Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Plzeň – PZ Kladno 9:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:2 (kon.)
Jihlava – Technika Brno 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 9:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 2:3 (po pr.) | Olomouc – Poruba 1:7 (kon.)
Tábor – Liberec 0:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:3 (0:0, 1:0, 0:3)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 03.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Z mé strany je to vše, díky za pozornost a zase někdy na počtěnou! (19:35:40)
     
    Je za námi utkání dorostenecké ELIOD extraligy mezi Chomutovem a Karlovými Vary. Pro zasloužené tři body si dokráčeli hosté, kteří stav duelu obrátili ve třetí části. Jedinou chomutovskou branku vstřelil Filip Döring, za hosty se prosazovali tahouni Dominik Rymon a Alexandr Remeš.
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    V posledních sekundách si ještě dobrou šanci vytvořili hosté, kteří ale čtvrtou branku nepřidali. Robin Sapoušek ani následný tlak v brankovišti neskončilo brankou.
     
    58:54
    Šestašedesát sekund do konce třetí třetiny se píská icing a hra se přesouvá po icingu před branku Energie. Piráti ani neriskují hru bez brankáře.
     
    57:40
    Kupčo hledal přihrávkou před branku najíždějícího Remeše, kterému se ale jeho žabičku nepovedlo ideálně zpracovat a zakončit.
     
    56:14
    Až na levý kruh si sjel Jiří Kulich, který zakončoval na branku. Pokus chomutovského útočníka ovšem skončil jen nad brankou.
     
    55:48
    Blízko hattricku byl Dominik Rymon, jenž dostal přesnou přihrávku k pravé tyčce. Zblízka zakončoval, ale trefil jen dobře postaveného Bajgara v brance!
     
    55:08
    Hosté v plném počtu.
     
    53:54
    Hned po vhazování vjeli domácí do přečíslení, které nakonec vyřešil sám Jan Spudich. Ten na levém kruhu zakončoval k pravé tyčce, ale Štěpán Maleček si připsal další důležitý zákrok!
     
    53:45
    Následně se Energie dostala do útoku, kde byla nebezpečná. Piráti se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    53:15
    Jiří Kulich se v pozici falešného beka pokoušel od modré čáry prostřelit Malečka, ale jeho pokus nebyl nebezpečný.
     
    53:08
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Jakub Vogel – 2 min., podrážení).
     
    52:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Piráti naprosto laxně rozehrávají a nahazují do útoku. Energie se po vyhozeném kotouči dostala dopředu a ALEXANDR REMEŠ dostal nabídku mezi kruhy. Hostující útočník si počkal a zamířil k tyčce. Asistence: Dominik Rymon.
     
    51:08
    Z levého úhlu to nyní zkoušel Matas, který mířil na vzdálenější tyčku. Branku Chomutova se mu nakonec ale trefit nepovedlo.
     
    49:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nakonec se celkem po nenápadné akci prosazují hosté! DOMINIK RYMON vybojoval kotouč a z pozice mezi kruhy překonal Bajgara střelou o levou tyčku. Asistence: Alexandr Remeš.
     
    49:23
    Vidíme hodně nepřesný hokej a téměř vůbec se nepřerušuje. Následující branka by mohla rozhodnout, takže nechce ani jeden celek chybovat.
     
    47:57
    Po přihrávce zpoza branky se dostal jeden z hráčů domácího celku ke střele, ale ta se nepovedla a puk skončil nad brankou.
     
    46:28
    Nahození od modré čářy šikovně tečoval Tomáš Šilar, který kotouč následně ještě dojel. Maleček ale tuto situaci vyřešil bez úhony.
     
    45:26
    Po velice dlouhé době se přerušuje hra. Jiří Kulich se otočil na pravém kruhu a zakončoval na první tyčku, Štěpán Maleček ovšem jeho pokus kryje.
     
