Bohemians – Liberec 7:6 (kon.) | Chodov – Sparta 7:1 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
7:1 (3:0, 0:0, 4:1)
ACEMA Sparta Praha
Pondělí 18.11.2019, 19:30 • SH Jižní Město, Praha • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    59:15 Lukáš UJHELYI - 7:1
     
    59:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu aspoň kosmetický sparťanský gól! V početní výhodě přesnou trefou k levé tyči chodovské branky skóruje LUKÁŠ UJHELYI Asistence: Marek Zouzal.
    56:08 Jiří KOUTNÝ - 7:0
     
    56:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na lavičce Sparty teď panuje opravdu ponurá atmosféra. Po zisku míčku se do rychlého brejku vydal JIŘÍ KOUTNÝ, který jednoduše skóruje do prázdné sparťanské klece. Asistence: Martin Řezáč.
    55:32 Marek MATEJČÍK - 6:0
     
    55:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Demolice Sparty pokračuje! Z poloviny hřiště se do prázdné sparťanské branky přesně trefuje MAREK MATĚJČÍK. Bez asistence.
    55:07 Marek VÁVRA - 5:0
     
    55:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Konec všem sparťanským nadějím! MAREK VÁVRA po zisku míčku skóruje z poloviny hřiště do prázdné hostující branky, Chodov vede už o pět branek a nevypadá to, že by se o výsledek dnešního zápasu ještě musel bát. Bez asistence.
    41:19 Ondřej MIKEŠ - 4:0
     
    41:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle je tvrdá rána pro sparťanské fanoušky. První střela Chodova v třetí třetině je hned gólová, ze střední vzdáleností se razantní trefou k tyči prosadil ONDŘEJ MIKEŠ! Asistence: Mikuláš Krbec.
    18:46 Tom ONDRUŠEK - 3:0
     
    18:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle čekal málokdo! TOM ONDRUŠEK se ze střední vzdálenosti napřáhl k zakončení k tyči, které propadlo až za záda Martina Beneše. Asistenci si poměrně nevšedně připisuje domácí gólman Michal Rebro. Asistence: Michal Rebro.
    10:17 Mikuláš KRBEC - 2:0
     
    10:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    V bezprostřední blízkosti sparťanské branky se dokázal nejlépe zorientovat MIKULÁŠ KRBEC, který zády k brance doťukl míček za záda zmateného Martina Beneše. Asistence: Ondřej Mikeš.
    02:33 Martin KOUTNÝ - 1:0
     
    02:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rychlý domácí brejk končí gólem. Tom Ondrušek parádní přihrávkou pod sebe našel volného MARTINA KOUTNÉHO, který trefou z první k pravé tyči překonal přesouvajícího se Martina Beneše. Asistence: Tom Ondrušek.

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Koutný (Ondrušek), 11. Krbec (Mikeš), 19. Ondrušek (Mich. Rebro), 42. Mikeš (Krbec), 56. M. Vávra, 56. Matejčík, 57. Koutný (Řezáč) – 60. Ujhelyi (Zouzal)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Pergler) – Pražan, Doubek, Kašovský, Vošta, Sýkora, Podhráský, Strnad – Maxa, Mikeš, M. Vávra – Ondrušek, Řezáč, Koutný – Matejčík, Majer, Koutný – Krbec, Plíhal.
    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Garčar, Kozák, Marvánek, Zeman, Křenek – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Velc, Pažák – Burian, Lang, Čermák – Pruner, Čáp.

    Rozhodčí: Drápal, Pospíšil

    Diváci: 297
    bahis siteleri