Košice – Detva 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 2:1 (po pr.) | Trenčín – Nitra 3:2 (kon.)
Zvolen – MAC Budapešť 5:1 (kon.) | HC Slovan – Poprad 2:1 (po pr.) | Nové Zámky – Miskolc 4:6 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:6 (2:0, 1:3, 1:3)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Pátek 11.10.2019, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (21:24:49)
     
    Dramatická tretia tretina priniesla ešte ďalšie štyri góly a na jej konci sa zo zisku troch bodov raduje Miškovec. Hostia sa prvýkrát dostali do vedenia v 42. minúte zásluhou Ládu a domáci boli z tohto gólu poriadne v šoku, dlho sa totiž v útoku prakticky k ničomu nedostali. Postupne však ich tlak narastal a nakoniec sa dočkali vyrovnania z hokejky Pospíšila. Rozhodujúcim momentom bol zbytočný faul Bajteka vysokou hokejkou, hostia totiž presilovku využili a definitívne víťazstvo potvrdil gólom do prázdnej brány Beach. Sériu prehier tak prerušili hostia.

    Strely na bránku v 3. tretine (celkovo): 14:11 (41:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Miškovec dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté! Hostia obrali domácich o puk a napokon ho Reszegh naservíroval KYLEOVI BEACHOVI, ktorý ho bez problémov poslal do prázdnej bránky domácich. Asistencia: Tamás Reszegh, Jesse Ray Dudás.
     
    59:40
    Domáci to skúšajú ešte bez brankára, nedokážu sa ale vôbec dostať do útočného pásma.
     
    58:57
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (tímový trest – 2 min., zdržiavanie hry). Trest odpyká Mário Múčka.
     
    58:57
    Domáci tréner si zobral coach challenge na postavenie hráča v bránkovisku, ktorá ale nemala šancu na úspech. Nové Zámky sa tak pripravili zbytočným vylúčením o možnosť hrať power-play.
     
    58:57
    Miškovec dal gól!
    Hostia strieľajú v závere gól a dostávajú sa znovu do vedenia! NICHOLAS RORY ROSS si viedol puk okolo útočnej modrej a cez cloniaceho Magosiho poslal puk tvrdou strelou za chrbát brankára Pavlasa. Asistencia: David Rodman, Francis Beauviller.
     
    58:49
    Ross si zasekol napádajúceho protihráča tesne pri útočnej modrej a vystrelil, trafil však len domáceho brankára Pavlasa.
     
    58:41
    Hostia vyhrali presilovkové buly a okamžite začali svoju presilovkovú kombináciu. Na jej konci bola strela Dudása, ktorú vytečoval nad bránku domácich Fábry.
     
    58:05
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Filip Bajtek – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    57:10
    Domáci sa ženú za víťazným gólom. Pospíšilovu tvrdú strelu Adorján vyrazil k svojim spoluhráčom, tým sa však vôbec nedarí pri vysoko napádajúcich domácich rozohrať.
     
    56:19
    Ross po prieniku po ľavej strane nabil na strelu od modrej Danielovi Kissovi, ten však tvrdým pokusom minul Pavlasovu bránku.
     
    55:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je znovu vyrovnané! Mikuš sa dostal k strele z ľavej strany, ktorú pred brankárom Adorjánom tečoval TOMÁŠ POSPÍŠIL a brankár hostí už na tento skvelý teč nedokázal zareagovať. Asistencie: Peter Mikuš, Václav Stupka.
     
    55:20
    Miškovec v plnom počte.
     
    55:16
    Hostia sa napokon k puku dostali a vyhodili ho za Pavlasovu bránku. Fábry sa pekne uvoľnil na pravom krídle a dostal sa až pred Adorjána, kde sa ale pri zakončení pošmykol.
     
    54:39
    Nové Zámky svojho súpera v tejto presilovke drvia. Stupkovu strelu zablokoval obranca Miškovca, puk ale zostáva na hokejkách domácich, ktorí sú rozostavení v tradičnom presilovkovom vzorci.
     
