Buffalo – Calgary 2:3 (po pr.) | Tampa – St. Louis 3:4 (kon.) | Washington – Florida 4:3 (kon.)
Columbus – Philadelphia 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 8:6 (kon.) | Ottawa – Boston 1:2 (kon.)
Detroit – Toronto 0:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:2 (kon.) | Nashville – Vegas 3:4 (po pr.)
Arizona – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.) | Colorado – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Winnipeg 1:5 (kon.)
Los Angeles – NY Islanders 4:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:3 (2:1, 0:2, 0:0)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 28.11.2019, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:40:21)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 30 – 22
    Přesilové hry: 0/1 – 1/5
    Vhazování: 48% – 52%
    Zblokované střely: 15 – 10
    Hity: 15 – 28
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) – 0+0, 2 střely na branku, 0 hitů, čas na ledě – 16:41.
     
    Dnešní utkání sledovalo 14 975 diváků.
     
    Tři hvězdy zápasu:

    1. Claude Giroux (PHI) 1+0
    2. Oliver Bjorkstrand (CBJ) 0+1
    3. Brian Elliott (PHI) úspěšnost 93,3%
     
    Je konec! Poslední třetina nepřinesla zrovna atraktivní podívanou, avšak důležité je, že Philadelphia vyhrála na ledě Columbusu, když udržela náskok po konci druhé části. Columbus měl obrovské šance na konci třetiny, ale všechny zastavil fantasticky chytající Brian Elliott, jenž se stal základním stavebním kamenem k výhře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:34
    To byla slušná střela z otočky, kterou vyslal domácí hráč. Mířil i dobře na zadní tyč, ovšem Brian Elliott stihl vytrčit svůj beton naprosto včas.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:41
    Joonas Korpisalo se na okamžik vrátil do své klece, když probíhalo buly na útočné modré domácích. Ti ho však vyhráli, takže domácí gólman maže na střídačku.
     
    58:20
    Ale zatím výhodu jednoho muže v poli nedokáží využít. Naopak Philadelphia mohla několikrát rozhodnout gólem do prázdné, ale nestalo se.
     
    58:00
    Domácí hrají v šesti!
     
    57:55
    Měli jsme zde přečíslení tři na dva, což nejspíše ani hráči nepostřehli. Proto to vzal domácí hráč na sebe, ale místečko u bližší tyčky nenašel.
     
    57:30
    Už nám zbývají poslední dvě a půl minuty a s akciemi Columbusu to začíná vypadat velmi špatně. Nyní zahrál kotouč jen na zakázané uvolnění...
     
    56:48
    Fanoušci se už radovali, ale branka stále k vidění není! Nejspíše proběhla teč před brankovištěm, kdy Brian Elliott ležel a netušil, kde je puk. Ten se nakonec ocitl těsně vedle tyčky.
     
    56:22
    Josh Anderson táhl celý přechod do útoku, který měl celkem usnadněný, jelikož obrana hostí byla hodně rozhozená. Proto jsou domácí v útočném pásmu.
     
    55:51
    Flyers si zatím vůbec nekomplikují život a zatím jim to vychází na jedničku. Když jsou na polovině hřiště, nahodí puk. Občas napadají a zase ho získají.
     
    54:58
    Ryan Murray podržel kotouč za brankou a nechal spoluhráče vystřídat. Domácí hokejisté mají posledních pět minut na to, aby alespoň srovnali stav.
     
    54:20
    To už vypadalo na domácí straně zajímavě! Cam Atkinson si najel na útočnou modrou, kam dostal přihrávku. Zradilo ho však zpracování na jeden dotek, poté už si s ním obránce poradil.
     
    53:52
    Z tlaku Blue Jackets na chvilku zase sejde, jelikož se hra vrátí před jejich gólmana. Domácím se znovu nepovedla rozehrávka, a tak puk skončil na icingu.
     
