Uh.Ostroh – SHKM Hodonín 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav B – Vlašim 6:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav B
6:4 (2:0, 4:2, 0:2)
HC Rytíři Vlašim
Neděle 03.11.2019, 17:00 • ŠKOENERGO Aréna • Krajská liga: Středočeský kraj • 8. kolo
Partner:
     
    54:29
    Vlašim právě vstřelila branku!
    A je možná ještě zaděláno na drama! JIŘÍ KRATOCHVÍL také prudce vpadl do útočného pásma. Toho ale boleslavští beci nedokázali zastavit a od kruhu propálil brankáře pod břevnem. Asistence:Zdeněk Burda a Jiří Ondriga.
     
    46:05
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Boleslav se dlouho snažila dostat do útočného pásma, což se nepodařilo a hráči nakonec odevzdali kotouč. Následně se Vlašimi povedlo rázně proniknout před boleslavskou branku a ADAM HERWIG byl na rozdíl od soupeře svou již druhou brankou v zápase úspěšný. Asistence: Martin Říha, David Kucharčík.
     
    39:23
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Padl již šestý gól ve druhé třetině. O ten se postaral parádní prudkou ranou od modré PETR ZVOLENSKÝ, jež propadla brankáři do sítě. Asistence: Lukáš Zörkler.
     
    37:21
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Divočina pokračuje. V přesilovce se prosazuje VÁCLAV DRAHOŠ, tentokrát již regulérně. Asistence: David Kucharčík.
     
    33:04
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Hned následující útok ale končí přesilovkovým gólem, o který se postaral LUKÁŠ FRANC! Asistence: Jan Kadeřábek.
     
    31:06
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Výborná souhra obránce s útočníkem, vystartujících do útoku. Kadeřábek nahrával u levé tyče zpětně na rozjetého MICHALA PROTIVNÉHO, proti kterému neměl Kalina sebemenší šanci. Asistence: Jan Kadeřábek.
     
    24:57
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté také rychle využili přesilovou hru jako Boleslav v první třetině. ADAM HERWIG napřáhl z prostoru na levém kruhu a Matěj Kmec sice lapačkou sahal po letícím puku, ten mu přesto prošel až do sítě. Asistence: Vladislav Pessr.
     
    23:50
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    FRANTIŠEK UŘIDIL se přiřítil na levý kruh, napřáhl a málem prorval síť Kalinovy branky. Asistence: Michal Mareš a Milan Ficek.
     
    15:27
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Po vyšťourání puku za bránou se ho ujal LUKÁŠ ROVNÝ, jenž ji objel a z ostrého úhlu prostřelil nekrytý prostor u levé tyčky. Asistence: Michal Protivný, Jan Vondrlík.
     
    03:01
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Druhé vhazování mělo vskutku bleskový průběh, když se do mezikruží dostal puk na hůl MILANA FICKA. Ten se s ničím nemazlil a prostřelil odkrytý prostor Kalinovy branky. Asistence: Dominik Tregl.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 4. Ficek Milan (Tregl), 16. Rovný (Protivný, Vondrlík), 24. Uřidil (Mareš, Ficek Milan), 32. Protivný (Kadeřábek), 34. Franc (Kadeřábek), 40. Zvolenský (Zörkler) – 25. Herwig (Pessr V.), 38. Drahoš (Kucharčík), 47. Herwig (Říha, Kucharčík), 55. Kratochvíl (Burda Z., Ondriga)


    BK Mladá Boleslav B: Kmec – Bílek, Zvolenský, Přenosil, Franc (A), Kadeřábek, Uřidil – Christov (C), Ficek Milan, Vondrlík (A), Tregl, Horáček, Zörkler, Hirnšal, Protivný, Mareš, Vaníček, Rovný, Ficek Michal.
    HC Rytíři Vlašim: Kalina (Holánek) – Pessr V., Matějka (C), Vondráček, Drahoš (A), Říha, Pessr J. – Herwig, Kratochvíl, Svoboda, Burda Z., Horálek (A), Ondriga, Kucharčík, Burda J., Šindelář.

    Rozhodčí: Plášil – Šubrt, P. Špringl
    bahis siteleri