UK Kings Prague – Akademici Plzeň 8:1 (kon.)
konec
UK Kings Prague
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
Akademici Plzeň
Sobota 26.10.2019, 11:40 • Škoda Icerink, Praha 10 (Strašnice) • Univerzitní liga ledního hokeje • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    54:54
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Karlovka přesilovku rychle využívá, Plzeň prohrává už o sedm branek! Poprvé v zápase se prosadil FREDERIC HAKL, domácí početní výhoda samozřejmě trvá dál! Asistence: Martin Dlabola, Jakub Mečíř.
     
    54:40
    Jan Rejzek (AKP) u modré čáry fauloval kolenem, za což dostává větší trest a osobák do konce utkání. Hosté tak zbytek duelu dohrají ve čtyřech.
     
    53:38
    Erbrt našel před brankou volného Maťátka, jehož nebezpečné zakončení Černý zastavil silou vůle! Parádní zákrok z dílny hostujícího gólmana!
     
    53:24
    Nakonec se vylučuje. Jakub Mečíř (UKA) dostává menší trest za napadení, Miloš Franta (AKP) zase za sekání.
     
    52:50
    Mohlo to být 8:1, Erbrt ale střelou z voleje z mezikruží zasáhl jen břevno plzeňské svatyně!
     
    51:06
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Karlovka si pojišťuje své vítězství dalším gólem, devět minut před koncem znovu odskakuje do šestibrankového trháku! Zpoza branky vybruslil Gitta, který bez váhání nabil BENJAMÍNU VELASOVI k opačné tyči a ten se nemýlil – 7:1! Asistence: Oliver Gitta, Frederic Hakl.
     
    37:12
    Karlovka půjde podruhé v prostředním dějství do čtyř, tentokrát po sekání Ondřeje Černého (UKA).
     
    36:45
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Novák přichází o čisté konto, plzeňští hráči se v závěru druhé periody konečně prosazují a snižují na 6:1! Z hranice brankoviště domácího gólmana překonal MARTIN STRAKA, který puk protlačil mezi levou tyč a beton! Bez asistence.
     
    34:04
    Akademici se dostali do přečíslení dva na jednoho, zakončující Hřebík trefil Nováka do hrudníku! Plzeňští hráči začínají kousat!
     
    33:41
    Trestného střílení se ujal Jaroslav Hřebík, jehož zakončení Novák vyrazil betonem!
     
    33:41
    Uvidíme trestné střílení, jeden domácí Marek Duben (UKA) zahákoval ujíždějícího protihráče!
     
    30:53
    Akademici dostávají příležitost snížit, na trestnou tentorkrát putuje jeden z hráčů Karlovky. Je jím Martin Maťátko (UKA), který dostal trest za napadení.
     
    27:07
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Karlovka tentokrát sice přesilovku nevyužila, mrzet ji to ale vůbec nemusí – jen krátce po jejím konci totiž zvyšuje na neuvěřitelných 6:0! Nepřehlednou situaci v branku přetavil MARTIN MAŤÁTKO, který si tak zadělal na hattrick! Asistence: Milan Bořík, Jakub Mečíř.
     
    25:04
    Další vyloučení, Karlovka si znovu zahraje přesilovku. David Markov (AKP) je vykázán za vysokou hůl.
     
    24:36
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání slušným debaklem, poslední celek tabulky využívá přesilovku a vede nad Plzní už o pět branek! Tentokrát se na střeleckou listinu duelu dostává FILIP ČMEJLA, který Černého překonal projektilem ze zadní hranice pravého kruhu! Asistence: Petr Beran, Hynek Havelka.
     
    24:15
    Sudí přerušil hru a ukázal na Jana Šibru (AKP), který byl následně vyloučen za hákování. Přesilovka pro domácí.
     
    22:54
    Jonáš Štekr (AKP) po čtyřech inkasovaných brankář hází ručník do ringu, zbytek duelu odchytá Jiří Černý.
     
    22:54
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Karlovka ani ne tři minuty po startu druhé třetiny zvyšuje na 4:0! Milan Bořík ve středním pásmu předal kotouč MARTINU MAŤÁTKOVI, který okamžitě zamířil dopředu a z bezprostřední blízkosti brankoviště překonal gólmana! Asistence: Milan Bořík, Ondřej Černý.
     
    17:27
    Pohodlí trestné lavice v Icerinku na vlastní kůži pozná také kapitán hostujícího celku, David Prachař (AKP) je vyloučen za krosček.
     
    17:22
    Kaleta vyjel z trestné lavice a v útočném pásmu zachytil vyhozený kotouč, načež si udělal rychlý výlet před Štěkra! Gólman Plzně zakročil včas.
     
    15:15
    Poprvé se vylučuje, přesilovku si zahrají hosté. Jakub Kaleta (UKA) jde ven za nedovolené bránění.
     
    06:16
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Karlovka v průběhu prvních sedmi minut duelu zatím vstřelila stejný počet gólu jako za první čtyři zápasy dohromady! Rychlý protiútok v další trefu přetavil BENJAMÍN VELAS, a domácí tak vedou už o tři branky! Asistence: Frederic Hakl.
     
    01:46
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Akademici úvod duelu zaspali, na ledě strašnického Icerinku už prohrávají o dvě branky! Tentokrát se prosadil MILAN BOŘÍK – 2:0! Asistence: Marek Duben, Martin Dlabola.
     
    00:30
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Domácí do duelu vstoupili pravou nohou a už po třiceti sekundách hry jdou do vedení! Střelou z mezikruží Štekra překonal kapitán JAKUB KALETA – 1:0! Bez asistence.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. Kaleta, 2. Bořík (Duben, Dlabola), 7. Velas (Hakl), 23. Maťátko (Bořík, Černý), 25. Čmejla (Beran, Havelka), 28. Maťátko (Bořík, Mečíř), 52. Velas (Gitta, Hakl), 55. Hakl (Dlabola, Mečíř) – 37. Straka


    UK Kings Prague: Novák (Hamalčík) – Černý O., Mečíř, Duben, Dlabola, Erbrt, Beran – Dilkov, Havelka, Piovarči, Rubeš, Velas, Bořík, Hakl, Glitta, Maťátko, Hyršl (A), Kaleta (C), Hrivnak, Čmejla (A).
    Akademici Plzeň: Štekr (23. Černý J.) – Prachař (C), Beer (A), Šimůnek, Koco, Starý, Soukup, Váchal – Straka, Morawetz, Salajka, Šíma, Hřebík (A), Franta, Rejzek, Šibra, Šiška, Markov, Švec.

    Rozhodčí: Vokřál – Frodl, Ovsík.

    Diváci: 31
    bahis siteleri