Bohemians – Liberec 7:6 (kon.) | Chodov – Sparta 7:1 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
7:1 (3:0, 0:0, 4:1)
ACEMA Sparta Praha
Pondělí 18.11.2019, 19:30 • SH Jižní Město, Praha • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Krásný večer všem florbalovým fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání florbalové Superligy mezi FAT PIPE Florbal Chodov a ACEMA Sparta Praha- Zápas začíná v 19:30 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Tomáš Sýkora (Hráč, Chodov): "Půjde o souboj druhého týmu se třetím, takže čekám velmi těžké a vyrovnané utkání. Věřím, že od začátku do zápasu vlítneme a zvítězíme."

    V rámci předehrávky vloženého pátečního dvanáctého kola se střetnou dva nejsilnější pražské kluby. Druhý Chodov před televizními obrazovkami vyzve třetí Spartu.

    Favoritem pondělního zápasu bude modro-bílý celek z jihu Prahy, ten má krom výhody domácího prostředí i naproti sparťanským florbalistům den volna. Poslední zápas totiž odehráli už v sobotu.

    Poslední mistrovské utkání se odehrálo v únoru. Chodov tehdy v libeňské hale vedl 2:0, Sparta nakonec dokázala vyrovnat, v nájezdech byl už ale opět úspěšnější celek postavený okolo Toma Ondruška.

    Pondělní utkání odřídí v roli rozhodčích Filip Drápal a Jakub Pospíšil.

    POSLEDNÍ TŘI VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    14.10.2018 Chodov – Sparta
    24.02.2019 Sparta – Chodov 2:3 po nájezdech
    09.08.2019 Chodov – Sparta 7:4
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát už z Jižního Města, kde za nedlouho odstartuje pražské derby mezi Chodovem a libeňskou Spartou. Přejeme příjemnou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Pergler) – Pražan, Doubek, Kašovský, Vošta, Sýkora, Podhráský, Strnad – Maxa, Mikeš, M. Vávra – Ondrušek, Řezáč, Koutný – Matejčík, Majer, Koutný – Krbec, Plíhal.

    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Garčar, Kozák, Marvánek, Zeman, Křenek – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Velc, Pažák – Burian, Lang, Čermák – Pruner, Čáp.

    Rozhodčí: Drápal, Pospíšil.
     
    Hráči za bouřlivého skandování hostujícího kotle vbíhají na hrací plochu. Domácí Chodov dnes nastoupí v bílo-modrých dresech, Sparta přijela z nedaleké Libně v rudo-černé kombinaci.
     
    Chodovská hala je slušně zaplněná příznivci obou týmů, nedivil bych se, pokud by se jednalo o největší návštěvnost v celém 12. kole.
     
    Před začátkem zápasu ještě pronesl pár slov všem divákům v aréně herec Jakub Kohák, který si vyzkoušel i slavnostní buly.
     
    ZAHAJOVACÍ SESTAVY:

    Chodov: Michal Rebro – Šimon Doubek, Tomáš Sýkora, Martin Koutný, Marek Vávra, Tom Ondrušek.

    Sparta: Martin Beneš – Radim Křenek, Milan Garčar, Matěj Pruner, Lukáš Ujhelyi, Michal Pažák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Při úvodním buly byl úspěšnější domácí Martin Koutný. Jako první tak do útoku půjde Chodov.
     
    00:19
    Krosová přihrávka Marka Vávry skončila v zámezí. Do útoku se tak po chodovské ztrátě poprvé v zápase podívají i hosté z pražské Libně.
     
    00:53
    Dalekonosná střela Radima Křenka z poloviny hřiště skončila sražená jedním z obránců v zámezí za domácí brankou. Nebyl to ale vůbec špatný pokus.
     
    01:09
    Hostující ztráta v útoku založila rychlý domácí brejk na jehož konci zakončoval Daniel Maxa. Trefa chodovského útočníka doprostřed sparťanské branky ale Martina Beneše nepřekonala, zkušený gólman ji pohledným zákrokem dokázal vyrazit před sebe.
     
