NHL
Boston – Pittsburgh 6:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 2:6 (kon.) | Detroit – Nashville 1:6 (kon.)
Edmonton – Arizona 2:3 (po pr.)
konec
New York Rangers
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
Ottawa Senators
Úterý 05.11.2019, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:04
    Z celé situace resultovaly menší tresty pro Tkachuka i Lemieuxe, který navíc vyfasoval i desetiminutový osobní trest, takže pro něj tento zápas zřejmě skončil.
     
    47:02
    Hostující přesilovka ale rychle končí. Za tvrdý hit na nepřipraveného Howdena si menší trest odsedí Brady Tkachuk.
     
    46:24
    Tohle už je jedna velká frustrace domácího týmu. Za zásad do hlavy nebo krku míří na trestnou lavici obránce Ryan Lindgren.
     
    44:12
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Artěmij Panarin – 2 min., hákování).
     
    36:46
    Filip Chlapík to malinko přehnal s důrazem u mantinelu, na který poslal už tak klopýtajícího Foxe a dostal za to dvě minuty za vražení.
     
    32:00
    Bývalý hráč Rangers Vladislav Naměstnikov podrazil svého krajana Panarina, takže také Newyorčané si vyzkouší hru v početní výhodě.
     
    28:30
    Libor Hájek přitiskl na mantinel Duclaira, který spěchal za volným kotoučem. Je z toho trest za nedovolené bránění a další přesilovka pro Ottawu, která před dneškem dala v početní převaze jen dva góly.
     
    22:11
    Další problémy pro tým z Madison Square Garden! Jacob Trouba za dvě minuty zahákoval Ennise, který spěchal podpořit do protiútoku Ryana.
     
    17:56
    Rangers úvod oslabení zvládli na výbornou. Brady Skjei pak ale v rohu podrazil Tkachuka a poslal svůj tým do dvojnásobného oslabení!
     
    17:18
    Menší tresty vyfasovali Strome, Trouba a Duclair. To znamená přesilovku pro Ottawu, která je jednoznačně nejhorším týmem v početní výhodě.
     
    13:43
    Už druhá bitka! Borowiecki si to v hodně intenzivní šartváce rozdal z Lemieuxem. Oba dva spadli na ledě stejně, ale za vítěze se dá přesto považovat domácí útočník, který svému sokovi přetáhl dres přes hlavu.
     
    08:19
    DeAngelo shodil rukavice a rozdal si to v pěstním souboji s Beaudinem, který jej předtím narazil na mantinel! Oba hokejisté si navzájem rozdali poměrně dost ran, ale vše nakonec skončilo remízou.
     
    04:39
    Úvodní přesilovka pro Rangers. Za držení Ryana Stromea putuje na trestnou lavici Jean-Gabriel Pageau.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Kakko (Fox, Lemieux), 38. Panarin (Kakko, DeAngelo) – 15. Pageau (Duclair), 19. Ennis (Chabot, Naměstnikov), 25. Hainsey (B. Tkachuk, Boedker), 32. Pageau, 35. B. Tkachuk, 46. Naměstnikov (Co. Brown, N. Paul)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba (A), Hájek, DeAngelo, Skjei, Fox, R. Lindgren – Fast (A), R. Strome, Panarin – Bučněvič, Chytil, Kreider (A) – Kakko, B. Howden, Lemieux – Br. Smith, L. Andersson, Haley.
    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – N. Zajcev, Chabot, Hainsey (A), Brännström, DeMelo, Borowiecki (A) – Duclair, Pageau (A), B. Tkachuk – Co. Brown, Tierney, N. Paul – Ennis, Beaudin, Naměstnikov – B. Ryan, Chlapík, Boedker.

    Rozhodčí: Hebert, O´Rourke – Knorr, Berg

    Diváci: 16 302
    bahis siteleri