    Československá stopa v utkání

    David Kämpf (CHI)
    Dominik Kubalík (CHI)
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec strhli vedení na svou stranu a v závěru utkání pak jen pečetili výhru střelou do prázdné branky, kterou zaznamenal český útočník David Kämpf. Domácí tým se však nemusí vůbec stydět, naopak. Podal velmi dobrý výkon a rozhodně proti obrovskému favoritovi sehrál povedený zápas. Hráči Berlína tak mohou odejít se vztyčenými hlavami.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Zápas se už jen dohrává a Chicago tak může pomalu začít slavit vítězství na půdě evropského soupeře z Berlína.
    58:41 David KÄMPF - 1:3
     
    58:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. DAVID KÄMPF získal puk, nabruslil si do středního pásma a poté zamířil přesně. Puk tak končí v opuštěné kleci Berlína a pečetí tak výhru svého celku – 1:3. Asistence: Brandon Saad.
     
    58:30
    Domácí branka je prázdná a Berlín to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:50
    Saad natahoval hůl u odkryté části Franzrebovy branky, ale nakonec puk netrefil. Poté do akce na druhé straně míří opět domácí.
     
    57:30
    Nyní ještě následuje další komerční přestávka.
     
    57:01
    Patrick Kane na levém kruhu napřáhl ke střele, která ale končí znovu jen na betonu Franzreba. Ten zapisuje další zákrok.
     
    56:12
    Chicago nahodilo puk do útočného pásma a dochází ke střídání kompletní pětice hráčů. Blíží se koncovka třetí třetiny a ještě to může být hodně napínavé.
     
    55:05
    Olver zachytil puk za brankou Berlína, ve středním pásmu o něj ale domácí přišli a hosté tak drží hru daleko od Lehnerovy branky.
     
    54:24
    Lehner musel roztáhnout nohy ve svém brankovišti, když na něho mířila další střela. Ovšem dokázal si poradit a neinkasoval.
     
    53:42
    Franzreb musel za svou branku, aby pomohl spoluhráčům a poslal jim kotouč, se kterým už spěchají před chicagskou branku.
     
    53:05
    Domácí šli do úniku, po pravé straně táhl kotouč Ortega, ale nakonec ho o puk obrala obrana Chicaga, která znovu vrací hru před Franzreba.
     
    51:39
    Perlini mezi kruhy švihl do kotouče a ten se otřel o beton Franzreba. Poté si puk převzala domácí obrana a dostává ho na opačnou stranu.
     
    51:05
    Strome z levé strany poslal puk na Franzreba, jenž zasáhl a puk ukryl někde mezi tělem a rukou. Hra je pozastavena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 35. Backman (Noebels, Sheppard) – 20. Toews (Caggiula, Kane), 51. Nylander (Kane), 59. Kämpf (Saad)


    Eisbären Berlín: Dahm (41. Franzreb) – Backman, Dietz, Hordler, Kettemer, Labrie, Lapierre, McKiernan, Müller, Noebels, Olver, Ortega, Pföederl, Ramage, Reichel, Sheppard, Streu, Wissmann
    Chicago Blackhawks: Crawford (32. Lehner) – Gustafsson, Keith, Seabrook, Määttä, Gilbert, Koekkoek – Kane, Toews, Nylander – DeBrincat, Strome, Shaw – Kubalík, Kämpf, Saad – Perlini, Carpenter, Caggiula
    thejrc.org