Poruba 2011 – Vsetín 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:3 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 17.10.2019, 18:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • turnaj O Pohár DHL • 11. kolo
Partner:
     
    48:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V Edenu je bleskově sníženo! Po půl minutě radosti domácích z dvougólového vedení je tu druhá trefa Mladé Boleslavi. Od Sýkory se dostal puk k Tomáši Dlaskovi, jenž našel před brankou MICHALA SIMONA, který posléze překonal marně klouzajícího Romana Málka. Asistence: Tomáš Dlask a David Sýkora.
     
    48:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ekipa z Edenu jde do dvoubrankového vedení! Nápor na obranu Mladé Boleslavi vyústil ve ztrátu kotouče. Parádně zabojoval TOMÁŠ LABUZÍK, který získal touš, se kterým si sjel od mantinelu až na brankoviště, kde perfektním blafákem obhodil padajícího gólmana hostů! Bez asistence.
     
    32:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zimní stadion v pražských Vršovicích vidí obrat ve skóre! Jan Závora neuspěl se střelou z mezikruží, kterou mu Roman Málek vykopl do rohu. Tam se chopil hracího předmětu Milan Antoš, jenž jej ihned vyslal za modrou k Martinu Petrákovi. Domácí kapitán pak ukázkově rozjel JAKUBA JANČU, jenž přejal parádní pas za mladoboleslavskou obranu. Řítíc se sám na Tadeáše Zeithamla naznačil kličku na levou stranu, přičemž kotouč vyslal do protilehlé šibenice. Ukázkový smrtící kontr. Asistence: Martin Petrák a Milan Antoš.
     
    24:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    V Edenu máme vyrovnáno! Zarputilost domácí družiny nyní způsobila, že je na obou stranách stejný počet vstřelených i inkasovaných gólů. Damien Hradil nejprve rozehrávkou z pravého kruhu našel Robina Míška, který ale dostal puk na brusli, kterou prázdnou branku fotbalově překopl. Rychle ale kotouč dojel, vrátil Hradilovi, který to zkusil znovu. Tentokrát si už v prostoru před Tadeášem Zeithamlem zpracoval touš DAVID KIŽLIN, jenž také klečícího strážce mladoboleslavské svatyně obstřelil. Asistence: Damien Hradil a Robin Míšek.
     
    15:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jak snadno se dá vstřelit branka nyní ukázal hostující tým. Naprosto čistá akce v podání mladoboleslavské družiny. Vyhrané buly zamířilo na Jakuba Petržilku u mantinelu, který okamžitě předal touš na modrou napřahujícímu se Samuelu Dotterovi. Jeho střelu vykopl Roman Málek před sebe a ERIC MEŽNAR v klidu z vrcholu brankoviště zvedl puk nad jeho beton. Asistence: Samuel Dotter a Jakub Petržilka.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 25. Kižlin (Hradil, Míšek), 33. Janča (Petrák, Antoš), 49. Labuzík – 16. Mežnar (Dotter, Petržilka), 49. Simon (Dlask, Sýkora)


    HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Fiala, Hovorka (A), Němeček, Antoš, Štíbr, Mareček, Klatt – Kižlin, Havrda, Hradil, Hasil, Ribarovski, Křenek, Turek, Míšek, Labuzík, Janča (A), Petrák (C).
    Trenér: Jiří Veber.

    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – Klikorka, Sýkora, Dotter (C), Houška (A), Vacík, Dudycha – Schulz, Závora, Dlask, Petržilka, Hašlar, Mežnar, Moucha, Petriska, Vasilev (A), Moravčík, Šíma, Simon.
    Trenér: Jan Křivohlávek.

    Rozhodčí: Šindel – Brejcha, Jelínek
    bahis siteleri