Kladno – Letohrad 5:1 (kon.) | Dobřany – Pardubice 3:2 (kon.) | Kovo Praha – Hr. Králové 0:3 (kon.)
Plzeň – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kert Park Praha – Karviná 7:2 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
7:2 (2:2, 4:0, 1:0)
HbK Karviná
Sobota 30.11.2019, 16:00 • Kert Park aréna, Praha-Lužiny • CROSSDOCK Extraliga • 16. kolo
     
    Pro dnešek je to ode mne z hokejbalových kolbišť vše. Přeji Vám příjemný večer. Na počtenou se zase někdy těší Richard Wagner. (17:33:02)
     
    Vyrovnanou první třetinu doprovodili domácí výpraskem ve druhé periodě, po které si v klidu dokráčeli pro zasloužené tři body. Karvinou srazily zbytečné chyby v obraně. Dva zásahy si připsali Fejfar se Zvonkem, rozhodující trefu zaznamenal utěšenou střelou Kubeš.
     
    Konec zápasu.
     
    44:49
    Ještě jedna akce Karviné, která ale nevyšla dle představ. Kert Park posléze vyvezl míček k Heczkovi, kde zápas dohrává.
     
    43:52
    Hosté v zajímavé pozici, ale na brankovišti se jim nepovedlo překonat včas zakleknuvšího Petra Mikla.
     
    42:45
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Na Lužinách se dnes bude slavit. Pojistku v podobě sedmého gólu přidává TOMÁŠ FEJFAR, který na brankovišti doklepl střelu Martina Kručka, kterou předtím vyrazil brankář Lukáš Heczko před sebe. Posléze se notně zlobil na obránce před sebou. Oprávněně. Skutečně dělal, co mohl, ale nepokrytí od defenzivy je chybou fatální. Asistence: Martin Kruček a David Šperl.
     
    42:10
    To byla tutovka! Ondřej Farský střílel z pravé strany, ale jeho ránu mířící do klece zastavila horní tyč.
     
    41:28
    Nápor Karviné přinesl dvě nepřesné střely. Nakonec se do míčku opře Zbyněk Sladký, jehož rána od modré k bližší tyči skončila na betonech pozorného Petra Mikla.
     
    40:43
    Tomáš Wróbel tečoval před brankou nahazovaný míček, ale hru dobře přečetl Lukáš Heczko, který si klekl a balonek vykopl.
     
    40:27
    Martin Kruček vystřelil z dobrého místa na středu útočného pásma, ale našel jen připravenou lapačku pozorného Lukáše Heczka.
     
    39:17
    Pražané jsou kompletní. Doufejme, že se nestrhne žádná další potyčka. Karviná se v přesilovce ani nedostala k zakončení.
     
    38:20
    Kert Parku se povedlo vyhodit míček do bezpečí, brankář Petr Mikl si nesáhl na míček. Domácí se brání dobře.
     
    37:15
    Dalimil Zvonek se snažil dorážet za Lukáše Heczka, který pokrýval vyražený míček. Zcela zbytečně ostře do něj ale zajel Zbyněk Sladký, který jej shodil na zem. Zvonkovi se to přirozeně nelíbilo, a tak ho (opět zcela zbytečně a neuváženě) sekl nohy, načež na něj Sladký doslova skočil a sevřel mu hlavu nohama. Bude se vylučovat. Hosté mají přesilovku. Zvonek dostává dvojku za sekání, Sladký s Wróbelem, který pak svého spoluhráče bránil, mají tresty za hrubost.
     
    36:47
    Postavení mimo hru kazí únik Karviné, které se vypracovala z obranného pásma důrazným forčekingem.
     
    36:16
    Ostrou střelu Radovana Dejneky od modré čáry dokázal Lukáš Heczko vyrazit před sebe, kde dorážce zamezil pohotový kapitán hostů Jan Rosůlek.
     
    35:15
    Jan Střecha se prosmýkl obranou a byl sám na brankovišti. Gólman Lukáš Heczko fantasticky zalehl a ukradl mu šanci bryskním zákrokem. Dorážet se snažil David Rozenberg, kterého rychle zpacifikoval Jaroslav Růžička.
     
    35:04
    Přihrávka rukou zastavila akci pražského celku. Vhazování proběhne na středovém kruhu.
     
    34:05
    Což o to, zastřelují se Slezané parádně, ale chtělo by to trefit branku. Kert Park zatím kontroluje hru a drží si své vedení.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Fejfar (Čejka), 13. Vaniš (Fejfar, Kruček), 18. Kubeš (Střecha), 21. Wróbel (Vaniš, Zvonek), 25. Zvonek, 30. Zvonek (Wróbel, Macek), 43. Fejfar (Kruček, Šperl) – 10. Diviš (L. Rosůlek, Pala), 11. Mikeš (Farský)


    HC Kert Park Praha: Mikl (Koch) – Bošák, Dejneka, Kubeš, Laurinc, Macek, Rozenberg, Šperl (A) – Čejka, Danko, Fejfar, M. Kruček, Poštulka, Střecha, Vaniš, Wróbel (C), Zvonek, Janiurek.
    Trenér: Kuna.

    HbK Karviná: Heczko (Žídek) – Pilch (A), J. Rosůlek (C), Zaremba (A), Sladký, Růžička, Vašek, Dzik – Mikeš, Diviš, Farský, L. Rosůlek, Pala, Vosyka, Řehůřek, Stromko, Čapka, Novák, Krul.
    Trenér: Popek.

    Rozhodčí: Josef Vrba a Tomáš Zbořil
    bahis siteleri