    44:25
    Piráti kombinovali na útočné třetiny, ale nic se jim nakonec vymyslet nepovedlo. Po několika chvilkách se hostům povedlo touš vyvézt z pásma.
     
    43:07
    Aktivita hostujícího celku byla ukončena poté, co se jeden z hráčů objevil v brankovišti. Hra se tedy přesouvá do střední třetiny.
     
    42:18
    Piráti byli nyní aktivní v útoku a vše bylo zakončeno pokusem Jakuba Kovára. Tomu se ale povedlo trefit jen bránící hráče před sebou.
     
    41:11
    Piráti nahodili kotouč přes celé hřiště a Jiří Kulich celou situaci dojížděl. Štěpán Maleček puk schoval v lapačce a hru přerušuje.
     
    40:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Až nyní je kouzlo chomutovského brankáře zlomeno! DOMINIK RYMON dostal přihrávku na pravý kruh a svižným zakončením srovnal stav duelu. Asistence: Kryštof Bulka a Ondřej Príhoda.
     
    40:20
    Ondřej Príhoda je dneska v zakončení opravdu nepřesný! Nyní dostal přihrávku před branku, kde byl úplně sám. Jeho střela se ale do branky nedostala, Bajgar opět skvělý.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je za námi, po čtyřeceti minutách jsou na tom lépe Piráti. Ti přežili úvodní tlak Energie a poté se dostali do několika nebezpečných situací. Zatím jedinou branku vstřelil v přesilovce Filip Döring. Největší hvězdou dosavadního průběhu je ovšem brankář Matyáš Bajgar, který v brance opravdu exceluje.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:01.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Přihrávku na levý kruh dostal Ondřej Príhoda, který má dnes o motivaci postaráno. Matyáš Bajgar jeho nedůrazné zakončení s klidnou hlavou kryje.
     
    39:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Šimon Rusín – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:51
    Další velká šance domácího celku, podruhé se mohl trefit obránce Filip Döring. K tomu se dostal kotouč od pravého mantinelu a najednou byl sám před Malečkem. Bekhendové zakončení mu ovšem nevyšlo.
     
    38:01
    Piráti se nyní dostali do přečíslení, které vzal na sebe Jan Vostiňák. Ten se na pravém kruhu odhodlal ke střele, jeho pokus se ale o břevno odrazil nad branku!
     
    37:41
    Po delší době další dobrý zákrok brankáře Bajgara. Tomu se povedlo betonem vynulovat Šlechtu i Kupča!
     
    37:21
    Puk před branku dostal Ondřej Matas, který se zjevil v další šanci. Jeho pokus ale skončil jen na domácí obraně.
     
    36:47
    Hosté se nyní dostali dso přečíslení a Ondřej Matas mohl na levé straně již zakončovat. Akci ovšem pokazil a kotouč mu v rozhodujícím momentu ujel.
     
    35:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Koblížek – 2+2 min + 10 min. osobní trest, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Samuel Šmajda – 2+2 min + 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    35:53
    Po zákroku hostujícího brankáře se do bitky dostali domácí Lukáš Koblížek a hostující Samuel Šmajda. Nakonec domácí hráč celkem jasně vyhrál.
     
    35:19
    Krásnou individuální akci předvedl domácí Ondřej Čech, který se pokoušel prosadit Forsbergovou kličkou. Puk ale do branky nakonec nedostal!
     
    34:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se v přesilové hry ujímají vedení! Štěpán Maleček sice střelu z pravé strany zachytil, ale kotouč mu nakonec vypadl a pohotový FILIP DÖRING se v brankovišti bekhendovým pokusem prosadil. Asistence: Ondřej Čech a Jiří Kulich.
     
    33:55
    Piráti se dostali do dobré kombinace, ale nakonec nic nevymysleli. Pöschl trefil prvního hráče před sebou a následně hosté vyhodili.
     
    33:12
    Přihrávku na levý kruh dostal Tadeáš Svoboda, který hned zakončoval na první tyčku. Štěpán Maleček si ovšem připsal velice dobrý zákrok.
     
