Poruba 2011 – Motor ČB 1:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:3 (kon.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 3:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 23.11.2019, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Jihlava jde již nyní do hry bez brankáře!
     
    52:23
    Přesilová hra pro Vsetín, dvě minuty za sekání fasuje Michal Poletín.
    48:53 Lukáš ANDĚL - 3:2
     
    48:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dramatizuje průběh zápasu! Ve signalizované výhodě pronikl ke vsetínskému brankovišti LUKÁŠ ANDĚL a povedenou kličkou do bekhendu snižuje manko Dukly na rozdíl jediné branky. Asistence: Josef Skořepa, Jan Holý.
     
    45:29
    Dnešní utkání sleduje 3860 diváků.
    43:04 Matěj PEKR - 3:1
     
    43:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru a stahuje vsetínský náskok opět na rozdíl dvou branek! Kombinaci hostů zakončil přesnou střelou k tyči MATĚJ PEKR. Asistence: Josef Skořepa, Robin Staněk.
    42:26 David TŮMA - 3:0
     
    42:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín udeřil ve vlastním oslabení! Rodící se kombinaci Jihlavy vystihl Volf a rozjel se do přečíslení s DAVIDEM TŮMOU, jenž původní zakončení Volfa dokázal dorazit za bezmocného Brože. Asistence: Lukáš Volf.
     
    41:39
    Možnost pro Jihlavu, dvě minuty za hákování fasuje Sebastián Gorčík.
     
    40:37
    Jihlava měla nyní slibnou příležitost! Skořepa předkládal kotouč Andělovi, Gába se však pohotově přemístil a udržel čisté konto!
     
    37:53
    Vsetín čeká další přesilová hra. Na trestnou lavici odjíždí Matěj Pekr na dvě minuty za zdržování hry.
    36:38 Vít JONÁK - 2:0
     
    36:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín opět v přesilové hře předvedl mimořádný tlak do brány a tentokrát už slaví využití početní výhody! Ke střele se znovu dostal Teper, jehož ránu usměrnil za Brožova záda VÍT JONÁK. Asistence: Jakub Teper, Radim Kucharczyk.
     
    35:30
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lukáš Volf – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Václav Půža – 2 min., hrubost).
     
    35:04
    Jihlava se bude muset znovu bránit početní výhodě Vsetína. Nyní je to trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě, trest míří odsedět Michal Machač.
     
    32:40
    Vsetín nyní předvádí drtivý tlak, po přihrávce Jonáka zakončoval Tůma, ale kotouč za Brože nepropasíroval. Vsetín si však zahraje přesilovou hru, dvě minuty za nedovolené bránění nafasoval Jakub Černohorský.
     
    28:56
    Valaši se budou po dobu jedné minuty a patnácti vteřin bránit ve třech. Dvě minuty za podrážení fasuje Sebastián Gorčík.
     
    28:11
    Vsetín kombinoval v útočném pásmu, ale útočného faulu se dopustil Vít Jonák a Dukla si poprvé v dnešním utkání vyzkouší početní výhodu, vsetínský kapitán byl potrestán za vysokou hůl.
    24:40 Vlastimil DOSTÁLEK - 1:0
     
    24:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši těží z náporu ve druhé třetině první branku dnešního utkání! Zpoza branky poslal Hunkes přihrávku na VLASTIMILA DOSTÁLKA a bývalému hráči Jihlavy se podařilo dostat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jiří Hunkes.
     
    17:36
    Komplikace pro Jihlavu, další trest fasuje Jan Pohl – dvě minuty za faul loktem. Vsetín bude mít 16 vteřin výhodu pěti hráčů proti třem.
     
    16:18
    Vsetín buší na otevření skóre! Další prudkou ránu v podání Tepera Brož jenom vyrazil a k dorážce se dostal Kucharczyk, jeho snaha přehodit beton jihlavského brankáře však skončila těsně mimo branku.
     
    15:52
    Valaši si zahrají druhou přesilovou hru v dnešním utkání, na dvě minuty za hákování putuje na lavici hanby Daniel Kolář.
     
    11:45
    Ze souboje u mantinelu se stal prohřešek proti pravidlům. Současně jsou vyloučeni za Vsetín David Vítek, za Jihlavu pak putuje na trestnou lavici Milan Davídek. Oba borci si odpočinou na dvě minuty za hrubost.
     
    09:51
    Čachotský nyní hledal před branku Fronka, jenž se však k zakončení nedostal a navíc se srazil s brankářem Gábou. Tohoto zmatku pak mohl využít Dostálek, jenž postupoval zcela osamocen na Brože, ale trefil hokejku jihlavského brankáře.
     
    09:11
    Anděl nyní šikovnou přihrávkou uvolnil do samostatného úniku Skořepu, jihlavský kapitán zakončil nad branku a kotouč se ještě odrazil k Pekrovi, ten však rozvlnil pouze boční síť. Jihlava teď měla dvě slibné šance k otevření skóre.
     
    05:37
    Vsetínská aktivita přináší první vyloučení v dnešním utkání. Na trestnou lavici putuje hráč Jihlavy Miroslav Juda – dvě minuty hákování.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 25. Dostálek (Hunkes), 37. Jonák (Teper, Kucharczyk), 43. D. Tůma (L. Volf) – 44. Pekr (Skořepa, Staněk), 49. Anděl (Skořepa, J. Holý)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Teper, Slováček (A), Hunkes, Kudělka, Jeřábek, J. Drtina (A), Dudáš – D. Tůma, Kucharczyk, Jonák (C) – Dostálek, Rehuš, Procházka – Gorčík, L. Volf, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Hořanský.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – J. Pohl, Staněk, Mareš, J. Holý, Černohorský, D. Kolář, Půža – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Čachotský (A), Fronk, Chlubna – Machač, Poletín, Lichanec – T. Harkabus, Juda, Davídek.

    Rozhodčí: Dědek, Fiala – Kráľ, Blažek

    Diváci: 3860
    bahis siteleri