Žilina – Ružomberok 1:2 (kon.) | Senica – Michalovce 4:0 (kon.) | Trnava – Pohronie 3:2 (kon.)
Dunajská Streda – Trenčín 3:1 (kon.) | Sereď – Nitra 0:1 (kon.)
konec
FK Senica
4:0 (0:0)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 09.11.2019, 17:00Niké liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Senica dala gól!
    V nastaveném čase ještě pojišťuje vítězství domácího celku SAMSON AKINYOOLA, který potrestal chybu hostujícího brankáře Kiry a čtvrtým gólem pečetí jasnou a zaslouženou výhru domácího týmu.
     
    82
    Senica dala gól!
    Michalovce to ještě zkoušely směrem dopředu, ale propadly v zadních řadách a do otevřené obrany si výborně na přesnou přihrávku naběhl FRANK CASTAŇEDA, který se ani v této velké šanci nemýlil a dává svůj druhý gól v tomto zápase – 3:0.
     
    68
    Střídání v týmu MFK Zemplín Michalovce: ze hřiště odchází Milan Kvocera, přichází Peter Kolesár.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Frank Castaňeda (FK Senica).
     
    66
    Senica dala gól!
    Druhý gól domácích fotbalistů je na světě! Hostující defenziva si však za tento gól může sama, protože špatně rozehrála míč, který v nebezpečném prostoru zachytili domácí, následně se ve velké šanci ocitl FRANK CASTAŇEDA a ten se nemýlil – 2:0!
     
    64
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Edmund Addo, přichází Marko Totka.
     
    63
    Castaňeda mohl navýšit vedení domácích! Rota hlavou špatně odvrátil centr, míč dopadla už k zmiňovanému domácímu fotbalistovi, jeho zakončení nakonec jen těsně míjí levou tyč!
     
    59
    Střídání v týmu MFK Zemplín Michalovce: ze hřiště odchází Pedro Martínez García, přichází Stanislav Danko.
     
    55
    Senica dala gól!
    Addo, který odvedl perfektní práci, oklamal celou obranu soupeře a přesnou přihrávkou našel v pokutovém území TENTONA YENNEHO, který svým prvním gólem v senickom dresu posílá domácích do vedení 1:0!
     
    42
    Mensah zatáhl míč do pokutového území domácích, Kountouriotis se pak ocitl v nadějné pozici na skórování, ale jeho střela těsně míjí levou tyč!
     
    35
    Úvodní gól na své kopačce měl Yenne, ten vyslal pěknou střelu pod břevno, ale Kira vytahuje výborný zákrok a míč vyškrábat na rohový kop!
     
    27
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Sadam Sulley, přichází Samson Akinyoola.
     
    24
    Domácí Sulley nyní pěkně vycvičil celou obranu soupeře, podařilo se mu i zakončit, ale bylo to jen do nohou padajícího brankáře Kiry! Senica ještě pokračovala v krátkém náporu, ale už se do žádné podobné šance nedostala.
     
    21
    Na druhé straně mohl naopak skóre utkání otevřít Castaňeda, který si přebral míč a postupoval na bránu soupeře, z dobré pozice však přestřelil!
     
    20
    Martínez našel přesným centrem před bránou Senice svého spoluhráče Kountouriotise, který měl na kopačce čistý gól, ale Vorel famózním zákrokem na čáře vyškrábl míč do bezpečí! Hosté reklamují, že už míč byl za čárou, ale je to velmi těžké posoudit.
     
    16
    Výborný zákrok domácího brankáře Vorla! Žofčák pěknou přihrávkou vysunul do šance Sidibého, který se dostal trochu z úhlu, ale i tak to byla pozice, ze které se gól dá dát. Hostující útočník však ztroskotal na domácím brankáři.

    Jan Hochman

    Branky: 55. Yenne, 66. Castaňeda, 82. Castaňeda, 90+1. Akinyoola

    Karty:   66. Castaňeda (SEN)


    FK Senica: Vorel – Didiba, Correia (C), Favaro Amaral – Yenne, Cvek, Klapan, Addo (64. Totka) – El Moudane – Sulley (27. Akinyoola), Castaňeda.
    Náhradníci: Taborda – Krč, Baumgartner, Mihal, Totka, Akinyoola.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Rota, Carrillo, Soler, Kolesár – Savvidis – Kvocera (68. Kolesár), Žofčák (C), Martínez García (59. Danko), Kountouriotis – Sidibé.
    Náhradníci: Dráb – Grič, Danko, E. Mensah, Vojtko, Kolesár, Mavretić.

    Diváci: 532
    bahis siteleri