    01:54
    Domácí Ondřej Vošta se po úderu do hlavy těžko zvedá ze země. Vylučovat se ale nebude.
     
    02:01
    Tom Ondrušek se silově procpal z levé strany hřiště až před hostující branku, z bezprostřední blízkosti ale nakonec Martina Beneše překonat nedokázal.
     
    02:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rychlý domácí brejk končí gólem. Tom Ondrušek parádní přihrávkou pod sebe našel volného MARTINA KOUTNÉHO, který trefou z první k pravé tyči překonal přesouvajícího se Martina Beneše. Asistence: Tom Ondrušek.
    02:33 Martin KOUTNÝ - 1:0
     
    02:51
    Chodov kombinuje na vlastní polovině hřiště, Sparta se snaží agresivně napadat, zatím ale bez výsledku.
     
    03:12
    Přihrávka domácího Daniela Maxe před hostující branku skončila v rukavici pozorného Martina Beneše. Spartě se nedaří zacpat mezery v obraně díky kterým se modro-bílý Chodov poměrně jednoduše dostává do dobrých střeleckých pozicí.
     
    03:48
    Další velká šance domácích! Marek Matejčík v přečíslení 2 na 1 našel na druhé straně hřiště volného Martina Pražana, ten ale z první trefil pouze přesouvajícího se Martina Beneše.
     
    04:18
    Tom Ondrušek si nedokázal zpracovat přihrávku na levou stranu hřiště o mantinel, míček končí ne holích hostujících hráčů, kteří se vydávají do rychlého protiútoku.
     
    04:59
    Nepřesná přihrávka zpět do obrany vyvolala ve sparťanské defenzívě zmatky. Jakub Burian byl nakonec u míčku jako první a domácí florbalisty tak do žádné šance nepustil.
     
    05:25
    Závar před hostující brankou, Martin Beneš se musel hodně snažit, míček ale nakonec za svá záda nepustil.
     
    05:39
    Chodov bude mít k dispozici po nedovoleném zákroku jednoho sparťanů k dispozici volný úder z blízkosti sparťanské branky.
     
    05:45
    Ke střele se nakonec po krátké kombinaci dostal Tom Ondrušek, jeho trefa švihem ale skončila sražená nohou jednoho z obětavých hostujících obránců.
     
    06:26
    Sparta kombinuje na vlastní polovině, Chodov pouze pokrývá možný prostor po přihrávku. Sparta tak nemá důvod kam pospíchat.
     
    06:56
    Kombinace Sparty v obraně pokračuje, Chodov skvěle brání, hostující hráči tak jen stěží pronikají do útočné fáze hry.
     
    07:20
    Hrubku ve sparťanské rozehrávce málem potrestal Ondřej Plíhal. Jeho trefu švihem ze strany ale nakonec dokázal gólman Martin Beneše srazit výstrojí.
     
    07:37
    Další nadějná střela z blízkosti sparťanské branky, ani Ondřej Vošta ale nedokázal překonat zkušeného sparťanského brankáře. Míč nakonec skončil sražený na tribuně za sparťanskou brankou.
     
    08:10
    A mohlo být vyrovnáno! Matěj Pruner parádní přihrávkou zpoza branky našel v bezprostřední blízkosti chodovského brankoviště volného Michala Pažáka. Ten nakonec z první trefil pouze břevno domácí branky.
     
    08:37
    Sparta stupňuje svůj tlak na domácí branku, Chodov se sice uvolnil vyhození míčku za branku Martina Beneše, sparťanský útok tak ale bude po krátké pauze pokračovat.
     
    09:14
    Další hrubka ve sparťanské obraně! Do zakončení ze strany se tentokrát procpal Tom Ondrušek, Martin Beneš si musel lehnout na bok, aby samostatný únik domácí střelce dokázal zlikvidovat.
     
    09:31
    Střela Ondřeje Vošty ze strany skončila sražená nohou jednoho z domácích. Chodov bude přesto ve svém útoku pokračovat.
     
