Kladno – Letohrad 5:1 (kon.) | Dobřany – Pardubice 3:2 (kon.) | Kovo Praha – Hr. Králové 0:3 (kon.)
Plzeň – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Kert Park Praha – Karviná 7:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
SK Hokejbal Letohrad
Sobota 30.11.2019, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 3. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (12:37:29)
     
    Kladno si bezpochyby chtělo pojistit vedoucí místo ve skupině, potřebovalo proti Letohradu uhrát pouze bod, aby si ho udrželo, nakonec ale získalo dokonce vítězství. A rozlučka s tímto novým rokem se mu bezpochyby vydařila. Jeho soupeř naopak ukázal, že výsledkově na tom není nejlépe, a bude muset na jaře zabrat.

    Střely na branku ve 3. třetině: 11:6
     
    Konec zápasu.
     
    44:46
    Hosté v plném počtu.
     
    44:00
    Minuta zbývá do konce tohoto utkání. O výsledku je již dávno rozhodnuto.
     
    43:30
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Barnošák – 2 min., držení protihráče).
     
    43:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec si hosté odvezou domů nepopulárního búra. Neboť popáté v tomto klání Novák inkasoval, a to po zakončení DAVIDA ŠRÁMKA. Asistence: Ondřej Pražák, Martin Špaček.
     
    43:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty utkání.
     
    42:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle je jakási pojistka Kladna na konečné vítězství v tomto klání. MATYÁŠ MALECHA prostřelil Nováka na bližší tyčce, a to během dlouhé početní výhody. Asistence: Jaroslav Procházka, František Pliml.
     
    42:02
    Kladno hodně polevilo. A toho jeho soupeř mohl s klidem využít! V oslabení se řítil do brejku, Anýž se nakonec z levé strany snažil prostřelit betony Čapka, ale marně. Ani z dorážky pak neuspěl.
     
    41:01
    Tohle vyloučení znamená zřejmě definitivní konec naději Letohradu v tomto utkání. Halbrštát totiž byl vyloučený v podstatě až do závěrečných chvílí. A navíc musel do kabiny, neboť trest pro něj platil i do konce utkání.
     
    39:46
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Halbrštát – 5 min. + Osobní trest do konce utkání, bodnutí špičkou hole). Trest odpyká Holuša.
     
    39:05
    Prokop se ocitl u pravé tyčky zcela sám a nikým nehlídaný! Jenže svou velkou tutovku neproměnil v další branku domácích. A míček nasměroval pouze nad bránu.
     
    38:30
    Už jen pár minut zbývá do posledního zápasu roku obou celků. Kladno v podstatě kontroluje pohodlný náskok. Letohrad by se potřeboval co nejdříve chytit. Jenže v útoku zkrátka nijak nezáří.
     
    37:30
    Hra je přerušena, střídat se totiž budou strany. Novák míří na druhou stranu, Čapek na tu opačnou.
     
    37:00
    Kladno možná před pár okamžiky zaznamenalo rozhodující gól celého střetnutí. Letohrad bude mít co dělat, aby tenhle zápas ještě zachránil. Za takového stavu se mimochodem Kladno stane podzimním mistrem.
     
    35:54
    Domácí v plném počtu.
     
    35:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrobili obrovskou chybu v obraně a toho v oslabení využil MILAN SCHNAUBELT, který vypíchl soupeři míček a zakončoval do zcela odkryté brány. Novák v brankovišti pouze ležel na hrací ploše a nemohl absolutně zachránit celou situaci. Bez asistence.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 19. Dědič (Šrámek, Důras), 21. Šrámek (Dědič, Haisman), 36. Schnaubelt, 43. Malecha (Procházka, Pliml), 44. Šrámek (Pražák, Špaček) – 19. Macháček (Halbrštát)


    HBC Kladno: Čapek (Jirotka) – Dědič, Haisman, Hrabár, Důras, Soukup, Pliml, Kamenář – Špaček, Šrámek, Pražák, Barnošák, Schnaubelt, Kohout, Malecha, Prokop, Procházka, Zdrůbecký, Eitler
    SK Hokejbal Letohrad: Novák (Manučarjan) – Anýž, F. Lux, Teplý, Vychytil, J. Hejtmánek, Bečka – Macháček, Halbrštát, D. Hejtmánek, Věchet, Cvejn, Faltus, Bogdány, Lajčiak, Palcer, Hubálek, Holuša

    Rozhodčí: Koskuba, Šulo
    bahis siteleri