Kunlun – Omsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (po pr.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
Čeljabinsk – Ufa 4:2 (kon.) | Čerepovec – Vladivostok 1:0 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 28.11.2019, 17:30 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Severstalem Čerepovec a Admiralem Vladivostok. Duel začíná v 17:30.
     
    Admiral Vladivostok

    Admiral Vladivostok je zatím obrovským překvapením celé soutěže. Vladivostok zatím sehrál třicet zápasů a vybojoval v nich třicet osm bodů. S touto vizitkou patří Vladivostoku čtvrtá pozice Východní konference. Na druhý Omsk navíc ztrácí pouze pět bodů. Vladivostok se veze na vítězné vlně. Admiral totiž dokázal vyhrát poslední tři duely v řadě. Naposledy zvítězil 3:2 v prodloužení na ledě Dynama Minsk.
     
    Severstal Čerepovec

    Severstal je v naprosto opačné situaci než jeho dnešní soupeř. Domácí celek zatím sehrál třicet dva zápasů a vybojoval v nich pětadvacet bodů. S tímto ziskem je zatím Čerepovec na poslední dvanácté pozici Západní konference. Na play-off už nyní ztrácí propastných deset bodů. V minulém utkání navíc padl v prodloužení s Rigou.
     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu střetli v polovině října. Vladivostok doma zvítězil 5:3.
     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Chakimov) – Chabarov, Kudako, Sizov, Kinrade, Makejev, Chochlov, Baldajev – Kodola, Trubačjov, Vovčenko – Monachov, Liška, Jakimov – Kapustin, J. Jakovlev, Geraskin – A. Alexejev, Markovin, Morozov – Kazakov.

    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, A. Osipov, Želdakov, Bobrjašov, Ďjakov, Kozlovskij, Ostrovskij – Ljungh, Konnov, Bakoš – Lisin, J. Petrov, V. Butuzov – Vicharev, Glazačev, K. Voronin – V. Strelcov, A. Strelcov, I. Zacharčuk.

    Rozhodčí: Vasiljev, Gašilov – Stroganov, Slavikovskij.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Čerepovec bude hrát v černém, zatímco Vladivostok oblékne bílé dresy.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Čerepovec uspěl na úvodním vhazování dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže rozehrávka po pravém křídle skončila na zakázaném uvolnění.
     
    00:28
    Viktor Baldajev dojel nahození Vladivostoku za branku domácího mužstva odrazem o mantinel vyhodil puk do středního pásma. Čerepovec vlétl do duelu aktivně.
     
    01:10
    Jurij Kozlovskij se v obranném pásmu dostal k odraženému puku a vyhodil jej obloučkem do středního pásma. Hokejisté Vladivostoku se nemohou v úvodu utkání dostat do útočného pásma.
     
    01:38
    Martin Bakoš nahodil puk od modré čáry na branku domácího mužstva, jenže pozorný obránce v černém jeho pokus zablokoval a odehrál puk k mantinelu.
     
    01:45
    Severstal si zahraje přesilovku. Střídačka Admiralu dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    02:10
    Jurij Kozlovskij se v obranném pásmu dostal k odraženému puku, ale nepodařilo se mu jej vyhodit do středního pásma. Severstal nadále tlačí.
     
    02:28
    Dmitrij Markovin dojel nahození do útočného pásma, jenže svou bekhendovou přihrávkou zahnal své spoluhráče za modrou čáru.
     
    03:10
    Jurij Trubačjov nahodil puk do útočného pásma, jenže jeho pobídka skončila u hráčů Vladivostoku. Severstal sice drží pásmo, ale schází tomu zakončení.
     
    03:45
    Hosté v plném počtu.
     
    04:10
    Hostující brankář si musel dát pozor na zakončení od modré čáry. Olkinuora měl ale čistý výhled a bez problémů schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    04:29
    Markus Ljungh se dostal k odraženému puku u mantinelu a vyhodil jej obloučkem do středního pásma. Na jeho pobídku si nenajel nikdo v bílém.
     
    05:07
    Vasilij Strelcov se dostal k odraženému puku v rohu ledové plochy. Hostující útočník poté poslal bekhendovou přihrávku před branku, ale nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    05:28
    Kirill Kapustin přišpendlil soupeře k mantinelu v rohu ledové plochy. Hokejista domácího celku zatím hraje opravdu tvrdě.
     
    06:07
    Vladislav Kodola projel s pukem do útočného pásma, přehodil si puk na forhend, jenže jeho pokus zápěstím prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    06:28
    Alexandr Konnov bojoval o puk na útočné modré čáře, jenže důrazní zadáci Severstalu jej nepustili do útočného pásma. Zatím je to boj o každý metr ledu.
     