    10:04
    Chodov kombinuje na vlastní polovině, Sparta je po několika hrubkách v defenzívě mnohem opatrnější.
     
    10:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    V bezprostřední blízkosti sparťanské branky se dokázal nejlépe zorientovat MIKULÁŠ KRBEC, který zády k brance doťukl míček za záda zmateného Martina Beneše. Asistence: Ondřej Mikeš.
    10:17 Mikuláš KRBEC - 2:0
     
    10:44
    Reklamní přestávka.
     
    11:09
    Dalekonosnou trefu Daniela Maxe takřka z poloviny hřiště po svižné chodovské kombinaci srazil jeden z hostujících obránců nohou. Jako první se k míčku navíc dostal jeden ze sparťanů.
     
    11:46
    Matěj Pruner si nedokázal průnikovou přihrávku od sparťanského kapitána Milana Garčara zpracovat ideálně, prošvihl tak nejlepší čas pro střelu. Jeho opožděné zakončení už bez problémů srazil jeden z přistupujících obránců vlastní tělem.
     
    12:30
    Chodov kombinuje na vlastní polovině. Sparta se snaží napadat, zatím ale bez nějakého většího úspěchu.
     
    12:56
    Přízemní trefa Ondřeje Mikeše z levé strany hřiště proletěla těsně vedle bližší tyče sparťanské branky.
     
    13:21
    Poměrně nevšední situace teď nastala u chodovské branky. Branková klec totiž ležela v brankovišti obrácená vzhůru nohama, rozhodčí se ale kvůli rodícímu brejku domácích rozhodl nezapískat a hru nechal pokračovat.
     
    14:16
    Ondřej Plíhal se sice dokázal nečekanou otočkou po směru mantinelu zbavit jednoho obránce, na toho druhého už ale kličkou do strany nevyzrál.
     
    15:02
    Marek Vávra chtěl po zisku míčku na polovině Sparty nejdříve přihrát na svého volného spoluhráče před brankovištěm, ten byl ale nakonec dobře stíněný posledním obráncem. Chodovský útočník se tak rozhodl pro střelu z úhlu, kterou dokázal libeňský gólman Martin Beneš tělem zlikvidovat.
     
    15:48
    Dvě velké šance na obou stranách. Tom Ondrušek ani Michal Pažák ale nedokázali překonat přesouvající se gólmany.
     
    16:23
    Sparta kombinuje na vlastní polovině, Chodov brání hodně asertivně, libeňští florbalisté tak mají problém s přechodem do útoku.
     
    16:57
    Trefa Michala Strnada z levé strany z otočky byla nepřesná a skončila v rohu hřiště, kde se míčku zmocnili hostující sparťané.
     
    17:22
    Marek Zouzal nedokázal zužitkovat dobrou střeleckou pozici z pravého křídla, jeho trefa z první nakonec letěla vysoko nad břevnem chodovské branky.
     
    17:55
    Šimon Doubek měl na půlící čáře problém se zpracováním, situaci, kdy k němu najednou přistoupili tři sparťané ale dokázal vyřešit přihrávkou pod sebe na posledního chodovského hráče.
     
    18:34
    Dobrý zákrok si teď připsal Tomáš Juha, když za pět minut dvanáct srazil trefu domácího střelce Toma Ondruška z levé strany.
     
    18:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle čekal málokdo! TOM ONDRUŠEK se ze střední vzdálenosti napřáhl k zakončení k tyči, které propadlo až za záda Martina Beneše. Asistenci si poměrně nevšedně připisuje domácí gólman Michal Rebro. Asistence: Michal Rebro.
    18:46 Tom ONDRUŠEK - 3:0
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    19:13
    Martin Beneš zkušeně vystihl přihrávku z rohu hřiště mířící před sparťanskou branku.
     
    19:45
    Oba týmy si dávají pozor, aby na konec první dvacetiminutovky ještě neinkasovali. V první třetině toho už víc neuvidíme.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 20:11.
     
