Čerepovec – Kazaň 0:2 (kon.) | Jaroslavl – Vladivostok 2:5 (kon.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 4:1 (kon.)
Viťaz – N.Novgorod 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Admiral Vladivostok
Pondělí 04.11.2019, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:45 Markus LJUNGH - 2:5
     
    57:45
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARKUS LJUNGH. Ljungh dostal přihrávku na střed a pohodově poslal puk do prázdné branky. Asistence: Adam Almquist.
    56:51 Vladimir BUTUZOV - 2:4
     
    56:51
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VLADIMIR BUTUZOV. Vladivostok tak asi pečetí dnešní výsledek. Konovalov puk vyrazl tak, že letěl za něho a Butuzov ho dorazil do prázdné branky. Asistence: Alexandr Osipov a Kirill Voronin.
    32:05 Denis VICHAREV - 2:3
     
    32:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DENIS VICHAREV. Ten obdržel kotouč a ačkoliv všichni čekali přihrávku, Vicharev vypálil z otočky a prostřelil Konovalova. Asistence: Alexander Osipov.
    27:17 Michail SIDOROV - 2:2
     
    27:17
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MICHAIL SIDOROV. Domácí srovnali! Savčenko posal zadovku na Sidorova na modré, který propálil vše, co bylo v cestě. Asistence: Roman Savčenko a Stěpan Sannikov.
    23:41 Denis VICHAREV - 1:2
     
    23:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DENIS VICHAREV. Hosté se ujali vedení! Bakoš získal rychle po buly kotouč a okamžitě přihrál na modrou Almquistovi, který vystřelil poloviční razanci kousek vedle branky, kde jeho střelu za gólmanov záda tečoval Vikharev. Asistence: Adam Almqvist a Martin Bakoš.
    17:45 Vasilij STRELCOV - 1:1
     
    17:45
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VASILIJ STRELCOV. Hosté rychle srovnávají! Prosadil se Strelcov ze čtvrté formace. Ibatullin zachytil nepřesnou přihrávku, poslal na Strelcova a ten vyrazil dopředu, kde krásně překonal Konovalova.
    15:59 Alexandr POLUNIN - 1:0
     
    15:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ALEXANDR POLUNIN.Domácí se ujímají vedení! Iljenko získal kotouč za brankou, poslal ho před ní a Polunin tvrdou ránou prostřelil gólmana. Asistence: Stéphane Da Costa.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 16. Polunin (Iljenko, S. Da Costa), 28. Sidorov (Savčenko, Sannikov) – 18. V. Strelcov (Ibatullin), 24. Vicharev (Almqvist, Bakoš), 33. Vicharev (A. Osipov), 57. V. Butuzov (A. Osipov, K. Voronin), 58. Ljungh (Almqvist)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Okorjak) – Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Savčenko, Sidorov, N. Averin – Pääjärvi, Lander, Kudrjavcev – Kajumov, Kovalenko, Alexejev – Iljenko, Kraskovskij, S. Da Costa – Ivanov, Svitov, Sannikov – Polunin.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Miščenko, A. Osipov, Ďjakov, Bobrjašov, Ibatullin, Kozlovskij – Ljungh, Konnov, Bakoš – Lisin, Vicharev, V. Butuzov – Mereskin, Dělnov, K. Voronin – V. Strelcov, A. Strelcov, Lomako.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Bondar – Strelcov, Šeljanin
    bahis siteleri