Buffalo – Calgary 2:3 (po pr.) | Tampa – St. Louis 3:4 (kon.) | Washington – Florida 4:3 (kon.)
Columbus – Philadelphia 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 8:6 (kon.) | Ottawa – Boston 1:2 (kon.)
Detroit – Toronto 0:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:2 (kon.) | Nashville – Vegas 3:4 (po pr.)
Arizona – Anaheim 4:3 (2:1 po s.n.) | Colorado – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Winnipeg 1:5 (kon.)
Los Angeles – NY Islanders 4:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:3 (2:1, 0:2, 0:0)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 28.11.2019, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:35 Claude GIROUX - 2:3
     
    36:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je z toho využitá přesilovka, po které jdou hosté poprvé v tomto zápase do vedení! Ivan Provorov od modré našel na vrcholku kruhu volného CLAUDEA GIROUXE, jenž si puk potáhl a střelou zápěstím se trefil k zadní tyči. Asistence: Ivan Provorov a Travis Konecny.
    23:19 Scott LAUGHTON - 2:2
     
    23:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Krásná akce v podání hostí zase srovnává stav dnešního zápasu! Joel Farabee měl kotouč ve své moci v rohu kluziště. Chvilku čekal, komu nahraje, ale poté poslal krásný křižný oas na hokejku SCOTTA LAUGHTONA, jenž zamířil do sítě. Asistence: Joel Farabee a Kevin Hayes.
    19:24 Seth JONES - 2:1
     
    19:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Neskutečné, domácí hokejisté se ještě před sirénou dostávají zpět do jednobrankového vedení! SETH JONES si najel přesně do středu kruhu, kam mu zpoza branky byla adresována Nyquistem přihrávka. Domácí obránce se s tím nepáral a poslal skvělou ránu na zadní tyč. Asistence: Gustav Nyquist a Oliver Bjorkstrand.
    18:38 Tyler PITLICK - 1:1
     
    18:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers minutu a půl před koncem první části srovnávají stav dnešního zápasu! Střelu z vrcholku kruhu vyrazil Joonas Korpisalo s problémy jen před sebe, kde byl připravený TYLER PITLICK, jenž skóroval z podobní pozice jako Foligno na druhé straně. Asistence: James van Riemsdyk a Michael Raffl.
    04:51 Nick FOLIGNO - 1:0
     
    04:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    A po buly zde máme první branku v tomto utkání, a to po skvělé práci domácích hráčů! Emil Bemström předvedl skvělou práci, když vypíchl kotouč soupeři. Jeho střelu sice Brian Elliott ještě vyrazil, ale na hokejku NICKA FOLIGNA, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Emil Bemström a Sonny Milano.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. N. Foligno (Bemström, Milano), 20. S. Jones (Nyquist, Bjorkstrand) – 19. Pitlick (J. van Riemsdyk, M. Raffl), 24. Laughton (Farabee, K. Hayes), 37. Giroux (Provorov, Konecny)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, D. Savard, R. Murray, Kukan, Gavrikov – Atkinson, Dubois, Texier – Bemström, N. Foligno, Milano – Bjorkstrand, Jenner, Nyquist – J. Anderson, Wennberg, Robinson.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Niskanen, Provorov, Braun, Sanheim, P. Myers, Hägg – Konecny, Frost, Giroux – Voráček, Couturier, Lindblom – Farabee, K. Hayes, Laughton – Pitlick, M. Raffl, J. van Riemsdyk.

    Rozhodčí: Chris Lee, Ian Walsh – Travis Toomey, Libor Suchánek

    Diváci: 14 975
    bahis siteleri