Boston – San Jose 5:1 (kon.) | Carolina – Calgary 2:1 (kon.) | Toronto – Washington 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Philadelphia 7:1 (kon.) | NY Rangers – Tampa 4:1 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:1 (kon.)
Nashville – Chicago 3:0 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:3 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 7:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Edmonton Oilers
Středa 30.10.2019, 00:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Filip HRONEK - 3:1
     
    59:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Connor McDavid byl zastaven hodně na hraně pravidel, spíše byl zahákován za ní. Rozhodčí faul neodpískali, ke kotouči se dostal FILIP HRONEK, jenž poslal kotouč přes celé hřiště do odkryté sítě. Asistence: Dylan Larkin.
    52:47 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    52:47
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A drama je na světě! Hosté totiž snižují na rozdíl jedné branky, domácí úplně přestali hrát. LEON DRAISAITL získal odražený puk, vyměnil si ho s Connorem McDavidem a střelou na bližší tyč odčaroval kouzlo Howarda. Asistence: Connor McDavid.
    08:33 Patrik NEMETH - 2:0
     
    08:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings prožívají parádní start, ale sami ví, že ani dvoubrankové vedení nic neznamená. Nyní se však parádně trefil PATRIK NEMETH, jenž napřáhl přesně na hranici kruhu a jeho parádní rána vymetla pavouky ve vzdálenější šibenici. Asistence: Valtteri Filppula a Madison Bowey.
    07:40 Dylan LARKIN - 1:0
     
    07:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings využívají přesilovou hru a jdou v tomto utkání jako první do vedení! DYLAN LARKIN dostal přihrávku na hranici brankoviště, kde si zpracoval kotouč a překonal bezmocného Koskinena. Obránci mu zrovna moc nepomohli. Asistence: Taro Hirose a Tyler Bertuzzi.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 8. D. Larkin (Hirose, Bertuzzi), 9. Nemeth (Filppula, Bowey), 60. Hronek (D. Larkin) – 53. Draisaitl (McDavid)


    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Hronek, Nemeth, Green, Hicketts, Bowey, Daley – Helm, D. Larkin, Bertuzzi – Mantha, Filppula, Athanasiou – Erne, Nielsen, Hirose – Ehn, J. de La Rose, Smith.
    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Bear, Nurse, K. Russell, Klefbom, Benning, Manning – Kassian, McDavid, Draisaitl – Gagner, Nugent-Hopkins, Khaira – Chiasson, Haas, Neal – P. Russell, Sheahan, Jurčo.

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Miller, Suchánek
    bahis siteleri