    54:00
    Mikušovu strelu od modrej tečoval Fábry, ktorý sa snažil puk ešte doraziť, bránku Adorjána ale vo vyloženej príležitosti minul.
     
    53:20
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Nikandrosz Galanisz – 2 min., podrazenie).
     
    52:40
    Hatala vysunul prihrávkou na pravú stranu Múčku, ktorému však spoluhráči odišli striedať. Preto aspoň vystrelil na bránku hostí a donútil Adorjána k zákroku.
     
    52:00
    Adorján vyrazil tvrdú Hatalovu strelu od modrej len pred seba a jeho spoluhráči znovu puk vyhodili len na zakázané uvoľnenie. Tesne pred ním ale stihli prestriedať, takže to pre nich nie je až taký problém.
     
    51:17
    Hostia sa na chvíľu ocitli pod tlakom vo vlastnej tretine a bez váhania hneď po zisku puku vyhodili hrací predmet na zakázané uvoľnenie.
     
    50:46
    Pospíšil dostal skvelú prihrávku na ľavé krídlo a naviedol si puk na os klziska, puk ale netrafil ideálne a poslal ho mimo Adorjánovu bránku.
     
    50:13
    Po nahodení na Pavlasa, ktoré domáci brankár zneškodnil, vznikla pred ním veľká mela. Hlavným rozhodcom sa ale podarilo oddeliť kohútov od seba a tí odcházajú na striedačky.
     
    49:50
    Miškovec v plnom počte.
     
    49:43
    Hatala si vymenil na modrej puk s Ordzovenským a nakoniec tvrdo vypálil, Adorján však všetko videl a úspešne zasiahol.
     
    49:11
    Až teraz sa Nové Zámky dostali do útočného pásma, zatiaľ si ale puk len posúvajú po celej tretine.
     
    48:50
    Miškovec zatiaľ bráni túto presilovku skvele. Červení znovu vyhodili puk a aktívny Magosi navyše napáda rozohrávku domácich tak, že sa nedokážu dostať z vlastného pásma.
     
    48:00
    Hostia vyhrali vhadzovanie a okamžite vyslali do úniku Reszegha. Ten z pravej strany trafil konštrukciu Pavlasovej bránky.
     
    47:50
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Ryan Harrison – 2 min., podrazenie).
     
    47:30
    Tlak domácich až na jednu šancu hostí pokračuje. Hruška pálil od modrej a donútil Adorjána k ďalšiemu zákroku.
     
    46:43
    Magosi sa dostal s Rodmanom do prečíslenia 2 proti 1 a po prihrávke od spoluhráča strieľal z prvej z ľavej strany práve Rodman. Pavlas sa stihol presunúť a výborným zákrokom betónom strelu vyrazil.
     
    46:03
    Múčka bekhendovou prihrávkou pred bránku nedokázal prestrčiť puk na Haina. Domáci ale majú v tejto chvíli tlak a znovu puk získali na svoje hokejky.
     
    45:29
    Hain nabral v strednom pásme rýchlosť, vletel z ľavej strany do útočného pásma a vystrelil, pozorný Adorján však jeho pokus chytil.
     
    45:01
    Beach prihrávkou spoza bránky Pavlasa našiel Beacha a domáci brankár mal šťastie, že ho útočník hostí trafil. Beach sa potom dostal k ďalšej strele a Pavlas už jeho pokus tentokrát chytil do lapačky.
     
    44:15
    Pospíšila pri kľučke podrazil v súboji hráč Miškovca, hra ale plynie ďalej. Domáci puk udržali, Stupka si ale neporozumel pri prechode do tretiny hostí s Urbanom.
     
    43:51
    Hatala zachytil na útočnej modrej rozohrávku Miškovca a okamžitou prihrávkou pripravil pozíciu na strelu Ordzovenskému. Ten strieľal z prvej, jeho pokus ale Adorján videl a nemal tak so zákrokom žiadny problém.
     
