Buffalo – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Florida 7:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
7:2 (5:1, 1:1, 1:0)
Florida Panthers
Úterý 29.10.2019, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:20 Brock BOESER - 7:2
     
    53:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    To co se před malou chvílí nepovedlo Hawrylukovi, dokázal na opačném konci kluziště BROCK BOESER, který po nahrávce Petterssona z krátkého mantinelu pohotově uklidil kotouč pod břevno hostující branky. Asistence: Elias Pettersson.
    39:31 J. T. Miller - 6:2
     
    39:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí i ve druhém dějství skórují pár vteřin před odchodem do šaten! Dadonov zazdil slibně rozjetou akci přihrávkou do druhé vlny na Petterssona. Ten rychle otočil hru a po zasekávačce na pravém křídle přihrál na modrou. Edlerovu střelu švihem v předbrankovém prostoru tečoval J. T. MILLER a poslal puk mimo dosah Montembeaulta, který chtěl původně zasahovat lapačkou. Asistence: Alexander Edler, Elias Pettersson.
    32:58 Mike HOFFMAN - 5:2
     
    32:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Velmi dobře sehraná přesilová hra přeci jen končí gólem a snížením na rozdíl tří branek! Zásluhu na tom má i Dadonov, který vrátil puk k modré čáře. Yandle přenesl těžiště hry doprava a MIKE HOFFMAN parádní ranou z první trefil nad Demkovu lapačku. Asistence: Keith Yandle, Jevgenij Dadonov.
    19:06 Josh LEIVO - 5:1
     
    19:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Panteři si koledují o opravdu nehezký výprask! Dadonov nedostal puk přes obrannou modrou a tím začaly velké problémy rozhozené obrany. Ferland z levé strany předložil puk na úroveň vzdálenější tyče a JOSH LEIVO si už věděl rady se zakončením do naprosto odkryté branky. Asistence: Micheal Ferland, Alexander Edler.
    09:35 J. T. Miller - 4:1
     
    09:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ve Vancouveru to dnes vypadá na parádní gólové hody! Edler rozehrál před útočnou modrou na Petterssona, který pustil kotouč na levou stranu a J. T. MILLER skvělou střelou švihem z vrcholku kruhu zavěsil pod břevno. Asistence: Elias Pettersson, Alexander Edler.
    08:09 Brian BOYLE - 3:1
     
    08:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Nesmírně důležitý gól pro sebevědomí hostujícího mužstva! Velkou úlohu sehrál Hawryluk, který na útočné modré čáře vypíchl puk Leivovi a udržel útočné pásmo pro Panthers. Pak navíc přihrál před sebe na BRIANA BOYLEA a ten z pravého kruhu trefil přesně k zadní tyči. Asistence: Jayce Hawryluk.
    06:18 Jake VIRTANEN - 3:0
     
    06:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je snový úvod zápasu pro Kosatky, které v sedmé minutě vedou už o tři góly! Bo Horvat nabral rychlost ve středním pásmu. Naražením o pravý mantinel si obhodil Weegara a bekhendem nahodil puk do brankoviště, kde jej Montembeault neudržel a pustil ke gólové dorážce JAKEA VIRTANENA. Asistence: Bo Horvat, Tanner Pearson.
    04:25 Tim SCHALLER - 2:0
     
    04:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Úvodní oslabení Florida ubránila, ale krátce po jeho skončení přesto kapituluje podruhé! Eriksson dobře forčekoval a nepustil k puku Montembeaulta, který si pro něj jen k zadnímu mantinelu. Pak se navíc nestihl vrátit do brankoviště a TIM SCHALLER po přihrávce Beagle zblízka zvýšil na 2:0. Asistence: Jay Beagle, Loui Eriksson.
    01:14 Brandon SUTTER - 1:0
     
    01:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky se z první střely na branku dostávají do vedení! Demko sebral protečovaný puk a okamžitě rozehrál na Leiva, který zase nastartoval na pravé straně BRANDONA SUTTERA. Ten si ve velké rychlosti vyměnil puk s Ferlandem a po jeho zadovce vystřelil nad lapačku Samuela Montembeulta. Asistence: Micheal Ferland, Josh Leivo.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. B. Sutter (Ferland, Leivo), 5. Schaller (Beagle, Eriksson), 7. Virtanen (Horvat, Pearson), 10. J. T. Miller (E. Pettersson, Edler), 20. Leivo (Ferland, Edler), 40. J. T. Miller (Edler, E. Pettersson), 54. Boeser (E. Pettersson) – 9. B. Boyle (Hawryluk), 33. Hoffman (Yandle, Dadonov)


    Vancouver Canucks: Demko (Markström) – T. Myers, Edler, Ch. Tanev (A), Q. Hughes, Stecher, Jo. Benn – Virtanen, Horvat (C), Pearson – Boeser, E. Pettersson, J. T. Miller – Leivo, B. Sutter (A), Ferland – Eriksson, Beagle, Schaller.
    Florida Panthers: Montembeault (7.–21. Bobrovskij) – Ekblad, Weegar, Strålman, Pysyk, Brown, Yandle (A) – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau (A) – Vatrano, Malgin, Hoffman – Connolly, B. Boyle, Hawryluk – Sceviour, Acciari, Hunt.

    Rozhodčí: Anderson, Meier – Gawryletz, Knorr

    Diváci: 17 864
    bahis siteleri