Lipt. Mikuláš – Poprad 4:3 (kon.) | Košice – Michalovce 3:0 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (po pr.)
Detva – Miskolc 3:1 (kon.) | HC Slovan – MAC Budapešť 3:0 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 2:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (0:2, 2:0, 2:1)
HK Poprad
sk Úterý 01.10.2019, 17:00 • Zimný štadión Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    V poradí ôsme kolo našej najvyššej hokejovej súťaže Tipsport ligy bude otvárať podtatranské derby, v ktorom MHK 32 Liptovský Mikuláš privíta na svojom štadióne HK Poprad. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš
    Liptovský Mikuláš je od začiatku novej sezóny zatiaľ najhorším tímom celej ligy. Liptáci majú na konte len tri body, a to vďaka víťazstvu 2:1 nad Novými Zámkami. Mikuláš sa teda potáca na úplnom dne tabuľky so skóre 9:29 a na predposlednú Detvu stráca dva body. Mikuláš v nedeľu privítal doma Banskú Bystricu 1:5, predtým podľahol Trenčínu 6:4 a DVTK 3:0. Najproduktívnejšími hráčmi Mikuláša sú Sukeľ, Rudolf Huna, Kriška a Róbert Huna. Všetci majú zhodne po tri body.

    HK Poprad
    Popradčania sú na tom tabuľkovo o niečo lepšie a do derby vstupujú v lepšej forme, i keď naposledy v nedeľu doma stratili dvojgólové vedenie proti Detve, ktorej podľahli 2:3 po nájazdoch. Kamzíci predtým však porazili Miškovec 2:3 a Nitru jasne 5:0. Kamzíci sa v tabuľke aktuálne nachádzajú na 7. pozícii so ziskom 10 bodov a skóre 23:20. Najproduktívnejším hráčom Popradu je Samuel Takáč s 9 bodmi za 5 gólov a 4 asistencie.

    V aktuálnej sezóne pôjde o prvé vzájomné stretnutie podtatranských tímov. V minulom ročníku bol okrem jedného prípadu úspešnejší Poprad, ktorý dokázal súpera zdolať 2:0, 4:2, 4:5 po nájazdoch, 0:1. Mikuláš si pripísal jedno víťazstvo, a to 5:2. Oba tímy sa dvakrát stretli aj v príprave na novú sezónu. Mikuláš zdolal Poprad 3:2 a následne v odvete Poprad uspel a zvíťazil 4:2.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Bátory (Zalivin) – Kurali, Stehlík, Cebák, Smutný, Droppa, Petran, Nemec, Mezovský – Kriška, Ró. Huna, Ri. Huna – Ru. Huna, Uhrík, J. Sukeľ – Macík, Ozolinš, Michalík – Nechaj, Piatka, Oško

    HK Poprad: Halo (Vošvrda) – Kozák, Ťavoda, Erving, Ulrych, Brejčák, Magovac, Česánek – Štrauch, Mlynarovič, P. Svitana – Karterud, Paukovček, Matis – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Matúš Paločko, Matej Paločko, Kundrik

    Rozhodca: Kalina, Kókai – Bogdaň, Kis-Király.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:28
    Do útoku sa po pravom krídle presunul Mlynarovič, ktorému sa podarilo ohroziť Zalivinovu bránku. Hra je prerušená.
     
    00:49
    Zagrapan je s pukom na hokejke v obrannom pásme a odovzdáva puk Ulrychovi, ktorý rozohrá spoza Hala.
     
    01:10
    Do šikovného individuálneho zakončenia z pravého krídla sa pretlačil Leclerc. Dostal sa až pred Zalivina, no potom mu puk unikol z hokejky.
     
    01:50
    Hostia dokázali pri mantineli uspieť v súboji so Sukeľom. Od modrej nahadzoval puk na bránku Magovac, ale mieril vedľa.
     
    01:54
    Popradčania získavajú prvú presilovku v zápase. Radoslav Macík dostáva dve minúty za krosček.
     