    43:16
    Dlugoš sa pretlačil k puku za Adorjánovou bránkou a posúval ho pred brankára hostí, kde ho ale nedokázal ani jeden z domácich hráčov zasiahnuť.
     
    42:43
    Hostia umne vypĺňajú stredné pásmo a domáci majú veľký problém sa dostať do ich tretiny. Puky tak len nahadzujú za Adorjánovu bránku, kde ich hostia bez problémov zbierajú.
    41:46 Balász LÁDA - 3:4
     
    41:46
    Miškovec dal gól!
    Hostia otáčajú skóre a prvýkrát v zápase sa ujímajú vedenia! BALÁZS LÁDA sa dostal k puku za bránkou Pavlasa, ktorú s pukom obkrúžil a i trochu so šťastím ho poslal z pravého kruhu od žŕďky do bránky. Asistencia: Francis Beauviller.
     
    41:03
    Domáci viacmenej silou vôle puk dostali do tretiny Miškovca. Hatala napokon strieľal z pravého kruhu, trafil však len brankára Adorjána.
     
    40:21
    Harrison sa hneď na začiatku tretieho dejstva dostal do obrovskej šance, zoči-voči Pavlasovi ale nedokázal uspieť.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:28.
     
    Domáci sa v druhej tretine dostali do trojgólového náskoku zásluhou gólu Dlugoša a zdalo sa, že do tej doby prakticky bezzubých hostí bez väčších problémov zdolajú. Galanisz ale dokázal znížiť na 1:3 a od tohto momentu sa obraz hry úplne zmenil. Hostia predvádzali v tejto tretine výborný hokej a dokázali trojgólové manko na domácich zmazať. Do tretej tretiny tak pôjdu oba tímy s vyrovnanými šancami na zisk bodov z tohto zápasu.

    Strely na bránku v 2. tretine (celkovo): 11:15 (27:25)
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:38
    Ondrušek prihral do jazdy Hainovi, ktorý strieľal spoza Szirányiho, i on ale trafil brankára Miškovca do masky.
     
    39:00
    Ritó zablokoval Šmídovu prihrávku pred bránku Adorjána a potom sa snažil nájsť spoluhráča na útočnej modrej. Ten puk nedokázal zachytiť.
     
    38:25
    Domáci v posledných minútach druhej tretiny trochu ožili a opäť o niečo aktívnejšie napádajú rozohrávku hostí. Tí si s nimi zatiaľ vedia poradiť.
     
    37:50
    Bajtek zachytil rozohrávku hostí a dostal sa do samostatného úniku. Blafák so zasunutím puku pomedzi nohy brankára Adorjána do bránky sa mu nevydaril a puk poslal len do ľavého betónu gólmana hostí.
     
    37:16
    Rossovi sa nevydarila kolmica na Reszegha a puk poslal priamo na zakázané uvoľnenie.
     
    37:06
    Múčka vybojoval puk pri rozohrávke hostí a následne cez obrancu Miškovca trafil brankára Adorjána do masky. Hra je prerušená.
     
    36:30
    Domáci sú teraz pod veľkým tlakom. Dudás prihrávkou spoza bránky našiel pred Pavlasom úplne voľného Galanisza, ktorý zblízka prestrelil svätyňu Nových Zámkov.
     
    36:05
    Magosiho strelu z ľavého kruhu vyrazil pravým betónom Pavlas a Hruška hneď potiahol puk na opačnú stranu.
     
    35:35
    Pavlas nedokázal zachytiť puk za bránkou a Reszegh sa pri snahe vypichnúť mu puk pošmykol priamo pod nohy domáceho brankára. Na Reszegha sa okamžite vrhli domáci obrancovia a hlavní rozhodcovia hráčov od seba oddeľujú.
     
    35:11
    Vandane pálil hneď po vhadzovaní v útočnej tretine, Pavlasovu bránku ale minul.
     
