Detroit – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – Los Angeles 5:1 (kon.) | Ottawa – San Jose 5:2 (kon.)
NY Rangers – Boston 4:7 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 5:3 (kon.) | Vegas – Anaheim 5:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
Los Angeles Kings
Pondělí 28.10.2019, 00:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:53 Drake CAGGIULA - 5:1
     
    57:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Slater Koekkoek zakončoval a jeho střílenou přihrávku do branky odrazil DRAKE CAGGIULA svou bruslí. Asistence: Slater Koekkoek a Patrick Kane.
    43:35 Sean WALKER - 4:1
     
    43:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí brankář čisté konto neudrží, to je v tuto chvíli jasná. Tvrdou ránou bez přípravy ho prostřelil SEAN WALKER. Asistence: Alex Iafallo, Austin Wagner.
    39:02 Alex DEBRINCAT - 4:0
     
    39:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě druhé třetiny upravuje stav zápasu domácí celek. Rychlou ránou se z bezprostřední pozice prosazuje ALEX DEBRINCAT. Asistence: Dylan Strome a Ryan Carpenter.
    35:55 Dylan STROME - 3:0
     
    35:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Alex DeBrincat obral o kotouč soupeře, na zlatém podnose přihrál do míst, kde byl DYLAN STROME. Jeho rána zapadla do branky, domácí celek tak navyšuje své vedení. Asistence: Alex DeBrincat.
    22:26 David KÄMPF - 2:0
     
    22:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Akci začal Dominik Kubalík. Důležitou práci odvedl Alexander Nylander, který si vybruslil před branku, a pak zakončoval DAVID KÄMPF do odkryté branky. Měl hodně času a prostoru, snadná branka pro českého hráče. Asistence: Alexander Nylander a Dominik Kubalík.
    02:33 Dylan STROME - 1:0
     
    02:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se po rychlé kombinaci dostává do vedení. Po parádním pasu spoluhráče poslal ránou z první kotouč do branky DYLAN STROME. Asistence: Alex DeBrincat a Slater Koekkoek.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 3. D. Strome (DeBrincat, Koekkoek), 23. Kämpf (A. Nylander, D. Kubalík), 36. D. Strome (DeBrincat), 40. DeBrincat (D. Strome, Carpenter), 58. Caggiula (Koekkoek, P. Kane) – 44. Walker (Iafallo, Wagner)


    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – Keith, de Haan, Määttä, Gilbert, Koekkoek, E. Gustafsson – DeBrincat, J. Toews, P. Kane – D. Kubalík, Kämpf, A. Nylander – Saad, Dach, A. Shaw – Caggiula, Carpenter, D. Strome.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – B. Hutton, Doughty, Martinez, Walker, MacDermid, Roy – Iafallo, Kopitar, D. Brown – J. Carter, Lizotte, Toffoli – Kovalčuk, A. Kempe, Lewis – Clifford, Prochorkin, Wagner.

    Rozhodčí: O'Halloran, Sutherland – Brisebois, Nagy

    Diváci: 21.334
    bahis siteleri