Ústí n/L – Havířov 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
AZ Havířov
Neděle 29.09.2019, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:29:46)
     
    Dnešní utkání sledovalo 421 diváků.
     
    Střely na branku: 29 – 40
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec udolali ústecký Slovan v nastavené hrací době, když bod navíc pro Havířova zařídil v přesilové hře Radek Veselý. Domácí po včerejší tříbodové výhře berou dnes další bod do tabulky, který je ovšem hodně cenný.
     
    Konec zápasu.
    62:25 Lukáš BEDNÁŘ - 2:3
     
    62:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Hosté přesilovou hru využívají a získávají bonusový bod navíc. LUKÁŠ BEDNÁŘ dostal přesnou přihrávku na pravý kruh, odkud pak prudkou střelou propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 2:3. Asistence: Filip Seman a Alex Rašner.
     
    61:52
    Další puk letí až k brance Havířova a Slovan pošetřil další vteřiny.
     
    61:25
    Hosté se usadili v pásmu Slovanu, ale domácí se nakonec dostali ke kotouči a vyhodili ho až před Aleše Stezku. Šetří tak cenné vteřiny z oslabení.
     
    60:45
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jan Havel – 2 min., sekání).
     
    60:11
    Jan Havel nyní zbytečně vysekl hůl Mataiovi a hosté mají ponechanou výhodu. Pokud ji nevyužijí, zahrají si přesilovou hru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba neurčila vítěze a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud se nerozhodně ani v něm, pak dojde na samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:44
    Dlouho se držel puk ve středním pásmu, ani jeden tým se nedostal do území svého soupeře a nyní šestnáct vteřin před vypršením třetí třetiny se ještě vhazuje před Brízgalou.
     
    58:45
    Severa dostal kotouč do útočného pásma, ale dva hráči soupeře ho do zakončení nepustili. Po přerušení hry Stezkou bude následovat vhazování před jeho brankou.
     
    58:26
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    58:25
    Dlouhý souboj o puk v rohu obranného pásma Slovanu nakonec přerušil hvizd hlavního sudího a ten vykazuje hru ke středovému kruhu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. Roubík (D. Krejčí, Pšenička), 53. J. Havel – 42. R. Veselý (Kotala), 44. L. Bednář (R. Veselý, Maruna), 63. L. Bednář (F. Seman, Rašner)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (Stahl) – Müller, Hes, Vl. Brož (A), D. Krejčí, M. Zdvořáček, Veber – J. Havel (A), Pšenička, D. Merta – Kružík, Roubík (C), Severa – O. Procházka, Vildumetz, Maršoun – Filip, Dörner, O. Bláha – Kordule.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Chroboček, Matai, Mrowiec, Rašner, L. Rutar, Kachyňa, Nepokoj – Kotala, F. Seman (A), Bambula – Pawliczek, R. Veselý, L. Bednář (A) – Danielčál, Maruna (C), Fridrich – Pořízek, Cihlář, Dvořák.

    Rozhodčí: Souček, Hucl – Coubal, Flegl

    Diváci: 421
    thejrc.org