    První třetina je u konce: Chodov potvrdil roli favorita a nad Spartou vede po první dvacetiminutovce rozdílem třídy 3:0.

    Domácí se z první branky mohli radovat už po tří minutách hry, Tom Ondrušek přihrávkou našel na druhé šířce hřiště volného Martina Koutného, který trefou z první k pravé tyči skóroval. O sedm minut později modro-bílá hala hřměla podruhé, Mikuláš Krbec se v bezprostřední blízkosti sparťanské branky zorientoval ze všech hráčů nejlépe a zády ke kleci doťukl míček do sparťanské sítě. Minutu před koncem první třetiny se domácí florbalisté radovali opět. Tom Ondrušek ze střední vzdálenosti trefou k tyči překonal Martina Beneše.

    Střely: 9:6.
     
    Hráči už jsou připravení na hrací ploše, druhá třetina začne za okamžik.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Na úvodním buly druhé třetiny byl úspěšnější domácí Martin Koutný, ten ale dokázal z buly vyhodit míček mimo hrací plochu. V rohu hrací plochy se tak vhazování bude opakovat.
     
    20:18
    Na konci rychlého sparťanské brejku stál Lukáš Ujhelyi. Jeho zakončení švihem z levé strany ale letělo těsně nad břevnem chodovské branky.
     
    21:08
    Nahození Mikuláše Krbce z poloviny hřiště dokázal Martin Beneš vyrazit před sebe, tak se k míčku jako první ale dostali hostující obránci.
     
    21:51
    Tak to byla šance! Josef Juha parádní přihrávkou přes chodovské brankoviště našel na druhé straně hřiště volného Jakuba Buriana, ten z první ale trefil pouze přesouvajícího se Michala Rebra.
     
    22:34
    Sparta kombinuje na vlastní polovině mnohem opatrněji než v první třetině.
     
    22:52
    U dlouhého pasu za sparťanskou obranu teď byl první gólman Martin Beneš, který fotbalovým způsobem odkopl míček do zámezí.
     
    23:35
    Doprostřed hřiště si z pravé strany sjel pro střelu Martin Koutný, z bezprostřední blízkosti ale dobře postaveného Martina Beneše trefou doprostřed branky překonat nedokázal.
     
    24:13
    Jakub Burian si nedokázal za chodovskou brankou udržet míček na hokejce a omylem ho poslal k jednomu z domácích obránců.
     
    24:51
    Další velká sparťanská šance! Matěj Pruner svou přihrávkou z úrovně brankové čáry našel na pravém křídle volného Josefa Juhu, ten z první ale těsně minul vzdálenější levou tyč chodovské branky. Míček se tak vrátil zpátky k rozehrávajícímu sparťanskému útočníkovi, ten už ale nedokázal nic kloudného vymyslet.
     
    25:46
    Ondřej Vošta na vlastní obranné polovině vyřešil sparťanská tlak vyhozením míčku do zámezí.
     
    26:12
    Lukáše Ujhelyiho v rohu hřiště tvrdě povalil na zem jeden z domácích hráčů, Sparta tak bude zahrávat zajímavě vypadající standardní situace.
     
    26:14
    Milan Garčar poslal míček pod sebe na volného Matěja Prunera, ten svou střelou ale trefil pouze hůl jednoho z obránců od kterého se míček odrazil do zámezí.
     
    26:27
    I na druhé straně to jiskří! Po přihrávce zpoza branky se do nadějné střelecké pozice dostal Mikuláš Krbec, z první ale nakonec přestřelil.
     
    27:03
    Jakub Kolstrunk se šikovně zpoza branky stahovačkou uvolnil do prostoru před chodovskou brankou. Z bezprostřední blízkosti ale nedokázal zatím bezchybně chytající Michala Rebra překonat.
     
    28:10
    Chodov kombinuje na vlastní polovině, Sparta napadá oproti prvnímu dějství dnešního zápasu mnohem opatrněji.
     
