NHL
Boston – Pittsburgh 6:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 2:6 (kon.) | Detroit – Nashville 1:6 (kon.)
Edmonton – Arizona 2:3 (po pr.)
konec
New York Rangers
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
Ottawa Senators
Úterý 05.11.2019, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:35 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:6
     
    45:35
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tato situace dokonale vyobrazila průběh celého zápasu! Rangers si v oslabení vytvořili tlak na brankovišti, který měl vyvrcholit střelou Skjeie. Ten ale trefil VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA a jako jediný se vracel s brejkem tři na jednoho. Brown si dojel vlastní sraženou přihrávku a pak zpoza branky přihrál ruskému kolegovi na gólovou střelou z první. Asistence: Connor Brown, Nick Paul.
    37:34 Artěmij PANARIN - 2:5
     
    37:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Důležitý gól naděje pro Jezdce, kteří v přesilovce snižují na rozdíl tří branek! DeAngelo rozdal přihrávku na Kakka, který možná z jedničky hledal v mezikruží stojícího Stromea. Kotouč ale projel až na ARTĚMIJE PANARINA a ten nikým nehlídán vystřelil z levého kruhu na bližší tyč. Asistence: Kaapo Kakko, Anthony DeAngelo.
    34:56 Brady TKACHUK - 1:5
     
    34:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Další ledová sprcha pro Rangers! Tkachuk přenesl hru doleva na Duclaira a nechybělo moc, aby si Georgijev DeAngelem tečovaný puk srazil do vlastní branky. Na zadním mantinelu pak chyboval Howden a kotouč se ještě jednou vrátil do brankoviště, odkud ho dorazil do sítě důrazný BRADY TKACHUK. Bez asistence.
    31:43 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:4
     
    31:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Klobouk dolů před obětavostní a efektivitou hostující party! JEAN-GABRIEL PAGEAU přes sebe nepustil střelu Bučněviče. Puk zablokoval tak šikovně, že mohl vyrazit do samostatného úniku a v něm střelou o tyč nedal Georgijevovi žádnou šanci. Bez asistence.
    24:12 Ron HAINSEY - 1:3
     
    24:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    No to jsou věci, Senátoři se minutu a padesát vteřin nemohli usadit v útočném pásmu, ale ve chvíli, kdy Trouba naskočil na led, přeci jenom udeřili. Mikkel Boedker přihrál do prostoru vedle branky na Tkachuka, jenž parádní zadovkou vytvořil gólovku pro RONA HAINSEYHO a ten střelou do prázdné klece zaznamenal první gól po přesunu z Toronta. Asistence: Brady Tkachuk, Mikkel Boedker.
    18:31 Tyler ENNIS - 1:2
     
    18:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku pět na tři a přes mizerný vstup do zápasu otáčí skóre! Naměstnikov nabil k modré čáře Chabotovi, jehož rána byla sražená tak šťastně, že puk skončil na pravé straně u TYLERA ENNISE a ten už pohodlně zakončoval do poloprázdné branky. Asistence: Thomas Chabot, Vladislav Naměstnikov.
    14:56 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:1
     
    14:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens z první větší šance vyrovnávají na 1:1! Georgijev hned po vhazování pravým betonem vychytal Duclaira. Puk ale nechal ležet před sebou a hostující útočník tak mohl objet branku, aby ze zadního mantinelu nabídl zakončení z brankoviště důraznému JEANU-GABRIELU PAGEAUOVI. Asistence: Anthony Duclair.
    08:47 Kaapo KAKKO - 1:0
     
    08:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se v deváté minutě dostávají do vedení! Velkou zásluhu na tom má Adam Fox, který z jedničky přihrál z vrcholku pravého kruhu a dokonale tím zaskočil hned několik soupeřů. Puk si před brankovištěm vzal KAAPO KAKKO a bekhendem snadno zasunul puk za vyjetého gólmana. Asistence: Adam Fox, Brendan Lemieux.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Kakko (Fox, Lemieux), 38. Panarin (Kakko, DeAngelo) – 15. Pageau (Duclair), 19. Ennis (Chabot, Naměstnikov), 25. Hainsey (B. Tkachuk, Boedker), 32. Pageau, 35. B. Tkachuk, 46. Naměstnikov (Co. Brown, N. Paul)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba (A), Hájek, DeAngelo, Skjei, Fox, R. Lindgren – Fast (A), R. Strome, Panarin – Bučněvič, Chytil, Kreider (A) – Kakko, B. Howden, Lemieux – Br. Smith, L. Andersson, Haley.
    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – N. Zajcev, Chabot, Hainsey (A), Brännström, DeMelo, Borowiecki (A) – Duclair, Pageau (A), B. Tkachuk – Co. Brown, Tierney, N. Paul – Ennis, Beaudin, Naměstnikov – B. Ryan, Chlapík, Boedker.

    Rozhodčí: Hebert, O´Rourke – Knorr, Berg

    Diváci: 16 302
    bahis siteleri