Kazachstán – Belgie 0:2 (kon.) | Bělorusko – Nizozemsko 1:2 (kon.) | Maďarsko – Ázerbájdžán 1:0 (kon.)
Kypr – Rusko 0:5 (kon.) | Skotsko – San Marino 6:0 (kon.) | Estonsko – Německo 0:3 (kon.)
Wales – Chorvatsko 1:1 (kon.) | Polsko – S. Makedonie 2:0 (kon.) | Slovinsko – Rakousko 0:1 (kon.)
konec
Maďarsko
1:0 (1:0)
Ázerbájdžán
Neděle 13.10.2019, 18:00 • Puskás Ferenc Stadion (Budapešť) • Kvalifikace ME • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    A znovu se žlutí. Dadašov podle názoru Dennise Higlera fauloval, Badavi Husejnov (Ázerbájdžán) měl ovšem na celou situaci jiný pohled a rozhodčímu od plic vyčinil. Také on si pak zblízka prohlédl žlutě zbarvený kartonek. Ta frustrace z neuznané branky je evidentní a já se tomu vůbec nedivím.
     
    90+3
    Po inkriminovaném momentu se hosté jako supi slétli na nizozemského arbitra a pořádně mu spílali. Nejhlasitější dvojice (Gara Garajev a Bahlul Mustafazade) to odnesla trestem za nesportovní chování.
     
    73
    Mihály Korhut (Maďarsko) podlomil nohy Abdullajeva a do statistik se zapíše nejen coby autor úvodního gólu, ale také jako privinilec.
     
    67
    Sallai na sebe nalákal protihráče a nechal se faulovat. Dobrá práce je odměněna žlutou kartou, kterou vidí Eddy Israfilov (Ázerbájdžán).
     
    25
    Gergő Lovrencsics (Maďarsko) si u lajny vyšlápl na Šejdajeva a na karetní tresty je vyrovnáno.
     
    12
    Po prvním gólu známe jméno prvního hříšníka. Stává se jím Šahrijar Rahimov (Ázerbájdžán), který v souboji o míč nepřiměřeně atakoval Kovácse.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 10. Korhut

    Karty:   25. Lovrencsics (HUN), 73. Korhut (HUN) – 12. Rahimov (AZE), 67. Israfilov (AZE), 90+3. Garajev (AZE), 90+3. Mustafazade (AZE), 90+5. B. Husejnov (AZE)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 9:0. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:12.
    Maďarsko: Gulácsi – Lovrencsics, Baráth, Orban, Korhut – Szoboszlai (76. Holman), M. Vida – Dzsudzsák (C) (71. D. Nagy), Kovács (86. Sigér), Sallai – Szalai.
    Náhradníci: Dibusz, Kovácsik – Botka, Feczesin, Ferenczi, Holender, Holman, Lang, D. Nagy, Németh, Sigér, R. Varga.

    Ázerbájdžán: Balajev – Pašajev, B. Husejnov, Mustafazade, Rahimov – Israfilov, Garajev (C), R. Almeida (58. Abdullajev) – Ramazanov (85. Renat Dadašov), Šejdajev, Chalilzade (66. D. Husejnov).
    Náhradníci: Jannatov, Mahammadalijev – Abdullajev, Alaskarov, Alijev, Buludov, Renat Dadašov, Rufat Dadašov, Ejubov, D. Husejnov, E. Mahmudov.

    Rozhodčí: Higler – Balder, van Zuilen (všichni Nizozemsko)
    bahis siteleri