Boston – Toronto 4:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 4:2 (kon.) | NY Rangers – Arizona 2:3 (po pr.)
Buffalo – San Jose 4:3 (po pr.) | Detroit – Vancouver 2:5 (kon.) | Nashville – Anaheim 6:1 (kon.)
Minnesota – Edmonton 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Chicago – Vegas 1:2 (1:2 po s.n.)
Calgary – Washington 3:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
Pittsburgh Penguins
Středa 23.10.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Frank VATRANO - 4:2
     
    58:57
    Florida právě vstřelila branku!
    A je zřejmě hotovo! Denis Malgin ve středním pásmu posunul puk na FRANKA VATRANA, který od levého mantinelu trefil prázdnou branku soupeře. Asistence: Denis Malgin a Aleksander Barkov.
     
    57:39
    Pettersson na modré naznačil střelu a posunul puk na osu, odkud vypálil Brandon Tanev. Domácí podržel Bobrovskij!
    54:25 Patric HÖRNQVIST - 3:2
     
    54:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté se ale vracejí do hry! Jake Guentzel našel krásnou diagonálou PATRICA HÖRNQVISTA, který to neměl úplně snadné, ale zblízka a z úhlu dokázal přehodit natažený levý beton brankáře Bobrovského – 3:2. Asistence: Jake Guentzel a Sidney Crosby.
    53:42 Jonathan HUBERDEAU - 3:1
     
    53:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Pantery přiblížil k vítězství JONATHAN HUBERDEAU! Šikovný útočník dokázal mezi kruhy sklepnout na led polovysoké nahození Antona Strålmana a puk prošel mezi betony Matta Murrayho až za brankovou čáru. Asistence: Aleksander Barkov a Anton Strålman.
     
    52:16
    Neskutečné! Po zákroku Bobrovského dorážel Zach Aston-Reese puk do odkryté branky, trefil však jen tyčku za již překonaným gólmanem!
     
    50:49
    První přesilovku si zahrají hosté. Za nedovolené bránění je vyloučen Anton Strålman.
     
    48:09
    Crosby našel zpoza branky Letanga, který měl na holi vyrovnání, ale Bobrovskij se proti jeho ráně dokázal postavit a vyrazit ji!
     
    45:40
    Dobrá přihrávka Blandisiho našla na pravém kruhu Krise Letanga. Ten střílel z voleje, ale Bobrovskij dokázal zakročit hokejkou!
     
    39:28
    Vůbec prvním vyloučeným hráčem zápasu je hostující Patric Hörnqvist. Švédský útočník je potrestán za podrážení.
    38:00 Denis MALGIN - 2:1
     
    38:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté přišli na obranné modré o puk a to se jim stalo osudným! Ke kotouči se dostal Jonathan Huberdeau, který ho z osy posunul na levý kruh, odkud zamířil z první k bližší tyčce DENIS MALGIN. Murray se nestihl včas přesunout – 2:1. Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    35:24
    Matt Murray je teď v ohni střel, ale žádná si zatím nenašla cestu za jeho záda! Tlak Floridy však stále pokračuje!
     
    33:32
    Jared McCann připravil velkou možnost pro Dominika Kahuna. Ten ale puk zblízka nezvedl a Bobrovskij ho zastavil pravým betonem!
    31:57 Teddy BLUEGER - 1:1
     
    31:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté rychle odpovídají! Jake Guentzel a TEDDY BLUEGER si vychutnali domácí obranu. Guentzel už byl sám před Bobrovským, ale ještě kotouč nezištně posunul právě na Bluegera a ten měl před sebou již jen odkrytou klec – 1:1. Asistence: Jake Guentzel a Dominik Simon.
    30:54 Noel ACCIARI - 1:0
     
    30:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Obrovsky kuriózní gól dostává Matt Murray! NOEL ACCIARI na něj téměř od modré čáry nahodil puk. Murray ho vyrážečkou vyrazil nad sebe a černá pryž se ze vzduchu snesla na záda dezorientovaného gólmana Pittsburgu, který si ji srazil do vlastní klece. Asistence: Dryden Hunt a Colton Sceviour.
     
    27:52
    Teď si domácí vytvořili velkou šanci! Byl to Jonathan Huberdeau, který zblízka nedokázal dotlačit puk za Murrayho!
     
    24:26
    Guentzel s Crosbym vybojovali ve středním pásmu kotouč a vyrazili do protiútoku. V útočné třetině si puk rychle vyměnili a z pravého kruhu pálil Sidney Crosby. Bobrovskij jeho střelu vyrazil lapačkou za branku!
     
    15:14
    Hosté to sehráli výborně! Po finální přihrávce Dominika Simona zakončoval Jake Guentzel. Bobrovskij se proti jeho střele bleskově přesunul a puk vyrazil!
     
    10:27
    Teď hostující první formace zcela rozebrala obranu Floridy! Kotouč doputoval od Crosbyho a Guentzela až k Dominikovi Simonovi, který měl před sebou odkrytou branku, ale jeden z protihráčů jeho zakončení tečoval mimo klec Panterů!
    03:07 Dvakrát tečovaná střela Strålmana skončila na břevně.
     
    03:07
    Domácí se málem ujali vedení! Rána Antona Strålmana byla cestou k brance hned dvakrát tečována a puk se od brusle Noela Acciariho odrazil do břevna!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 31. Acciari (Hunt, Sceviour), 38. Malgin (Huberdeau), 54. Huberdeau (Barkov, Strålman), 59. Vatrano (Malgin, Barkov) – 32. Blueger (Guentzel, Simon), 55. Hörnqvist (Guentzel, Crosby)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Pysyk, Weegar, Strålman, Matheson, Brown, Yandle (A) – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau (A) – Connolly, B. Boyle, Hoffman – Hawryluk, Malgin, Vatrano – Sceviour, Acciari, Hunt.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang (A), J. Johnson, J. Schultz, M. Pettersson, Marino, Gudbranson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist (A), McCann, Kahun – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Lafferty, Blandisi, A. Johnson.

    Rozhodčí: St. Pierre, Morton – Racicot, Murphy

    Diváci: 12 738
    bahis siteleri