    32:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Alexandr Remeš – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká Robert Šlechta.
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Kovár – 2 min., hrubost).
     
    32:59
    Hosté se dostali do útočné akce, ale v brankovišti dosti nebezpečně a agresivně najížděli do brankáře. Vznikla týmová šarvátka a sudí budou rozdávát tresty!
     
    32:30
    Pirátům se nepovedlo přečíslení a do stejné situace tak mohla jít Energie. Ani té se ale nepovedlo nic vymyslet.
     
    31:13
    Přihrávku do útočné třetiny dostával Ondřej Príhoda, ale ten nabídku ze středu hřiště přijímal v ofsajdovém postavení.
     
    30:53
    Jiří Kulich se hnal do útočné třetiny, ale jeden z jeho spoluhráčů nestihl naskočit na střídačku. Píská se tedy ofsajd.
     
    30:17
    Piráti jsou nadále pod tlakem a směrem dopředu to není ono. Nyní se Chomutovští osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    28:42
    Od modré to dnes poněkolikáté zkoušel Ondřej Dorot, ale opět to skončilo stejně. I nyní jeho pokus skončil na chráničích bránícího hráče.
     
    28:00
    Stále se hraje bez branek a oba celky se snaží vymyslet něco směrem do útoku. Spíše ale sledujeme aktivnější Energii, která má mnohem lepší pohyb.
     
    26:47
    Domácí v plném počtu.
     
    26:12
    Patrik Hohl zakončoval od modré čáry, ale trefil jen beton brankáře. Matyáš Bajgar si následně poradil i se střelou k pravé tyčce, ten dneska chytá opravdu znamenitě!
     
    25:49
    Piráti se následně dostali do dvou protiakcí. Ta první byla překombinovaná, druhá skončila těsným ofsajdem.
     
    24:56
    Samuel Šmajda dostal parádní přihrávku na levý kruh, odkud z první zakončoval pod víko. Matyáš Bajgar ale skvělým zákrokem puk vytáhl!
     
    24:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Matyáš Bajgar – 2 min., přikrytí puku brankářem). Trest odpyká Jan Spudich.
     
    24:27
    Velká šance domácích. Tadeáš Svoboda dostal přihrávku před branku, kde šel do táhlé kličky, ale bekhendovým pokusem brankáře Malečka nakonec nepřekonal!
     
    23:50
    Hosté v plném počtu.
     
    23:14
    Ke střeleckému pokusu na pravém kruhu se dostal Jiří Kulich, který zakončoval na první tyčku. Hostující brankář si s jeho pokusem ale dokázal poradit.
     
    22:30
    Piráti se zatím v přesilovce k ničemu nedostali a zatím je to spíše taková plácaná. Energii se povedlo dvakrát vyhodit.
     
    21:49
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Robin Sapoušek – 2 min., podrážení).
     
    21:20
    Do slušné střelecké pozice se pak dostal Jiří Kulich, který z pravého kruhu zakončoval jen do připraveného brankáře Malečka.
     
    21:00
    Lubomír Kupčo se středem hřiště dostal do volného prostoru, ale v dobré šanci zakončoval trestuhodně jen nad branku.
     
    20:30
    Alexandr Remeš se dostal po pravé straně do pásma a jednou rukou přihrával do brankoviště. Matyáš Bajgar si ovšem celou situaci pohlídal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina duelu, který se zatím výsledkově nepohnul, ale hostující celek je mnohem aktivnějším a vytvořil si několik nebezpečných situací. Proti je zatím jejich bývalý spoluhráče v brance Chomutova – Matyáš Bajgar. Chomutovkým se moc nedaří a do druhé třetiny se mohou pouze a jen zlepšovat.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:11.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Poté se do třetiny dostali také Piráti. Na konci celé akce byl Tadeáš Svoboda, ale jeho bekhendový pokus před brankou neměl gólové parametry, Maleček kryje.
     