    53:13
    Jenže nyní bylo skoro srovnáno! Velká šance, která záhadným způsobem neskončila v brance! Sonny Milano poslal parádní křižný pas před branku, kam si najel Josh Anderson. Ten to zkoušel mezi betony, kde bylo místo, ale Brian Elliott udržel puk před brankovou čárou!
     
    52:31
    David Savard kázal dobrý postřeh, když kotouč změnil směr, tak ho domácí obránce stihl zachytit na útočné modré. Přesto Flyers po chvilce puk vyhodili.
     
    51:53
    Jenže dlouho mu to nevydrželo. Musel jen nahodit puk do útočného pásma, kde ho bez potíží sebrala Philadelphia. Takhle to na srovnání nepůjde.
     
    51:20
    K tomu navíc v současné době přidávají i dobré napadání v útočném pásmu. To Columbus ale nakonec zvládl a může mířit s pukem dopředu.
     
    50:47
    No, zatím to nevypadá s domácím týmem zrovna růžové. Nedaří se mu na delší dobu usadit v útočné třetině, Flyers brání velmi zodpovědně.
     
    50:25
    Přesto si musel Brian Elliott připsat zákrok proti dalšímu pokusu. Navíc bylo důležité, že mu puk zůstal ve výstroji. K dorážce už byl nachystán Cam Atkinson.
     
    50:15
    Nick Foligno byl nejspíše tím, kdo si najel na střed hřiště. Tam také dostal přihrávku, ale nedostal se kvůli bránícímu soupeři k pořádné střele.
     
    49:43
    Jenže hráč Flyers nezachytil letící kotouč po mantinelu. Na druhé straně má Columbus obrovské problémy s přechodem přes střední třetinu.
     
    48:59
    Hned trojice hráčů hostujícího celku se vydala napadat do útočné třetiny. Nechybělo moc, aby zde získali puk. Pak by z toho byla obrovská gólovka.
     
    48:38
    Přesto se domácí hokejisté nadále drží v útočné třetině. Vladislav Gavrikov to nakonec vzal na sebe, ale jeho ránu od modré má Brian Elliott v lapačce.
     
    48:00
    Nyní se už domácí hokejisté dostali s kotoučem na holi do útočného pásma. Hosté se ale snaží aktivně napadat a bruslit, takže soupeře k ničemu nepouštějí.
     
    47:16
    Columbusu se zatím nedaří v útočné a přechodové fázi. Proto se nehraje tolik atraktivní hokej. Flyers hlavně brání a Blue Jackets buší tzv do plnejch.
     
    46:42
    Po celkem dlouhé době se Philadelphia vydala do útočné třetiny. Zkoušela to pasem před branku, jenže tam byli připravení jen domácí hokejisté.
     
    46:19
    Flyers už absolutně rezignovali na nějaké útočení, to by je mohlo přijít draho. Brian Elliott však zapsal další úspěšný zákrok a drží svůj tým ve vedení.
     
    45:40
    Po delší době zde máme přerušení. Hostující hokejisté se provinili zakázaným uvolněním, a tak se hra vrací před jejich brankáře.
     
    44:58
    David Savard zkusil vyjet proti soupeři u mantinelu, ale ten si situaci nijak nekomplikoval. Poslal puk do středního pásma, kde ho navíc sebral spoluhráč.
     
    44:23
    Hostující gólman se musel mít na pozoru. Přišla totiž střela od mantinelu, do které ještě sahal jeden z domácích. K teči ale nedošlo, a tak má Elliot další zákrok.
     
    43:50
    Zatím se v této části moc nepřerušuje, jaký to rozdíl oproti předešlým třetinám. Více by to mělo vyhovovat domácím, kteří potřebují tlačit soupeře.
     
    43:00
    Brian Elliott zachytil nahození z poloviny hřiště. Navíc si nechtěl komplikovat situaci vhazováním před jeho osobou, a tak rozehrál do středního pásma.
     
    42:22
    Columbus působí celkem aktivním dojmem takhle na začátku třetí periody. Nedokázal toho ale ještě využít a vytvořit si nějakou zajímavější šanci.
     