    34:40
    Hostia zrazu hrajú vo veľkej pohode. Urbanovu rozohrávku naslepo zachytil Beach, ktorý pálil spomedzi kruhov priamo do hrude brankára Pavlasa.
     
    33:45
    Oddychový čas Nových Zámkov.
    33:45 Bálint MAGOSI - 3:3
     
    33:45
    Miškovec dal gól!
    Hostia zmazali trojgólové manko a vyrovnávajú! Na začiatku ich útoku bola veľmi diskutabilná ofsajdová situácia, ktorú však rozhodcovia pustili a po nahodení na zadný mantinel získali puk. Prihrávkami na jeden dotyk sa puk dostal k Ládovi, ktorý krížnou prihrávkou našiel na pravej strane BÁLINTA MAGOSIHO a ten poslal puk do odkrytej domácej bránky. Asistencie: Balázs Láda, David Rodman.
     
    33:16
    Obraz hry sa po druhom góle Miškovca úplne zmenil. Domáci sú vyhodení z tempa a hostia sú zrazu všade.
    32:40 Francis BEAUVILLER - 3:2
     
    32:40
    Miškovec dal gól!
    Za obrovského piskotu domácich tribún hostia rýchlo využívajú presilovku a znižujú na rozdiel jediného gólu! Krásnu akciu všetkých hráčov Miškovca, ktorý si puk posúvali okolo celého útočného pásma ukončil prihrávkou od modrej Rodman na FRANCISA BEAUVILLERA, ktorý strelou z prvej vymietol ľavú šibenicu Pavlasovej bránky. Asistencie: David Rodman, Nicholas Rory Ross.
     
    32:20
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Tomáš Urban – 2 min., držanie).
     
    32:06
    Brankár Nových Zámkov sa pri ojedinelom útoku hostí, konkrétne Vasa, pripomenul jednoduchým zákrokom lapačkou.
     
    31:43
    Hainovo nahodenie z pravej strany vyrazil Adorján len pred seba, kde nedokázali puk medzi kruhmi zasiahnuť ani Múčka, ani Šmída. Hostia puk vyhadzujú z tretiny.
     
    30:47
    Napádajúci domáci však dostali hostí pod veľký tlak. Hatala puk získal a vystrelil, bránku ale minul a unavení hráči Miškovca následne puk radšej vyhodili na zakázané uvoľnenie.
     
    30:16
    Jurík sa hneď zapojil do hry, pri snahe o prienik však stratil puk za bránkou Adorjána.
     
    29:58
    Nové Zámky v plnom počte.
     
    29:42
    A dlhú kombináciu hostí nakoniec ukončil Múčka, ktorý puk vyhodil až za Adorjánovu bránku.
     
    29:10
    Beach tečoval Vandaneovo nahodenie, avšak len do rohu. Prihrávkou z ľavej strany potom našiel Vasa, ten ale výrazne minul Pavlasovu bránku.
     
    28:40
    Hostia sa znovu nasťahovali do tretiny Nových Zámkov, domáci ich ale vytláčajú k mantinelom a do rohu.
     
    28:02
    Až teraz sa tak stalo. Beauvillerovu tvrdú strelu zastavil Pavlas hokejkou a následne Hain puk vyhodil cez všetky čiary.
     
    27:35
    Prvé dve minúty presilovky hostí už takmer utiekli. Miškovec je nasťahovaný v útočnej tretine, nebezpečný pokus ale neprišiel.
     
    26:49
    Hatala využil to, že Dudásovi ušiel puk na modrej a vypichol mu ho do strednej tretiny. Takmer sa dostal i do samostatného úniku, hrací predmet mu ale ušiel príliš ďaleko.
     
    26:13
    Hostia sa hneď po vhadzovaní usadili v útočnej tretine, Reszeghovi ale puk pri mantineli utiekol a domáci ho vyhodili za Adorjánovu bránku.
     