    02:28
    Z rohu klziska nevyšla prihrávka Paukovčekovi a Liptáci bezpečne odstrelili puk až ku brankárovi Halovi, ktorý dnes zažíva premiéru v popradskom drese.
     
    02:51
    Poprad dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a idú do vedenia. Zagrapan krížnou prihrávkou našiel Matúša Paločka, ktorý za ľavým kruhom prenechal SAMUELOVI TAKÁČOVI a ten prudkou strelou prekonal Zalivina.
    Asistencie: Matúš Paločko, Marek Zagrapan.
     
    03:32
    Domáci hokejisti ihneď reagovali a dostali sa s pukom do útočného pásma. Posúvali si ho však iba po mantineloch.
     
    03:55
    Ťavoda si spracoval puk na modrej čiare a tvrdo pálil príklepom. Mal pred bránkou spoluhráča, delovka však preletela vedľa Zalivina.
     
    04:37
    Leclerc chcel krížnou prihrávkou v útočnom pásme nájsť Štraucha, no veľmi mu to nevyšlo. Hostia aj napriek nepresnosti ešte ostali v pásme.
     
    05:22
    Domáci urobili chybu pri striedaní a protihráčom venujú ďalšiu presilovú hru. Hráčska lavica dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    05:40
    Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme a rozostavili sa. Spoza pravého kruhu chcel strieľať Svitana, napálil to iba do protihráča.
     
    06:04
    Patrik Svitana si prebral puk v strednom pásme, prekorčuľoval medzi kruhy a odtiaľ preveril Zalivina. Ten nevedel, kde má puk, pomohol mu obranca, ktorý ho rýchlo upratal preč.
     
    06:32
    Strela Lukáša Kozáka od modrej čiary skončila bezpečne vo výstroji Zalivina. Cloniaci Takáč nedokázal dorážať cez obrancu Stehlíka.
     
    07:01
    Od modrej čiary chcel strelecky zakončovať aj Erving. Napálil to však iba do protihráča pred ním a Liptáci bezpečne vyhodili puk preč.
     
    07:49
    Kundrik potiahol puk dopredu po ľavom krídle. Prenechal puk spoluhráčovi, následne si hostia nerozumeli a sami sa vyhodili z pásma.
     
    08:15
    Kriškovi sa pred bránkoviskom už ukazoval Róbert Huna, ktorý tam nakorčuľoval ako víchor, no nedokázal zakončovať.
     
    08:43
    Svitana zatiahol puk do útočného pásma, ale pri mantineli v rohu klziska spadol a o puk prišiel. Liptáci ho získali do svojej moci a snažia sa niečo rozvinúť.
     
    09:38
    Popradčania mohli viesť už dvojgólovo. Samuel Takáč sa vysunul do samostatného úniku, ktorý stihol aj zakončiť, no blafák Zalivin vychytal. Hlavný rozhodca však signalizoval trestné strieľanie, a tak si to Takáč zopakuje.
     
    09:38
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vedú dvojgólovým rozdielom. SAMUEL TAKÁČ najprv naznačil medzi kruhmi strelu príklepom, potom si položil Zalivina na forhend a zakončil.
     
    10:20
    Krídelný prienik nám v týchto chvíľach ukázal útočník Matis, ktorý sa snažil presadiť cez obrancu, ale veľmi mu to nevyšlo.
     
    10:58
    Nechaj spoločne s Oškom bojovali o puk v rohu klziska. Dôslední hosťujúci obrancovia si ich však dokázali porkyť.
     
    11:17
    Z pozície na pravom kruhu to teraz skúsil Matúš Paločko. Zalivina však prekvapiť nedokázal, mikulášsky gólman nastavil svoj betón.
     
    12:02
    Prvú presilovku v zápase budú hrať Liptáci. Dve minúty za podrazenie dostáva Andreas Štrauch.
     