    41:46
    Brian Elliott má za sebou první zákrok v této třetině, když udržel beton u své tyčky. Následně mu s odklizením kotouče do bezpečí pomohli spoluhráči.
     
    41:10
    Vypadá to, že domácí budou hodně bránit střední pásmo, aby se soupeř nemohl moc dostávat do útoku. Už se jim tam povedlo získat dvakrát puk.
     
    40:50
    Columbus bude muset v poslední třetině zabrat. Na domácím ledě totiž o branku prohrává poté, co měl po první periodě jednobrankový náskok.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 15 – 17
    Přesilové hry: 0/1 – 1/5
    Vhazování: 38% – 62%
    Zblokované střely: 12 – 6
    Hity: 9 – 20
     
    Již jsou za námi dvě třetiny dnešního duelu, po kterých naopak vede o jednu branku Philadelphia. Ta navíc byla lepším týmem v prostřední části. Stav utkání srovnal Tyler Pitlick, jenž dostal krásnou přihrávku z rohu kluziště, kterou zužitkoval bezezbytku. Dlouho se nic moc zajímavého nedělo, než hráli Flyers přesilovou hru číslo pět. V té totiž dostal přihrávku na vrcholek kruhu Claude Giroux, jenž se prosadil střelou na zadní tyč.

    Další třetina začne přibližně v 2:56.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:13
    Jsou to Flyers, kteří ještě útočí v poslední minutě. Dokonce jsme viděli přečíslení tři na dva, ovšem Joonas Korpisalo nemusel čelit střeleckému pokusu.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:14
    Emil Bemström zavezl kotouč do útočné třetiny. Dlouho se zde s nám ale neusadil. Philadelphia se záhy dostala k puku, a taky oba týmy raději střídají.
     
    37:41
    Domácí hokejisté zatím nehrají ve druhé třetině zrovna dobře. Z toho musí být zklamaní hlavně diváci, kteří v první části viděli skvělý výkon svého týmu.
    36:35 Claude GIROUX - 2:3
     
    36:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je z toho využitá přesilovka, po které jdou hosté poprvé v tomto zápase do vedení! Ivan Provorov od modré našel na vrcholku kruhu volného CLAUDEA GIROUXE, jenž si puk potáhl a střelou zápěstím se trefil k zadní tyči. Asistence: Ivan Provorov a Travis Konecny.
     
    36:21
    Nyní už se ale Flyers usadili v útočné třetině, kde se snaží kombinovat.
     
    35:46
    Zatím vidíme klasický obraz přesilové hry v podání hostujícího celku. Columbus se znovu dostal jednoduše ke kotouči a poslal ho přes všechny čáry.
     
    35:15
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Sonny Milano – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:50
    Ryan Murray zachytil puk za svou brankou a rychle ho rozehrál. Emil Bemström byl navíc rychlejším bruslařem, a tak se nepíská zakázané uvolnění.
     
    34:10
    Druhá perioda opravdu zatím není moc záživná. Ani jeden z týmů si nedokáže vytvořit tlak v útočné třetině, natož nějakou zajímavou šanci.
     
    33:30
    Hostující hokejista dostal přihrávku a už byl v souboji jeden na jednoho. Domácí obránce ho ale vytlačil ze zakončení, takže Joonas Korpisalo nemusel zasahovat.
     
    33:16
    Tyler Pitlick je na ledě!
     
    32:27
    Špatná rozehrávka připravila Blue Jackets o útočné pásmo. Zatím ani jejich přesilová hra není zrovna přesvědčivá. Přesilovky dnes nebudou silnou stránkou.
     
    32:00
    Columbus už donutil Briana Elliotta k zákroku. Oliver Bjorkstrand byl tím, kdo střílel, ovšem hostující gólman má puk ve své výstroji.
     
    31:40
    Domácí hokejisté mají k dispozici vůbec první přesilovou hru v tomto zápase. Uvidíme, jestli se jim povede lépe než Philadelphii.
     