    19:02
    Matyáš Bajgar je v brance nadále skvělý. Energie nezakončila akci do prázdné branky, následně se pirátský brankář poradil se zakončením zblízka.
     
    18:20
    Piráti nyní vybojovali kotouč za brankou a Jakub Kovár byl osamocen nalezen mezi kruhy. Jeho zakončení se ale do branky nakonec nedostalo.
     
    17:40
    Akce obou celků nyní přerušily ofsajdy. Po tom posledním se bude vhazovat ve střední třetině, a to blíže branky chomutovského celku.
     
    17:16
    Dobrou přihrávku dostal mezi kruhy Ondřej Matas, jenž se zjevil v další velké šanci hostujícího celku. Jeho rána z první ale skončila jen na betonech připraveného Bajgara!
     
    16:15
    Remeš šel po levé straně do útoku, ale postupoval hodně pomalu a nakonec celou akci prováhal. Jeho zakončení v brance neskončilo.
     
    15:34
    Domácí v plném počtu.
     
    15:22
    Třetí přesilovka Energii zatím moc nevychází a Piráti se celkem dobře brání. Brzy navíc budou hrát v plném počtu.
     
    14:26
    Ondřej Príhoda byl velice blízko k brance svému bývalému týmu. Od zadního mantinelu se k němu dostal kotouč a on u levé tyčky střílel ke vzdálenější tyčce. Bajgar se ovšem roztáhl a skvěle chytá!
     
    13:56
    Piráti se v oslabení dostali do útoku, ale střela Ondřeje Čecha po ledě do betonu brankáře byla zbytečná. Píská se ofsajd a pokračovat se bude vhazováním.
     
    13:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Perný – 2 min., napadení).
     
    13:28
    Rindoš a Kulich se společně dostali do protiakce, ale nakonec se jim nepovedlo zakončit díky překombinaci celého útoku.
     
    11:55
    Ondřej Dorot poslal od modré čáry svižné nahození, které se ale do branky nedostalo. Puk se před brankou odrazil od zad spoluhráče za branku, kde se pokračuje ve hře.
     
    11:12
    Domácí v plném počtu.
     
    10:57
    Ondřej Matas se následně po levé straně dostal do zakončení, ale jeho zakončení nad vyrážečku brankou neskončilo. I tento pokus Bajgar dokázal zlikvidovat!
     
    10:20
    Následně se hostujícímu celku nepovedlo vytvořit další akci a po vyhození kotouče se bude pokračovat za brankou Štěpána Malečka.
     
    10:01
    Samuel Šmajda následně našel přihrávkou přes osu hřiště Dominika Rymona, který z kruhu hned zakončoval. Puk ale netrefil ideálně a Bajgar lapačkou kryje.
     
    09:37
    Energie se dostala k dalšímu střeleckému pokusu od pravého mantinelu, ale nahození směrem na branku nebylo nebezpečné a Bajgar kryje i tento pokus.
     
    09:20
    Hned po vhazování dostal přihrávku na levý kruh Ondřej Príhoda, jeho svižné zakončení ale skončilo jen v rukavici připraveného Matyáše Bajgara.
     
    09:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Čech – 2 min., podrážení).
     
    07:40
    Po delší době se do útoku dostali domácí. Jakub Kovár zakončoval od modré čáry, ale jeho pokus nikdo netečoval a kotouč skončil jen na zadním hrazení.
     
    06:46
    Domácí v plném počtu.
     
    06:11
    Následně se stejný hráč dostal do další dobré pozice, ale po přihrávce zpoza branky zakončoval jen do betonů připraveného Bajgara.
     
    05:36
    Po pravé straně se do zakončení dostal Ondřej Matas, ale ani on neotevřel skóre duelu. Jeho zakončení pokryl brankář Bajgar ramenem.
     