    25:58
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Juraj Jurík – 2+2 min, nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    25:58
    Jurík trafil pri napádaní v útočnom pásme hokejkou do tváre Daniela Kissa, ktorý sa len veľmi ťažko dvíhal z ľadu a pri ceste na striedačku za sebou zanechal krvavé stopy.
    25:31 Nikandrosz GALANISZ - 3:1
     
    25:31
    Miškovec dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a vracajú sa do zápasu! Po rýchlej výmene puku medzi Rodmanom a Rossom na útočnej modrej strieľal tvrdo práve Ross a NIKANDROSZ GALANISZ jeho strelu tečoval mimo dosah brankára Pavlasa. Asistencie: Nicholas Rory Ross, David Rodman.
     
    25:16
    Domáci sa hneď na úvod oslabenia oslobodili vyhodením puku za Adorjánovu bránku.
     
    25:08
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Branislav Fábry – 2 min., držanie).
     
    25:02
    Múčka vybojoval puk za bránkou, nepresnou prihrávkou na modrú na Drtinu však vyhnal svoj tím z pásma. K puku sa dostal potom Magosi, ktorého strelu z pravej strany zrazil práve Drtina na ochrannú sieť.
     
    24:35
    Hosťom sa dnes vôbec nedarí a ich útoky vypadajú v tejto chvíli veľmi zúfalo. Domáci sa navyše znovu usadili v útočnej tretine.
    23:27 Marcel DLUGOŠ - 3:0
     
    23:27
    HC Nové Zámky dali gól!
    Ďalšia skvelá akcia domácich končí gólom! Stupka prihrávkou na ľavé krídlo vyslal dopredu Pospíšila, ktorý puk zaviezol do pásma hostí a prihrávkou na pravú stranu našiel MARCELA DLUGOŠA. Ten si puk spracoval a následne ho poslal k ľavej žŕďke Adorjánovej bránky. Asistencie: Václav Stupka, Tomáš Pospíšil.
     
    22:55
    Szirányimu rozhodcovia odpustili zjavné hákovanie rozohrávajúcich domácich, ktorým získal puk. Reszeghovi sa však následne nepodaril prechod cez útočnú modrú čiaru a dostal sa do ofsajdu.
     
    22:06
    Na opačnej strane sa po skvelej kolmici z obrany Miškovca dostal do samostatného nájazdu Galanisz, ktorý ale poslal puk nad bránku Pavlasa.
     
    21:25
    Po prihrávke Hrušku z ľavej strany sa k puku dostal na pravej strane voľný Bajtek, úplne osamotený však minul bránu Miškovca.
     
    21:01
    Pospíšil zaviezol puk popri ľavom mantineli do pásma Miškovca a prihrávkou na os pripravil strelu Urbanovi. Ten tvrdou strelou minul Adorjánovu bránu.
     
    20:23
    Hostia vyhrali úvodné buly druhej tretiny, Ritó s Beauvillerom ale nedokázali puk udržať na svojich hokejkách. Vďaka nedorozumeniu v rozohrávke domácich ale budú mať kvôli zakázanému uvoľneniu vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:28.
     
    Po prvej tretine idú do šatne spokojnejší domáci, ktorí zaslúžene vedú 2:0. Svojou aktivitou súpera zrejme zaskočili, rýchlo sa totiž dostali do vedenia zásluhou Bajteka a takmer nič mu za celú tretinu nedovolili. V 16. minúte potom ešte pridal druhý gól Nových Zámkov Stupka. Uvidíme, ako zareagujú na tento vývoj hostia, ktorí v prvom dejstve predviedli veľmi slabý výkon.

    Strely na bránku v 1. tretine: 16:10
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:51
    Hostia ešte raz zaútočili, keď prihrávku na modrú zachytil Beach, ktorý sa vrátil z trestnej lavice. Útočník Miškovca strieľal z pravého kruhu, bránku domácich však minul.
     
    19:39
    Miškovec v plnom počte.
     
