Vítkovice – Sparta 1:5 (kon.) | Zlín – Třinec 2:5 (kon.) | Kladno – Plzeň 7:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 11.10.2019, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Michal Birner – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Zdráhal – 2 min., hrubost).
     
    59:07
    A právě Hovorkovo vyhození doklouzalo až na zakázané uvolnění. Liberec si bere oddechový čas!
     
    58:25
    Hosté v pěti, Schwarz na střídačce!
     
    56:47
    Přesilovka Pardubic je u konce, Marek Hovorka (PCE) totiž dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Ještě minutu a osmnáct vteřin se bude hrát ve čtyřech, pak začne zkrácená liberecká přesilovka.
     
    56:39
    Po Poulíčkově nabídce mohl rozhodnout Matěj Blümel, z voleje ale Schwarze nepřekonal!
     
    56:04
    Velká komplikace pro Liberec. Za podrážení je vyloučen Tomáš Hanousek (LIB), což znamená početní výhodu pro Dynamo.
    49:59 Michal BIRNER - 3:2
     
    49:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dynamo se hnalo do přečíslení ve třech proti jednomu, to ale kombinačně nevyřešilo zcela dobře a je za to potrestáno! Na opačné straně sice prvotní akce taktéž nevyšla, opakovaná přihrávka zpoza branky ale našla neobsazeného MICHALA BIRNERA, jenž z voleje prostřelil Kacetla – 3:2! Asistence: Michal Bulíř.
     
    45:40
    Po zásahu Ondřeje Kacetla došlo k rozmíšce za pardubickou brankou, po kterém rozhodčí rozdávají tresty. Po dvou minutách za hrubost si odnesli Sebastien Piché (PCE) a Petr Jelínek (LIB).
     
    45:15
    Radoslav Tybor mohl dokonat hattrick, jenže po pasu od Kousala mu střela před prázdnou brankou nesedla!
    39:34 Radoslav TYBOR - 3:1
     
    39:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhá branka v přesilové hře znamená dvojnásobné vedení pro Dynamo! Kousalova přihrávka našla přesně hokejku RADOSLAVA TYBORA, který lehkou tečí usměrnil puk za záda Marka Schwarze – 3:1! Asistence: Robert Kousal a Jan Kolář.
     
    39:25
    Navíc přijde další oslabení pro hosty, Radan Lenc (LIB) je vyloučen s menším trestem za sekání.
    38:20 Radoslav TYBOR - 2:1
     
    38:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Silný tlak pardubického týmu přináší důležitou vedoucí branku! Na brankovišti vznikl silný závar, který ukončil dorážkou z předbrankového prostoru RADOSLAV TYBOR – 2:1! Asistence: Robert Kousal a Marek Hovorka.
     
    37:30
    Po pasu od Machaly se do šance dral Radoslav Tybor, který byl při střele zahákován Michalem Bulířem (LIB), který vyfasoval dvě minuty pobytu na trestné lavici.
     
    32:55
    Další úžasný zákrok Ondřeje Kacetla proti Radanu Lencovi, který po pasu od Filippiho měl před sebou poloprázdnou branku. Kritická situace pro Dynamo dobře dopadla.
     
    31:33
    Hrdinou Liberce se mohl stát Marek Zachar, jenž od modré čáry postupoval sám na pardubickou branku! Svůj samostatný únik se rozhodl zakončit technicky myšlenou střelou, na kterou si ale Kacetl počíhal a s ledovým klidem jí sebral do své lapačky!
     
    28:52
    Libor Hudáček měl na hokejce druhou branku Liberce, po rychlé útočné akci byl totiž zcela sám před přesouvajícím se Kacetlem! Pardubický gólman ale dokázal jeho zakončení na přední tyč přizvednout nad břevno a zabránit tím druhé trefě ve své síti!
     
    18:30
    A závěrečné okamžiky úvodního dějství budou zřejmě patřit pro změnu Dynamu. Dobrá práce druhé formace v útočné třetině je narušena hákováním Tomáše Havlína (LIB), který nabízí domácím šanci dostat se podruhé v utkání do vedení.
     
    15:26
    Dvě vteřiny před návratem vyloučeného hráče půjde na trestnou lavici Jan Zdráhal (PCE) za sekání. Domácí budou hrát malou chvilku ve třech.
     
    14:44
    Michal Bulíř mohl strhnout vedení na stranu Liberce, jeho rána z voleje před brankou se štěstím trefila Kacetla do ramene!
     
    13:28
    Filippi byl v úniku zahákován Eklundem (PCE), švédský zadák Dynama tak dostává menší trest. Úvodní početní výhodu si vyzkouší i lídr extraligové tabulky.
    12:14 Michal BIRNER - 1:1
     
    12:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ukázková kombinační akce libereckého týmu přináší vyrovnání! Hudáček rychlým pasem rozjel MICHALA BIRNERA, který sám před Kacetlem nezazmatkoval a prudkou ranou pod břevno mu nedal šanci jakkoliv zareagovat. V Pardubicích máme vyrovnáno – 1:1! Asistence: Libor Hudáček a Tomáš Hanousek.
    06:26 Jan KLOZ - 1:0
     
    06:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesně s návratem vyloučeného Radana Lence se pardubické mužstvo poprvé v utkání prosazuje! Křižnou přihrávku skrz útočné pásmo dostal na hokejku JAN KLOZ, který z voleje prostřelil přesouvajícího se Marka Schwarze – 1:0! Asistence: Denis Kusý a Patrik Poulíček.
     
    04:24
    Radan Lenc (LIB) se v útočném pásmu pokusil o efektní prohazovačku a to se mu nakonec stalo osudným. Následně musel seknout pardubického útočníka, za což mu patří místo na trestné lavice. Úvodní přesilovou hru dnešního zápasu si zahraje Dynamo.
     
    03:39
    Dva vynikající zákroky brankářů na obou stranách! Skvělý Kacetl nejprve vychytal samostatný únik Libora Hudáčka, na opačné straně po pasu Blümela nechal Schwarzovu lapačku vyniknout Marek Hovorka!
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 7. J. Kloz (Kusý, Poulíček), 39. Tybor (R. Kousal, Hovorka), 40. Tybor (R. Kousal, J. Kolář) – 13. Birner (L. Hudáček, T. Hanousek), 50. Birner (Bulíř)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Štěpánek) – Eklund, Holland, J. Kolář, Ivan, Mikuš, J. Zdráhal, Piché – Mandát, R. Kousal, Tybor – Látal, Blümel, Hovorka – Kusý, J. Kloz, Poulíček – Machala, Pochobradský, Matýs.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Peters) – T. Hanousek, Šmíd (A), Havlín, Derner, Graborenko, Kotvan, Knot – L. Hudáček, Bulíř, Birner (A) – Lenc, Filippi, Marosz – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, A. Musil, J. Vlach.

    Rozhodčí: Horák, Hradil – Kis, Lučan

    Diváci: 7253
    bahis siteleri