Nižněkamsk – Dynamo Moskva 4:6 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 1:2 (po pr.) | Omsk – Ufa 4:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 18.11.2019, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:03:43)
     
    Československá stopa v utkání

    Zápas československou stopu nenabídl. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 987 diváků.
     
    Střely na branku: 46 – 29
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec ještě přidali ve třetí části hry jednu branku v přesilové hře a pečetili tak svoji výhru. Hosté se sice snažili o nějakou korekci skóre, ale nepovedlo se jim to. Omsk zejména druhou polovinu třetí třetiny zvládl takticky a nepustil Ufu prakticky k ničemu. Salavat Julajev tak z ledu soupeře neodveze ani bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Ještě se do akce dostali znovu hráči Omsku, Košelev sice pálil mimo hostující branku, ale to ho mrzet nemusí. Kotouč je teď ve středním pásmu.
     
    59:20
    Tak nyní si troufám napsat, že se zápas už jenom dohrává. Domácí mají stále náskok o tři góly a o ten rozhodně nepřijdou. Navíc se stále drží v útočném pásmu a ukrajují poslední vteřiny duelu.
     
    58:02
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:40
    Hosté vyhodili puk do bezpečí a osvobodili se. Omsk tak zakládá další akci od svého brankáře.
     
    56:02
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nikita Sošnikov.
     
    54:54
    Ne, hostům se nedaří a nedokázali se ani nyní dostat na snížení. Kotouč letí do středního pásma po výhozu Philipa Larsena.
     
    54:19
    Za brankou Omsku zamíchal pukem jeden z hostů, poslal ho na pravou stranu, ale Teemu Hartikainen svou střelu poslal jen na beton Bobkova.
     
    53:35
    Následuje další komerční přestávka.
    51:59 Jegor MARTYNOV - 4:1
     
    51:59
    Avangard právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a domácí se výrazně přiblížili výhře v dnešním utkání. JEGOR MARTYNOV napřáhl na levém kruhu a jeho dělovkou pak propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 4:1. Asistence: Vjačeslav Vojnov.
     
    51:43
    Andrighetto hledal přihrávkou Vojnova, ten poté vystřelil, ale Metsola včas sklapl betony a neinkasoval. Hra je pozastavena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    51:09
    Hosté se dostali na kotouč a vyhodili ho před branku Omsku. Domácí tak musejí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. A. Potapov (Vojnov, Širokov), 28. Širokov, 40. Beck (Klinkhammer, Košelev), 52. Martynov (Vojnov) – 38. Omark (Panin)


    Avangard Omsk: Bobkov (D. Kostin) – Bondarev, Pokka, Martynov, Vojnov, Spicenko, Ščekin – Širokov (A), K. Semjonov, Andrighetto – Šumakov, Klinkhammer, Beck (A) – Dědunov, Stas (C), A. Potapov – I. Makarov, Gračjov, Košelev – Mizjurin.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Ar. Sergejev, Lisovec, Koledov, Panin (C), Pašnin, A. Semjonov, Muchamadullin – Omark (A), Burmistrov (A), Hartikainen – Sošnikov, Manninen, Amirov – Kugryšev, Kadějkin, V. Žarkov – Soloduchin, Chochrjakov, M. Majorov.

    Rozhodčí: Naumov, Ovčinnikov – Berseňjov, Judin

    Diváci: 4 987
    ocianews.com