Ústí n/L – Motor ČB 1:8 (kon.) | Litoměřice – Slavia 6:4 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 1:3 (kon.)
Kadaň – Přerov 1:2 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 3:4 (po pr.) | Sokolov – Vsetín 2:6 (kon.)
Třebíč – Chomutov 3:1 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:4 (1:2, 3:1, 2:1)
HC Slavia Praha
Sobota 26.10.2019, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:11 Patrik MARCEL - 6:4
     
    44:11
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    A napodruhé už to PATRIKU MARCELOVI vyšlo. Michajlov vůbec nic neviděl a domácí obránce od levého mantinelu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vojtěch Střondala.
    40:49 Josef JÍCHA - 5:4
     
    40:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Vzápětí se ale Stadion opět dostává do vedení! Jícha dostal přihrávku před Michajlova a svou střelou do levého horního rohu z bezprostřední blízkosti popáté překonává hostujícího brankáře. Asistence: Daniel Voženílek, Martin Kadlec.
    40:24 Filip KUŤÁK - 4:4
     
    40:24
    Slavia právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno! FILIP KUŤÁK dostal přihrávku na levý kruh a svou střelou prostřelil Adama Berana. Asistence: Tomáš Šmerha, Aleš Furch
    32:26 Matěj BERAN - 4:3
     
    32:26
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Kališníci otáčí vývoj zápasu! Po střele Střondaly se nejrychleji před hostující brankou zorientoval MATĚJ BERAN, který posílá Stadion do vedení! Hostující branka sice nebyla ve svém postavení, rozhodčí však gól uznává. Asistence: Vojtěch Střondala.
    27:44 Martin KADLEC - 3:3
     
    27:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Domácí po vstřelení branky ožili a vyrovnávají zápas! Klejna vyslal střelu od modré čáry, kterou hostující brankář vyrazil k MARTINU KADLECOVI, litoměřický útočník neváhal a poslal kotouč za záda Michajlova. Asistence: František Klejna, Patrik Marcel.
    26:17 Martin HAVELKA - 2:3
     
    26:17
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Stadion se dostává opět na dostřel! Kadlec střelou z kruhu Michajlova nepřekonal, hostující brankář však jeho pokus pouze vyrazil na hůl MARTINA HAVELKY, který se z dorážky nemýlil. Asistence: Martin Kadlec.
    20:52 Tomáš ŠMERHA - 1:3
     
    20:52
    Slavia právě vstřelila branku!

    Na ledě zůstal ležet Střondala, rozhodčí však hru nepřerušil a sešívaní toho využívají a odskakují na rozdíl dvou branek. Střelou z levého kruhu se prosazuje TOMÁŠ ŠMERHA. Asistence: Adam Kubík.
    06:54 Jindřich BARÁK - 1:2
     
    06:54
    Slavia právě vstřelila branku!

    Hosté však opět odpovídají! Doležal vyhrál vhazování přesně na hůl JINDŘICHA BARÁKA, slavistický obránce neváhal a svou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Doležal.
    04:20 Patrik MARCEL - 1:1
     
    04:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Stadion ale rychle odpovídá! V signalizované výhodě se střelou od modré prosazuje PATRIK MARCEL a rychle srovnává skóre zápasu. Asistence: Matěj Beran, Vojtěch Střondala.
    03:47 Filip KUŤÁK - 0:1
     
    03:47
    Slavia právě vstřelila branku!

    Slavia dává gól ve vlastním oslabení! Ondráček se dostal až před Berana, který ale jeho pokus vyrazil, FILIP KUŤÁK se však dostal k dorážce a dostává sešívané do vedení. Asistence: Martin Ondráček.
    Marken.cz

    Filip Hulín

    Branky a nahrávky: 5. Marcel (M. Beran, Střondala), 27. M. Havelka (M. Kadlec), 28. M. Kadlec (Klejna, Marcel), 33. M. Beran (Střondala), 41. Jícha (Voženílek, M. Kadlec), 45. Marcel (Střondala) – 4. Kuťák (M. Ondráček), 7. Barák (J. Doležal), 21. Šmerha (Kubík), 41. Kuťák (Šmerha, Furch)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Dajčar, Gaspar, Kukla, Mlčák, Strejček, Klejna – Voženílek (C), Jícha, M. Kadlec – M. Beran, Střondala, Jánský – Šik, Korkiakoski, Kangas – M. Havelka, Přikryl, Vitouch.
    HC Slavia Praha: Michajlov (45. Málek) – T. Duda, J. Novák, P. Hořava, Ryzák, Barák, Hejda, Steinocher – J. Doležal, Vrdlovec, Šteiner – Šmerha, Kubík, Furch – M. Ondráček, Kuťák, Všetečka – Jar. Brož, Kohút, Martínek.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Tvrdík, Ševic

    Diváci: 1596
    thejrc.org