    31:16
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Tyler Pitlick – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:06
    Blue Jackets se dostali k puku a mířili do útočné třetiny hned ve třech lidech. Nakonec však proběhlo jen nahození a domácí tým šel střídat.
     
    30:34
    Hra se znovu celkem často stěhuje ze strany na stranu a nevidíme nějaké vážnější šance. Dá se říct, že remíze je vzhledem k průběhu spravedlivá.
     
    30:00
    Je za námi přesně polovina tohoto zápasu! Hosté sice vybojovali kotouč v útočné třetině, ale využili toho jen k velmi nepřesnému pokusu mimo tři tyče.
     
    29:19
    A byla z toho velmi dobrá šance na vrácení náskoku domácímu celku! Oliver Bjorkstrand jel z úhlu na gólmana, kterého chtěl překonat střelou na bližší tyč, ovšem ten jeho pokus vyrazil do ochranné sítě.
     
    28:55
    I hostující hráči se vydali napadat do útočné třetiny a proběhlo několik soubojů u mantinelu. Z těch vzešel vítězně Columbus a může zaútočit.
     
    28:10
    Domácí dobře napadali v útočném pásmu a dostali se na chvilku ke kotouči. Přesto ho Flyers dostali alespoň do středního pásma a šli vystřídat.
     
    27:44
    Hra se stěhuje v posledních okamžicích ze strany na stranu, ale žádné větší šance jsme ještě neviděli. Vidíme však celkem zajímavé utkání.
     
    27:02
    Sonny Milano si dělal s pukem v útočné třetině, co chtěl. Poté byl na hraně nedovoleného zákroku zastaven, ale Columbus hrát přesilovku ještě nebude.
     
    26:25
    Brian Elliott by si měl nyní dávat pozor. Hostující hráči totiž vyhodili kotouč jen na zakázané uvolnění, a tak se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    25:58
    Ryan Murray měl chvíli čas na útočné modré, a tak poslal přihrávku na svého spoluhráče z obrany. Ten vystřelil zápěstím, ovšem jeho rána byla sražena.
     
    25:22
    Columbus se však začíná pomalu zase zvedat. Nyní donutil vyhodit Philadelphii kotouč, ale zakázané uvolnění z toho nebude, tak daleko puk nedojel.
     
    24:31
    Philadelphia vstoupila do druhé části mnohem lépe, než hrála celou první třetinu. Domácí gólman má najednou celkem hodně práce.
    23:19 Scott LAUGHTON - 2:2
     
    23:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Krásná akce v podání hostí zase srovnává stav dnešního zápasu! Joel Farabee měl kotouč ve své moci v rohu kluziště. Chvilku čekal, komu nahraje, ale poté poslal krásný křižný oas na hokejku SCOTTA LAUGHTONA, jenž zamířil do sítě. Asistence: Joel Farabee a Kevin Hayes.
     
    22:51
    Joonas Korpisalo se přesto bude muset mít dále na pozoru. Jeho spoluhráči poslali kotouč jen na zakázané uvolnění, a tak se hra zase vrací před něj.
     
    22:33
    Flyers hrají o něco lépe, když jsou oba týmy v plném počtu. Přesto se nyní nedostali ke střele, jelikož domácí získali puk rychle na své hokejky.
     
    22:01
    Alexander Wennberg je na ledě!
     
    21:42
    Matt Niskanen si sjel na přihrávku do lepší pozice. Ještě z první hledal spoluhráče, ovšem jeho pas byl sražen a puk se dostal mimo útočné pásmo.
     
    21:03
    Jinak ale pokračují hosté ve svých přesilových hrách z první třetiny, čili ve špatném duchu. Columbus i nadále vyhazuje jeden kotouč za druhým.
     