    29:09
    Kombinace Chodovu na vlastní polovině hřiště pokračuje, sparťanský tlak se stupňuje, stále ale zatím bez nějakého hmatatelnějšího výsledku.
     
    29:25
    Střela Radima Křenka z poloviny hřiště skončila sražená holí jednoho z chodovských obránců v zámezí za domácí brankou.
     
    29:52
    Do nadějného domácího brejku se hnal Mikuláš Krbec. V přečíslení 2 na 1 se mu ale míček zapletl pod nohy a on tak nakonec nedokázal ani vystřelit.
     
    30:31
    Důležitý obranný zákrok si teď po ztrátě Josef Juhy v útoku připsal Jan Marvánek, když vlastním tělem zastavil rodící se chodovský brejk.
     
    30:46
    Reklamní přestávka.
     
    31:02
    Chodov opět kombinuje na vlastní polovině, hra oproti první třetině ztratila na svém tempu. Je vidět, že Chodov by rád ubránil svůj tříbrankový náskok.
     
    31:42
    Spartě se podařilo po nepřesné přihrávce doprostřed hřiště vybojovat míček, teď to jsou tak hosté, kteří kombinují na vlastní polovině hry.
     
    32:13
    Do nadějné střelecké pozice se teď dostal po parádní přihrávce ze strany Michal Podhráský. Jeho zakončení švihem letělo nad břevno sparťanské klece.
     
    32:36
    Kombinace Sparty po chodovské střele pokračuje, domácí si drží vysoký standard bránění a libeňské florbalisty takřka do ničeho nepouští.
     
    33:18
    Matěj Pruner zabojoval a v rohu hřiště vybojoval pro Spartu míček. Dokáží sparťané snížit?
     
    33:29
    Jan Marvánek to zkusil z pravé strany z otočky, nakonec ale poslal míček pouze do vnější sítě chodovské branky.
     
    33:59
    Do nadějného úniku se teď dostal domácí Ondřej Plíhal. Svou kličkou do bekhendu ale dobře chytajícího gólmana Tomáše Beneše nedokázal překonat, ten se totiž hbitě natáhl přes celou branku a snížil střelecký úhel chodovského útočníka na minimum.
     
    34:25
    Sparta kombinuje na vlastní polovině, hlavním strůjcem celého sparťanského útoku je teď tvořivý kapitán Milan Garčar.
     
    35:30
    Hostujícímu Michalu Zemanovi se zasekla hůl v chodovské brance. Hra tak musí být na chvíli přerušena, což se neobešlo i bez následné drobné strkanice.
     
    35:33
    Ondřej Mikeš si teď poměrně nešikovně naběhl do Matěje Prunera. Vylučovat se ale ani tentokrát nebude, hra je pouze na chvíli přerušena. Chodovský útočník tak musí střídat.
     
    36:01
    Dalekonosné nahození Ondřeje Vošty schoval hostující gólman Martin Beneš v rukavici, jeho následné vyhození ale nebylo nejpřesnější a k míčku se tak dostali opět domácí.
     
    37:05
    Ondřej Vošta po zisku míčku v obraně rychle vystartoval do útoku, přihrávku před sparťanskou branku se mu ale procpat nepodařilo, nakonec tak radši zvolil přihrávku pod sebe zpět do obrany.
     
    37:37
    Závar před sparťanskou brankou ukončuje Martin Beneš schování míčku do náruče.
     
    38:05
    Život si teď promáchnutím zkomplikoval Jakub Kolstrunk. Svou chybu ale nakonec dokázal napravit a chodovský rychlý brejk zastavil v jeho zárodku.
     
    38:30
    Josef Juha razantní přihrávkou poslal míček před chodovskou brankou, tam si jeden z obránců málem nohou srazil míček za záda vlastního gólmana, Michal Rebro dokázal na poslední chvíli sraženou přihrávku mířící k levé tyči vyrazit ven z klece.
     