    12:16
    Ťažké to bude mať najmä Juraj Halo, ktorý do týchto chvíľ nemá na konte poriadny zákrok. S delovkou od modrej čiary v podaní Jakuba Nemca však problém nemal.
     
    12:34
    Do zaujímavého prieniku vykorčuľoval Karlis Ozolinš, ktorý si dokázal bekhendom pokryť puk, dostať sa pred Hala a ohroziť ho. Hosťujúci gólman mal svoju lapačku v pohotovosti.
     
    13:14
    Popradčanom sa podarilo dostať puk preč z obranného pásma. Zalivin ihneď rozohral a dopredu už smeruje ďalší liptácky útok.
     
    13:45
    Nepríjemná delovka v podaní Richarda Stehlíka od modrej čiary bola tečovaná a puk skončil v rohu klziska na zadnom mantineli.
     
    14:28
    Domáci hokejisti si pri prechode modrou čiarou veľmi nerozumeli. Piatka však ešte dokázal vyjsť skôr ako sa pískal ofsajd.
     
    14:59
    Domáci poslali puk žabkou po mantineli preč z obranného pásma. Na hokejku si ho vzal Kozák a snaží sa rozbehnúť niečo nové.
     
    15:46
    Kundrik zabojoval o puk v útočnom pásme pri mantineli a podarilo sa mu dostať k strele. Zalivin si bránku pokryl dostatočne.
     
    16:14
    Chvíľu sa zdalo, že Erving dokázal ešte udržať puk v útočnom pásme. Napokon čiarový rozhodca zapískal a prerušil hru kvôli ofsajdu.
     
    16:45
    Rudolf Huna bojoval o puk v útočnom pásme, na svoju hokejku ho však nedokázal získať. Popradčania môžu rozohrať.
     
    17:33
    Ťavoda ako obranca dokázal preniknúť dopredu po krídle a zaviezť puk až do pásma. Potom posunul svojim spoluhráčom.
     
    18:03
    Brejčákova rozohrávka cez Leclerca veľmi presná nebola, Liptáci sa zmocnili puku v obrannom pásme a snažia sa ísť dopredu.
     
    18:25
    Paukovček prisunul puk na ľavý kruh Karterudovi, ktorý sa dostal k okamžitej streľbe. Zalivin dokázal bezpečne strelu zneškodniť.
     
    19:01
    Kurali spoločne so Stehlíkom čaká v obrannom pásme na svojich čerstvých spoluhráčov zo striedačky, keďže oba tímy práve striedajú.
     
    19:48
    Strela Mateja Paločka spoza ľavého kruhu nebola veľmi nebezpečná a napokon mierila aj ponad bránku.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodnú dvadsaťminútovku mali plne v réžii popradskí hokejisti a Liptákov nepustili takmer k ničomu. Dva góly hostí zabezpečil v 3. a 10. minúte Takáč a Poprad teda vedie 0:2.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak toto je nástup do druhej tretiny ako hrom! Róbert Huna v strednom pásme priťukol puk MARTINOVI KRIŠKOVI, ktorý vošiel do pásma a perfektnou delovkou zavesil cez nič netušiaceho Hala!
    Asistencie: Róbert Huna, RIchard Huna.
     
    20:52
    Zagrapan spoločne s Leclercom bojovali o puk v útočnom pásme. Od mantinelu ho však nedokázali odstrániť.
     
    21:10
    Popradský protiútok po pravom krídle naštartoval Leclerc a prenechal puk Zagrapanovi. Jeho strela mierila do Zalivinových betónov.
     
    21:38
    Matis prihrávkou medzi kruhy našiel Karteruda, ktorý sa mu tam síce ukazoval, no bol tiesnený protihráčom, a tak ani zakončiť nedokázal.
     
    22:22
    Nahodený puk od modrej čiary z hokejky Kozáka vôbec presný nebol, Zalivin iba očami odkontroloval letiacu dráhu puku.
     
