Kladno – Letohrad 5:1 (kon.) | Dobřany – Pardubice 3:2 (kon.) | Kovo Praha – Hr. Králové 0:3 (kon.)
Plzeň – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kert Park Praha – Karviná 7:2 (kon.)
konec
TJ Kovo Praha
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HBC Hradec Králové 1988
Sobota 30.11.2019, 11:00 • Hřiště Palmovka, Praha-Libeň • CROSSDOCK Extraliga • 18. kolo
     
    Z Kova je to ode mne vše, z hokejbalu však nikoliv. Šup na žlutou linku metra a na Lužiny. V 16.00 se s Vámi opět těší Richard Wagner. (12:32:04)
     
    I ve druhém vzájemném zápase se raduje Hradec Králové nejen ze tří bodů, ale i z nuly Petra Bryknera. Domácí se k pořádnému náporu nadechli příliš pozdě. Kdyby svůj důraz zvedli dříve, mohlo by to být dramatičtější. Piráti jinak měli navrch v průběhu celého zápasu a zaslouženě si odváží tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    44:05
    Piráti v další obrovské šanci, ale Leoš Gerlich na brankovišti ukázal umění Dominika Haška, kdy převalen na záda vypíchl protivníkovi míček z hokejky.
     
    43:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejbalisté to zkusili bez brankáře, ale po chvilkovém nátlaku přišli o míček a do brejku se dostal ONDŘEJ LUX, který vyhozený balonek doběhl a poslal do prázdné branky. Asi bez asistence.
     
    42:55
    Pavel Šimon se řítil po pravém křídle stíhán dvěma obránci. Na spodku pravého kruhu vypálil, ale nepřekonal rychlé betony Petra Bryknera. Po brejku hostů si berou domácí time-out.
     
    42:07
    Hosté jsou kompletní a Jaroslav Tesař se snažil vypracovat si šanci na pravém křídle. To se mu povedlo a dokonce vystřelil. Brankář Leoš Gerlich předvedl snadný zákrok.
     
    41:17
    Petr Bravenec se prosmýkl po pravém křídle a zblízka vystřelil. Jeho ránu ale vyrazil včas a hlavně rychle klekající Petr Brykner!
     
    40:28
    Jan Nýdle vystřelil od modré, ale jeho tvrdá střela o centimetry minula branku Petra Bryknera.
     
    40:01
    Přesilovka Kova zatím nenese ovoce. Tomáš Wintr čekal, komu by nahrál, ale nikdo mu neudělal potřebný pohyb za míčkem.
     
    39:32
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Jakub Svoboda – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:14
    Kovo zvýšilo důraz a je to znát. Hra má lepší spád, ale domácí se především drží v útočné zóně a krouží jako správní sršáni kolem Bryknerovy klece.
     
    38:41
    Tomáš Wintr měl zajímavou pozici, tvrdě vypálil a Petr Brykner děkoval všem svatým, že domácí špílmachr netrefil klec. O chvíli později stál na brankovišti ve velké šanci Jan Nýdl, ale brankář pirátů předvedl bravurní rozklek!
     
    37:46
    Hradec Králové se nedostal do zakončení a v následném brejku si zajímavě nabíhal Pavel Šimon, který ale nakonec díky intervenci obránce nevystřelil.
     
    37:02
    Piráti si berou time-out, kterým zřejmě chtějí reagovat na nastalou situaci, kdy jim klesla produktivita v útočné fázi. Přesilovka je skoro fuč a piráti ještě netrefili branku.
     
    36:44
    Kovo vyvezlo míček do bezpečí a šetří čas z vlastního trestu.
     
    35:50
    Hradec Králové hraje početní převahu. Bohužel, ale službu zřejmě vypověděla zvuková technika a v ostrém protislunci se mi ztratil vyloučený hráč. Nicméně, piráti tlačí, ale netrefují branku.
     
    35:15
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Pavel Šimon – 2 min., podražení).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Tesař (Mitra), 17. Svoboda (Fanderlík, Švanda), 44. Lux


    TJ Kovo Praha: Gerlich (Lain) – Nýdl (C), Drak, Bydžovský, Bureš, Dušák, Plecitý, Votýpka (A) – Winter, Ogurčák, Šimon, Kupf, Adam, Wurdák, Zahálka, Bravenec, Pátek, Opolský.
    Trenér: Martin Drahota.

    HBC Hradec Králové 1988: Brykner (Vaněk) – Fanderlík, Švanda, Škoda, Jiřík, Hrubý (C), Brádler – Lux (A), Březina, Svoboda, Šimůnek (A), Šimek, Malý, Tesař, Mitra, Fiedler.
    Trenér: Pavel Biegl.

    Rozhodčí: Martin Kettner a Jevhenij Danylec
    bahis siteleri