Fiorentina – Udinese 1:0 (kon.) | AS Řím – Cagliari 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Lecce 3:1 (kon.)
Bologna – Lazio 2:2 (kon.) | Turín – Neapol 0:0 (kon.) | Inter – Juventus 1:2 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
1:0 (0:0)
Udinese Calcio
Neděle 06.10.2019, 12:30 • Stadio Artemio Franchi • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Rachid Ghezzal.
     
    85
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Jens Stryger Larsen, přichází Hidde ter Avest.
     
    81
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Gaetano Castrovilli, přichází Szymon Żurkowski.
     
    79
    Do šestnáctky si naběhl Dalbert, na kterého okamžitě mířil balon. Domácí hráč okamžitě vystřelil, ovšem nacházel se z velkého úhlu, a tak Juana Mussoa nepřekonal.
     
    78
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Rolando Mandragora, přichází Antonín Barák.
     
    74
    Hodně přísnou žlutou kartu vidí Nicholas Opoku (Udinese), který zastavil Francka Ribéryho. Dle opakovaného záběru nebylo vidět, zda byl francouzský hráč zasažen, ovšem věřme rozhodčímu.
    72. Nikola MILENKOVIĆ - 1:0
     
    72
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Fanoušci na tribunách vyskočili radostí, jelikož se domácí celek ujal vedení! Na centr od rohového praporku si naskočil NIKOLA MILENKOVIĆ, jehož hlavička zamířila do spodního rohu branky. Celou situaci se pokusil zachránit Jens Stryger Larsen, ale na balon nedosáhl.
     
    64
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Milan Badelj, přichází Marco Benassi.
     
    63
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Ilja Nestorovski, přichází Kevin Lasagna.
     
    63
    Červenou kartu dostává hostující trenér Igor Tudor, jenž po jednom ze zákroků neudržel nervy na uzdě. Jeho projev nebyl nikterak strašný, spíše šlo o vyjádření kritiky slovem.
    56. Franck Ribéry (FIO)
     
    56
    K rozehrání volného kopu se postavil Franck Ribéry, jenž se snažil kolem zdi trefit levý spodní roh branky. Ovšem pokus zkušeného francouzského fotbalisty zamířil jen těsně vedle.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Samir (Udinese Calcio).
    55. Federico Chiesa (FIO)
     
    55
    Nejprve sám na brankáře postupoval Federico Chiesa, který mířil do pravého spodního rohu branky. Ovšem Juan Musso si připsal výborný zákrok nohou, a tak je stav bezbrankový. Následně se k dorážce mohl dostat Gaetano Castrovilli, jenomže ho k zemi poslal Samir.
     
    54
    S nervy fanoušků si trochu zahrál polský brankář, který přihrával přes soupeře na krajního obránce. Fiorentina celou situaci přežila a mohla přejít do protiakce. Z pravé strany odcentroval Federico Chiesa, na jehož pas nedosáhl Dalbert.
     
    39
    Další akce domácího celku končí po vzdušném souboji! Gaetano Castrovilli (Fiorentina) totiž trefil loktem do obličeje Matoa Jajaloa a je první potrestaným hráčem utkání.
     
    37
    Na druhé straně se také rozehrával rohový kop, jenž zamířil na první tyč, kam si nabíhal Franck Ribéry. Pokus francouzského ofenzivního hráče mířil do branky, ale na první tyči zasáhl bránící hráč.
    34. Ilja Nestorovski (UDI)
     
    34
    Samozřejmě, že hlavní rozhodčí ukazuje, že gólová radost je zbytečná! Centr z levé strany dopadl na ruku Nicholase Opokue, od které se odrazil k Nestorovskimu. Útočník ze Severní Makedonie pak z malého vápna propálil vše, co mu stálo v cestě!
     
    34
    Do hry vstupuje VAR! Bude branka platit?

    Michal Luxa

    Branky: 72. Milenković (Pulgar)

    Karty:   39. Castrovilli (FIO) – 55. Samir (UDI), 74. Opoku (UDI)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:11.
    ACF Fiorentina: Drągowski – M. Cáceres, Pezzella (C), Milenković – Lirola, Pulgar, Badelj (64. Benassi), Castrovilli (81. Żurkowski), Dalbert – Chiesa, Ribéry (86. R. Ghezzal).
    Náhradníci: Terracciano – R. Ghezzal, Vlahović, Żurkowski, Ceccherini, Cristóforo, Ranieri, Terzić, Benassi, Sottil, K-P. Boateng, Venuti.

    Udinese Calcio: Musso – Opoku, Troost-Ekong, Samir – Stryger Larsen (85. ter Avest), Mandragora (78. Barák), Jajalo, de Paul (C), Sema – Okaka, Nestorovski (63. Lasagna).
    Náhradníci: Perisan, Nicolas – Teodorczyk, Fofana, Barák, Nuytinck, ter Avest, Pussetto, De Maio, Lasagna, Walace, Sierralta.

    Rozhodčí: Prontera – Costanzo, Schenone
    bahis siteleri