Toronto – Ottawa 5:3 (kon.) | St. Louis – Washington 2:3 (po pr.) | Edmonton – Vancouver 3:2 (kon.)
Vegas – San Jose 4:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 03.10.2019, 04:15 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:37 Connor MCDAVID - 3:2
     
    54:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Poprvé v sezoně se také prosazuje největší domácí hvězda CONNOR MCDAVID! Ten se ze středního pásma dostal skrz tři obránce až k zakončení, které skončilo v levé šibenici, takže Jacob Markström neměl šanci na zákrok. Oilers tak kompletují druhý obrat v zápase. Asistence: Leon Draisaitl a Matt Benning.
    50:52 Zack KASSIAN - 2:2
     
    50:52
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po velké šanci Vancouveru domácí okamžitě vyrovnávají! Na levé straně se puku chopil ZACK KASSIAN, který mířil přesně nad levé rameno Jacoba Markströma, který tak nemohl zasáhnout. Asistence: Leon Draisaitl a Darnell Nurse.
    49:41 Tyler MYERS - 1:2
     
    49:41
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks dokonávají obrat a deset minut před koncem základní hrací doby jdou do vedení! Dlouhou kombinaci v útočné třetině zakončil střelou TANNER PEARSON, který mířil přesně mezi betony Mika Smitha. Asistence: Tyler Myers a Quinn Hughes.
    31:58 Alexander EDLER - 1:1
     
    31:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se dočkali vyrovnání a opět se tak začíná od nuly! ALEXANDER EDLER vyslal od modré čáry pořádnou pumelici, a jelikož toho Mike Smith moc neviděl, tak kotouč nakonec doplachtil až do domácí sítě. Asistence: Brock Boeser a J. T. Miller.
    05:42 Leon DRAISAITL - 1:0
     
    05:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají první větší šanci a docela rychle jdou do vedení! Ránu od modré čáry dokázal Jacob Markström vyrazil jen před sebe, kde byl první u puku Zack Kassian, který ho ještě posunul na lépe postaveného LEONA DRAISAITLA, který už v pohodě propálil brankáře Vancouveru. Asistence: Zack Kassian a Matt Benning.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 6. Draisaitl (Kassian, Benning), 51. Kassian (Draisaitl, Nurse), 55. McDavid (Draisaitl, Benning) – 32. Edler (Boeser, J. T. Miller), 50. Pearson (T. Myers, Q. Hughes)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Nurse, A. Larsson (A), Klefbom, Bear, K. Russell, Benning – Nygård, McDavid (C), Neal – Draisaitl, Nugent-Hopkins (A), Kassian – Khaira, Cave, J. Archibald – M. Granlund, Haas, Chiasson.
    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Edler (A), T. Myers, Q. Hughes, Ch. Tanev (A), Jo. Benn, Stecher – Ferland, E. Pettersson, Boeser – Pearson, Horvat (A), J. T. Miller – Eriksson, B. Sutter, Leivo – Schaller, Beagle, Virtanen.

    Rozhodčí: Meier, Brenk – Knorr, Gawryletz

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri