Slavia B – Táborsko 2:1 (kon.) | Admira Praha – Příbram B 2:1 (kon.)
konec
FK Admira Praha
2:1 (0:1)
FK Příbram B
Neděle 13.10.2019, 10:15 • Na Pecích • Česká fotbalová liga (A) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Admira Praha a 1. FK Příbram B.
     
    FK Admira Praha

    Fotbalisté Admiry se po devíti kolech nacházejí na jedenácté pozici, což znamená spodní polovinu tabulky. Admira doposud nasbírala čtrnáct bodů, nicméně manko mezi čtvrtým a jedenáctým celkem je pouze čtyřbodové. Pražský celek se nachází ve velice dobré formě, do nedávna vyhrál ve třech zápasech řadě, díky čemuž se dostal z chvostu tabulky. V minulém kole byla třízápasová série ukončena, postaraly se o to Karlovy Vary. V tomto duelu bylo k vidění hned sedm branek, přičemž se o čtyři z nich postaral právě soupeř.
     
    1. FK Příbram B

    Na opačné straně stojí Příbram, jenž se pro změnu nachází na dvanácté pozici, přičemž má na svém kontě jedenáct bodů. Manko na jejího dnešního soupeře je tak pouze tříbodové, navíc náskok před poslední Hostouní je už sedmibodový. Hostující tým tohoto zápasu prohrál ve třech zápasech v řadě, avšak tuto špatnou formu se mu v minulém utkání podařilo odvrátit. V roli domácího celku totiž přivítal předposlední Rakovník, který schytal vysokou porážku poměrem 0:4. Příbram nebude tomto utkání favoritem, nicméně svého soupeře může překvapit.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Admira Praha: Jungr – Herc, Fric, Martinic (C), Majer, Vosický, Douděra, Eliáš, Zahálka, Radimský, Horák
    Náhradníci: Hudec, Čácha, Mošna, Panýrek, Pavlata, Pelikán, Cingel

    1. FK Příbram B: Melichar – Tregler, Puchmertl, Mezera, Vilotić, Šimek, Janota, Vlček (C), Adetunji, Belej, Antwi
    Náhradníci: Trnka – D. Rohlík, A. Rohlík, Šíma, Polák, Ptáček

    Rozhodčí: Nedvěd – Šimeček, Trojan.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hostující hráči, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    Poprvé si s míčem zahrál brankář Melichar, kterému se povedlo odkopnout balón na opačnou stranu, kde si jeden z hostů pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    4
    Nekompromisním způsobem jednal obránce Fric, který poslal hrací předmět na opačnou polovinu, jenomže míč se dokonce snesl ven z hrací plochy – aut.
     
    4
    Tým Příbram B právě vstřelil branku! Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Příbram se dostala do pokutového území, kde domácí čelili několika střeleckým pokusům. Jeden dokonce odkopával z brankové čáry Herc, jenomže ten další od JIŘÍHO VLČKA přeci jenom skončil v síti.
    4. VLČEK - 0:1
     
    5
    To znamená, že to hráči Admiry budou mít hodně složité, hned od úvodních minut prohrávají o jednu branku. Do konce zápasu zbývá ještě hodně času.
     
    6
    Centrovaná nabídka z levé strany pouze proletěla pokutovým územím Příbrami. Posléze Melichar roztáhl hru na Mezeru, který se žene na druhou stranu.
     
    7
    O autové vhazování se postaral Herc, který spolupracoval s Eliášem. Druhý jmenovaný si dal míč daleko od kopačky, což okamžitě využil kapitán Vlček.
     
    8
    Obrana Příbrami naprosto zapomněla na Zahálku, který se mohl dostat do šance. Na poslední chvíli se k němu dostal Puchmertl, jenž zakročil na jedničku.
     
    9
    Ven z branky musel brankář Melichar, kterému se povedlo schovat padající míč do svých rukavic. Posléze si o nahrávku řekl Mezera, jenž váhá s rozehrávkou.
     
    10
    Treglerovi se nepovedlo odkopnout míč dle představ, ten se navíc celým objemem objevil za postranní lajnou. Fric tak bude moci vhazovat z levé strany.
     
    11
    Na opačné straně se povedlo zasáhnout Horákovi, který na jistotu odklidil balón do zámezí. Také Příbram vhazovala, následně Janota pálil vedle branky.
     
    12
    Jungr předvedl dalekonosný odkop od své branky, načež v hlavičkovém souboji uspěl pouze hostující Šimek. Příbram kombinuje na vlastní polovině.
     
    13
    Zahálka se rovněž neprosadil v souboji, naopak kousek od středového kruhu se povedlo zasáhnout Antwimu, který poté nepřesně nabízel nahrávku.
     
    14
    Taktický zákrok v podání napadajícího Eliáše přeci jenom přinesl odpískání standardní situace. Příbram rozehrála nakrátko, Puchmertl spolupracuje s Treglerem.
     
    15
    Do pokutového území se pokoušel dostat právě Antwi, jenomže jeden z protihráčů si dal před míč tělo, z čehož pramenil faul v podání hráče Příbrami.
     
    16
    Tregler se opět postaral o autové vhazování, prostřednictvím kterého dokázal najít Adetunjiho. Ten na dlouhou nohu pouze fauloval jednoho z protihráčů.
     
    16
    Adetunji běžel sám na brankáře, jenomže manévrem na levou nohu se sám poslal na zem.
     
    21
    Admira měla k dispozici standardní situaci ze zajímavé vzdálenosti od branky. K rozehrávce se nakonec postavil Eliáš, který svůj centr poslal do zámezí.
     
    22
    Jungrova dalekonosná nabídka směřovala na Douděru, který hrudí sklepl neposedný předmět. Posléze se Mezerovi povedlo zablokovat střelecký pokus.
     
    23
    Radimský našel u postranní lajny Douděru, kterému utekl míč daleko od kopačky. Druhý jmenovaný to zkoušel odkopem, který se mu ale nepovedl.
     
    24
    Do akce se dostal také pomezní sudí, který si všiml ofsajdového postavení Příbramu. To znamená, že se k rozehrávce postaví brankář Jungr.
     
    25
    Příbram si vybojovala vůbec první rohový kop. Centr směroval do malého vápna, kam jako první přispěchal brankář Jungr, kterému se povedlo vyrazit míč.
     
    26
    Janota se nedokázal protáhnout kolem dvojice protihráčů, nakonec se on sám jako poslední dotkl balónu. Admira mezitím vyvezla míč na druhou stranu.
     
    27
    Adetunji dokázal v souboji předskočit protihráče, načež si to namířil mezi další dvojici. Ta sáhla k nedovolenému zákroku, po kterém budeme sledovat standardku.
     
    28
    Jenomže ta se moc nepovedla, i tentokráte z branky vystartoval domácí Jungr, kterému se podařilo vyboxovat míč. Následný nákop našel Zahálku.
     
    29
    Puchmertl nakopával míč zpět na útočnou polovinu, kde se Janota pokoušel dostat kolem Frice, který ho fauloval. Další standardní situace pro Příbram.
     
    30
    K rozehrávce se nakonec postavil Antwi, který centroval z blízkosti postranní lajny. Po jeho centru byl faulován domácí brankář Jungr, který si běžel pro míč.
     
    31
    Příbramští si pro změnu vyzkoušeli provedení autového vhazování. Následně Belej zkoušel proniknout podél postranní lajny, což se mu ale nepovedlo.
     
    36
    Příbram je v posledních minutách mnohem aktivnější, za což si zasloužila další standardní situaci. Antwi stáčel míč levou nohou, avšak pouze na hlavu soupeře.
     
    37
    Finální nahrávku měl na kopačce Radimský, kterému se nepovedlo překonat posledního obránce. Vzápětí Tregler dobře zasáhl u pravé autové lajny.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Štefan Vilotič (1. FK Příbram B).
     
    38
    Puchmertl se pokoušel naskočit na další standardní situaci svého celku, jenomže nejvýše do vzduchu se dostal jeden z protihráčů. Jungr tak nezasahoval.
     
    39
    Také Admira si po delší době vybojovala volný kop, který nebyl rozehrán zrovna ideálním způsobem. Vysoký centr totiž zaplul pouze za branku soupeře.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    41
    Hodně slabým pokusem to zkoušel domácí Martinic, jehož zakončení sotva doskákalo k opačné svatyni. Brankář Melichar měl hodně snadné sousto.
     
    42
    U postranní lajny se povedlo zasáhnout Douděrovi, který se ani přesto daleko na druhou stranu nedostal. Místo toho Tregler spolupracoval s Melicharem.
     