    04:51
    Samuel Šmajda dostal před levý kruh dvě dobré přihrávky. Ta první skončila v ochranné síti nad brankou, druhá šla jen vedle branky Bajgara.
     
    04:45
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., podrážení).
     
    04:10
    U pravé tyčky zakončoval protiakci Energie Alexandr Remeš. Zakončení bekhendem ale pokryl Matyáš Bajgar, který beton zlikvidoval první nebezpečnější akci.
     
    03:04
    Hostům nevyšla rozehrávka zpoza branky a z pravého kruhu to zkoušel Martin Pöschl. Tomu ale puk sjel a nezakončil ideálně.
     
    01:48
    Od modré to zkoušel Ondřej Borot, ale ten trefil jen chrániče bránícího hráče před brankou. Energie ovšem nadále v útoku.
     
    01:24
    Podél levého mantinelu se do útoku dostal Ondřej Matas, jeho zakončení na první tyčku ale skončilo jen na boční síti. Následně domácí vyhodili na icing.
     
    00:43
    Do útoku se po levé straně dostal chomutovský Ondřej Čech, který před levým kruhem zakončoval. Puk mu ovšem sjel a zůstal za holí.
     
    00:14
    Pirátům se úvodní útok nepovedlo a Alexandr Remeš se po levém křídle hnal do útoku. Přihrávka před branku mu ovšem nevyšla a hrají Piráti.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Bajgar (Malant) – Poch, Perný, Rusín, Kovár, Pöschl, Rykl, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Čech, Vostiňák, Rindoš.

    HC Energie Karlovy Vary: Maleček (Jiskra) – Dorot, Houdek, Bulka, Hohl, Vogel – Remeš, Kupčo, Šlechta, Šmajda, Príhoda, Matas, Rymon, Botoš, Sapoušek, März.

    Rozhodčí: Pastier – Dyršmíd, Herles.
     
    Piráti Chomutov
    Piráti z pěti duelů vyválčili 3 výhry. Dvakrát ovšem nestačili na soupeře a výrazným rozdílem prohráli. Proti Plzni museli skousnout prohru 0:7. V posledním kole si pak z Kladna odvezli debakl 1:8. Dokáží se vzchopit proti skvěle hrajícím Varům?

    Nejproduktivnější hráči:
    Tadeáš Svoboda – 5 zápasů – 9 bodů (5+4)
    Jiří Kulich – 5 zápasů – 9 bodů (3+6)
    Ondřej Čech – 5 zápasů – 6 bodů (3+3)
     
    HC Energie Karlovy Vary

    Hosté jsou ze začátku ligy parádně nastartovaní. Z šesti utkání se jim podařilo hned pětkrát vyhrát. Sklonit hlavy museli jen jednou, a to když nestačili na Plzeň v poměru 1:4. Do zápasu tak vstupují jako mírní favorité.

    Nejproduktivnější hráči:
    Lubomír Kupčo: 6 zápasů – 12 bodů (5+7)
    Dominik Rymon – 6 zápasů – 11 bodů (7+4)
    Samuel Šmajda – 6 zápasů – 7 bodů (3+4)
     
    Dobrý den, vážení čtenáři. V rámci sedmého kola do chomutovské ROCKNET arény zavítají dorostenci z nedalekých Karlových Varů. Jak si tyto dva celky rozdělí body?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 35. Döring (Čech, Kulich) – 41. Rymon (Bulka, Príhoda), 50. Rymon (Remeš), 53. Remeš (Rymon)


    Piráti Chomutov: Bajgar (Malant) – Poch, Perný, Rusín, Kovár, Pöschl, Rykl, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Čech, Vostiňák, Rindoš.
    HC Energie Karlovy Vary: Maleček (Jiskra) – Dorot, Houdek, Bulka, Hohl, Vogel – Remeš, Kupčo, Šlechta, Šmajda, Príhoda, Matas, Rymon, Botoš, Sapoušek, März.

    Rozhodčí: Pastier – Dyršmíd, Herles
    bahis siteleri