    20:30
    Domácí se dostali ke střele ve vlastním oslabení, kterou musel Brian Elliott vyrazit. Na druhé straně si také připsal úspěšný zákrok Joonas Korpisalo.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Alexander Wennberg – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku: 8 – 9
    Přesilové hry: 0/0 – 0/3
    Vhazování: 41% – 59%
    Zblokovaní střely: 8 – 6
    Hity: 6 – 8
     
    Tak na domácím stadionu jsme nakonec viděli velmi zajímavou podívanou, po které může být spokojenější Columbus, jelikož vede o jeden gól nad Philadelphií. Blue Jackets se dostali do vedení v páté minutě, když se trefil kapitán Nick Foligno. Tento stav dlouhou trval, jenže pak chybělo do koce periody okolo minuty a půl a bylo srovnáno. Tyler Pitlick se dostal k doraženému puku, který zametl do sítě. Jenže to ještě nebylo vše, jelikož Columbus si vzal své vedení zpět. Seth Jones dostal nabito do kruhu a parádní ranou rozvlnil síť u vzdálenější tyče.

    Další třetina začne přibližně v 2:04.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:24 Seth JONES - 2:1
     
    19:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Neskutečné, domácí hokejisté se ještě před sirénou dostávají zpět do jednobrankového vedení! SETH JONES si najel přesně do středu kruhu, kam mu zpoza branky byla adresována Nyquistem přihrávka. Domácí obránce se s tím nepáral a poslal skvělou ránu na zadní tyč. Asistence: Gustav Nyquist a Oliver Bjorkstrand.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    18:38 Tyler PITLICK - 1:1
     
    18:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers minutu a půl před koncem první části srovnávají stav dnešního zápasu! Střelu z vrcholku kruhu vyrazil Joonas Korpisalo s problémy jen před sebe, kde byl připravený TYLER PITLICK, jenž skóroval z podobní pozice jako Foligno na druhé straně. Asistence: James van Riemsdyk a Michael Raffl.
     
    17:58
    Blue Jackets bojovali o puk v útočném pásmu a nadělali obraně hostujícího týmu značné problémy. Ten přesto dostal puk do útočného pásma.
     
    17:19
    Oliver Bjorkstrand je na ledě!
     
    16:55
    Letci se v současné době nacházejí ve svém obranném pásmu. Columbus stihl prostřídat a nejspíše ubrání i třetí oslabení v dnešním utkání.
     
    16:10
    I když, jestli bude hrát Philadelphia přesilové hry jako dosud, možná se budou nechávat vylučovat domácí častěji. To je zatím jedna velká tragédie.
     
    15:30
    Domácí zatím faulují v celkem zbytečných situacích, většinou v útočném pásmu. Na to by klidně mohli svěřenci Johna Tortorelly rychle dojet.
     
    15:19
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Oliver Bjorkstrand – 2 min., hákování).
     
    14:47
    Seth Jones je na ledě!
     
    14:13
    Konečně nějaké vzrušení před gólmanem Columbusu a také zajímavá šance! Michael Raffl vypálil od modré a Joonas Korpisalo jeho pokus vyrazil před sebe. Lindblom se snažil dorážet, ale nebyl na hranici brankoviště úspěšný!
     
    13:31
    A v podobném trendu se zatím nese i tato přesilovka. Flyers se znovu nemohou dostat s pukem na holi do útočné třetiny. Gólman domácích může být v klidu.
     
    13:02
    Philadelphia má k dispozici dnes druhou početní výhodu. Uvidíme, co předvede tentokrát. Ta první početní výhoda nebyla odehraná vůbec dobře.
     
    12:47
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Seth Jones – 2 min., hrubost).
     
    12:29
    V první části dnešního utkání je zatím hra hodně rozkouskována. To rozhodně neprospívá tempu utkání, které zatím není nijak vysoké.
     
    11:42
    A častá přerušena na columbuském stadionu zatím neberou konce. Po střele Oskara Lindbloma a teči se puk dostal až do ochranné síti.
     
    11:12
    Po komerční přestávce je hra zase velmi rychle přerušena. Domácímu obránci se vůbec nepovedla rozehrávka, která skončila na zakázaném uvolnění.
     
