Košice – Detva 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 2:1 (po pr.) | Trenčín – Nitra 3:2 (kon.)
Zvolen – MAC Budapešť 5:1 (kon.) | HC Slovan – Poprad 2:1 (po pr.) | Nové Zámky – Miskolc 4:6 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:6 (2:0, 1:3, 1:3)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Pátek 11.10.2019, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Miškovec dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté! Hostia obrali domácich o puk a napokon ho Reszegh naservíroval KYLEOVI BEACHOVI, ktorý ho bez problémov poslal do prázdnej bránky domácich. Asistencia: Tamás Reszegh, Jesse Ray Dudás.
     
    58:57
    Miškovec dal gól!
    Hostia strieľajú v závere gól a dostávajú sa znovu do vedenia! NICHOLAS RORY ROSS si viedol puk okolo útočnej modrej a cez cloniaceho Magosiho poslal puk tvrdou strelou za chrbát brankára Pavlasa. Asistencia: David Rodman, Francis Beauviller.
     
    55:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je znovu vyrovnané! Mikuš sa dostal k strele z ľavej strany, ktorú pred brankárom Adorjánom tečoval TOMÁŠ POSPÍŠIL a brankár hostí už na tento skvelý teč nedokázal zareagovať. Asistencie: Peter Mikuš, Václav Stupka.
    41:46 Balász LÁDA - 3:4
     
    41:46
    Miškovec dal gól!
    Hostia otáčajú skóre a prvýkrát v zápase sa ujímajú vedenia! BALÁZS LÁDA sa dostal k puku za bránkou Pavlasa, ktorú s pukom obkrúžil a i trochu so šťastím ho poslal z pravého kruhu od žŕďky do bránky. Asistencia: Francis Beauviller.
    33:45 Bálint MAGOSI - 3:3
     
    33:45
    Miškovec dal gól!
    Hostia zmazali trojgólové manko a vyrovnávajú! Na začiatku ich útoku bola veľmi diskutabilná ofsajdová situácia, ktorú však rozhodcovia pustili a po nahodení na zadný mantinel získali puk. Prihrávkami na jeden dotyk sa puk dostal k Ládovi, ktorý krížnou prihrávkou našiel na pravej strane BÁLINTA MAGOSIHO a ten poslal puk do odkrytej domácej bránky. Asistencie: Balázs Láda, David Rodman.
    32:40 Francis BEAUVILLER - 3:2
     
    32:40
    Miškovec dal gól!
    Za obrovského piskotu domácich tribún hostia rýchlo využívajú presilovku a znižujú na rozdiel jediného gólu! Krásnu akciu všetkých hráčov Miškovca, ktorý si puk posúvali okolo celého útočného pásma ukončil prihrávkou od modrej Rodman na FRANCISA BEAUVILLERA, ktorý strelou z prvej vymietol ľavú šibenicu Pavlasovej bránky. Asistencie: David Rodman, Nicholas Rory Ross.
    25:31 Nikandrosz GALANISZ - 3:1
     
    25:31
    Miškovec dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a vracajú sa do zápasu! Po rýchlej výmene puku medzi Rodmanom a Rossom na útočnej modrej strieľal tvrdo práve Ross a NIKANDROSZ GALANISZ jeho strelu tečoval mimo dosah brankára Pavlasa. Asistencie: Nicholas Rory Ross, David Rodman.
    23:27 Marcel DLUGOŠ - 3:0
     
    23:27
    HC Nové Zámky dali gól!
    Ďalšia skvelá akcia domácich končí gólom! Stupka prihrávkou na ľavé krídlo vyslal dopredu Pospíšila, ktorý puk zaviezol do pásma hostí a prihrávkou na pravú stranu našiel MARCELA DLUGOŠA. Ten si puk spracoval a následne ho poslal k ľavej žŕďke Adorjánovej bránky. Asistencie: Václav Stupka, Tomáš Pospíšil.
    15:16 Václav STUPKA - 2:0
     
    15:16
    HC Nové Zámky dali gól!
    Krásna akcia domácich navyšuje ich náskok! Stupka vybojoval puk pri mantineli, posunul ho Popsíšilovi a ten potom skvelou prihrávkou medzi obrancov Miškovca našiel Urbana. Urban krížnou prihrávkou následne ešte prihral na opačnú stranu VÁCLAVOVI STUPKOVI a ten z prvej poslal puk priamo do odkrytej bránky Miškovca. Asistencie: Tomáš Urban, Tomáš Pospíšil.
    03:29 Filip BAJTEK - 1:0
     
    03:29
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci presilovku tri sekundy pred koncom trestu Dudása využívajú a otvárajú skóre! Hatala udržal puk na útočnej modrej čiare a založil akciu, na konci ktorej bola strela Hrušku od modrej. Tú vyrazil brankár Adorján do pravej strany, odkiaľ bekhendom dorazil puk do odkrytej bránky FILIP BAJTEK. Asistencie: Radim Hruška, Juraj Jurík.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 4. Bajtek (Hruška, Jurík), 16. Stupka (Urban, Pospíšil), 24. Dlugoš (Stupka, Pospíšil), 56. Pospíšil (Mikuš, Stupka) – 26. Galanisz (Ross, Rodman), 33. Beauviller (Rodman, Ross), 34. Magosi (Láda, Rodman), 42. Láda (Beauviller), 59. Ross (Rodman, Beauviller), 60. Beach (Reszegh, Dudás)


    HC MIKRON Nové Zámky: Pavlas (Kristín) – Dlugoš, Mikuš, Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina, Pavúk – Pospíšil, Urban, Stupka – Bajtek, Hruška, Jurík – Rogoň, Šmída, Múčka – Fábry, Ondrušek, Vešutkin
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Rajna) – Vandane, Szirányi, D. Kiss, Ross, Dudás, Láda, Göz – Reszegh, Vas, Beach – Magosi, Galanisz, Rodman – Ritó, Harrison, Beauviller – P. Kiss, Lövei, Farkas

    Rozhodčí: Konc st., Fridrich – Krajčík, Jurčiak

    Diváci: 923
    bahis siteleri