    22:54
    Matúšovi Paločkovi v útočnom pásme preskočil puk cez hokejku a nedokázal si ho spracovať. Popradčania sa teda musia vrátiť preč z pásma.
     
    23:16
    Rozohrávka hosťujúcim hokejistom vôbec nevyšla. Čiaroví rozhodcovia odpískali jasné zakázané uvoľnenie.
     
    23:41
    V hre chcel pokračovať Juraj Cebák, ktorý zastavil puk na modrej čiare, no čiaroví rozhodcovia už napokon odpískali ofsajd.
     
    24:21
    Po pravom krídle sa dopredu vyrútil Radoslav Macík, ktorý sa pokúsil svoj prienik aj nejako zakončiť, ale veľmi mu to nevyšlo. Napokon k strele nedošlo.
     
    24:49
    Kriška dokázal zastaviť puk v strednom pásme a medzi kruhy naservíroval prihrávku na Richarda Hunu, ktorého strela potom bola blokovaná.
     
    25:27
    Zdalo sa, že Magovac nepríjemne udrel Krišku. V hre však môže mikulášsky center prvého útoku bez problémov pokračovať.
     
    25:53
    Karterudovi sa na prihrávku medzi kruhy ukazoval Paukovček, kamzíci si však v útočnom pásme dobre neporozumeli.
     
    26:14
    Nepríjemne spoza pravého kruhu vypálil Matúš Matis, ktorého delovka letela na Zalivinovu hokejku a od nej sa puk odrazil na ochrannú sieť.
     
    26:50
    Matúš Paločko síce zastavil rozohrávku Liptákov v ich obrannom pásme, v hre však ďalej pokračovať nevedel.
     
    27:00
    Poprad získava presilovku. Jakub Nemec je potrestaný dvomi minútami za hákovanie.
     
    27:14
    Nebezpečne defenzíve kamzíkov utiekol Jakub Sukeľ, ktorý vypichol puk na modrej čiare, vyrazil po krídle dopredu. Zblízka ohrozil Hala, ale popradský brankár podržal svoj tím.
     
    27:54
    Matúš Paločko bol zaparkovaný pred bránkou a snažil sa niečo vyťažiť zo strely od modrej. Zalivin ju však bezpečne zachytil a podržal do prerušenia.
     
    28:16
    Leclercova krížna prihrávka na Zagrapana neprešla a Poprad stratil útočné pásmo. Musí začať znovu od stredového kruhu.
     
    28:47
    Zagrapan najprv iba miešal a miešal puk, no nakoniec to skúsil strelou spoza pravého kruhu. Zalivinovi vypadla, nikto však nedorážal.
     
    29:38
    Presilovka hostí je už niekoľko sekúnd po svojom konci. Pri puku bol v strednom pásme Kundrik, ale iba ho od seba odhodil.
     
    30:42
    Puk spoza ľavého kruhu nebezpečne letel na bránku, pred ktorou operoval Ozolinš, no k dorážke sa napokon nedostal a Halo si mohol vydýchnuť.
     
    30:57
    Zagrapan dokázal rýchlo posunúť puk nakorčuľovanému Leclercovi, ktorý prenikal popri obrancovi, zakončoval zblízka, ale Zalivina neprekvapil.
     
    31:37
    Presilová hre pre Liptovský Mikuláš. Lukáš Kozák dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    32:02
    Úvod presilovky zatiaľ domácim Liptákom nevychádza, Popradčania zase môžu byť naopak spokojní. Už dvakrát sa im podarilo vyhodiť puk.
     
    32:29
    Sukeľ to predsa len z pravého kruhu skúsil a nehľadal nikoho prihrávkou. Chcel Hala prekvapiť strelou k bližšej žrdi, čo sa mu však veľmi nepodarilo.
     
    33:08
    Svitana dokázal preniknúť dopredu po krídle. Sekundoval mu aj Mlynarovič, ktorý sa snažil vytvoriť pre neho koridor. Napokon Svitana napálil vedľa.
     