    11:05
    Jenže ten rychle ztratili, a tak jsme viděli zajímavou šanci na straně hostí! Scott Laughton si najel do dobré pozice, ale jeho ránu zápěstím má Joonas Korpisalo v lapačce.
     
    10:40
    Cam Atkinson zabojoval o kotouč za brankou soupeře, ale nebyl úspěšný. Přesto se Modrokabátníci celkem záhy dostali zpět do držení puku.
     
    10:00
    Je za námi přesně polovina první třetiny, po které vede domácí celek o jednu branku. Jeho vedení je navíc zasloužené, zatím je lepším týmem na hřišti,
     
    09:25
    Dean Kukan to zkusil dlouhou přihrávkou na útočnou modrou. Tam však nikdo z jeho spoluhráčů nebyl, takže u puku jsou pro změnu Flyers.
     
    08:42
    Cam Atkinson se jako první dostal k odraženému kotouči ve střední třetině. Měl proti sobě ale dvojici soupeřů, která ho nakonec o puk obrala.
     
    08:11
    Na durhé straně se pokusil zaútočit i Columbus. Vypadalo to na nadějnou akci, ovšem nepřesná přihrávka skrze útočné pásmo veškerou snahu zhatila.
     
    07:41
    Hosté byli nyní v útočné třetině mnohem déle než při vlastní přesilové hře. Dostali se i ke střele, ale Joonas Korpisalo vůbec nemusel zasahovat.
     
    07:10
    Josh Anderson je na ledě!
     
    06:51
    Vypadá to, že domácí hráči své první oslabení v zápase ustojí. Philadelphia se ještě nedostala s pukem na holi do útočné třetiny, to je špatná početní výhoda.
     
    06:24
    A tento stav trvá i nadále. Columbus se zatím bez problému dostává ke kotoučům a vyhazuje jeden puk za druhým přes všechny čáry.
     
    05:54
    Začátek početní výhody zatím hostujícímu celku zrovna dvakrát nevychází. Nemůže se dostat s kotoučem do útočné třetiny a něco vymyslet.
     
    05:10
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Josh Anderson – 2 min., sekání).
    04:51 Nick FOLIGNO - 1:0
     
    04:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    A po buly zde máme první branku v tomto utkání, a to po skvělé práci domácích hráčů! Emil Bemström předvedl skvělou práci, když vypíchl kotouč soupeři. Jeho střelu sice Brian Elliott ještě vyrazil, ale na hokejku NICKA FOLIGNA, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Emil Bemström a Sonny Milano.
     
    04:45
    Brian Elliott se bude muset mít na pozoru i nadále. Hra se vrátí před jeho branku, jelikož jeho spoluhráči poslali kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    04:00
    Nějakou dobu se nehrálo poté, co došlo k ostrému souboji u střídaček. Rozhodčí se ještě radili, ale k žádnému vyloučení nakonec nesáhli.
     
    03:30
    Alexandre Texier zasekl v útočné třetině a nechal tam dojet své spoluhráče. Nakonec sice přišla střela od modré, ale ta byla zastavena ještě před gólmanem.
     
    02:58
    Vzápětí další obrovská šance na straně Blue Jackets! Emil Bemström dostal přihrávku k tyčce, jenže jeho ránu z první, jež mířila do prázdné sítě, srazil soupeř bruslí!
     
    02:34
    Tohle byla první zajímavější šance zápasu! Dean Kukan si najel od modré do lepší střelecké pozice a hostující brankář toho moc neviděl, přesto zakročil svou vyrážečkou!
     
    01:49
    Joonas Korpisalo má za sebou první zákrok a my vidíme už několikáté přerušení hry. Vhazovat se tak bude po levé ruce domácího gólmana.
     
    01:24
    Ivan Provorov si sjel pro kotouč u útočné modré. Chvilku to vypadalo, že pošle ránu na zadní tyč, ovšem místo toho branku jen objel a nevypálil.
     