    38:55
    Rychlý chodovský brejk přibrzdil Marek Matejčík, který zvolil přihrávku na jistotu pod sebe. Chodov má pohodlný tříbrankový náskok a je očividné, že vůbec nechce riskovat nějakou zbytečnou ztrátu.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    39:22
    Chodov na závěr druhé dvacetiminutovky kombinuje na vlastní polovině a vypadá to, že Sparta už k ničemu nepustí.
     
    39:51
    Kombinace Chodova pokračuje, je zřejmé, že toho v druhé třetině už moc neuvidíme.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 20:51.
     
    Ve druhé třetině branka k vidění nebyla. Sparta měla sice několik šancí, žádnou z nich ale nedokázala dovést do zdárného konce.

    Střely: 13:11.
     
    Vše už je připraveno, pražské derby bude co nevidět pokračovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    na úvodním buly byl úspěšnější hostující kapitána Milan Garčar, jako první tak do útoku půjde Sparta.
     
    40:06
    Ihned po úvodním se ke střele z otočky dostává Michal Pažák. Jeho trefa nakonec letěla těsně nad levou spojnicí chodovské branky.
     
    40:43
    Chodov kombinuje na vlastní polovině, Sparta se ihned snaží aktivně napadat.
     
    40:59
    Obrovskou hrubku v chodovské obraně málem přetavil v první sparťanskou vstřelenou branku Lukáš Ujhelyi. Jeho zakončení k tyči ale nakonec dokázal parádním zákrokem zlikvidovat domácí gólman.
     
    41:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle je tvrdá rána pro sparťanské fanoušky. První střela Chodova v třetí třetině je hned gólová, ze střední vzdáleností se razantní trefou k tyči prosadil ONDŘEJ MIKEŠ! Asistence: Mikuláš Krbec.
    41:19 Ondřej MIKEŠ - 4:0
     
    41:35
    A bude se vylučovat! Sparta bude hrát v početní nevýhodě.
     
    41:39
    Jakub Burian (Sparta) dokázal unikajícího chodovského hráče po lajně zastavit pouze za pomoci sekání. Rozhodčí ho za to poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    42:13
    Chodov kombinuje před sparťanskou brankou, zatím ale bez jediné střely.
     
    42:26
    Do zakončení ze střední vzdálenosti se dostal Tom Ondrušek, jeho trefu dokázal Martin Beneš vyrazit pouze před sebe, kde míček do zámezí bez váhání vyhodil jeden z obránců.
     
    42:58
    Další chodovská střela, ani Marek Vávra ale nedokázal překonat přesouvajícího se sparťanského gólmana.
     
    43:24
    Rychlý brejk Sparty! Matěj Pruner poslal míček zadovkou na volného Lukáše Ujhleyiho, ten ale trefou k bližší levé tyči nedokázal zatím bezchybného Michala Rebra překonat.
     
    43:39
    Hosté v plném počtu.
     
    44:05
    Závar před chodovskou brankou končí nepřesnou sparťanskou střelou. Libenští florbalisté budou ale ve svém útoku na chodovskou branku pokračovat.
     
    44:31
    Další ztráta ve sparťanské obraně! Marek Vávra málem už poslal míček před sparťanskou branku na úplně volného Toma Ondruška, do trajektorie přihrávky na poslední chvíli zasáhl Milan Garčar, který obranným zákrokem celou domácí akci zastavil.
     
    45:14
    Chodov kombinuje na vlastní polovině a snaží se kombinačně vymanit ze sparťanského tlaku.
     
    45:38
    Míček se z ničeho nic odrazil na levou stranu hřiště k volného Lukáši Ujhelyimu, tomu nakonec ale míček z čepele, jeho následná trefa tak nebyla dostatečně razantní, aby Michala Rebra překonala.
     
    46:19
    Z tahanice u mantinelu vycházejí lépe domácí, kterou budou moc opět kombinovat na vlastní polovině.
     
    46:39
    Závar před sparťanskou brankou ukončuje schování míčku do rukavice Martin Beneš. Jeho dlouhý výhoz na pravé křídlo ale končí opět o domácích hráčů.
     
