Dallas – Montreal 4:1 (kon.) | Boston – Ottawa 5:2 (kon.) | Florida – Detroit 4:0 (kon.)
Philadelphia – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:5 (kon.)
Columbus – Calgary 0:3 (kon.) | Minnesota – St. Louis 3:4 (po pr.) | Arizona – Colorado 3:0 (kon.)
Vegas – Winnipeg 3:4 (po pr.) | San Jose – Vancouver 2:5 (kon.) | Los Angeles – Chicago 4:3 (po pr.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:1)
St. Louis Blues
Neděle 03.11.2019, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:27 Ryan O'REILLY - 3:4
     
    62:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Zápas je u konce. Hosté využili toho, že měli po většinu prodloužení puk na svých hokejkách a utkání rozhodují. RYAN O'REILLY si najel do ideální střelecké pozice mezi kruhy a nekompromisní ranou k zadní tyči vystřelil hostům bonusový bod. 3:4 po prodloužení. Asistence: Robert Thomas a Vince Dunn.
     
    Střely na bránu: 23 – 28.
     
    48:19
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Matt Dumba – 2 min., podrážení).
     
    46:05
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Mats Zuccarello – 2 min., nesportovní chování).
    46:05 Sammy BLAIS - 3:3
     
    46:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! SAMMY BLAIS si krásně vybruslil až před bránu a podruhé v utkání byl Dubnyk nachytán z podobné pozice. Tentokrát byl kotouč propasírován skrz výstrojí až za brankovou čáru. Domácí trenér však reklamoval situaci, která gólu předcházela, neboť za bránou Wild zřejmě došlo k faulu na domácího hokejistu. 3:3. Asistence: Tyler Bozak a Justin Faulk.
     
    Střely na bránu: 16 – 18.
     
    34:31
    Minnesota sice vsítila čtvrtou branku, kterou dal Koivu, ovšem trenérská výzva Craiga Berubea dala za pravdu hostům. Parise stál v době vstřelení branky v brankovišti a pravou rukou zamezil Allenovi v zákroku.
     
    28:22
    Staal opět ukázal, že je silný v přihrávkách zpoza brány a tentokrát před ní oslovil Zuccarella. Allen si ale ve velké rychlosti pokryl přední tyč a úspěšně zakročil.
    24:39 Mats ZUCCARELLO - 3:2
     
    24:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ale domácí zůstali na puku a nádhernou souhrou se dostávají do vedení. Hunt uvolnil na levém kruhu Staala, který parádní křížnou přihrávkou vybídl MATSE ZUCCARELLA před úplně odkrytou svatyní. Norskému útočníkovi už nedělalo problém zavěsit. 3:2. Asistence: Eric Staal a Brad Hunt.
     
    24:30
    Staal v ideální pozici minul. Nedokázal trefit téměř prázdnou bránu hostů.
     
    23:10
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Vince Dunn – 2 min., sekání).
    21:01 Kevin FIALA - 2:2
     
    21:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Allen udělal velkou chybu, kterou domácím doslova daroval vyrovnávající branku. KEVIN FIALA z otočky pouze nahazoval puk na bránu z pozice, která rozhodně nebyla gólová. Allenovi ale puk proskočil mezi betony až do brány. 2:2. Asistence: Jonas Brodin a Zach Parise.
     
    Střely na bránu: 10 – 6.
     
    14:58
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ryan Suter – 2 min., držení).
    14:25 Carl GUNNARSSON - 1:2
     
    14:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využili svého tlaku a poprvé v utkání jdou do vedení! Za bránou se ocitl CARL GUNNARSSON, posléze si vyměnil touš s Ryanem O'Reillym a rychlou střelou z téměř nulového úhlu nachytal Dubnyka. Brankář Minnesoty neměl pokrytý spodek brány, a proto inkasoval. 1:2. Asistence: Ryan O'Reilly.
     
    10:52
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (David Perron – 2 min., hákování).
    04:00 Mackenzie MACEACHERN - 1:1
     
    04:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani ale vzápětí skóre vyrovnávají. Barbašev si všiml svého spoluhráče, kterým byl MACKENZIE MACEACHERN a pěknou přihrávkou jej uvolnil. MacEachern dokázal celkem kuriózním způsobem dopravit puk za záda Dubnyka. Až napotřetí a ze vzduchu. 1:1. Asistence: Ivan Barbašev a Colton Parayko.
    02:26 Marcus FOLIGNO - 1:0
     
    02:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jdou už ve třetí minutě do vedení! Na modré čáře se dostal k puku Spurgeon a parádní střílenou přihrávkou vybídl MARCUSE FOLIGNA k teči. Útočník Minnesoty stačil dopravit puk za záda Allena. 1:0. Asistence: Jared Spurgeon a Joel Eriksson Ek.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 3. M. Foligno (Spurgeon, J. Eriksson Ek), 22. Fiala (Brodin, Parise), 25. Zuccarello (E. Staal, Hunt) – 4. MacEachern (Barbašev, Parayko), 15. Gunnarsson (R. O'Reilly), 47. Blais (Bozak, Faulk), 63. R. O'Reilly (Thomas, Dunn)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Hunt, Seeler – Zuccarello, E. Staal, Zucker – Fiala, M. Koivu (C), Parise (A) – Hartman, Kunin, Donato – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno.
    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester, Faulk, Dunn – Blais, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly (A), Sanford – Thomas, Bozak, Steen (A) – Sundqvist, Barbašev, MacEachern.

    Rozhodčí: Skilliter, Lambert – MacPherson, Mach

    Diváci: 18 208
    bahis siteleri