    19:01
    Hostia ešte zostali v útočnom pásme a jeden z nich nahodil puk spoza bránky na brankára Pavlasa, od ktorého sa mal puk odraziť do bránky. Domáci gólman skvele zareagoval a reflexívne puk vyrazil.
     
    18:47
    Nové Zámky v plnom počte.
     
    18:44
    Harrison sa pokúsil o individuálny prienik, obranca Nových Zámkov ho ale o puk obral. Harrison síce potom dokázal puk znovu vybojovať, jeho skôr propagačné nahodenie z pravej strany ale bolo pre Pavlasa malinou.
     
    18:08
    Útok domácich ukončil stratou puku v útočnej tretine Bajtek, hostia si ale následne neporozumeli pri rozohrávke a puk vyhodili na zakázané uvoľnenie.
     
    Trest pre hostí je úplne jasný a hostia ani neskúšajú protestovať, v jeden moment totiž bolo na ľade až sedem korčuliarov v červenom.
     
    17:39
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (tímový trest – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Kyle Beach.
     
    17:31
    Po ďalšom vhadzovaní domáci vyhodili puk až za Adorjánovu bránku. Následný pokus hostí o prienik do tretiny Nových Zámkov zastavili hráči domáceho celku už v strednom pásme.
     
    17:00
    Pavlas chytil do lapačky pokus Vandanea od modrej.
     
    16:47
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Peter Ordzovenský – 2 min., hákovanie).
     
    16:47
    Magosi ho potom vybojoval pri ľavom mantineli a následne pripravil i strelu z ľavého kruhu Rodmanovi. Ten bol pri svojom pokuse faulovaný.
     
    16:00
    Domáci skvelým napádaním pripravili hostí o puk a Rogoň mohol zaútočiť, obranca Miškovca mu však hrací predmet vypichol.
    15:16 Václav STUPKA - 2:0
     
    15:16
    HC Nové Zámky dali gól!
    Krásna akcia domácich navyšuje ich náskok! Stupka vybojoval puk pri mantineli, posunul ho Popsíšilovi a ten potom skvelou prihrávkou medzi obrancov Miškovca našiel Urbana. Urban krížnou prihrávkou následne ešte prihral na opačnú stranu VÁCLAVOVI STUPKOVI a ten z prvej poslal puk priamo do odkrytej bránky Miškovca. Asistencie: Tomáš Urban, Tomáš Pospíšil.
     
    14:36
    Nové Zámky vyrazili do protiútoku 2 proti 1, finálnu prihrávku na voľného Ondruška však zastavil Harrison. Hostia rýchlo otočili hru a Pavúk musel vlastným telom zastaviť strelu Ritóa z ľavého krídla.
     
    13:37
    Adorján zariskoval pri rozohrávke a domáci puk zachytili. Našťastie pre maďarského brankára sa dokázal vrátiť do bránky a Rogoň strieľal navyše z veľmi ostrého uhla.
     
    12:46
    Bajtekovi sa už tentokrát prechod cez útočnú modrú vydaril a od pravého mantinelu vystrelil. Adorján puk videl, a tak nemal najmenší problém zasiahnuť.
     
    12:17
    Bajtek bol o niečo rýchlejšie v útočnom pásme ako puk. Ofsajd aktívne hrajúcich domácich.
     
    11:42
    Hostia nahodili puk do rohu útočnej tretiny, kde ho nedokázal v súboji s Vešutkinom vybojovať Ritó. Práve Ritó potom na opačnej strane obetavo zablokoval strelu Ondruška.
     
    11:03
    Stupka sa okamžite zapojil do diania na ľade, keď potiahol puk za bránku Adorjána. Svojich spoluhráčov v útočnej tretine ale nenašiel a puk sa dostal až za Pavlasovu bránku.
     
    10:26
    Nové Zámky v plnom počte.
     
    10:09
    Dudásovu delovku od modrej vyrazil Pavlas a následnú dorážku z ľavého kruhu zrazil jeden z obrancov domácich na ochrannú sieť.
     
