Toronto – Boston 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Dallas 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Vegas 0:3 (kon.)
Columbus – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Tampa – Colorado 2:6 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:2 (kon.)
Nashville – Florida 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Calgary 4:1 (kon.) | San Jose – Buffalo 3:4 (kon.)
NY Rangers – Vancouver 2:3 (kon.) | Minnesota – Montreal 4:3 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:3 (2:1, 0:0, 1:2 - 1:0)
Boston Bruins
Neděle 20.10.2019, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:54 Mitchell MARNER - 4:3
     
    63:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! K radosti většiny diváků ve prospěch Maple Leafs. Auston Matthews zvedl hlavu a zprava přihrál přímo mezi kruhy napřaženému Mitchellovi Marnerovi, jehož dělovka se ještě otřela o MORGANA RIELLYHO a zapadla přesně k tyči! Asistence: Mitchell Marner, Auston Matthews.
    55:34 David PASTRŇÁK - 3:3
    55:34 David PASTRŇÁK - 3:3
     
    55:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Pasta la vista! Cody Ceci nedokázal odehrát touš ze svého obranného pásma a s Torontem bylo v ten moment zle. Brad Marchand totiž milimetrovou přihrávkou oslovil DAVIDA PASTRŇÁKA, jenž z levého kruhu nekompromisní ranou bez přípravy přišpendlil kotouč pod břevno! Asistence: Brad Marchand, Patrice Bergeron.
    42:37 Alexander KERFOOT - 3:2
     
    42:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Blesková odpověď kanadského celku! Ilja Michejev pronikl po pravém křídle a přihrál do druhé vlny Muzzinovi. Jeho střelu ještě Jaroslav Halák odrazil betonem, jenže v následném souboji na brankovišti se prosadil ALEXANDER KERFOOT a pohotově nasměroval touš do sítě! Asistence: Jake Muzzin, Ilja Michejev.
    41:36 Danton HEINEN - 2:2
     
    41:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno, hosté udeřili v samotném závěru přesilové hry! Brett Ritchie předvedl na levém kruhu rychlou otočku a přenesl hru na opačnou stranu, odkud DANTON HEINEN s přehledem prostřelil padajícího Andersena. 2:2! Asistence: Brett Ritchie, David Pastrňák.
    19:39 Jake DEBRUSK - 2:1
     
    19:39
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tým z Massachusetts snižuje! Kontaktní gól je odměnou za dlouhý pobyt v pásmu. Chris Wagner s Charliem Coylem vyšťourali kotouč u zadního hrazení, druhý jmenovaný jej poté poslal přímo před branku, kde číhal volný JAKE DEBRUSK a s lehkostí zaznamenal svoji první trefu v aktuálním ročníku! Asistence: Charlie Coyle, Chris Wagner.
    15:44 Dmytro TIMASHOV - 2:0
     
    15:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Opět se ukázala dnešní bolest hostů! Medvědi znovu nedokázali vyhodit touš ze svého obranného teritoria, tentokráte Sean Kuraly. A přišel trest, kotouč se totiž odrazil k DMYTRU TIMASHOVOVI, který si najel na vrcholky kruhů a krásnou ranou přímo do šibenice nedal Halákovi žádnou šanci! Pro mladého forvarda je to první gól v NHL v kariéře. Asistence: Frédérik Gauthier.
    05:55 Morgan RIELLY - 1:0
     
    05:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs otevírají skóre! Mitchell Marner nabil na modrou lajnu MORGANU RIELLYMU, který nikterak neotálel a okamžitě vystřelil. Před Halákem stojící Brandon Carlo si touš nešťastně tečoval do vlastní klece a tribuny poprvé bouří! Asistence: Mitchell Marner, Andreas Johnsson.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Rielly (Marner, A. Johnsson), 16. Timashov (F. Gauthier), 43. Kerfoot (Muzzin, I. Michejev), 64. Rielly (Marner, Matthews) – 20. DeBrusk (Coyle, Wagner), 42. Heinen (B. Ritchie, Pastrňák), 56. Pastrňák (Marchand, Bergeron)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Ceci, Rielly (A), Barrie, Muzzin, Holl, Marinčin – A. Johnsson, Matthews (A), W. Nylander – I. Michejev, Kerfoot, Marner (A) – Moore, Spezza, Kapanen – Timashov, N. Shore, F. Gauthier.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Clifton, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Kuhlman, Coyle, DeBrusk – B. Ritchie, P. Lindholm, Heinen – Backes (A), Kuraly, Wagner.
    bahis siteleri