    07:12
    Adam Liška nahodil puk ze středního pásma do pásma útočného. Olkinuora si na jeho pokus dal dobrý pozor a vykopl puk levým betonem.
     
    07:29
    Ivan Zacharčuk se hnal za přihrávkou mezi kruhy, jenže na prudké nahození nedosáhl a obrana Severstalu následně odehrála puk do středního pásma.
     
    07:36
    Vasilij Strelcov dostává dvě minuty za podrážení a Severstal si zahraje další přesilovku.
     
    08:04
    Olkinuora zastavil obrovskou šanci domácího mužstva! Finský brankář se skvěle roztáhl v brankovišti a zlikvidoval nájezd Ilji Chochlova!
     
    08:28
    Hostující obránci se znovu dostali k odraženému puku a bekhendem jej poslali za modrou čáru. Severstal však nedovolil hráčům Vladivostoku vystřídat.
     
    09:10
    Jurij Trubačjov zavezl puk do útočného pásma, jenže nepřesnou rozehrávkou poslal puk mimo nebezpečný prostor. Vladivostok se opět ubránil.
     
    09:36
    Hosté v plném počtu.
     
    10:04
    Také domácí brankář Vladislav Podjapolskij předvedl vynikající zákrok! Gólman Severstalu se roztáhl proti ráně zápěstím z mezikruží a ukryl puk v lapačce!
     
    10:25
    Vladivostok se nadále drží v útočném pásmu, jenže hostujícímu celku zatím schází větší počet zakončení. Obrana Čerepovce totiž skvěle vystupuje.
     
    11:15
    Vadim Kudako poslal přihrávku na pravou stranu, nicméně tam nebyl nikdo v černém dresu. Obrana Vladivostoku tak zachytila další přihrávku.
     
    11:36
    Na druhé straně zakončoval Alexandr Konnov z levého kruhu, nicméně jeho projektil zápěstím směřoval jen do míst, kde stál připravený brankář.
     
    12:10
    Vladislav Podjapolskij vyjel ven z branky a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí brankář našel Baldajeva, který puk vyhodil do bezpečí.
     
    12:32
    Adam Almqvist nahodil puk po mantinelu do útočného pásma, nicméně tam nebyl nikdo v dresu Vladivostoku. Dnešní duel zatím nenabízí zrovna strhující tempo.
     
    13:05
    Dmitrij Markovin střílel zápěstím z mezikruží. Jeho pokus mířil na branku, ale Olkinuora dokázal puk vyrazit hřbetem své lapačky mimo tři tyče.
     
    13:28
    Alexandr Osipov poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže Alexandr Konnov puk pouze protečoval do útočného pásma, kde kralovali zadáci Severstalu.
     
    14:05
    Viktor Baldajev tečoval ránu hostujícího hráče do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude po pravé ruce domácího brankáře.
     
    14:29
    Olkinuora vyjel za svou branku, jenže nedokázal zastavit prudké nahození po mantinelu. Finský brankář však stačil rychle zacouvat zpět do branky.
     
    15:06
    Shawn Lalonde zachytil na modré čáře rozehrávku domácího celku a poslal kotouč zpátky za branku Čerepovce. Admiral je v posledních minutách o něco aktivnější.
     
    15:42
    Shawn Lalonde na modré čáře upadl a pustil rozjetého Kudaka do středního pásma. Ani domácí celek však nepředvedl přesnou kombinaci.
     
    16:02
    První přesilovku si zahraje také Admiral! Dvě minuty za sekání dostává Nikita Makejev.
     
    16:35
    Adam Almqvist dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho nahození mířilo jen do prostoru, kde číhali zadáci domácího mužstva.
     
    17:05
    Denis Vicharev střílel z levého kruhu, jenže domácí brankář se dokázal přesunout k pravé tyči a vykopl puk betonem mimo tři tyče.
     
    17:28
    Až nyní se hráči Čerepovce dostali k odraženému puku a vyhodili jej přes všechny čáry za branku Vladivostoku. Ani Admiralu se v přesilovce nedaří.
     
    18:02
    Domácí v plném počtu.
     