    00:58
    Zatím se toho na hřišti moc neudálo, spíše nic. Hostující tým se sice dvakrát dostal s kotoučem do útočné třetiny, ale na svém kontě nemá ani jednu střelu.
     
    00:12
    Dnešní utkání mezi Columbusem a Philadelphií nám odstartovalo! Domácí nastupují v tmavě modrých dresech, zatímco hosté v bílooranžových.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Kivlenieks) – S. Jones, Werenski, D. Savard, R. Murray, Kukan, Gavrikov – Atkinson, Dubois, Texier – Bemström, N. Foligno, Milano – Bjorkstrand, Jenner, Nyquist – J. Anderson, Wennberg, Robinson.

    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Niskanen, Provorov, Braun, Sanheim, P. Myers, Hägg – Konecny, Frost, Giroux – Voráček, Couturier, Lindblom – Farabee, K. Hayes, Laughton – Pitlick, M. Raffl, J. van Riemsdyk.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) – 24 zápasů, 6+10
     
    Philadelphia Flyers

    Philadelphii sice trochu tekl začátek sezóny, ale poslední dobou boduje celkem pravidelně a probíjí se tabulkou směrem vzhůru. Po dvaceti čtyřech zápasech má na svém kontě devětadvacet bodů, které ji posílají na šesté místo v rámci Východní konference. Flyers střílí celkem hodně branek, na svém kontě jich mají už sedmdesát dva, jenže stejný počet jich i inkasovali. Letci z posledních třech zápasů vyhráli také dvakrát. Nejprve přehráli Carolinu na jejím ledě 5:3, načež přišla porážka na domácím ledě s Calgary 2:3. V posledním utkání hrála Philadelphia doma, kde porazila Vancouver 2:1.

    Nejproduktivnější hráči:
    Travis Konecny – 23 bodů (8+15)
    Sean Couturier – 18 bodů (7+11)
    Claude Giroux – 17 bodů (7+10)
     
    Columbus Blue Jackets

    Columbus v posledních třech letech sice postoupil do vyřazovacích bojů, ale nyní s tím bude mít velké problémy. Začátek sezóny se mu zrovna dvakrát nepovedl, a tak má na svém kontě dvacet čtyři bodů po třiadvaceti utkáních. Celkové skóre také nemá zrovna nejlepší, zatím se totiž zastavilo na -14. Modrokabátníci ale nehrají na svém ledě zase tak špatně. Ze třinácti zápasů jich vyhráli sedm, pětkrát odešli poražení a jednou brali bod. Z posledních tří zápasů navíc Columbus dvakrát vyhrál, nehrál však s těmi nejsilnějšími celky. Nejprve doma porazila po přestřelce Detroit 5:4, načež následovala prohra ve Winnipegu 3:4. V zatím poledním utkání porazil doma těsně Ottawu 1:0.

    Nejproduktivnější hráči:
    Pierre-Luc Dubois – 17 bodů (10+7)
    Zach Werenski – 15 bodů (6+9)
    Gustav Nyquist a Cam Atkinson – 14 bodů (4+10)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. N. Foligno (Bemström, Milano), 20. S. Jones (Nyquist, Bjorkstrand) – 19. Pitlick (J. van Riemsdyk, M. Raffl), 24. Laughton (Farabee, K. Hayes), 37. Giroux (Provorov, Konecny)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, D. Savard, R. Murray, Kukan, Gavrikov – Atkinson, Dubois, Texier – Bemström, N. Foligno, Milano – Bjorkstrand, Jenner, Nyquist – J. Anderson, Wennberg, Robinson.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Niskanen, Provorov, Braun, Sanheim, P. Myers, Hägg – Konecny, Frost, Giroux – Voráček, Couturier, Lindblom – Farabee, K. Hayes, Laughton – Pitlick, M. Raffl, J. van Riemsdyk.

    Rozhodčí: Chris Lee, Ian Walsh – Travis Toomey, Libor Suchánek

    Diváci: 14 975
    bahis siteleri