    34:03
    Liptákom táto početná prevaha nevyšla, kamzíci už sú niekoľko sekúnd na ľade v plnej zbroji. Teraz bola hra prerušená kvôli ofsajdu domácich.
     
    34:41
    Do útočného pásma prenikol Stehlík a naservíroval prihrávku na ľavé krídlo Richardovi Hunovi. Ten to skúšal strelou z ostrého uhla, ktorá nebola presná.
     
    35:22
    Kozák nedovolil preniknúť puku do obranného pásma hostí a odstrelil ho rýchlo radšej dopredu a nahodil pre spoluhráčov.
     
    35:51
    V posledných sekundách tímy predvádzajú iba také vyhadzovanie pukov. Do kombinácie sa zatiaľ nikomu nedarí dostať.
     
    36:50
    V útočnom pásme bol odzbrojený od puku Štrauch a nedokázal pokračovať smerom na bránku. Pri puk už Kurali so Stehlíkom.
     
    37:19
    Mlynarovič pekne po krídle vysunul Magovaca, ktorý zase výbornou prihrávkou pred bránkovisko našiel Svitanu a ten bekhendom nastrelil do pozorného Zalivina.
     
    37:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa dočkali aj vyrovnávajúceho gólu! Veľkú a školácku chybu predviedol brankár Halo, ktorý to chcel rozohrať, no prihral priamo na hokejku Róbertovi Hunovi a ten našiel prihrávkou RICHARDA HUNU, ktorého zakončenie zblízka skončilo v odkrytej bránke.
    Asistencie: Róbert Huna, Mário Kurali.
     
    38:19
    Rozohrávka popradským hokejistom v tejto chvíli vôbec nevyšla. Píska sa zakázané uvoľnenie a hra sa sťahuje pred smoliara Hala.
     
    38:56
    Strela z ľavého kruhu veľmi nevyšla Michalíkovi, ktorý sa to pokúšal mieriť do horných častí brány, ale nakoniec ani bránu netrafil.
     
    39:26
    Matúš Matis sa dokázal dostať do individuálneho úniku. Pokúsil sa vytvoriť blafák na bekhend, zakončiť už však nemohol, keďže mu puk skĺzol z čepele.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Tak ako mali prvú tretinu v réžii popradskí hokejisti, tú druhú jednoznačne ovládli hráči MHK 32. Liptáci znížili hneď v úvodných sekundách, keď sa presadil Kriška a v 38. minúte bol úspešným strelcom Richard Huna. Stav je teda po 40 minútach nerozhodný 2:2.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:22
    Hneď v úvode tretej tretiny získavajú presilovku domáci hráči. Richard Stehlík je potrestaný dvomi minútami za seknutie.
     
    40:51
    Úvod početnej výhody kamzíkom zatiaľ veľmi nevychádza. Liptáci sa zatiaľ bránia statočne a dvakrát vyhodili puk.
     
    41:21
    V rohu klziska bol zbavený puku Leclerc a Liptáci opäť bezpečne vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    41:53
    Medzi kruhmi sa na strelu chystal Karterud, ale nedostal dobrú prihrávku. Vynikajúco ju dokázal prečítať Macík a opäť oslobodiť svoj tím.
     
    42:34
    Paukovček prenechával puk za pravým kruhom Patrikovi Svitanovi, ktorý sa dostal do zakončenia, ale priestor bránky trafiť nedokázal.
     
    42:56
    Individuálne to vyskúšal Matúš Paločko, ktorý prekorčuľoval na ľavý kruh a odtiaľ strieľal. Mieril to však vedľa bránky.
     
    43:35
    Šikovne sa chcel presadiť Rudolf Huna. Proti nemu však stála dvojica popradských obrancov, ktorí mu zabránili v tom, aby ohrozil Hala.
     
    44:16
    Puk sa z rohu klziska nepríjemne odrazil pred Zalivinovu bránku, kde však boli prítomní hráči Mikuláša a pomohli svojmu brankárovi.
     
