Bohemians – Liberec 7:6 (kon.) | Chodov – Sparta 7:1 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
7:1 (3:0, 0:0, 4:1)
ACEMA Sparta Praha
Pondělí 18.11.2019, 19:30 • SH Jižní Město, Praha • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (21:32:28)
     
    Dnešní zápas je u konce. Chodov nakonec zdemoloval Spartu 7:1 a získává cenné tři body do superligové tabulky.

    Domácí se z první branky mohli radovat už po tří minutách hry, Tom Ondrušek přihrávkou našel na druhé šířce hřiště volného Martina Koutného, který trefou z první k pravé tyči skóroval. O sedm minut později modro-bílá hala hřměla podruhé, Mikuláš Krbec se v bezprostřední blízkosti sparťanské branky zorientoval ze všech hráčů nejlépe a zády ke kleci doťukl míček do sparťanské sítě. Minutu před koncem první třetiny se domácí florbalisté radovali opět. Tom Ondrušek ze střední vzdálenosti trefou k tyči překonal Martina Beneše.

    Ve druhé třetině branka k vidění nebyla. Sparta měla sice několik šancí, žádnou z nich ale nedokázala dovést do zdárného konce.

    Ve třetí třetině Sparta kompletně ztratila šanci na vyrovnání. Už po minutě hry se z první chodovské střely v třetí dvacetiminutovce prosadil Ondřej Mikeš. Sparta pak obdržela tři branky při hře bez brankáře, na listinu střelců se připsali díky tomu Marek Vávra, Marek Matějčík a Jiří Koutný. Sparťanský kosmetický gól přišel necelou minutu před koncem, kdy skóroval Lukáš Ujhelyi.

    Střely: 20:19.
    Hráči utkání: Michal Rebro (Chodov) a Lukáš Ujhelyi (Sparta).
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Marek Matejčík na závěr dnešního zápasu ještě v rohu hřiště tvrdě strčil do jednoho sparťana. Rozhodčí to nakonec ale jako faul neposoudil.
    59:15 Lukáš UJHELYI - 7:1
     
    59:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu aspoň kosmetický sparťanský gól! V početní výhodě přesnou trefou k levé tyči chodovské branky skóruje LUKÁŠ UJHELYI Asistence: Marek Zouzal.
     
    59:00
    Minuta do konce.
     
    58:33
    Chodov vyhazuje míček na polovinu Sparty.
     
    58:04
    Střela sparťanského kapitána Milana Garčara z osy hřiště končí sražená holí jednoho z obránců zámezí mimo vyhraněnou hrací plochu. Sparta přesto bude ve svém útočném snažení pokračovat.
     
    57:34
    Sparta to opět zkouší bez brankáře!
     
    57:34
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:34
    Že by Sparta měla ještě možnost aspoň kosmeticky upravit výsledek? Na dvě minuty za sekaní při pokusu o zisku míčku na útočné polovině hřiště si jde sednout na trestnou lavici Mikuláš Krbec (Chodov).
     
    57:11
    Na úvod vlastního oslabení se Chodov dostává do útoku, kde Mikuláš Krbec poměrně dlouho drží míček.
     
    56:53
    Šimon Doubek (Chodov) si za svou hrubou hru v rohu hřiště půjde sednout na pět minut na trestnou lavici. Do konce zápasu tak Sparta bude hrát v početní výhodě.
     
    56:48
    Razantní trefa Lukáše Ujhelyiho způsobila zmatek před chodovskou brankou, ani tentokrát to ale nekončí sparťanskou brankou.
    56:08 Jiří KOUTNÝ - 7:0
     
    56:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na lavičce Sparty teď panuje opravdu ponurá atmosféra. Po zisku míčku se do rychlého brejku vydal JIŘÍ KOUTNÝ, který jednoduše skóruje do prázdné sparťanské klece. Asistence: Martin Řezáč.
     
    55:53
    Sparťané se však nevzdávají a při boji proti statistikám opět odvolávají brankáře.
    55:32 Marek MATEJČÍK - 6:0

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Koutný (Ondrušek), 11. Krbec (Mikeš), 19. Ondrušek (Mich. Rebro), 42. Mikeš (Krbec), 56. M. Vávra, 56. Matejčík, 57. Koutný (Řezáč) – 60. Ujhelyi (Zouzal)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Pergler) – Pražan, Doubek, Kašovský, Vošta, Sýkora, Podhráský, Strnad – Maxa, Mikeš, M. Vávra – Ondrušek, Řezáč, Koutný – Matejčík, Majer, Koutný – Krbec, Plíhal.
    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Garčar, Kozák, Marvánek, Zeman, Křenek – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Velc, Pažák – Burian, Lang, Čermák – Pruner, Čáp.

    Rozhodčí: Drápal, Pospíšil

    Diváci: 297
    bahis siteleri