    46:57
    Martin Koutný přibrzdil domácí útok nekvalitním zpracováním, nakonec se tak rozhodl pro zpětnou přihrávku na posledního chodovského obránce.
     
    47:51
    Hostující hráč Jakub Kolstrunk se snažil prokličkovat mezi dvěma obránci, to se mu nakonec nepovedlo a tak o míček přišel.
     
    48:22
    Chodov získává míček a snaží se uklidnit tempo hry.
     
    48:43
    Na ose hřiště se do nadějné střelecké pozice dostal Martin Řezáč. Jeho trefa přes obránce nakonec letěla těsně vedle levé tyče libeňské branky.
     
    49:00
    Chodov získává míček v rohu vlastní obranné poloviny. Spartě se čas krátí a už to nevypadá, že by se měla vzchopit k vyrovnání.
     
    49:36
    Ondřej Mikeš parádní přihrávkou před sparťanskou brankou našel nabíhající ho si Daniela Maxu, ten ze stoprocentní příležitosti ale branku přesouvajícího se Martina Beneše přestřelil.
     
    50:00
    Hostující Jakub Kolstrunk nedokázal protlačit svou přihrávku z levé strany před chodovskou branku přes dotíravého obránce. Celá situace končí vhazováním v rohu hřiště na kterém je úspěšnější libeňská Sparta.
     
    50:04
    Reklamní přestávka.
     
    50:46
    Sparta zkouší hru bez gólmana!
     
    51:04
    Zakončení Toma Ondruška z poloviny hřiště obětavým zákrokem srazil jeden z libeňských obránců. Mohlo být rozhodnuto, plamínek sparťanské naděje ale stále hoří.
     
    52:00
    Závar před chodovskou brankou! Trefa Marka Zouzala z levé strany ale nakonec za záda Michala Rebra nepropadla.
     
    52:21
    Tak tohle se jen tak nevidí. Už to vypadalo, že Marek Vávra pošle míček do prázdné sparťanské branky. Nakonec se mu ale podařilo pouze promáchnout.
     
    53:04
    Už to vypadalo, že Martin Koutný bez problémů po zisku míčku ve středu hřiště skóruje do prázdné sparťanské branky. Jeho zakončení bekhendem ale nakonec letělo těsně vedle pravé tyče libeňské klece.
     
    53:41
    Dobrý pas za sparťanskou obranu dostal Martin Koutný. Z bezprostřední blízkosti ale střelou na dlouhou hůl nedokázal vracejícího se Martina Beneše překonat.
     
    54:39
    Oddechový čas pro domácí.
     
    54:58
    Sparta kombinuje na polovině Chodova, do střeleckých pozicí se ale dostává velmi těžko.
     
    55:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Konec všem sparťanským nadějím! MAREK VÁVRA po zisku míčku skóruje z poloviny hřiště do prázdné hostující branky, Chodov vede už o pět branek a nevypadá to, že by se o výsledek dnešního zápasu ještě musel bát. Bez asistence.
    55:07 Marek VÁVRA - 5:0
     
    55:20
    Sparta to opět zkouší bez brankáře.
     
    55:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Demolice Sparty pokračuje! Z poloviny hřiště se do prázdné sparťanské branky přesně trefuje MAREK MATĚJČÍK. Bez asistence.
    55:32 Marek MATEJČÍK - 6:0
     
    55:53
    Sparťané se však nevzdávají a při boji proti statistikám opět odvolávají brankáře.
     
    56:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na lavičce Sparty teď panuje opravdu ponurá atmosféra. Po zisku míčku se do rychlého brejku vydal JIŘÍ KOUTNÝ, který jednoduše skóruje do prázdné sparťanské klece. Asistence: Martin Řezáč.
    56:08 Jiří KOUTNÝ - 7:0
     
    56:48
    Razantní trefa Lukáše Ujhelyiho způsobila zmatek před chodovskou brankou, ani tentokrát to ale nekončí sparťanskou brankou.
     