    44:49
    Výbornou prihrávkou našiel Richard Huna Mária Kuraliho, ktorý sa mu ukázal pred bránkoviskom. Strela švihom však napokon opečiatkovala žrď!
     
    45:37
    Individuálne sa chcel presadiť Marek Zagrapan, ktorý si to namieril zo stredu na ľavý kruh, ale potom sa už nepresadil a o puk prišiel.
     
    46:01
    Matis prenechal puk na ľavom kruhu Karterudovi, ktorý prudko švihom pálil. Puk skončil priamo v pripravenej lapačke Alexandra Zalivina.
     
    46:17
    Rozohrávka Liptákov z vlastného obranného pásma nebola vôbec dôrazná. Rozhodcovia odpískali zakázané uvoľnenie.
     
    46:49
    Kundrik si vyšliapol za nahodeným pukom. V súboji jeden proti jednému nedokázal prejsť cez Mezovského.
     
    47:18
    Mlynarovič pristupoval veľmi laxne k rozohrávke a stratil puk. Prebral si ho šikovný Róbert Huna, ktorý aj vypálil z ľavého kruhu. Halo sa iba obzrel za nepresnou strelou.
     
    47:46
    V hre sa už niekoľko desiatok sekúnd pokračuje bez prerušenia, teraz sa snažia novú akciu naštartovať Liptáci.
     
    48:09
    Od modrej prišla strela z hokejky Marcela Petrana. Tento delovkár tentokrát poriadne preveril lapačku gólmana Hala.
     
    48:32
    Takáč stál pred bránkou zaparkovaný a bol nikým nechránený. Napokon si však puk nevypýtal a mikulášska defenzíva si mohla vydýchnuť.
     
    49:09
    Domáci celok získava presilovú hru. Dve minúty za podrazenie dostáva Lukáš Paukovček.
     
    49:45
    Tak a domáci mohli viesť. Kurali zatiahol puk do pásma, prenechal ho Richardovi Hunovi, ktorý parádne časovanou prihrávkou našiel pred bránkoviskom Róberta Hunu, no ten nedokázal zakončiť do opustenej bránky!
     
    50:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Presilovka je však napokon využitá. Prihrávku od Cebáka si na modrej čiare spracoval delovkár MARCEL PETRAN, ktorý predviedol svoju tvrdú ranu v plnej paráde a prestrelil Hala!
    Asistencie: Juraj Cebák, Rudolf Huna.
     
    50:45
    Liptáci pokračujú v ofenzívnych chúťkach. Teraz sa skúsil samostatne po krídle presadiť Macík. Svoj pohyb zakončil strelou z pravého kruhu, ktorá však letela na Halov betón.
     
    51:09
    Kamzíci rozhodne majú čo robiť. Majú niečo vyše osem minút. Liptáci však dokázali zatiaľ v zápase predviesť výbornú otočku skóre z 0:2 na 3:2 a momentálne sú na koni.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 021 divákov.
     
    52:01
    Nebezpečne vyzerala aj krídelná akcia v podaní Róberta Hunu, ktorý vystrelil spoza hráča z pravého kruhu. Namieril to však iba na betón Juraja Hala.
     
    52:38
    Tvrdá delovka od modrej čiary v podaní Smutného smerovala iba na zadný mantinel. Puk však usilovne vybojoval Sukeľ.
     
    53:45
    Popradčania sa v týchto chvíľach usadili v útočnom pásme. Je tam kompletný tretí útok, ktorý zatiaľ v tomto zápase narobil súperovi najviac problémov.
     
    54:18
    Leclerc sa snažil vytvoriť si pozíciu na pravom kruhu. S kľučkami to však prehnal a o puk napokon prišiel.
     
    54:50
    Mikuláš získava presilovú hru a Poprad si to celé komplikuje. Dve minúty za hákovanie dostáva Matúš Matis.
     
