Chabarovsk – Kunlun 3:2 (kon.) | Barys – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jaroslavl 5:3 (kon.)
Minsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 1:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 03.10.2019, 18:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Shane PRINCE - 5:3
     
    59:38
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči a fanoušci si mohou oddechnout, Minsk o své vítězství už jistojistě nepřijde! Obklíčený Alexej Kručinin ztratil puk u červené čáry a SHANE PRINCE tentokrát neměl problém trefit prázdnou branku. Bez asistence.
     
    58:22
    Suchačov už je pryč z branky a hosté zkouší štěstí při hře v šesti proti pěti.
     
    55:05
    Podruhé tu máme trest za přihraný pád. Ochotně šel k zemi Kosov, nicméně bez trestu se neobešlo ani podražení Znacharčenka.
    52:27 Anton GLINKIN - 4:3
     
    52:27
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté opět snižují a ještě mají dostatek času na vyrovnání! Důležitou roli sehrálo přenesení hry na odkrytou levou stranu, kterou měl pod palcem ANTON GLINKIN. Rozjetý hráč s desítkou na dresu vystřelil švihem přes Gotovce a trefil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Maxim Truňov, Marsel Šolochov.
     
    47:31
    Shane Princ šikovně vystihl přihrávku podél modré čáry. Před Stefanovičem se zmocnil puku a upaloval do úniku, ve kterém golfákem minul ze svého pohledu pravou tyč.
    45:13 Demid MANSUROV - 4:2
     
    45:13
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Gól naděje pro Traktor! Jaroslav Kosov poslal kotouč na modrou čáru, odkud napřáhl Jurij Sergijenko a teč debutujícího DEMIDA MANSUROVA zařídila překonání zaskočeného Enrotha. Asistence: Jurij Sergijenko, Jaroslav Kosov.
     
    39:31
    Menší tresty za hrubost dostal domácí obránce Děrjabin a hostující útočník Malychin. Traktor bude pokračovat v přesilovce čtyři na tři.
     
    39:19
    Christian Thomas předvedl parádní souhru s Hykou, který mu dal finální pas za obranu. Snížení z toho ale nebylo, protože Enroth zvedl bekhendovou střelu na břevno.
     
    38:42
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Oleg Jevenko – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště).
    37:38 Francis PARÉ - 4:1
     
    37:38
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek využívá přesilovou hru a teď už je velmi blízko vítězství! Fantastický přechod do útoku zakončil přesnou střelou z levého křídla FRANCIS PARÉ. Velkou zásluhu na tomto gólu ale mají i Demkov s Princem, kteří výtečně vyřešili brejkovou situaci a zcela rozebrali obranu soupeře. Asistence: Arťom Děmkov, Shane Prince.
     
    37:14
    Alexej Kručinin při svém 300. startu v základní části KHL zbytečně dohrál Gragnaniho. Sudí nebyli shovívaví a za hrubost ho poslali na trestnou lavici.
     
    32:44
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Marc-Andre Gragnani – 2 min., krosček).
     
    30:23
    Slušná možnost na snížení! Šarov v brejkové situaci přihrál doprava na Kručinina, jenže Enroth domácí tým podržel dobrým zákrokem.
    28:33 Marc-Andre GRAGNANI - 3:1
     
    28:33
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zubři okamžitě reagují na inkasovaný gól a opět odskakují na rozdíl dvou tref! Po nahození od modré a zákroku Suchačova hosté nevyhodili puk do bezpečí, Anton Glinkin naopak nechtěně nahrál na MARCA-ANDREHO GRAGNANIHO a ten ukončil nepřehlednou situaci gólovou střelou zpoza levého kruhu. Bez asistence.
    27:51 Jesse VIRTANEN - 2:1
     
    27:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté jsou odměněni za zlepšený výkon snížením na 1:2! Ruslan Karlin si vzal puk ze souboje u pravého mantinelu a v rychlosti ho pak zezadu poslal k brankovišti, kam s úspěšnou dorážkou přispěchal obránce JESSE VIRTANEN. Asistence: Ruslan Karlin.
     
    20:00
    Oleg Jevenko ještě stihl podrazit Kručinina, takže si Traktor zkraje druhého dějství zahraje přesilovku pět na tři!
     
    18:44
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Alexandr Kitarov – 2 min., podrážení).
     
    12:56
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Ruslan Karlin – 2 min., vražení na hrazení).
     
    06:15
    Vladislav Jerjomenko podrazil Hyku, ale ten podle rozhodčích svůj pád přihrál, takže na trestnou lavící míří oba dva.
     
    05:06
    Ivan Fedotov si v tomto utkání moc nezachytal. Už po pěti minutách jej v brankovišti Čeljabinsku nahrazuje Vladislav Suchačov.
    05:06 Andrej STĚPANOV - 2:0
     
    05:06
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Čeljabinsk zatím vůbec nestíhá a po několika málo vteřinách inkasuje i podruhé! ANDREJ STĚPANOV si na modré čáře vyměnil přihrávky s Jerjomenkem a rychlá střela z dálky prosvištěla až za záda brankáře Fedotova. Asistence: Vladislav Jerjomenko.
    04:40 Ilja KAZJANIN - 1:0
     
    04:40
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí se v páté minutě dostávají do vedení! Kapitán Traktoru Dmitrij Kalinin selhal u obranné modré čáry, kde mu sebral puk ILJA KAZJANIN a střelou z levého bodu pro vhazování k bližší tyči vstřelil svůj první gól v KHL. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Kazjanin, 6. An. Stěpanov (Jerjomenko), 29. Gragnani, 38. Paré (Děmkov, Prince), 60. Prince – 28. Virtanen (Karlin), 46. Mansurov (Sergijenko, Kosov), 53. Glinkin (Truňov, Šolochov)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (Osipkov) – Jerjomenko, Gragnani (A), Gotovec (C), Jevenko, Ustiněnko, Děrjabin, Znacharenko – Pulkkinen, Shore, Prince – Paré, Kazjanin, A. Kosticyn (A) – Děmkov, An. Stěpanov, Martynov – Stefanovič, Kitarov, Feoktistov – Kovyršin.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (6. Suchačov) – Virtanen, Sergijenko, Menšikov (A), Karpuchin, Borodkin, Kalinin (C), Jasinskij – Calof, Malychin (A), Thomas – Hyka, An. Popov, Kručinin – Glinkin, Šolochov, Truňov – Mansurov, Karlin, Kosov – Šarov.

    Rozhodčí: Gofman, Rogačjov – Puprijanov, Osipov

    Diváci: 11 659
    bahis siteleri