    56:53
    Šimon Doubek (Chodov) si za svou hrubou hru v rohu hřiště půjde sednout na pět minut na trestnou lavici. Do konce zápasu tak Sparta bude hrát v početní výhodě.
     
    57:11
    Na úvod vlastního oslabení se Chodov dostává do útoku, kde Mikuláš Krbec poměrně dlouho drží míček.
     
    57:34
    Že by Sparta měla ještě možnost aspoň kosmeticky upravit výsledek? Na dvě minuty za sekaní při pokusu o zisku míčku na útočné polovině hřiště si jde sednout na trestnou lavici Mikuláš Krbec (Chodov).
     
    57:34
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:34
    Sparta to opět zkouší bez brankáře!
     
    58:04
    Střela sparťanského kapitána Milana Garčara z osy hřiště končí sražená holí jednoho z obránců zámezí mimo vyhraněnou hrací plochu. Sparta přesto bude ve svém útočném snažení pokračovat.
     
    58:33
    Chodov vyhazuje míček na polovinu Sparty.
     
    59:00
    Minuta do konce.
     
    59:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu aspoň kosmetický sparťanský gól! V početní výhodě přesnou trefou k levé tyči chodovské branky skóruje LUKÁŠ UJHELYI Asistence: Marek Zouzal.
    59:15 Lukáš UJHELYI - 7:1
     
    59:40
    Marek Matejčík na závěr dnešního zápasu ještě v rohu hřiště tvrdě strčil do jednoho sparťana. Rozhodčí to nakonec ale jako faul neposoudil.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce. Chodov nakonec zdemoloval Spartu 7:1 a získává cenné tři body do superligové tabulky.

    Domácí se z první branky mohli radovat už po tří minutách hry, Tom Ondrušek přihrávkou našel na druhé šířce hřiště volného Martina Koutného, který trefou z první k pravé tyči skóroval. O sedm minut později modro-bílá hala hřměla podruhé, Mikuláš Krbec se v bezprostřední blízkosti sparťanské branky zorientoval ze všech hráčů nejlépe a zády ke kleci doťukl míček do sparťanské sítě. Minutu před koncem první třetiny se domácí florbalisté radovali opět. Tom Ondrušek ze střední vzdálenosti trefou k tyči překonal Martina Beneše.

    Ve druhé třetině branka k vidění nebyla. Sparta měla sice několik šancí, žádnou z nich ale nedokázala dovést do zdárného konce.

    Ve třetí třetině Sparta kompletně ztratila šanci na vyrovnání. Už po minutě hry se z první chodovské střely v třetí dvacetiminutovce prosadil Ondřej Mikeš. Sparta pak obdržela tři branky při hře bez brankáře, na listinu střelců se připsali díky tomu Marek Vávra, Marek Matějčík a Jiří Koutný. Sparťanský kosmetický gól přišel necelou minutu před koncem, kdy skóroval Lukáš Ujhelyi.

    Střely: 20:19.
    Hráči utkání: Michal Rebro (Chodov) a Lukáš Ujhelyi (Sparta).
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (21:32:28)

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Koutný (Ondrušek), 11. Krbec (Mikeš), 19. Ondrušek (Mich. Rebro), 42. Mikeš (Krbec), 56. M. Vávra, 56. Matejčík, 57. Koutný (Řezáč) – 60. Ujhelyi (Zouzal)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Pergler) – Pražan, Doubek, Kašovský, Vošta, Sýkora, Podhráský, Strnad – Maxa, Mikeš, M. Vávra – Ondrušek, Řezáč, Koutný – Matejčík, Majer, Koutný – Krbec, Plíhal.
    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Garčar, Kozák, Marvánek, Zeman, Křenek – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi – Zouzal, Velc, Pažák – Burian, Lang, Čermák – Pruner, Čáp.

    Rozhodčí: Drápal, Pospíšil

    Diváci: 297
    bahis siteleri