    55:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mikuláš pomerne rýchlo využíva presilovku a už má dvojgólové vedenie. Delovku od modrej čiary Halo vyrazil pred seba, Rudolf Huna perfektnou prihrávkou našiel MICHALA UHRÍKA a ten zblízka už zasunul do odkrytej časti bránky.
    Asistencie: Rudolf Huna, Marcel Petran.
     
    56:36
    Na štadióne v Liptovskom Mikuláši už zavládla eufória a diváci sa rozhodne bavia. Ich tím dnes rozhodne predvádza výborný výkon.
     
    57:06
    Kamzíkom už neostáva nič iné už len ako hrať naplno a pokúsiť sa o stiahnutie brankára. Bude to však veľký risk, navyše treba streliť dva góly.
     
    57:38
    Liptáci momentálne držia puk pri mantineli v rohu klziska silno korčuľou a aj takto zbierajú drahocenné sekundy.
     
    58:10
    Liptáci bezpečne vyhadzujú puk do stredného pásma. O rýchle otočenie hry sa pokúša Kozák.
     
    58:24
    Kamzíci už sú v tejto chvíli na ľade v šestici, Halo odkorčuľoval na striedačku!
     
    58:30
    Oddychový čas pre Poprad.
     
    58:55
    Prihrávka pred bránkovisko neprešla, hostia sa snažili rýchlo vyhodiť, ale veľmi sa im to nepodarilo.
     
    59:08
    Stehlík žabkou posielal puk von z obranného pásma, no napokon to vyhodil až na vlastnú striedačku. Bude sa vhadzovať znovu pred Zalivinom.
     
    59:38
    Poprad dal gól!
    Hostia dávajú gól a znižujú stav stretnutia. Svitanova strela z ľavého kruhu vypadla Zalivinovi. Pred bránkou operoval GUILLAUME LECLERC, ktorý dorazil puk do siete.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    59:44
    Svitana ako taký buldozér okamžite po buly vyrazil dopredu, dvomi kľučkami sa zbavil hráčov. Puk však napokon skončil mimo ihriska a bude sa vhadzovať.
     
    59:50
    Stále nie je koniec. Erving pálil od modrej čiary, jeho strelu síce Zalivin ukryl, no nevedel presne, kde ju má. Takáč dorážať nestihol.
     
    Koniec zápasu.
     
    Aj posledná dvadsaťminútovka patrila domácim hokejistom, ktorí po dlhom čase získavajú tri body. V priebehu 51. minúty poslal domácich do vedenia Petran a vedenie následne zvýšil Uhrik. Kamzíci dokázali v záverečnej powerplay aspoň skorigovať prehru na rozdiel jedného gólu, keď sa presadil Leclerc. Mikuláš teda zvíťazil 4:3 a s týmto konštatovaním sa s vami lúčim. (19:21:22)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 21. Kriška (Ró. Huna, Ri. Huna), 38. Ri. Huna (Ró. Huna, Kurali), 51. Petran (Cebák, Ru. Huna), 56. Uhrík (Ru. Huna, Petran) – 3. Takáč (Matúš Paločko, Zagrapan), 10. Takáč (TS), 60. Leclerc (Svitana)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) – Kurali, Stehlík, Cebák, Smutný, Droppa, Petran, Nemec, Mezovský – Kriška, Ró. Huna, Ri. Huna – Ru. Huna, Uhrík, J. Sukeľ – Macík, Ozolinš, Michalík – Nechaj, Piatka, Oško
    HK Poprad: Halo (Vošvrda) – Kozák, Ťavoda, Erving, Ulrych, Brejčák, Magovac, Česánek – Štrauch, Mlynarovič, P. Svitana – Karterud, Paukovček, Matis – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Matúš Paločko, Matej Paločko, Kundrik

    Rozhodčí: Kalina, Kókai – Bogdaň, Kis-Király

    Diváci: 1 021
    bahis siteleri