    09:11
    Hostia celú takmer dvojminútovú presilovku o dvoch hráčov trávia v útočnej tretine, z ich strany ale nevidíme prakticky žiadnu streľbu.
     
    08:26
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Marcel Dlugoš – 2 min., napadnutie zozadu + 10 min. osobný trest, napadnutie zozadu). Trest odpyká Maxim Vešutkin.
     
    08:19
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Václav Stupka – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    08:06
    Ondrušek získal puk v strednom pásme a zaviezol ho do pásma hostí. Tam sa pokúsil zakončiť na svätyňu hostí, bránku ale minul.
     
    07:45
    Nové Zámky v plnom počte.
     
    07:32
    Ďalšiu Vandaneovu strelu vyrazil Pavlas vyrážačkou a Dudásov pokus zrazil Drtina na ochrannú sieť.
     
    07:16
    Hostia sa okamžite usadili v pásme domácich a od modrej strieľal Vandane. Bránku minul, hostia ale puk udržali na svojich hokejkách.
     
    06:57
    Miškovec v plnom počte.
     
    06:41
    Ďalšia rozohrávka hostí končí zakázaným uvoľnením. Tým sa dnes vôbec nedarí zakladať nebezpečné útoky.
     
    06:21
    Zápas sa zatiaľ poriadne kúskuje. Domáci zatiahli puk do pásma Miškovca, v rohu pri mantineli ho ale vybojoval Beauviller, ktorý ho následne nahodil do tretiny domácich.
     
    05:45
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Tomáš Urban – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    05:30
    Hostia puk vyhodili zo svojej tretiny a pokus domácich o prienik do ich pásma zastavil ofsajd Stupku.
     
    04:57
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Daniel Kiss – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    04:23
    Hostia sa pokúsili odpovedať svojou útočnou akciou. Strela Daniela Kissa Pavlasovi vypadla a Vas sa ju pokúsil spomedzi kruhov doraziť, puk ale nedokázal dobre trafiť.
    03:29 Filip BAJTEK - 1:0
     
    03:29
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci presilovku tri sekundy pred koncom trestu Dudása využívajú a otvárajú skóre! Hatala udržal puk na útočnej modrej čiare a založil akciu, na konci ktorej bola strela Hrušku od modrej. Tú vyrazil brankár Adorján do pravej strany, odkiaľ bekhendom dorazil puk do odkrytej bránky FILIP BAJTEK. Asistencie: Radim Hruška, Juraj Jurík.
     
    03:10
    Domácu rozohrávku narušil Galanisz, ktorý puk dokonca zaviezol do ich tretiny a získal tým niekoľko cenných sekúnd.
     
    02:16
    Domáci sa po ďalšom úspešnom vhadzovaní usadili v útočnej tretine, sami sa ale po nepresnej prihrávke Mikuša vytlačili z pásma Miškovca.
     
    01:37
    Mikušovu strelu hneď po vhadzovaní od modrej chytil Adorján.
     
    01:32
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Jesse Ray Dudás – 2 min., podrazenie).
     
    01:05
    Rogoňovu strelu od ľavého mantinelu bez problémov chytil pripravený Adorján.
     
    00:48
    Nahodenie Nových Zámkov zachytil brankár a Ross puk potiahol po pravej strane. V strednom pásme mu domáci puk vytečovali a hostia sa potom previnil proti pravidlám ofsajdom.
     
    00:25
    Úvodné vhadzovanie vyhrali hostia, ich prvý útok ale skončil za bránkou domácich.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne. Domáce Nové Zámky budú hrať v bielych dresoch, Miškovec v červených.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Pavlas (Kristín) – Dlugoš, Mikuš, Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina, Pavúk – Pospíšil, Urban, Stupka – Bajtek, Hruška, Jurík – Rogoň, Šmída, Múčka – Fábry, Ondrušek, Vešutkin

    DVTK Miškovec: Adorján (Rajna) – Vandane, Szirányi, D. Kiss, Ross, Dudás, Láda, Göz – Reszegh, Vas, Beach – Magosi, Galanisz, Rodman – Ritó, Harrison, Beauviller – P. Kiss, Lövei, Farkas

    Rozhodca: Konc st., Fridrich – Krajčík, Jurčiak.
     