    18:18
    Domácí brankář si poradil s další dělovkou od modré čáry a bez problémů vyrazil puk do rohu ledové plochy. Čerepovec se může vydat do útoku.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:25
    Viktor Baldajev dojel nepřesnou rozehrávku Vladivostoku a bekhendem poslal puk do rohu útočného pásma. Tam pro změnu kralovala obrana hostujícího mužstva.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně opatrný hokej z obou stran. Hokejisté domácího Čerepovce sice vstoupili do duelu aktivněji, ale Vladivostok přestál jejich tlak a udržel čisté konto. Ve druhé části třetiny pak kraloval právě hostující celek, ale ani domácí gólman puk za svá záda nepustil. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    Střely na branku: 13 – 8
     
    Další třetina začne přibližně v 18:25.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Admiral uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Vladivostok se vydal do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu nedokázal vypálit.
     
    20:27
    Až nyní musel Vladislav Podjapolskij zasahovat. Domácí brankář si dal pozor na nahození od mantinelu a ukryl puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    21:05
    Olkinuora si dal pozor na bekhendové zakončení z mezikruží a udržel kotouč ve své výstroji. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    21:28
    Jurij Kozlovskij dostal krásnou přihrávku do jízdy do útočného pásma, jenže jeho pokus příklepem skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    22:05
    Olkinuora předvedl další dobrý zákrok. Brankář hostujícího mužstva vyrazil dělovku od modré čáry do ochranné sítě. Bude se opakovat vhazování po jeho levici.
     
    22:28
    Alexandr Strelcov dotíral před brankou domácího celku, jenže bekhendem nezametl puk do sítě. Brankář Vladislav Podjapolskij pokračuje ve skvělém výkonu.
     
    23:10
    Ivan Zacharčuk dostal přihrávku do útočného pásma, natlačil se před domácího brankáře, ale bekhendem jej nedokázal překonat!
     
    23:10
    Severstal si zahraje další přesilovku. Alexandr Konnov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    23:35
    Hosté se v obranném pásmu zmocnili odraženého kotouče a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry za branku Čerepovce.
     
    24:10
    Adam Almqvist vybojoval v rohu obranného pásma odražený puk a pohotově jej vyhodil přes všechny čáry. Severstal musí rozjet nový útok.
     
    24:35
    Markus Ljungh vyvezl puk do středního pásma, odkud jej nahodil za domácí klec a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku.
     
    25:10
    Hosté v plném počtu.
     
    25:38
    Rafael Chakimov projel středem ledové plochy až do útočného pásma a zakončil zápěstím. Jeho projektil nakonec prolétl nad horní tyčí.
     
    26:10
    Obránci Vladivostoku přečetli další ofenzivní výpad domácího mužstva a vydali se s pukem kupředu. Ani hosté však kotouč dlouho neudrželi.
     
    26:32
    Admiral si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za nafilmovaný pád dostává Makejev.
     
    27:10
    Vladivostok se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém se nakonec nedostal do zakončení. Hráči Vladivostoku hrají opravdu aktivně.
     
    27:35
    Denis Vicharev střílel od modré čáry, jenže do jeho rány se obětavým způsobem položil obránce, který srazil kotouč mimo nebezpečný prostor.
     
    28:10
    Domácím hokejistům už se podařilo vyhodit puk za modrou čáru. Hokejisté Vladivostoku se přesto vrátili do útočného pásma. Ofsajd, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    28:32
    Domácí v plném počtu.
     
    29:05
    Igor Geraskin projel do útočného pásma, kde se krásnou otočkou zbavil svého strážce, jenže jeho bekhendový pokus prolétl kolem zadní tyčky.
     
    29:28
    Stepan Ostrovskij střílel od modré čáry, jenže jeho nahození domácí brankář viděl a bez problémů vyrazil kotouč mimo nebezpečný prostor.
     
    30:05
    Pokračuje obraz hry z první třetiny. Ani jeden z týmů si není schopen vypracovat nějaký delší tlak. Na ledě tak kralují obě defenzivy.
     
    30:26
    Olkinuora si dal pozor na nahození od modré čáry a vykopl puk levým betonem. Brankář Vladivostoku zatím drží svůj tým nad vodou.
     
    31:40
    Alexandr Konnov vybojoval puk na pravé straně útočného pásma, ale nedokázal jej procedit do prostoru, odkud by hosté mohli ohrozit branku Severstalu.
     
    32:10
    Daniil Vovčenko projel do útočného pásma, ale obránci Vladivostoku si jej vzali do parády a nenechali jej nebezpečně přihrát.
     
    32:38
    Adam Almqvist získal volný puk a pohotově rozjel další útočnou akci Vladivostoku. Na jeho přihrávku nedosáhl nikdo v bílém dresu.
     
    33:18
    Severstal si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Shawn Lalonde.
     
