Detroit – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – Los Angeles 5:1 (kon.) | Ottawa – San Jose 5:2 (kon.)
NY Rangers – Boston 4:7 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 5:3 (kon.) | Vegas – Anaheim 5:2 (kon.)
konec
New York Islanders
5:3 (3:2, 2:0, 0:1)
Philadelphia Flyers
Pondělí 28.10.2019, 00:10 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Claude GIROUX - 5:3
     
    57:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté snižují! Voráček dokázal zavést puk až do pásma soupeře, svedl těžký souboj u mantinelu. Následně se k volnému kotouči dostal van Riemsdyk, jehož přihrávka uvolnila v mezikruží CLAUDA GIROUXE. Kapitán Flyers se nemýlil. 5:3. Asistence: James van Riemsdyk a Jakub Voráček.
    25:38 Mathew BARZAL - 5:2
     
    25:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované přidávají další slepený gól a je to už o 3 branky. MATHEW BARZAL využil nepříliš dobrého bruslení Morina a protlačil se až do samostatného úniku. Se zakončením si už věděl rady a Hart inkasuje další kousek. 5:2. Asistence: Anders Lee a Devon Toews.
    24:13 Ryan PULOCK - 4:2
     
    24:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí znovu odskakují do dvoubrankového náskoku. Clutterbuck rychle přenesl těžiště hry k modré čáře, odkud vyslal svou dělovku na bránu Flyers RYAN PULOCK. Gólman Hart zřejmě ani nyní nebude mít čisté svědomí, neboť střelu Pulocka viděl. Přesto padl gól. 4:2. Asistence: Cal Clutterbuck a Adam Pelech.
    16:38 Travis KONECNY - 3:2
     
    16:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Těsně po konci přesilové hry hosté snižují ztrátu! TRAVIS KONECNY parádní tečí sklepl puk za záda domácího brankáře. Připsal si už třináctý kanadský bod v letošní sezoně. 3:2. Asistence: Justin Braun a Kevin Hayes.
    11:46 Ross JOHNSTON - 3:1
     
    11:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují do dvougólového vedení. Bardreau využil chyby Sanheima a rychle hru přenesl před brankoviště. Zde stál pohotový ROSS JOHNSTON, jehož střela zapadla mezi betony Harta. 3:1. Asistence: Cole Bardreau.
    04:22 Derick BRASSARD - 2:1
     
    04:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Neuběhlo ani pět minut a gólostroj obou celků se nezastavuje. DERICK BRASSARD dostal na hůl rychlou přihrávku od Nelsona a dokázal zamířit nad lapačku hostujícího brankáře do přední šibenice. 2:1. Asistence: Brock Nelson.
    03:17 Anders LEE - 1:1
     
    03:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Druhá branka je na světě! Barzal předložil puk Boychukovi na modrou čáru, odkud vyslal druhý jmenovaný hráč razantní pokus. Hart vyrazil kotouč pouze vedle sebe a zakončující ANDERS LEE měl jednoduchou práci. 1:1. Asistence: Johnny Boychuk a Mathew Barzal.
    01:07 Jakub VORÁČEK - 0:1
     
    01:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    První branka utkání padá už po 67 vteřinách. JAKUB VORÁČEK si rychle vyměnil touš se Sanheimem a proměnil jeho dokonalý pas. Český útočník si připsal čtvrtý gól v sezoně. 0:1. Asistence: Travis Sanheim.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 4. Lee (Boychuk, Barzal), 5. Brassard (B. Nelson), 12. Johnston (Bardreau), 25. Pulock (Clutterbuck, Pelech), 26. Barzal (Lee, D. Toews) – 2. Voráček (Sanheim), 17. Konecny (Braun, K. Hayes), 58. Giroux (J. van Riemsdyk, Voráček)


    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, Pelech, Boychuk, Leddy, Mayfield, D. Toews – Clutterbuck (A), Cizikas, Dal Colle – Jo. Bailey (A), Barzal, Lee (C) – Brassard, B. Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Bardreau, Johnston.
    Philadelphia Flyers: Hart (29. Elliott) – Niskanen, Provorov, Braun, Sanheim, Gostisbehere, Morin – Voráček, Giroux (C), J. van Riemsdyk – Konecny, Couturier (A), Lindblom – Farabee, K. Hayes (A), Pitlick – Stewart, M. Vorobjov, M. Raffl.

    Rozhodčí: Morton, L´Ecuyer – Nansen, Gawryletz

    Diváci: 12 055
    bahis siteleri