    Vzájomné zápasy

    Jediné vzájomné súboje týchto dvoch tímov sú z minulej sezóny Tipsport Ligy, kedy z piatich duelov až štyri vyhral Miškovec a len raz, a i to po nájazdoch, vyhrali Nové Zámky. Miškovec navyše v žiadnom zápase nedostal od Nových Zámkov viac ako dva góly.
     
    DVTK Miškovec

    I forma hostí má od ideálu ďaleko. Miškovec vstúpil do sezóny skvele a chvíľku dokonca viedol ligovú tabuľku, prehral však posledné štyri zápasy za sebou a vyťažil z nich len jeden bod. Na svojom konte má 13 bodov, čo pred týmto zápasom stačí na šieste miesto. Veľkým problémom Miškovca je produktivita, pretože len tri tímy strelili menej gólov ako tento maďarský tím. Dnes však má možnosť zlomiť sériu prehier proti tímu, proti ktorému sa mu tradične veľmi darí.

    Posledných 5 zápasov:
    Banská Bystrica – DVTK Miškovec 2:3 po predĺžení
    DVTK Miškovec – Poprad 2:3
    Detva – DVTK Miškovec 3:1
    Košice – DVTK Miškovec 3:2 po nájazdoch
    DVTK Miškovec – Slovan Bratislava 2:4
     
    HC Mikron Nové Zámky

    Nových Zámkom sa v doterajšom priebehu sezóny vôbec nedarí a v tabuľke figurujú na predposlednom 12. mieste so ziskom len deviatich bodov. V posledných troch zápasoch navyše domáci nezískali ani bod, čo sa klub rozhodol vyriešiť ukončením spolupráce s hlavným trénerom Milanom Jančuškom a jeho asistentom Jergušom Bačom. Tím dnes proti Miškovci povedú Ladislav Branikovič a František Kučera. Aby problémov domácich nebolo dosť, tak piati bývalí hráči Nových Zámkov podali návrh na začatie konkurzu proti klubu. Domáci tak do tohto zápasu rozhodne nejdú v ideálnom rozpoložení...

    Posledných 5 zápasov:
    Banská Bystrica – Nové Zámky 0:2
    Nové Zámky – MAC Budapešť 7:4
    Nové Zámky – Zvolen 2:4
    Michalovce – Nové Zámky 4:1
    Nitra – Nové Zámky 4:0
     
    Vitajte pri on-line prenose zápasu HC Mikron Nové Zámky – DVTK Miškovec, ktorý sa odohrá v 11. kole hokejovej Tipsport Ligy. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 4. Bajtek (Hruška, Jurík), 16. Stupka (Urban, Pospíšil), 24. Dlugoš (Stupka, Pospíšil), 56. Pospíšil (Mikuš, Stupka) – 26. Galanisz (Ross, Rodman), 33. Beauviller (Rodman, Ross), 34. Magosi (Láda, Rodman), 42. Láda (Beauviller), 59. Ross (Rodman, Beauviller), 60. Beach (Reszegh, Dudás)


    HC MIKRON Nové Zámky: Pavlas (Kristín) – Dlugoš, Mikuš, Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina, Pavúk – Pospíšil, Urban, Stupka – Bajtek, Hruška, Jurík – Rogoň, Šmída, Múčka – Fábry, Ondrušek, Vešutkin
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Rajna) – Vandane, Szirányi, D. Kiss, Ross, Dudás, Láda, Göz – Reszegh, Vas, Beach – Magosi, Galanisz, Rodman – Ritó, Harrison, Beauviller – P. Kiss, Lövei, Farkas

    Rozhodčí: Konc st., Fridrich – Krajčík, Jurčiak

    Diváci: 923
    bahis siteleri