    33:45
    Hokejisté Vladivostoku vybojovali puk v obranném pásmu a pohotově jej vyhodili přes všechny čáry. Severstal musí rozjet útočnou akci od své branky.
     
    34:15
    Domácí celek se během přesilovky není schopen usadit v útočném pásmu. Naopak obránci Admiralu pokračují v obětavém výkonu.
     
    34:57
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí celek nakonec dokázal využít přesilovou hru a dostává se do vedení! IGOR GERASKIN si v přesilovce našel prostor pro zakončení zápěstím a střelou o brusli obránce poslal puk do sítě! Asistence: Anton Sizov, Jegor Jakovlev.
    34:57 Igor GERASKIN - 1:0
     
    35:30
    Vladivostok se ihned vydal do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Hokejisté hostujícího mužstva se však nemohou probít do zakončení.
     
    36:10
    Vladivostok se hnal vpřed středem ledové plochy, jenže hráči v bílém nedostali prostor ke kombinaci a bleskově přišli o kotouč.
     
    36:28
    Jurij Trubačjov se skvěle vrátil do obranného pásma a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Severstal se dostal z tlaku svého soupeře.
     
    37:10
    Domácí celek se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v černém se nyní nemůže dostat do zakončení. Obrana Vladivostoku k soupeřům skvěle přistupuje.
     
    37:35
    Adam Liška psolal dlouhou přihrávku na modrou čáru, kam si nabruslil Viktor Baldajev, jenže jeho pokus zápěstím Olkinuora ukryl do lapačky.
     
    38:10
    Severstal se znovu vymanil z tlaku svého soupeře. Domácím hráčům se to tentokrát podařilo jen za cenu vyhození puku přes všechny čáry.
     
    38:45
    Olkinuora tentokrát včas vykopl pravý beton a zneškodnil prudkou střelu z mezikruží. Finský brankář nadále drží akcie Vladivostoku nad vodou.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:35
    Domácí celek v závěru třetiny kontroluje vývoj duelu a drží kotouč na svých hokejkách. Hráči Severstalu puk nepůjčují svému soupeři.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Po druhé periodě mohou být spokojenější hokejisté domácího celku! Severstal se totiž pět minut před druhou sirénou ujal vedení, když se v přesilovce prosadil Geraskin! Vladivostok poté tlačil, jenže další možnosti si nevypracoval.
     
    Střely na branku: 19 – 17
     
    Další třetina začne přibližně v 19:13.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Severstal bude v závěrečné periodě bránit svůj těsný náskok.
     
    40:25
    Adam Almqvist nahodil puk do útočného pásma, jenže jeho unáhlená rozehrávka skončila na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí před Olkinuoru.
     
    41:10
    Vladimir Butuzov se vydal do obranného pásma pomoci svým spoluhráčům. Důrazný hráč Vladivostoku nakonec odehrál puk do bezpečí.
     
    41:35
    Hosté nyní uklidnili hru v obranném pásmu a počkali na dostřídání kompletní pětice. Také domácí kouč poslal na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    42:10
    Před brankou Severstalu se pokoušel zakončit Shawn Lalonde, jenže kotouč se mu svezl po čepeli a prolétl kolem zadní tyče.
     
    42:35
    Domácí fanoušci jsou ve třetí třetině hodně aktivní a hlasitým skandováním ženou Čerepovec za ziskem důležitého vítězství.
     
    43:45
    Hraje se delší dobu bez přerušení. Domácí hokejisté jsou nyní hodně aktivní a dokázali svého soupeře zamknout před jeho klecí.
     
    44:15
    Stále se pokračuje ve hře. Jurij Trubačjov projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho pokus zápěstím nemířil mezi tři tyče branky Admiralu.
     
    44:25
    Až nyní našel Olkinuora puk ve své lapačce a hra je přerušena! Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    45:10
    Severstal se tlačil do útoku, jenže akci domácího celku zastavil rozhodčí, který odpískal postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    45:35
    Adam Liška získal odražený puk ve středním pásmu a uklidnil rozehrávku Severstalu zpětnou přihrávkou na Kinrada.
     
    46:09
    Postavení mimo hru také na straně Admiralu. Příliš rychlý byl při přechodu do útočného pásma Osipov. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    46:35
    Domácí vybojovali odražený puk v obranném pásmu a bez problémů jej dostali za modrou čáru. Vladivostok se ve třetí třetině ne a ne dostat do šancí.
     
    47:21
    Olkinuora stále drží akcie Vladivostoku nad vodou! Finský brankář si tentokrát povyjel proti střele z mezikruží a ukryl puk do lapačky.
     