    43
    Domácí hráči se opět nastěhovali na opačnou polovinu. Fric dokázal v pokutovém území najít Radimského, po jehož centru hlavičkoval vedle Zahálka.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jedinou branku, o kterou se postaral hostující Vlček. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, nicméně přeci jenom byla o něco aktivnější Příbram. Naopak domácí hráči se směrem dopředu trápili, na případné vyrovnání mají ještě celý druhý poločas.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Marek Radimský, přichází Jiří Mošna.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    47
    Admira právě vstřelila branku!
    Hned v úvodu druhého poločasu tady máme vyrovnávací branku! Admira si totiž vybojovala standardní situaci, ke které se postavil Zahálka. Jeho náramně přesný centr našel přesně hlavu JANA MARTINICE, který bezpečně uklidil míč k bližší konstrukci branky.
    47. MARTINIC - 1:1
     
    48
    Najednou tu máme pořádnou zápletku, skóre je totiž opět nerozhodné. Domácí vstoupili do druhého poločasu ukázkovým způsobem, hned využili své šance.
     
    49
    Posléze se jeden z hostů nacházel v ofsajdovém postavení, čehož si všiml také hlavní sudí tohoto zápasu. Jungr tak bude moci odkopávat od své branky.
     
    50
    Zahálka se během krátkého časového sledu ujal dalšího volného kopu. Tentokráte jsme sledovali menší závar, po kterém musel Melichar zasahovat.
     
    51
    Posléze dostal tvrdě naloženo Antwi, jenomže sudí nechal pokračovat ve hře. Admira se ani přesto daleko nedostala, posléze rozhodčí raději přerušil hru.
     
    52
    Na útočnou polovinu se kostrbatým způsobem dostal domácí Vosický, který se nakonec neprotáhl kolem protihráče, jenž zasahoval čistým způsobem.
     
    53
    Sám na sebe to zkoušel vzít také Mezera, jenomže u postranní lajny číhal pozorný Majer, kterému se povedlo zasáhnout. Nakonec z toho bude aut pro domácí.
     
    54
    Vilotič se sám postaral o rozehrávku autového vhazování, která nebyla zrovna nejlepší. Posléze hlavní sudí rázně domluvil jednomu z hostujících hráčů.
     
    55
    Herc tak odkopával hluboko z vlastní poloviny, přičemž se jeho nabídka stala snadnou kořistí pro Mezeru, kterému se nepovedlo založit protiakci.
     
    56
    Belej nepřesně vracel ke středovému kruhu, jenomže Janota přeci jenom vydoloval hrací předmět, se kterým se nakonec nedostal ani do zakončení.
     
    57
    Za obranu si nabíhal Antwi, který se ještě snažil přeposlat na Vlčka, jenomže prvně jmenovaný hráč se nacházel v ofsajdu, což uviděl také pomezní.
     
    58
    V tuto chvíli probíhá ošetření, na hrací ploše se ocitl jeden z hostujících hráčů. Na scénu zamířil lékařský personál, jenž si vzal hráče do své péče.
     
    59
    Už se opět pokračuje ve hře, střídat by se tak nemělo. Zahálka ideálně vrátil do běhu na Eliáše, jehož střílená nabídka skončila pouze na noze protihráče.
     
    60
    K sympatickému zakončení se dostal Eliáš, který pálil z hranice pokutového území. Jeho projektil se dostal do moci Melichara, jenž s přehledem zakročil.
     
    60
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Tomáš Majer, přichází Jakub Panýrek.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, zatím jsme se dočkali dvou branek. Admira je nyní aktivnější, avšak stále má problémy s přechodem kupředu.
     
    64
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Petr Eliáš, přichází Martin Čácha.
     
    66
    Belej se pokoušel dostat kolem protihráče, což se mu sice nepovedlo, avšak poté se prodral ke střele. Jeho zakončení zapadlo do rukavic domácího brankáře.
     
    67
    Posléze si kousek od středového kruhu pomohl nedovoleným zákrokem Mošna, čehož si všiml také sudí. Příbram se rozhodla rozehrát nakrátko po zemi.
     
    68
    Velice chytrá nabídka měla na levém křídle najít Puchmertla, který nezastihl míč na hrací ploše. To vše znamená, že budeme sledovat odkop od domácí branky.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Lukáš Puchmertl (1. FK Příbram B).
     
    69
    Admira se dostala na útočnou polovinu, jenomže Hercovo řešení kombinace nebylo zrovna úspěšné. Tregler i tak odkopával pouze za autovou lajnu.
     
    69
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Štefan Vilotič, přichází Vojtěch Ptáček.
     
    70
    Pro volný míč si v poklidu přispěchal brankář Melichar, který ihned roztáhl hru do volného prostoru. Mezera mu po krátké kombinaci přeci jenom vrátil.
     
