New Jersey – Tampa 6:7 (po pr.) | Columbus – Edmonton 1:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:1 (kon.)
Arizona – Montreal 1:4 (kon.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Vancouver 3:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 31.10.2019, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (05:42:10)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 14 004 diváků.
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Tatar (MTL) 0+1, 2 střely, čas na ledě 16:31
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Shea Weber (MTL) 1+1
    2. Brendan Gallagher (MTL) 1+0
    3. Jakob Chychrun (ARI) 1+0
     
    Střely na branku: 32 – 35
     
    Je konec! Montreal nakonec zvládl dnešní duel na ledě Arizony a vítězí 4:1. Hosté zvládli také vstup do třetí třetiny, kdy se prosadil Nick Cousins! Domácí Arizona sice ještě vykřesala naději krásnou akcí, kterou zakončil Jakob Chychrun, jenže hostující Jonathan Drouin znovu vrátil Canadiens tříbrankové vedení. Hosté si už závěr klání s přehledem pohlídali a nepustili Arizonu do dalších šancí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Lawson Crouse ještě jednou prosvištěl na pravý kruh, jenže přízemní střelou trefil beton připraveného brankáře Canadiens.
     
    59:05
    Mike Reilly si našel střeleckou pozici na modré čáře. Jeho pokus zápěstím Raanta dobře viděl a bez problémů vykopl kotouč levým betonem.
     
    58:25
    Nick Suzuki získal volný kotouč v obranném pásmu, prudkou přihrávkou našel Tomáše Tatara, ale slovenský útočník neprojel až do střelecké pozice.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:28
    Vinnie Hinostroza projel za nahozením do útočného pásma. Domácí útočník se poté dostal k odraženému puku, ale z úhlu už nemohl zakončit.
     
    57:05
    Cousins dostal přihrávku na modrou čáru, poslal kotouč za branku Arizony, jenže nikdo v bílém se za jeho pobídkou ani nevydal.
     
    56:30
    Drouin se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a pohotovým vyhozením jej poslal za branku Arizony. Zakázané uvolnění se však nepíská.
     
    56:10
    Dvorak rozjel akci Arizony ze středního pásma. Na jeho pobídku si najel Hinostroza, ale jeho pokus z ostrého úhlu prolétl kolem branky.
     
    55:28
    Carl Söderberg si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše, jenže tentokrát nahozením za branku neoslovil nikoho v červeném dresu Arizony.
     
    55:02
    Carl Söderberg objel branku hostujícího celku, vybruslil si na levý kruh, jenže jeho nahození skončilo na holi prvního hráče v bílém dresu Canadiens.
     
    54:25
    Care Fleury přitlačil rozjetého hráče Arizony v rohu obranného pásma. Montreal zvládá poslední minuty opravdu skvěle a s přehledem si drží své vedení.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 45. Chychrun (Kessel, Goligoski) – 1. Gallagher (Tatar, S. Weber), 21. S. Weber (Mete, Danault), 42. Cousins (Suzuki), 52. Drouin


    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Demers, Ekman-Larsson, Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Ness – Kessel, Dvorak, Keller – Hinostroza, Stepan, Grabner – Garland, Schmaltz, Hayton – Fischer, Söderberg, Crouse.
    Montreal Canadiens: Price (Kinkaid) – S. Weber, Mete, Petry, Chiarot, C. Fleury, Reilly – Gallagher, Danault, Tatar – Armia, Domi, Drouin – Byron, Kotkaniemi, Lehkonen – Suzuki, N. Thompson, Cousins.

    Rozhodčí: McCauley, Lambert – Rody, Murchison

    Diváci: 14 004
    thejrc.org