    47:38
    Ilja Chochlov získal puk v obranném pásmu a bekhendovým výhozem o mantinel jej poslal do pásma středního. Čerepovec hraje, co potřebuje.
     
    48:32
    Domácí postupovali ve dvou proti jedinému obránci Admiralu, jenže nepřesnou přihrávkou se připravili o fantastickou příležitost.
     
    49:05
    Igor Geraskin se z levého křídla prosmýkl před branku soupeře, zakončoval na přední tyč, ale Olkinuora dokázal utěsnit mezírku mezi ramenem a brankovou konstrukcí.
     
    49:28
    Další nepovedená rozehrávka Vladivostoku. Hostující celek potřebuje v závěrečné periodě útočit, jenže hráči v bílém si nejsou schopni přesně přihrát.
     
    50:15
    Jurij Kozlovskij pomohl obráncům v souboji v rohu obranného pásma. Hostující hráč poslal puk jen ke Kodolovi, jehož zakončení minulo branku.
     
    50:45
    Olkinuora vyjel za svou branku a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hostující brankář bleskově našel rozjetého kolegu na levém křídle.
     
    51:30
    Vladivostok dostal prostor ve středu ledové plochy, jenže opět přišlo jen nahození za branku Severstalu, kde kralovali důrazní obránci.
     
    52:09
    Alexandr Osipov dojel pokus domácího celku o vyhození. Osipov ihned nahodil puk před branku, jenže nikdo v bílém jeho pobídku netečoval.
     
    52:32
    Shawn Lalonde dostal přihrávku na modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu opět uskočil směrem k obráncům.
     
    54:07
    Olkinuora si opět poradil s dělovkou od modré čáry! Finský brankář kotouč spatřil na poslední chvíli a vytěsnil jej mimo hrací plochu.
     
    54:28
    Martin Bakoš dostal zpětnou přihrávku na levý kruh, odkud pohotově zakončil zápěstím, ale trefil jen dobře postaveného zadáka v černém dresu.
     
    55:10
    Adam Liška získal odražený puk v rohu útočného pásma, ale jeho bekhendovou přihrávku přečetla obrana Vladivostoku.
     
    55:29
    Vladivostok se nemůže vymanit z obranného pásma. Domácí hráči skvěle dostupují každého volného soupeře a nedávají Admiralu ani metr prostoru.
     
    56:20
    Makar Chabarov uspěl v souboji za vlastní branoku a odrazem o mantinel poslal puk mimo obranné pásmo. Hokejisté Severstalu spěchají na střídačku.
     
    57:15
    Domácí vyhodili puk do středního pásma a už pouze vyčkávají na to, co vymyslí hostující Vladivostok.
     
    57:34
    Liška skvělým způsobem odzbrojil soupeře v obranném pásmu. Hostující hokejista následnou bekhendovou přihrávkou poslal puk za modrou čáru.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:25
    Vladislav Kodola mohl rozhodnout! Domácí hráč se dostal do úniku, pokusil se o bekhendový blafák, ale Olkinuora jeho pokus vykopl betonem!
     
    59:10
    Až nyní odjíždí Olkinuora ven z branky! Vladivostok zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledové ploše!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí Severstal Čerepovec nakonec v obrovské bitvě poráží Admiral Vladivostok těsně 1:0! O jedinou branku utkání se pět minut před koncem druhé třetiny postaral Igor Geraskin! Vladivostok se ve třetí třetině nemohl dostat do hry a nevypracoval si příležitosti. V závěru hosté odvolali Olkinuoru, ale neudeřili ani při hře bez brankáře.
     
    Střely na branku: 26 – 20
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (CER) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:16
    Martin Bakoš (VLD) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 18:43
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2991 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:45:49)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 35. Geraskin (Sizov, J. Jakovlev)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Chakimov) – Chabarov, Kudako, Sizov, Kinrade, Makejev, Chochlov, Baldajev – Kodola, Trubačjov, Vovčenko – Monachov, Liška, Jakimov – Kapustin, J. Jakovlev, Geraskin – A. Alexejev, Markovin, Morozov – Kazakov.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, A. Osipov, Želdakov, Bobrjašov, Ďjakov, Kozlovskij, Ostrovskij – Ljungh, Konnov, Bakoš – Lisin, J. Petrov, V. Butuzov – Vicharev, Glazačev, K. Voronin – V. Strelcov, A. Strelcov, I. Zacharčuk.

    Rozhodčí: Vasiljev, Gašilov – Stroganov, Slavikovskij

    Diváci: 2991
    bahis siteleri