    72
    Do kombinace se zapojil také domácí brankář Jungr, který posléze odkopával daleko na druhou stranu, kde se Panýrek prosadil ve vzdušném prostoru.
     
    73
    Janota neměl v souboji o míč sebemenší šanci, nicméně i přesto se jeho celek udržel na útočné polovině, kde Ptáček nepřesně nahrával na Šimka.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Jiří Mošna (FK Admira Praha).
     
    74
    Ani domácím hráčům se nepovedlo nikterak dlouho kombinovat, výsledkem byla nepřesná kolmice na Čáchu. Melichar tak přispěchal pro volný předmět.
     
    75
    Adetunji dokázal udržet míč proti smečce protihráčů, načež se mu povedlo roztáhnout hru na Antwiho. Ten se pro změnu nedokázal prodrat kolem Zahálky.
     
    75
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Damilare Adetunji, přichází Adam Rohlík.
     
    76
    Nakonec bylo pískáno ve prospěch Admiry. Mošna v souboji o míč totiž předskočil jednoho z protihráčů, který musel sáhnout k taktickému zákroku.
     
    79
    Admira právě vstřelila branku!
    Domácí se necelých deset minut před koncem zápasu dostávají do kýženého vedení! I tentokráte v tom hrála roli standardní situace. Za pokutovým územím se míč prapodivně odrazil na Melichara, který zřejmě udržel balón před brankovou čárou. O úspěšnou dorážku se postaral až ŠTĚPÁN ZAHÁLKA.
    79. ZAHÁLKA - 2:1
     
    80
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Tregler (1. FK Příbram B).
     
    80
    Střídání v týmu 1. FK Příbram B: ze hřiště odchází Petr Janota, přichází David Rohlík..
     
    81
    Příbram to bude mít nyní nesmírně složité, vůbec poprvé v utkání bude muset dotahovat manko. Hosté na to mají necelých deset minut, což není moc.
     
    82
    Pro nahrávku si seběhl Adam Rohlík, kterému se nepodařilo projít kolem protihráče. Tím byl domácí Čácha, jenž si navíc vymodlil nedovolený zákrok.
     
    83
    Admira rozehrála volný kop dlouhým pasem k hranici pokutového území, kde se ve vzduchu prosadil Mezera. Posléze si s míčem zahrál také Melichar.
     
    84
    Na pořadu dne byl další nedovolený zákrok, tentokráte z blízkosti středového kruhu. Admira hraje velice zkušeně, navíc na rozehrávku vůbec nespěchá.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Pražský celek stále vede o jednu branku, naopak Příbram se nemůže dostat k ničemu souvislejšímu.
     
    87
    Nahrávka na Mošnu byla příliš pomalá, čehož okamžitě využil hostující Tregler. Příbram se až nyní usadila na útočné polovině, stále je to celkem daleko od branky.
     
    88
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Michal Douděra, přichází Timothy Pelikán.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Štěpán Zahálka (FK Admira Praha).
     
    90
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Jan Martinic, přichází Tomáš Pavlata.
     
    90+2
    Jungr obstará odkop od své branky, což bude dost možná to poslední, co se dnes stane.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Admiry, která svého soupeře porazila poměrem 2:1. Ve druhém dějství se domácím podařilo velice rychle vyrovnat, načež měli územní převahu. Na další vyloženou šanci jsme čekali dost dlouho, nakonec deset minut před koncem zápasu udeřil domácí Zahálka, který rozhodl o zisku plného počtu bodů. (12:04:41)

    David Suchý

    Branky: 47. Martinic, 79. Zahálka – 4. Vlček

    Karty:   73. Mošna (ADM), 89. Zahálka (ADM) – 37. Vilotič (PRB), 68. Puchmertl (PRB), 80. Tregler (PRB)


    FK Admira Praha: Jungr – Herc, Fric, Martinic (C) (90. Pavlata), Majer (60. Panýrek), Vosický, Douděra (88. Pelikán), Eliáš (64. Čácha), Zahálka, Radimský (46. Mošna), Horák
    Náhradníci: Hudec, Čácha, Mošna, Panýrek, Pavlata, Pelikán, Cingel

    FK Příbram B: Melichar – Tregler, Puchmertl, Mezera, Vilotić (69. Ptáček), Šimek, Janota (80. D. Rohlík), Vlček (C), Adetunji (75. A. Rohlík), Belej, Antwi
    Náhradníci: Trnka – D. Rohlík, A. Rohlík, Šíma, Polák, Ptáček

    Rozhodčí: Nedvěd – Šimeček, Trojan
    bahis siteleri