Vítkovice – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:3 (1:0, 2:2, 1:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 28.11.2019, 16:15 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 1. kolo
Partner:
     
    58:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani našli ve svém repertoáru rychlou odpověď! Chybu defenzivy potrestal ADAM BURIAN. Ten vyhrál osobní souboj a střelou k pravé tyči rozvlnil síť! Asistence: Jan Hoferek a Michal Tomeček.
     
    58:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po skončení přesilové hry se prosazuje celek z Kotliny! TOMÁŠ KREJČÍ nahrál na pravý mantinel Martinu Zychovi. Obránce Havlíčkova Brodu vystřeli. Puk šikovně tečoval před Tobiášem Synkem právě Krejčí, který posílá svůj do dvoubrankového vedení! Asistence: Martin Zych a Adam Rauš.
     
    36:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři odpovídají na přesilovkové góly soupeře stejnou mincí! Martin Zych se nacházel u levého hrazení, odkud vypálil. Plachtící touš tečoval před gólmanem TOMÁŠ KREJČÍ, který vrací na střídačku Bruslařů ztracené vedení! Asistence: Martin Zych a Filip Dymák.
     
    30:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají druhou přesilovou hru k vyrovnání skóre! Střelu od modré vyrazil Kubík jen před sebe. K volnému kotouči se dostal Tomáš Mojžíš, který našel ADAMA JECHA. Střelec vyrovnávací branky neměl problém uklidit puk za bezmocného Davida Kubíka! Asistence: Tomáš Mojžíš a Adam Čapka.
     
    22:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci využívají přesilovou hru ke kontaktní brance. Skvostná kombinace, která by se neztratila v učebnici hokeje. Adam Jecho narýsoval přihrávku před branku na najíždějícího TOMÁŠE ŠEVČÍKA. Útočník Zlína si poradil s Kubíkem, kterého překonal k pravé tyči! Asistence: Adam Jecho a Matěj Mojžíš.
     
    21:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři hned zkraje druhé třetiny odskakují na dvoubrankový rozdíl! Zprvu nenápadná situace dva na dva, která přinesla druhý gól. Tadeáš Holenda našel MICHAELA BAČKOVSKÉHO. Druhý jmenovaný byl tísněn obráncem, ale zkusil vystřelit. Pokus překvapivě skončil za Synkem, který ho propustil mezi betony! Asistence: Tadeáš Holenda.
     
    17:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté otevírají gólový účet utkání! FILIP DYMÁK se dostal po levé straně do pásma. Natlačil se před obránce a byl sám proti Tobiášovi Synkovi. Maskovaného muže překonal kličkou do bekhendu!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 18. Dymák, 22. Bačkovský (Holenda), 37. T. Krejčí (Zych, Dymák), 59. T. Krejčí (Zych, Rauš) – 23. Ševčík (Jecho, Mojžíš), 31. Jecho (Mojžíš, Čapka), 59. Burian (Hoferek, Tomeček)


    BK Havlíčkův Brod: Kubík (Tuček) – Jakubec, Besmák, Zych (C), Kuchta, Číhal, Kutlvašr, Doležal – Dymák (A), Rauš (A), Janko, Holenda, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    Berani Zlín: Synek (Málek) – Nábělek, Sýkora, Burian, Čapka, Hoferek (A), Kráčalík (C) – Broža, Tomeček, Ševčík, Gerych, Čechmánek, Mojžíš, Heš, Laciga, Jecho, Lavička
    Trenér: Tomáš Jankovič

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Tomáš Krejčí, Dominik Viskot

    Diváci: 73
    bahis siteleri